DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lazarus iar loveste in Logan

ashu
post 12 Dec 2005, 21:32
Post #61

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

Salut Calin. 2002.
Pai ce sa mai zicem, nu zicem nimic pe topicul asta, important e ce zice Lazarus, ca despre asta e vorba.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kodrix
post 13 Dec 2005, 09:47
Post #62

Membru tanar

Parerea mea este ca Lazarus e un mare tampit. Romania asta e plina de prosti! Asa-s romanii, prosti!

--------------------
- - -
Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km

Logan 1.4MPI 2009 E0
Logan 1.4MPI 2009 Ambiance
+
paulp
post 13 Dec 2005, 10:04
Post #63

Bagator de seama!

From: Iasi

Ce-ai zice daca prostul din mine ar propune sa te racoresti asa vreo citeva zile bune 022.gif
Generalizarile astea nu fac decit sa arate cine esti.

Daca un producator de emisiune nu vrea decit sa faca si el ceva rating si prin asta arunca cu noroi in mindria UNOR romani, nu ma consider deloc egalul lui in stupiditate.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
marksman
post 13 Dec 2005, 12:49
Post #64

Post mortem nihil est

From: sat

Poa' sa zica oricine orice despre Logan. Pe-al meu il doare-n... toba finala de parerea tuturor!

This post has been edited by Illusi0n: 13 Dec 2005, 12:50

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
hari
post 14 Dec 2005, 02:31
Post #65

Membru incepator

From: Craiova

De ce va suparati mai pe un om care face emisiuni auto si nu stie sa pronunte corect <Volkswagen > ? Lazarus asta e retardat si suparat ca nu-i da Dacia o masina moka sa o "testeze" el. M-am uitat si eu la 0tv duminica , dar mi-a spus taica-meu ca de vreo luna tot face de rahat Loganul.Nu va mai enervati si voi pe toti tampitii !

--------------------
DACIA LOGAN 1.5 DCI - DJ 00 XGX
+
george_slz
post 14 Dec 2005, 03:44
Post #66

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Si voi aveti o problema cam mare cand cineva spune ca conduceti o masina de calitate joasa spre medie cu minusuri si defecte, al carei singur atu in fata concurentei este pretul.

Ce motive aveti sa va supere astfel de cuvinte care reprezinta adevarul ?! Voi daca aveti o soseta cu rosu si albastru va simtiti deja fani Steaua...

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
teodor
post 14 Dec 2005, 12:12
Post #67

.

O zice el ca masina nu are cai multi ca este puturoasa.
Dar depinde cu ce o compara, daca o campara cu alte marci straine sau autohtone.
Oricine face comparatie cu masini straine ajunge la concluzia ca Dacia Logan este mai slaba din nenumarate puncte de vedere.
Am vazut si masini straine care erau laudate de calitatea interiorului si a ergonomiei echipamentelor din bord, dar ma uimit ce prost stateau chederele de la geam (era un BMW seria 3), iar proprietarul un neamt era ofticat de chestia asta, dar era mandru de masina lui.
Zarzarus asta nu vrea sa accepte ca Logan este facut in Romania, ca este o masina autohtona, si are un pret care pentru unii cetateni din romanica este foarte mare iar pentru altii este acceptabil.
Nu cred ca cel care isi ia DACIA LOGAN o compara cu un Audi sau BMW, deobicei ai motive intemeiate sa iti cumperi o masina, altfel nu vad rostul ei, orice masina indiferent de marca(nu vorbesc aici de supercar) se uzeaza moral si fizic, daca iti pui masina in garaj pt. 1 an si te duci la un asigurator automat iti evalueaza masina cu 10% mai putin chiar daca nu ai facut 1 km cu ea din cate stiu eu.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
GABONE77
post 9 Jul 2006, 14:39
Post #68

el jefe

iar da dume lazarus despre logan la otv. asta are o pb cu masina asta smile.gif ce idiot...
ca sa nu mai zic ca un invitat de acolo ii face pe politisti cu "rumegush in cap". ce circ ordinar, as desfiinta postul asta infect.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
paulp
post 9 Jul 2006, 14:42
Post #69

Bagator de seama!

From: Iasi

E reluare ma, ca DD, in direct, reluat, spectaculos sau nu, nu are materiale proaspete si umbla cu mortaciuni

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
eXtenSion
post 9 Jul 2006, 15:10
Post #70

Membru autentic

Auzi ca loganul e pericolul nr.1 in romania.. Cica 70% din accidente vor fi provocate de logan. Astia chiar au voie sa zica orice prostii fara sa le poti face nimic?

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
EUROPE_
post 9 Jul 2006, 16:17
Post #71

membru reactiv

Voi posesorii de Dacia Logan by Renault chiar credeti ca e o masina perfecta? Ei bine nu e asa deloc, am cunostiinte care lucreaza la Renault Service in Craiova, pentru cei care stiu REDAC, iar acolo vin mereu Loganuri bubuite, accidentate, proprietarii spun ca sunt instabile in curbe si nu numai, plus ca ii curata de bani ... Logan nu e o masina sigura. O sa va convingeti voi de Logan, ma abtin sa nu fac alte comentarii ca poate imi iau vre-un warn... degeaba blush.gif

This post has been edited by EUROPE_: 9 Jul 2006, 16:29

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
eXtenSion
post 9 Jul 2006, 16:44
Post #72

Membru autentic

Presupun ca in alte tari daca marca X ar fi cea mai cumparata, deci numar mare de masini, nu ai vedea multe X busite , asa`i? Presupun ca stelele alea euroNcap nu spun chiar nimic, loganul avand tehnologie invechita "moral".

A zis cineva ca e o masina perfecta? Totusi, tu chiar crezi ca e "un sicriu pe roti"? Un "pericol public", cum a fost numit ?

Si mai are baiatu tupeul sa spuna ca toate revistele etc primesc bani sa laude dacia. Oare el cat primeste sa spele cu ea pe jos? Chiar nu vi se pare ciudat ca nu suna nimeni care sa fie multumit de logan? Pe forum e alta situatie, la el e...

Sa nu vorbim ce teorii interesante are la DD. Groaznicul lui accident. Complotul. Spitalul vs. Lazarus. Sa fim seriosi.

Mie imi pare chiar rau, deoarece la inceput aveam o parere buna despre Diaconescu..

--------------------
+
EUROPE_
post 9 Jul 2006, 17:09
Post #73

membru reactiv

icon_mrgreen.gif Eu unu nu am zis ca e sicriu pe roti tongue.gif , Lazarus are alta parere, eu am alta, daca ajungi cu ea in service te curata de bani patronii. Eu cred ca e un pret prea mare, si inca ceva Testele euroNcap arata ceva pentru Dacia Logan, esti in siguranta la impactul frontal, sau lateral, dar cand iei viraje? Iit spun eu, cand iei viraje te rastorni, acum tu o sa spui ca orice masina se rastoarna daca ia un viraj cu viteza mare, dar din cate am auzit de la posesorii de Loganuri sunt cam instabile in viraje. Parerea mea e ca e mult mai buna o Solenta, DSN, sau berlina... happy.gif

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
klaus
post 9 Jul 2006, 17:32
Post #74

步步

Group: Moderatori

Sau un matiz...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DragosP
post 9 Jul 2006, 17:37
Post #75

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Nț, un porșe. wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
klaus
post 9 Jul 2006, 17:58
Post #76

步步

Eu vorbeam de masini din astea stabile, care dau clasa loganului...

PS: ca mi-am mai adus aminte de una: sau un Damas

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
eXtenSion
post 9 Jul 2006, 18:00
Post #77

Membru autentic

"Parerea mea e ca e mult mai buna o Solenta, DSN, sau berlina... " - ai de capul meu..

klaus, nu fa caterinca, ca ei au impresia ca au dreptate.. :|

--------------------
+
AMW
post 9 Jul 2006, 18:21
Post #78

Membru autentic

asa ca o intrebare pentru cei care zic ca e instabil loganul in curbe....

In ce curbe domnilor??
Cu ce viteza maxima ati incercat sa abordati o curba fara a iesi in decor sau de pe sensul dvs de mers??
Cat de mult ati condus un logan??

Asa ca o paranteza...loganul are garda la sol destul de mare, fapt ce il face sa se incline destul de mult in curbe...dar de aici pana la a pierde controlul mai este ceva.

Daca tot vorbim de instabilitate in curbe...ati mers cu un land rover freelander?? sau cu masini in general cu garda mare la sol?? Daca nu..atunci e clar ca vorbiti in necunostinta de cauza.

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
AND
post 9 Jul 2006, 18:47
Post #79

Membru autentic

Loganul se comporta chiar foarte bine in curbe pentru gabaritul sau. Dar cand a fost ultima oara cand tot felul de mascarici au vb despre Logan in cunostinta de cauza si nu cu mistouri ieftine?

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
sinaxis
post 9 Jul 2006, 18:48
Post #80

Membru autentic

Lazarus asta, tot de Logan o sa moara! Ca prea bate campii! In loc sa multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat cu viata!
Nici centura nu purta, tampitul. Cica: nu purtam centura pentru ca nu vedeam un pericol imediat!!!
Iar soferul cela... cine i-o fi dat carnetul...

O emisiune de toata greata!

ps. nu zice nimeni ca nu sunt probleme cu Loganul. Daca nu ar fi, nu ar mai exista forumul asta... Dar eu cred ca mai mari probleme sunt cu noi, romanii...

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
AMW
post 9 Jul 2006, 18:54
Post #81

Membru autentic

pastia care zic ca e instabil in curbe pe cuvantul meu ca ii iau la o tura sa vada cu ochii lor cat de (in)stabil e.

p.s. acum normal ca nu o sa iei niciodata cu un logan viraje la 180....eu vorbesc pentru cei care cred ca loganul se rastoarna in curbe la 70-80-90 sau iese in decor.

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
tonicelli
post 9 Jul 2006, 19:03
Post #82

Membru autentic

From: Valea Jiului

După ce citesc ce scrie aici se pare că lazarus ăsta chiar vorbește tâmpenii. Îmi pare rău că n-am văzut emisiunea sad.gif dar sunt curios ce s-ar aștepta el de la Logan ?
Și concluzia cu 70% .... cum o fi dedus-o ? blink.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
radioman
post 9 Jul 2006, 19:36
Post #83

membru D'ala mare

From: Constanta

E f.f.clar ca, tocmai cei care habar n-au de masini, cei care n-au condus pe o perioada, sau o distanta suficienta un Logan, tocmai cei care inca conduc parapanta lu' babacu prin praful de la tara isi dau cu parerea despre Logan.Voi oameni inteligenti ce va aflati, de ce le dati apa la moara si de ce va coborati la mintea unora? blink.gif

--------------------
Skoda Octavia 3 VW Polo V 2017/2019 - CT-xx-HIT
[COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
+
prody
post 9 Jul 2006, 19:44
Post #84

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa comentam imbecilitati spuse in emisiunile lui Dan Diaconescu. Maine-poimaine deschidem topicuri despre vindecatori, hipnotizatori si alti escroci care dau bani ca sa apara pe acolo si care sfarsesc mereu la Cronica Carcotasilor.
Loganul nu e cu nimic mai stabila sau instabila decat alte masini asemanatoare, asta o stim cu totii, nu cred ca are rost sa sarim in sus pentru fiecare nebun din tara asta.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
AND
post 9 Jul 2006, 20:55
Post #85

Membru autentic

@EUROPE_: Pai e parerea mea ca esti cu capul...e parere personala. Ok? smile.gif

Vrei sa critici Loganul...esti mai mult decat liber sa o faci! Si eu am facut-o in diferite cazuri, doar ca eu vb din experienta si tu faci mistouri de 2 lei demne de woo-isti.

Introdus de moderator: Initial ti-ai luat o zi jumate pauza de la postat pentru o jignire adusa lui EUROPE intr-un post pe care l-am sters. Acum vad ca insisti cu atacul la persoana .. si asta e cu premeditare, nu se mai cheama o iesire nevinovata.

Tinand cont de asta, ai 3 zile pauza de la postarea pe forum.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
parpanel
post 9 Jul 2006, 21:24
Post #86

Calator

Sicer Loganul nu mi se pare o masina extraordinara. Are o gramada de puncte slabe, dar argumentele pe care le-a adus Lazarus si ceilalti invitati au fost din start idioate. Invitatii, parca luati de la coltul strazii si foarte indignati de acest "sicriu pe roti" nu au facut decat sa debiteze niste tampenii total neprofesioniste si amplificate de maimutoiul de Lazarus. Mai mult, persoanele care au sunat au fost de tot rasul (penibili).

Cel mai tare a fost ala care nu avea logan dar a auzit el ca nu e bun si nu si-a mai luat. Ce sa mai zic de femeia aia care avea dureri de cap din cauza "accidentului" pus pe seama masinii.

Astept urmatoarele emisiuni tongue.gif

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 07:05
Post #87

Membru autentic

Imi aduc aminte asta iarna cand am iesit si eu ca tot omu la zapada intr-o noapte. Deci imi aduc aminte cu aceasta ocazie un logan care la o tentativa de drift cat se poate de in reluare a ramas fara roata dreapta fata, statea soferul si se uita cum statea masina pe roata de nu-i venea sa creada. In rest sanatosi sa fim.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Sony
post 10 Jul 2006, 07:09
Post #88

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(eXtenSion @ 9 Jul 2006, 16:10)
Cica 70% din accidente vor fi provocate de logan.
*

Asa au zis ghicitoarele invitate la DD. Daca primeau mai multi bani ghiceau mai bine, adica ar fi crescut procentul. wink.gif
In ceea ce-l priveste pe EUROPE_ ar fi mai bine sa il lasati in pace! El are convingeri sanatoase formate din ceea ce a auzit. E bine! Asta inseamna ca sta super bine cu auzul! 04.gif Ca logica... e departe rau.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Jack Daniel's
post 10 Jul 2006, 07:19
Post #89

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Cred ca faza cu femeia care avea dureri de cap este faza anului . Stateam la televizor si nu imi venea sa cred ce aud . Lazarus o iei la BIIIIIP !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 07:21
Post #90

Membru autentic

Topicul asta imi aduce aminte de revolutia franceza, adica ciocu mic sau capu jos.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
7 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 00:56
Forum Renault