DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lazarus iar loveste in Logan

eXtenSion
post 10 Jul 2006, 07:24
Post #91

Membru autentic

Group: Members

"are la o tentativa de drift cat se poate de in reluare a ramas fara roata dreapta fata, statea soferul si se uita cum statea masina pe roata de nu-i venea sa creada" - tu chiar generalizezi pe baza unui exemplu? Oare chiar sa ramana fara roata pe zapada facand drift si nu pe asfalt in curbe? Nu cred.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 10 Jul 2006, 07:24
Post #92

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(big2003 @ 10 Jul 2006, 08:19)
Lazarus o iei la BIIIIIP !
*

Vai, domnu', ce exprimare academica aveti!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 07:29
Post #93

Membru autentic

From: Bucuresti

extension eu ma ingrijorez mai degraba de ce vad cu ochii mei decat ce cred altii, masina aia trebuia sa ia o simpla curba sub 30 km/h cu frana de mana trasa si s-a ghilotinat roata sub ea , efectiv statea masina cu botul pe roata si ala sa planga , nu generalizez, v-am impartit doar o experienta .

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
eXtenSion
post 10 Jul 2006, 08:13
Post #94

Membru autentic

Si ce a cedat la ea? ca ma gandesc ca te`ai dus sa te uiti.

--------------------
+
Seb_
post 10 Jul 2006, 08:26
Post #95

Membru activ

QUOTE(EUROPE_ @ 9 Jul 2006, 18:09)
Loganurile sunt cam instabile in viraje. Parerea mea e ca e mult mai buna o Solenta, DSN, sau berlina... happy.gif

Additional Information EUROPE_'s
Marca automobil / Car manufacturer Dacia
Model automobil / Car model 1300 S
An si Versiune 1982

Aha. tongue.gif Nu ai decat sa te amagesti in continuare ca Dacia ta din 82 e mai buna. laugh.gif

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI 2005 - XX 55 SEB
+
argon
post 10 Jul 2006, 08:30
Post #96

Mesaj semiautomat

In caz ca nu stiati, Daciile sunt ca vinul radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
zerdok
post 10 Jul 2006, 08:33
Post #97

Membru incepator

n-a cedat dom'le nimic. totul e o doar o mare conspiratie, menita sa ingenuncheze acest minunat automobil numit logan. eu nu inteleg ce rost are topicul asta aici, pe daciaclub.ro. doar n-o sa zica vreun posesor de logan ca masina lui e nasoala. sa fim seriosi.o sa zica cel mult:"mdeah, are un mic defect, dar se repara...sau lasa dom'le ca asa face si altele".
stiti vorba aia cu prostu care da cu piatra-n balta si altii se reped s-o scoata. asa si cu lazarus. a dat cu bolovanu' in helesteu si toti inteleptii cu logane au sarit acu sa scoata cataroiu'. si se sparg in glume care de care mai de kko.care de care mai spiritual.si incearca sa se convinga unu pe altu ca au facut alegerea cea mai buna. e plin de spiritualitate p-aici.

dom'le noi sa fim sanatosi, sa ne mearga masinile, asa cum sint ele...sicrie, dulapuri...etc. eu personal am fost foarte dezamagit de aceasta masina, dar imi fac treaba cu ea mai departe.am luat teapa dar n-am ce face deocamdata. poate o sa-mi permit candva, ceva mai de soi. pana atunci...sanatate maxima.

--------------------
dacia logan - CT 03 WYZ
dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 08:33
Post #98

Membru autentic

Nu m-am dus, habar n-am ce a cedat, am auzit doar cum a "pocnit" ceva si cum s-a tarsait in continuare pe roata foarte putin , oricum sentimentul a fost destul de nasol caci eram in spatele lui, nu foarte aproape dar ma derutat, who knows.

Domne, astept si eu pe cineva sa spuna si altceva decat sa se laude cu loganu' ca si cum ar fi o ......., numai voi stiti ce . Adica sa spuna careva adevarul , da, domne, e o masina mult superioara a ceea ce s-a facut in romania pana acum ca si sa zicem concept dar din pacate nu se poate compara cu nici una din "masinile" produse de marcile mai de peste tot din lume. Daca as avea bani mi-as lua si eu una si numai pentru faptul ca : e noua, interior generos, oaresce mandrie cum ca e autohtona si nu mai imi vine acum vreun alt motiv. Acum parerea mea este ca loganul este intruchiparea asteptarilor romanului de prea multa vreme, dupa dn, dsn, solenta care nu faceau decat sa atate asteptarile aratand oarecum a ideal lada tunning fara prea mult caracter , prea mici , prea neutre ca look ssd. Uzina de la pitesti a scos pana la urma idealul romanului , o masina imensa , super originala ca look. Acum toate bune si frumoase , vis implinit . Totusi circula multe nemultumiri oricat ar da-o oricine cu conspiratia. Numero uno , imi spunea cineva , fost proprietar de dn ca la trecerea pe logan , in depasire sa moara cu pedala sub talpa si masina nimic cu motor de 1.6. Numero dos , are finetea unui topor, o scania arata mult mai finut , e foarte inalta si lata si oricine stie nitica fizica realizeaza ce trage bietul motor la orice schimbare a centrului greutatii, se aude ca deja planetarele cedeaza , cineva posta fericit pe aici ca in urma accidentului loganul lui a ramas aproape intact in conditiile in care masina din spate era destul de avariata ca si cea din fata, pai sincer prefer sa se faca masina plastilina decat sa se sparga in capul meu la viteze mai mari.

This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 09:01

--------------------
+
IRONICK
post 10 Jul 2006, 08:40
Post #99

-

From: Romania

zerdok, vad ca in semnatura ta scrie dacia logan 1.4 mpi ambiance submotorizata
De ce nu ti-ai luat 1.6 ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
zerdok
post 10 Jul 2006, 08:54
Post #100

Membru incepator

ma mir ca nu m-ai intrebat (in spiritul loganistilor mistocari si spirituali) de ce nu mi-am luat audi A8.
si raspunsul meu este: din lipsa de bani. daca aveam ceva mai multi bani imi luam si eu macar un model de logan cu ceva dotari. dar la momentul respectiv atat mi-am permis.asta e.
am ales gresit, dar nu arunc cu gunoi in masina. nu ma apuc sa povestesc ca-i pica rotile, ca-i sare motoru' sau alte balarii d-astea. imi fac treaba cu ea si atat. iar pe viitor cu siguranta nu voi mai "colabora" cu firma dacia.

--------------------
dacia logan - CT 03 WYZ
dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
+
klaus
post 10 Jul 2006, 08:58
Post #101

步步

Group: Moderatori

E, nu zi hop pana nu sari parleazul... Poate va colabora ea cu tine naughty.gif

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
BogdanBMB
post 10 Jul 2006, 09:08
Post #102

Membru incepator

Acest Robin Hood al garsonierelor nu poate sa inteleaga cum loganul cu care s-a rasturnat este asa deformat. Pai, dak are mintea asa de odihnita ar trebui sa se informeze sau sa-i intrebe pe altii cu privire la faptul daca autoturismul, intr-un accident, nu cumva se avariaza controlat in vederea protejarii vietii sau a integritatii corporale ala pasagerilor.
Cu privire la atacurile impotriva politistilor din partea acestui realizator de programe second hand haideti sa-i aducem aminte ca purtarea centurii de siguranta este obligatorie iar conform Regulamentului de circulatie pe drumurile publice depasirea unui autoturism in coloana este interzisa.
Nu iau apararea nimanui dar nu e normal ca un "jurnalist"sa aiba astfel de interventii.

--------------------
Dacia logan preference 1.6 - B- 82 -BMB
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 09:18
Post #103

Membru autentic

A indraznit careva sa spuna ceva de logan si inca nu prea taios si imediat l-ati, ne-ati, v-ati ca ati avut si voi probabil, trimis la originile saraciei ca e posesor de dacia 1300 , insinuand astfel sindromul strugurilor acri de neatins. Pai facand abstractie de 40 de ani de istorie, berlina, fie ea renault 12 sau dacia 1300 la vremea lor erau in orice caz ceea ce nu va fi loganul niciodata in industria automobilistica. Si sincer in cazul unor modificari in vederea unei competitii directe intre cele doua automobile nu cred ca ar exista nici o surpriza. Loganul este si va ramane un automobil de familie si la nivelul asta e bine sa ramanem , fara comparatii ce nu-si au rostul .

--------------------
+
DFA
post 10 Jul 2006, 09:19
Post #104

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

QUOTE(BogdanBMB @ 10 Jul 2006, 10:08)
Nu iau apararea nimanui dar nu e normal ca un "jurnalist"sa aiba astfel de interventii.
*

Da' ce e normal la postul ăla de televiziune și la ăia de stau în fața camerei????

huh.gif Pedro, dacă Loganu' e mașină de familie, atunci berlina ce fel de mașină e???? Și ce anume erau R12/1300 la vremea lor în industria automobilelor????

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
eXtenSion
post 10 Jul 2006, 09:25
Post #105

Membru autentic

Pedro, deci tu intri pe daciaclub, dar nu ai fost curios sa vezi ce o cedat la roata... Ii foarte "clar" ca ii defect de fabricatie.. Cine stie cate drifturi o mai facut ala si pe unde.

--------------------
+
Seb_
post 10 Jul 2006, 09:26
Post #106

Membru activ

Trebuie sa iasa si 0TV cu ceva din anonimat. Asa ca dezbat tot felul de subiecte "incendiare" si "senzationale". Acum vad ca mai e si DDTV. Astia cred ca la fiecare 3 camere de filmat, 2 televizoare(si alea niste stifturi, cu ecrane bombate ca un bec, ca sa le afiseze ca decor) si o garsoniera deschid cate o televiziune radmasa.gif

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI 2005 - XX 55 SEB
+
eXtenSion
post 10 Jul 2006, 09:35
Post #107

Membru autentic

Apropo, de ce trebuie comparata "valoarea" berlinei pe vremurile alea cu "Valoarea" loganului de acum? Ce legatura are?

--------------------
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 09:35
Post #108

Membru autentic

Ce legatura are ca intru pe dacia club cu faptul ca nu m-am bagat in seama cu cineva fara sa am motiv, nu sunt chiar asa curios si pe urma aveam invartelile mele de facut biggrin.gif ? S-ar putea sa ma insel dar nici macar o data in viata nu am intrat pe paginile forumului dedicate loganului, deocamdata is out of my league, financiar vorbind, adica nu-mi permit inca sa imi cumpar unul. Si in alta ordine de idei parca berlina a participat si chiar castigat ceva competitii astfel capatand notorietate si pe alt plan decat automobil de "familie". Dovada vie fiind renault 12 gordinii , dovada faptului ca a meritat pe deplin un astfel de face lift important.

Pai nu trebuie comparat loganul cu berlina, e chiar o copilarie , copilarie la care am participat atunci cand cineva a considerat sa o lanseze.

This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 09:37

--------------------
+
argon
post 10 Jul 2006, 09:44
Post #109

Mesaj semiautomat

Loganul e berlina tongue.gif ..inca nu a iesit break-ul...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
DFA
post 10 Jul 2006, 09:48
Post #110

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

smile.gif acu' se zice sedan..., berlină e demodat...

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
dragos.avramescu
post 10 Jul 2006, 09:48
Post #111

Membru autentic

La OTV au anuntat un sondaj din care reiesea ca 72% din romani voteaza cu Jiji Becali laugh.gif . Si 70% din accidente vor fi produse de loganuri. Evident, cand 70% din masinile din Romania vor fi loganuri ph34r.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
Laurentziu83
post 10 Jul 2006, 10:10
Post #112

Membru autentic

QUOTE(Pedro @ 10 Jul 2006, 09:33)
Adica sa spuna careva adevarul , da, domne, e o masina mult superioara a ceea ce s-a facut in romania pana acum
*

Pardon, a ceea ce s-a facut la Pitesti pana acum.

--------------------
. . .
+
semit
post 10 Jul 2006, 10:27
Post #113

Private Spice

pardon.. a ceea ce s-a facut in Romania pana acum wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 10:33
Post #114

Membru autentic

Pardon eu, intradevar am uitat de daewoo!

--------------------
+
Jack Daniel's
post 10 Jul 2006, 10:47
Post #115

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Sony @ 10 Jul 2006, 09:54)
Vai, domnu', ce exprimare academica aveti!
*

Si cum ai voi sa vorbesc despre Lazarus domnule Sony Patapievici ?

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
CristiZ
post 10 Jul 2006, 10:55
Post #116

Membru autentic

From: Iasi

Mai da cine-i lazarus asta? Bagatorul asta de seama care se crede nush ce detectiv de otv... care si asta-i televiziune a ghicitoarelor si manelistilor...

Voi sunteti de vina ca-l bagati in seama de se crede omul super-vedeta...

Sunt rau da m-am saturat de tote vedetele astea...

--------------------
Duster ph2 Green Olive 2014
+
eXtenSion
post 10 Jul 2006, 11:25
Post #117

Membru autentic

Pedro, daca nu te`ai interesat, inseamna ca nu prea esti pasionat si iti dai si tu cu parerea... Sunt multi din`astia.

--------------------
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 11:48
Post #118

Membru autentic

Ce sa fac, dau si eu cu parerea ca nu sunt violent si oi fi si dintre "astia" si pe urma intr-o zi de munca la masina cel putin 3-4 vin sa isi expuna parerile despre ce fac sau ce trebuie, necunoscuti de altfel , deja la al doi-lea imi vine sa le rup capatana , din acelasi considerent nu m-am bagat nici eu in seama ci doar mi-a parut rau pentru necazul omului de la departare. Chiar ieri vine unu', sa ii pun si lui la punct masina sa si-o vanda , un necunoscut complet, probabil ca ma vede in fiecare zi reparand la masina blink.gif .

--------------------
+
emanu450
post 10 Jul 2006, 12:03
Post #119

Membru incepator

In 29.000 de km nu am avut nici o problema cu aceasta masina, km pe care i-am facut in mai putin de un an. Credeti-ma, am mers si 170(ce arata acul, dar scad vro 8 si probabil ca viteza reala era 162, am incercat-o sa vad ce poate) si nu mi-a dat impresia sau senzatia de instabilitate si ca as ajunge cu rotile in sus. Intr-adevar, cand bate vantul tare, se simte, e si normal la dimensiunile astea. Sunt mai mult decat multumit pt pret/performanta. Sunt intr-adevar si masini cu ghinion plecate din fabrica, dar na, acum cum iti e norocul. Deci repet, nici o problema. smile.gif

Iar referior la domnul asta Lazarus, acum e prima data cand aud ca face si drege in stilul asta. Platit sau nu, ciuda personala, treaba lui, pe mine nu ma afecteaza.

P.S. Am luat curbe si cu 140 (logic ca nu din acelea de 90 de grade) pe DN2 Bucuresti-Iasi si nu am zburat de pe sosea(bine, depinde acum fiecare cum si ce stil de condus are, ca doar de aici pleaca accidentele, nu? dry.gif ). Intr-adevar, masinutzei asteia cu un motor de 1.4 nu-i trebe mai mult de 140, chiar 120 e o viteza mai mult decat suficienta. wink.gif

This post has been edited by emanu450: 10 Jul 2006, 12:05

--------------------
dacia logan - is-xx-xxx
Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
+
Marty
post 10 Jul 2006, 12:11
Post #120

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Cel mai misto e cind un nebun arunca o piatra-n Dunare si 10 timpiti sar dupa ea s-o scoata!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
7 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 09:28
Forum Renault