Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Parerea mea este ca Lazarus e un mare tampit. Romania asta e plina de prosti! Asa-s romanii, prosti!
|
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ce-ai zice daca prostul din mine ar propune sa te racoresti asa vreo citeva zile bune
![]() Generalizarile astea nu fac decit sa arate cine esti. Daca un producator de emisiune nu vrea decit sa faca si el ceva rating si prin asta arunca cu noroi in mindria UNOR romani, nu ma consider deloc egalul lui in stupiditate. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poa' sa zica oricine orice despre Logan. Pe-al meu il doare-n... toba finala de parerea tuturor!
This post has been edited by Illusi0n: 13 Dec 2005, 12:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
De ce va suparati mai pe un om care face emisiuni auto si nu stie sa pronunte corect <Volkswagen > ? Lazarus asta e retardat si suparat ca nu-i da Dacia o masina moka sa o "testeze" el. M-am uitat si eu la 0tv duminica , dar mi-a spus taica-meu ca de vreo luna tot face de rahat Loganul.Nu va mai enervati si voi pe toti tampitii !
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Si voi aveti o problema cam mare cand cineva spune ca conduceti o masina de calitate joasa spre medie cu minusuri si defecte, al carei singur atu in fata concurentei este pretul.
Ce motive aveti sa va supere astfel de cuvinte care reprezinta adevarul ?! Voi daca aveti o soseta cu rosu si albastru va simtiti deja fani Steaua... |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
O zice el ca masina nu are cai multi ca este puturoasa.
Dar depinde cu ce o compara, daca o campara cu alte marci straine sau autohtone. Oricine face comparatie cu masini straine ajunge la concluzia ca Dacia Logan este mai slaba din nenumarate puncte de vedere. Am vazut si masini straine care erau laudate de calitatea interiorului si a ergonomiei echipamentelor din bord, dar ma uimit ce prost stateau chederele de la geam (era un BMW seria 3), iar proprietarul un neamt era ofticat de chestia asta, dar era mandru de masina lui. Zarzarus asta nu vrea sa accepte ca Logan este facut in Romania, ca este o masina autohtona, si are un pret care pentru unii cetateni din romanica este foarte mare iar pentru altii este acceptabil. Nu cred ca cel care isi ia DACIA LOGAN o compara cu un Audi sau BMW, deobicei ai motive intemeiate sa iti cumperi o masina, altfel nu vad rostul ei, orice masina indiferent de marca(nu vorbesc aici de supercar) se uzeaza moral si fizic, daca iti pui masina in garaj pt. 1 an si te duci la un asigurator automat iti evalueaza masina cu 10% mai putin chiar daca nu ai facut 1 km cu ea din cate stiu eu. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
iar da dume lazarus despre logan la otv. asta are o pb cu masina asta
![]() ca sa nu mai zic ca un invitat de acolo ii face pe politisti cu "rumegush in cap". ce circ ordinar, as desfiinta postul asta infect. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E reluare ma, ca DD, in direct, reluat, spectaculos sau nu, nu are materiale proaspete si umbla cu mortaciuni
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Auzi ca loganul e pericolul nr.1 in romania.. Cica 70% din accidente vor fi provocate de logan. Astia chiar au voie sa zica orice prostii fara sa le poti face nimic?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Voi posesorii de Dacia Logan by Renault chiar credeti ca e o masina perfecta? Ei bine nu e asa deloc, am cunostiinte care lucreaza la Renault Service in Craiova, pentru cei care stiu REDAC, iar acolo vin mereu Loganuri bubuite, accidentate, proprietarii spun ca sunt instabile in curbe si nu numai, plus ca ii curata de bani ... Logan nu e o masina sigura. O sa va convingeti voi de Logan, ma abtin sa nu fac alte comentarii ca poate imi iau vre-un warn... degeaba
![]() This post has been edited by EUROPE_: 9 Jul 2006, 16:29 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Presupun ca in alte tari daca marca X ar fi cea mai cumparata, deci numar mare de masini, nu ai vedea multe X busite , asa`i? Presupun ca stelele alea euroNcap nu spun chiar nimic, loganul avand tehnologie invechita "moral".
A zis cineva ca e o masina perfecta? Totusi, tu chiar crezi ca e "un sicriu pe roti"? Un "pericol public", cum a fost numit ? Si mai are baiatu tupeul sa spuna ca toate revistele etc primesc bani sa laude dacia. Oare el cat primeste sa spele cu ea pe jos? Chiar nu vi se pare ciudat ca nu suna nimeni care sa fie multumit de logan? Pe forum e alta situatie, la el e... Sa nu vorbim ce teorii interesante are la DD. Groaznicul lui accident. Complotul. Spitalul vs. Lazarus. Sa fim seriosi. Mie imi pare chiar rau, deoarece la inceput aveam o parere buna despre Diaconescu.. |
--------------------
facebook
groups
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau un matiz...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nț, un porșe.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu vorbeam de masini din astea stabile, care dau clasa loganului...
PS: ca mi-am mai adus aminte de una: sau un Damas |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eXtenSion |
![]()
|
"Parerea mea e ca e mult mai buna o Solenta, DSN, sau berlina... " - ai de capul meu..
klaus, nu fa caterinca, ca ei au impresia ca au dreptate.. :| |
--------------------
facebook
groups
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asa ca o intrebare pentru cei care zic ca e instabil loganul in curbe....
In ce curbe domnilor?? Cu ce viteza maxima ati incercat sa abordati o curba fara a iesi in decor sau de pe sensul dvs de mers?? Cat de mult ati condus un logan?? Asa ca o paranteza...loganul are garda la sol destul de mare, fapt ce il face sa se incline destul de mult in curbe...dar de aici pana la a pierde controlul mai este ceva. Daca tot vorbim de instabilitate in curbe...ati mers cu un land rover freelander?? sau cu masini in general cu garda mare la sol?? Daca nu..atunci e clar ca vorbiti in necunostinta de cauza. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Loganul se comporta chiar foarte bine in curbe pentru gabaritul sau. Dar cand a fost ultima oara cand tot felul de mascarici au vb despre Logan in cunostinta de cauza si nu cu mistouri ieftine?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Lazarus asta, tot de Logan o sa moara! Ca prea bate campii! In loc sa multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat cu viata!
Nici centura nu purta, tampitul. Cica: nu purtam centura pentru ca nu vedeam un pericol imediat!!! Iar soferul cela... cine i-o fi dat carnetul... O emisiune de toata greata! ps. nu zice nimeni ca nu sunt probleme cu Loganul. Daca nu ar fi, nu ar mai exista forumul asta... Dar eu cred ca mai mari probleme sunt cu noi, romanii... |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pastia care zic ca e instabil in curbe pe cuvantul meu ca ii iau la o tura sa vada cu ochii lor cat de (in)stabil e.
p.s. acum normal ca nu o sa iei niciodata cu un logan viraje la 180....eu vorbesc pentru cei care cred ca loganul se rastoarna in curbe la 70-80-90 sau iese in decor. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
După ce citesc ce scrie aici se pare că lazarus ăsta chiar vorbește tâmpenii. Îmi pare rău că n-am văzut emisiunea
![]() Și concluzia cu 70% .... cum o fi dedus-o ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
E f.f.clar ca, tocmai cei care habar n-au de masini, cei care n-au condus pe o perioada, sau o distanta suficienta un Logan, tocmai cei care inca conduc parapanta lu' babacu prin praful de la tara isi dau cu parerea despre Logan.Voi oameni inteligenti ce va aflati, de ce le dati apa la moara si de ce va coborati la mintea unora?
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa comentam imbecilitati spuse in emisiunile lui Dan Diaconescu. Maine-poimaine deschidem topicuri despre vindecatori, hipnotizatori si alti escroci care dau bani ca sa apara pe acolo si care sfarsesc mereu la Cronica Carcotasilor.
Loganul nu e cu nimic mai stabila sau instabila decat alte masini asemanatoare, asta o stim cu totii, nu cred ca are rost sa sarim in sus pentru fiecare nebun din tara asta. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@EUROPE_: Pai e parerea mea ca esti cu capul...e parere personala. Ok?
![]() Vrei sa critici Loganul...esti mai mult decat liber sa o faci! Si eu am facut-o in diferite cazuri, doar ca eu vb din experienta si tu faci mistouri de 2 lei demne de woo-isti. Introdus de moderator: Initial ti-ai luat o zi jumate pauza de la postat pentru o jignire adusa lui EUROPE intr-un post pe care l-am sters. Acum vad ca insisti cu atacul la persoana .. si asta e cu premeditare, nu se mai cheama o iesire nevinovata. Tinand cont de asta, ai 3 zile pauza de la postarea pe forum. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Sicer Loganul nu mi se pare o masina extraordinara. Are o gramada de puncte slabe, dar argumentele pe care le-a adus Lazarus si ceilalti invitati au fost din start idioate. Invitatii, parca luati de la coltul strazii si foarte indignati de acest "sicriu pe roti" nu au facut decat sa debiteze niste tampenii total neprofesioniste si amplificate de maimutoiul de Lazarus. Mai mult, persoanele care au sunat au fost de tot rasul (penibili).
Cel mai tare a fost ala care nu avea logan dar a auzit el ca nu e bun si nu si-a mai luat. Ce sa mai zic de femeia aia care avea dureri de cap din cauza "accidentului" pus pe seama masinii. Astept urmatoarele emisiuni ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte asta iarna cand am iesit si eu ca tot omu la zapada intr-o noapte. Deci imi aduc aminte cu aceasta ocazie un logan care la o tentativa de drift cat se poate de in reluare a ramas fara roata dreapta fata, statea soferul si se uita cum statea masina pe roata de nu-i venea sa creada. In rest sanatosi sa fim.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 9 Jul 2006, 16:10) Asa au zis ghicitoarele invitate la DD. Daca primeau mai multi bani ghiceau mai bine, adica ar fi crescut procentul. ![]() In ceea ce-l priveste pe EUROPE_ ar fi mai bine sa il lasati in pace! El are convingeri sanatoase formate din ceea ce a auzit. E bine! Asta inseamna ca sta super bine cu auzul! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cred ca faza cu femeia care avea dureri de cap este faza anului . Stateam la televizor si nu imi venea sa cred ce aud . Lazarus o iei la BIIIIIP !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta imi aduce aminte de revolutia franceza, adica ciocu mic sau capu jos.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 00:56 |