Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
extension eu ma ingrijorez mai degraba de ce vad cu ochii mei decat ce cred altii, masina aia trebuia sa ia o simpla curba sub 30 km/h cu frana de mana trasa si s-a ghilotinat roata sub ea , efectiv statea masina cu botul pe roata si ala sa planga , nu generalizez, v-am impartit doar o experienta .
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Si ce a cedat la ea? ca ma gandesc ca te`ai dus sa te uiti.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 9 Jul 2006, 18:09) Loganurile sunt cam instabile in viraje. Parerea mea e ca e mult mai buna o Solenta, DSN, sau berlina... ![]() Additional Information EUROPE_'s Marca automobil / Car manufacturer Dacia Model automobil / Car model 1300 S An si Versiune 1982 Aha. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In caz ca nu stiati, Daciile sunt ca vinul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
n-a cedat dom'le nimic. totul e o doar o mare conspiratie, menita sa ingenuncheze acest minunat automobil numit logan. eu nu inteleg ce rost are topicul asta aici, pe daciaclub.ro. doar n-o sa zica vreun posesor de logan ca masina lui e nasoala. sa fim seriosi.o sa zica cel mult:"mdeah, are un mic defect, dar se repara...sau lasa dom'le ca asa face si altele".
stiti vorba aia cu prostu care da cu piatra-n balta si altii se reped s-o scoata. asa si cu lazarus. a dat cu bolovanu' in helesteu si toti inteleptii cu logane au sarit acu sa scoata cataroiu'. si se sparg in glume care de care mai de kko.care de care mai spiritual.si incearca sa se convinga unu pe altu ca au facut alegerea cea mai buna. e plin de spiritualitate p-aici. dom'le noi sa fim sanatosi, sa ne mearga masinile, asa cum sint ele...sicrie, dulapuri...etc. eu personal am fost foarte dezamagit de aceasta masina, dar imi fac treaba cu ea mai departe.am luat teapa dar n-am ce face deocamdata. poate o sa-mi permit candva, ceva mai de soi. pana atunci...sanatate maxima. |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am dus, habar n-am ce a cedat, am auzit doar cum a "pocnit" ceva si cum s-a tarsait in continuare pe roata foarte putin , oricum sentimentul a fost destul de nasol caci eram in spatele lui, nu foarte aproape dar ma derutat, who knows.
Domne, astept si eu pe cineva sa spuna si altceva decat sa se laude cu loganu' ca si cum ar fi o ......., numai voi stiti ce . Adica sa spuna careva adevarul , da, domne, e o masina mult superioara a ceea ce s-a facut in romania pana acum ca si sa zicem concept dar din pacate nu se poate compara cu nici una din "masinile" produse de marcile mai de peste tot din lume. Daca as avea bani mi-as lua si eu una si numai pentru faptul ca : e noua, interior generos, oaresce mandrie cum ca e autohtona si nu mai imi vine acum vreun alt motiv. Acum parerea mea este ca loganul este intruchiparea asteptarilor romanului de prea multa vreme, dupa dn, dsn, solenta care nu faceau decat sa atate asteptarile aratand oarecum a ideal lada tunning fara prea mult caracter , prea mici , prea neutre ca look ssd. Uzina de la pitesti a scos pana la urma idealul romanului , o masina imensa , super originala ca look. Acum toate bune si frumoase , vis implinit . Totusi circula multe nemultumiri oricat ar da-o oricine cu conspiratia. Numero uno , imi spunea cineva , fost proprietar de dn ca la trecerea pe logan , in depasire sa moara cu pedala sub talpa si masina nimic cu motor de 1.6. Numero dos , are finetea unui topor, o scania arata mult mai finut , e foarte inalta si lata si oricine stie nitica fizica realizeaza ce trage bietul motor la orice schimbare a centrului greutatii, se aude ca deja planetarele cedeaza , cineva posta fericit pe aici ca in urma accidentului loganul lui a ramas aproape intact in conditiile in care masina din spate era destul de avariata ca si cea din fata, pai sincer prefer sa se faca masina plastilina decat sa se sparga in capul meu la viteze mai mari. This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 09:01 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
zerdok, vad ca in semnatura ta scrie dacia logan 1.4 mpi ambiance submotorizata
De ce nu ti-ai luat 1.6 ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
ma mir ca nu m-ai intrebat (in spiritul loganistilor mistocari si spirituali) de ce nu mi-am luat audi A8.
si raspunsul meu este: din lipsa de bani. daca aveam ceva mai multi bani imi luam si eu macar un model de logan cu ceva dotari. dar la momentul respectiv atat mi-am permis.asta e. am ales gresit, dar nu arunc cu gunoi in masina. nu ma apuc sa povestesc ca-i pica rotile, ca-i sare motoru' sau alte balarii d-astea. imi fac treaba cu ea si atat. iar pe viitor cu siguranta nu voi mai "colabora" cu firma dacia. |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, nu zi hop pana nu sari parleazul... Poate va colabora ea cu tine
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BogdanBMB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Acest Robin Hood al garsonierelor nu poate sa inteleaga cum loganul cu care s-a rasturnat este asa deformat. Pai, dak are mintea asa de odihnita ar trebui sa se informeze sau sa-i intrebe pe altii cu privire la faptul daca autoturismul, intr-un accident, nu cumva se avariaza controlat in vederea protejarii vietii sau a integritatii corporale ala pasagerilor.
Cu privire la atacurile impotriva politistilor din partea acestui realizator de programe second hand haideti sa-i aducem aminte ca purtarea centurii de siguranta este obligatorie iar conform Regulamentului de circulatie pe drumurile publice depasirea unui autoturism in coloana este interzisa. Nu iau apararea nimanui dar nu e normal ca un "jurnalist"sa aiba astfel de interventii. |
--------------------
Dacia logan
preference 1.6
- B- 82 -BMB
|
|
Pedro |
![]()
|
A indraznit careva sa spuna ceva de logan si inca nu prea taios si imediat l-ati, ne-ati, v-ati ca ati avut si voi probabil, trimis la originile saraciei ca e posesor de dacia 1300 , insinuand astfel sindromul strugurilor acri de neatins. Pai facand abstractie de 40 de ani de istorie, berlina, fie ea renault 12 sau dacia 1300 la vremea lor erau in orice caz ceea ce nu va fi loganul niciodata in industria automobilistica. Si sincer in cazul unor modificari in vederea unei competitii directe intre cele doua automobile nu cred ca ar exista nici o surpriza. Loganul este si va ramane un automobil de familie si la nivelul asta e bine sa ramanem , fara comparatii ce nu-si au rostul .
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(BogdanBMB @ 10 Jul 2006, 10:08) Da' ce e normal la postul ăla de televiziune și la ăia de stau în fața camerei???? ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
eXtenSion |
![]()
|
Pedro, deci tu intri pe daciaclub, dar nu ai fost curios sa vezi ce o cedat la roata... Ii foarte "clar" ca ii defect de fabricatie.. Cine stie cate drifturi o mai facut ala si pe unde.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Trebuie sa iasa si 0TV cu ceva din anonimat. Asa ca dezbat tot felul de subiecte "incendiare" si "senzationale". Acum vad ca mai e si DDTV. Astia cred ca la fiecare 3 camere de filmat, 2 televizoare(si alea niste stifturi, cu ecrane bombate ca un bec, ca sa le afiseze ca decor) si o garsoniera deschid cate o televiziune
![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Apropo, de ce trebuie comparata "valoarea" berlinei pe vremurile alea cu "Valoarea" loganului de acum? Ce legatura are?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Pedro |
![]()
|
Ce legatura are ca intru pe dacia club cu faptul ca nu m-am bagat in seama cu cineva fara sa am motiv, nu sunt chiar asa curios si pe urma aveam invartelile mele de facut
![]() Pai nu trebuie comparat loganul cu berlina, e chiar o copilarie , copilarie la care am participat atunci cand cineva a considerat sa o lanseze. This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 09:37 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Loganul e berlina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
La OTV au anuntat un sondaj din care reiesea ca 72% din romani voteaza cu Jiji Becali
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pardon.. a ceea ce s-a facut in Romania pana acum
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Pedro |
![]()
|
Pardon eu, intradevar am uitat de daewoo!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Mai da cine-i lazarus asta? Bagatorul asta de seama care se crede nush ce detectiv de otv... care si asta-i televiziune a ghicitoarelor si manelistilor...
Voi sunteti de vina ca-l bagati in seama de se crede omul super-vedeta... Sunt rau da m-am saturat de tote vedetele astea... |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Pedro, daca nu te`ai interesat, inseamna ca nu prea esti pasionat si iti dai si tu cu parerea... Sunt multi din`astia.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Pedro |
![]()
|
Ce sa fac, dau si eu cu parerea ca nu sunt violent si oi fi si dintre "astia" si pe urma intr-o zi de munca la masina cel putin 3-4 vin sa isi expuna parerile despre ce fac sau ce trebuie, necunoscuti de altfel , deja la al doi-lea imi vine sa le rup capatana , din acelasi considerent nu m-am bagat nici eu in seama ci doar mi-a parut rau pentru necazul omului de la departare. Chiar ieri vine unu', sa ii pun si lui la punct masina sa si-o vanda , un necunoscut complet, probabil ca ma vede in fiecare zi reparand la masina
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
emanu450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 6 July 05 ![]() |
In 29.000 de km nu am avut nici o problema cu aceasta masina, km pe care i-am facut in mai putin de un an. Credeti-ma, am mers si 170(ce arata acul, dar scad vro 8 si probabil ca viteza reala era 162, am incercat-o sa vad ce poate) si nu mi-a dat impresia sau senzatia de instabilitate si ca as ajunge cu rotile in sus. Intr-adevar, cand bate vantul tare, se simte, e si normal la dimensiunile astea. Sunt mai mult decat multumit pt pret/performanta. Sunt intr-adevar si masini cu ghinion plecate din fabrica, dar na, acum cum iti e norocul. Deci repet, nici o problema.
![]() Iar referior la domnul asta Lazarus, acum e prima data cand aud ca face si drege in stilul asta. Platit sau nu, ciuda personala, treaba lui, pe mine nu ma afecteaza. P.S. Am luat curbe si cu 140 (logic ca nu din acelea de 90 de grade) pe DN2 Bucuresti-Iasi si nu am zburat de pe sosea(bine, depinde acum fiecare cum si ce stil de condus are, ca doar de aici pleaca accidentele, nu? ![]() ![]() This post has been edited by emanu450: 10 Jul 2006, 12:05 |
--------------------
dacia
logan
- is-xx-xxx Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cel mai misto e cind un nebun arunca o piatra-n Dunare si 10 timpiti sar dupa ea s-o scoata!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:28 |