DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lazarus iar loveste in Logan

Ci_co
post 10 Jul 2006, 12:16
Post #121

Membru atutentic cu logan !

Group: Members
From: UE - Bucharest !!

Bha ce rai sunteti rai cu acest Lazarus este este un com cumsecade cam prost de fel dar ce sa-i faci e intelectual radmasa.gif nu am apucat sa vad discutia despre Logan dar am vazut reconstituirea accidentului acela (cazul Radulescu) m-am spart de ras can am vazut ce balbait si taran poate fi ! Nu stia sa vorbeasca sincer nu zic asta ca a criticat loganul pur si simplu si el si postul zero TV sunt praf ! El este ultima persoana la care ma asteptam sa critice loganul pei daca il intrebi de este acel 1.4 MPI sau 1.6 MPI sau mai rau 1.5 DCI cred ca va cauta in DEX radmasa.gif . Sincer aceste banale discutii pe OTV cred ca se datoreaza lipsei de stiri sau subiecte pt un post nu au ce difuza si mai dau in Logan ca "e prost" domne nu e bun !! blink.gif Faza cu servisurile e tampita rau, eu am facut practica la Daewoo Radacini si am vazut cum ciordeau piesele mecanicii foarte simplu verificau piesa pe masina daca era buna o lasau dar ei scoteau din magazie piesele noi chiar daca nu le schimbau pe cele vechi !! mad.gif Concluzia este ca nu numai in servisurile Dacia se mai fura si pe la Skoda pot da exemple cine vrea dar ... icon_mrgreen.gif

Salutare si sa ne bucuram de masini sa nu ne mai enervam ca facem riduri cool.gif

Ci_co

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
stevethegreat79
post 10 Jul 2006, 14:07
Post #122

Membru incepator

Bai Pedro tu nu vezi ca in 20 luni s-au vandut peste 260 000 Loganuri in tara si in strainatate? Zi-mi si mie cate Dacii berline sa vindeau acum 15 - 10 - 7 ani ? Iti spun eu: max 60-75 000 pe an. Zi-mi cate berline 1310 se exportau pe vremea aia ? Cateva sute ?
Iar daca zici ca Loganul este instabil hai sa luam amandoi curba de la Victoriei (cand vii de pe Lascar Catargiu si faci dreapta prin fata guvernului) sa vedem cine ia curba cu viteza mai mare. Daca ma strofoc putin o iau si cu 60 in a 4-a.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate
+
Marty
post 10 Jul 2006, 14:20
Post #123

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(stevethegreat79 @ 10 Jul 2006, 15:07)
Iar daca zici ca Loganul este instabil hai sa luam amandoi curba de la Victoriei (cand vii de pe Lascar Catargiu si faci dreapta prin fata guvernului) sa vedem cine ia curba cu viteza mai mare. Daca ma strofoc putin o iau si cu 60 in a 4-a.
*

radmasa.gif
Cred ca pot face acelasi lucru dar la 120 km/h intr-a 4-a. smile.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Pedro
post 10 Jul 2006, 14:25
Post #124

Membru autentic

From: Bucuresti

"""""""A total of 2.865.079 cars were built, but after 1980 the production continued in Argentina and Turkey. And in Romania the car continued known as Dacia. """""""""It was, however, an aerodynamically shaped (arrow-like as Renault called it), roomy and reliable car. Much attention was given to safety. Until the R12, there have never been done so much crash-tests with one type of car. These characteristics made it to a very successful car that was build and sold all over the world. ''''''''''''''

Oricum per total au fost vandute peste 20 de milioane de berline si break-uri in lume sub numele de renault 12 si dacia 1300.

Ma bag la orice curba vrei tu daca dupa aia sau inainte, cum doresti, te bagi cu mine la un transfagarasan contra cronometru dupa care un mic off road prin partile locului. smile.gif

This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 14:33

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Jack Daniel's
post 10 Jul 2006, 14:42
Post #125

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Marty @ 10 Jul 2006, 16:50)
radmasa.gif
Cred ca pot face acelasi lucru dar la 120 km/h intr-a 4-a. smile.gif
*

Marty , inainte sau dupa accident ?

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
alinakes
post 10 Jul 2006, 14:59
Post #126

X

From: X

Ati deviat un pic de la subiect !

Am vazut o bucata din emisiunea de la zero tv cu tipul respectiv !

In privinta spitalelor tind sa ii dau dreptate !

In ce priveste Logan-ul ... daca il aveam in fata ii tranteam o scrumiera in moaca aia de molie !

Disperatul tipa ca din gura de sarpe ca vai ce a patit din cauza Logan-ului si ca el a zis mereu ca e masina proasta , inca chiar de la lansare !

Dar de ce nu a zis si de ce si-a mai cumparat Logan sau de ce mergea in el ( nu stiu daca era al lui ) daca stia ca e masina proasta !

Si de ce nu a zis ca dupa cum arata masina , lovita peste tot , el a scapat cu viata si fara mari urme , lovituri !

Oameni de c_c_t , arunca cu pietre doar sa faca audienta la o televiziune de nisa , marele zero tv !

This post has been edited by alinakes: 10 Jul 2006, 15:01

--------------------
X X X - X
+
Marty
post 10 Jul 2006, 15:33
Post #127

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(big2003 @ 10 Jul 2006, 15:42)
Marty , inainte sau dupa accident ?
*

bla bla bla.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
DFA
post 10 Jul 2006, 15:38
Post #128

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

QUOTE(alinakes @ 10 Jul 2006, 15:59)
Si de ce nu a zis ca dupa cum arata masina , lovita peste tot , el a scapat cu viata si fara mari urme , lovituri !
*

În altă emisiune făcută de DD, unde era invitat, Lazarus își scuipa în sân că mai este acum în viață doar datorită airbag-urilor..., și că nu o să se mai suie într-o altă mașină decât a lui, că a lui e bună, are supraveghere video pe ea 24/24, bla, bla, bla.... radmasa.gif

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
IRONICK
post 10 Jul 2006, 15:43
Post #129

-

From: Romania

Deci io am ramas in urma . . . ce accident a avut Lazarus cu Logan-ul ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
DFA
post 10 Jul 2006, 15:50
Post #130

Rula și el pe un drum, cu un șofer și un cameraman, el în dreapta, cameramanul în spate.
Vor să depășească un TIR.
Când ajung pe la juma' din TIR șoferul TIR-ului se apucă și el de o depășire...
Șoferul Logan-ului dă claxoane, flash-uri..., degeaba, TIR-ul o ține pe a lui... și Loganu' iese din drum, se răstoarnă de mai multe ori peste cap, cameramanul iese prin lunetă, tembelu' ajunge peste șofer, șoferu' ajunge la spital.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
avathan
post 10 Jul 2006, 15:57
Post #131

eu.

Group: Banned
From: Buc

exista pe unde va poze?
si de ce au sarit airbag-urile?

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
AMW
post 10 Jul 2006, 16:01
Post #132

Membru autentic

ce-mi place de voi....noroc ca suntem la cafenea biggrin.gif lurk0000.gif

si ce ziceai tu pedro de transfagarasanul ala??...off road...mmm icon_mrgreen.gif

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
Seb_
post 10 Jul 2006, 16:04
Post #133

Membru activ

QUOTE(avathan @ 10 Jul 2006, 16:57)
si de ce au sarit airbag-urile?

Chiar asa, de ce s-au deschis airbagurile? Nu puteau si ele sa ramana la locul lor! Mai crestea IQ Romaniei laugh.gif

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI 2005 - XX 55 SEB
+
avathan
post 10 Jul 2006, 16:06
Post #134

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(Pedro @ 10 Jul 2006, 08:29)
extension eu ma ingrijorez mai degraba de ce vad cu ochii mei decat ce cred altii, masina aia trebuia sa ia o simpla curba sub 30 km/h cu frana de mana trasa si s-a ghilotinat roata sub ea , efectiv statea masina cu botul pe roata si ala sa planga , nu generalizez, v-am impartit doar o experienta .
*

sa inteleg ca daca as fi facut cerculete cu masina cu frana de mana trasa, pe gheata iarna asta trebuia sa nu mai am roti deloc nu ?
ai uitat desigur sa mantionezi gaura da canal in care a nimerit probabil...
@oarecum offtopic
eu am auzit ca Logan-ul se dizolva in apa cand ploua e adevarat ? oare d'asta i-a picat tipului roata ?
voua vi s-a intamplat asta pana acum ?
de asemenea mi-a demonstrat cineva de ce e mai putin spatios ca un Matiz , mai vechi la conceptie decat Cielo , mai urat decat un Polo mai putin sigur decat o trotineta ,mai putin nervoasa decat un scuter... e vorba desigur de KK Logan ...

This post has been edited by avathan: 10 Jul 2006, 16:11

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
BlaueCorsa
post 11 Jul 2006, 15:36
Post #135

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Am vazut si eu o emisiune a maretului Lazarus. Baiatul ala nu pricepe niste elemente de baza ale jurnalisticii, si anume:

1. Informatia se verifica din 3 surse. El povestea ce-a auzit, mai sunau niste oameni care se plangeau de masinile lor (de obicei noi - o sa intelegeti imediat de ce) si individul generaliza. Un tip se plangea de Skoda. Concluzia? "Domnule, mi-ati spulberat o iluzie! Credeam ca Skoda e masina buna!"

2. Un jurnalist trebuie sa fie impartial. Invitatul in emisiune era directorul CA de la Autovit. Intr-o emisiune in care oamenii erau invitati sa se planga de calitatea masinilor noi / calitatea service-ului.

Cat despre cunostinte tehnice... hmm... nici nu merita sa mai discutam.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
DFA
post 11 Jul 2006, 15:44
Post #136

Culmea este că, cunosc oameni care se uită la 0TV sau DDD și chiar cred toate prostiile care se spun acolo! Și în loc să se strice de râs la ce le aud urechile comentează și aprobă foarte serios ce vorbesc ăia acolo...

--------------------
ex Logan I 1.5
+
alinakes
post 11 Jul 2006, 16:21
Post #137

X

From: X

Dar cred ca aia care se uita , nu prea o sa fie posesori de Logan si cred ca e mai bine ca aia sa nu devina posesori de Logan !

Si mie imi trebuie multa stapanire sa ma pot uita cateva minute la postul ala ! Asta sau imi e prea lene sa caut telecomanda ascunsa de soacra-mea pe sub vr'un fotoliu ! biggrin.gif

Cat despre calitatea de jurnalist a tipului nu cred ca mai are rost sa comentam !

Habar n-are de e Dacie sau caruta , el tot la fel o conduce !

This post has been edited by alinakes: 11 Jul 2006, 16:23

--------------------
X X X - X
+
menta
post 12 Jul 2006, 00:47
Post #138

Membru autentic

Mai bine multumea loganului... ca se afla acum in viata......am inteles ca nu avea centura pusa si s-a rostogolit de cateva ori.....
Poate soferul decat sa claxoneze sau sa dea flashuri.....mai bine folosea pedala din mijloc......pana la urma ... cu tirul nu te pui sau cu idiotul de sofer care il conduce

--------------------
Dacia Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour 2008/2008/2006 - B - 38/90/909 - WWK
+
Jack Daniel's
post 12 Jul 2006, 11:27
Post #139

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Ce soferu lu dracu' a fost ala de pe Loganul cu Lazarus de dadea claxoane si flashuri , ca eu de fiecare data in situatii limita am actionat prompt pentru prevenirea accidentului , prin franare si/sau evitare .

--------------------
. . .
+
Pedro
post 12 Jul 2006, 11:38
Post #140

Membru autentic

Ce chestie, mie tocmai mi-a zis un bun prieten ca e sigur ca in caz de proximitatea momentului unui accident chiar va fi accident, cica nu conduc deloc preventiv biggrin.gif

Da nu v-ati plictisit sa va tot atacati pe tema asta, da-l naiba de frigider, daca va place voua ce mai conteza, chiar daca aveti gusturi cam bombastice? radmasa.gif

This post has been edited by Pedro: 12 Jul 2006, 11:51

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Jack Daniel's
post 12 Jul 2006, 17:09
Post #141

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Pedro tata , ce ai patit ? Chiar asa de buna este Dacia 1300 , ca eu imi amintesc altceva . Vezi daca nu trage de nici o culoare berlineza ta poti sa-i ceri cu titlu de imprumut lui Argon cativa caluti ( are 62 ) . radmasa.gif

--------------------
. . .
+
LemonDemon
post 12 Jul 2006, 18:13
Post #142

Membru autentic

Bigutza lasa omul in pace.Fiecare cu ce poate, Pedro isi vede de drumul lui cu 1300 dar multi Refrigeranti nu prea inteleg ca nu au cu ce.

--------------------
None None N/A
+
Jack Daniel's
post 12 Jul 2006, 18:16
Post #143

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Eu atat iti zic DRACE , uita-te bine la username-ul meu si scrie in consecinta , bei SpriteDemon ! OK ?

--------------------
. . .
+
LemonDemon
post 12 Jul 2006, 18:21
Post #144

Membru autentic

Mai bine Shpritz Demon decat Sprite Demon.Fara violenta ,dar schimba avatarul si scapi de micile ironii din partea noastra smile.gif

--------------------
None None N/A
+
Jack Daniel's
post 12 Jul 2006, 18:27
Post #145

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Nu schimb nimic oricate ironii s-ar abate asupra mea . Ironiile astea de doi bani de multe ori denota slaba educatia si lipsa de toleranta a societatii in general . Ca ascult eu manele nu ar trebnui sa deranjeze pe nimeni , atata timp cat nu sunt tigan , nu port ciocate , nu fur nimic de la nimeni , vorbesc limba romana corect etc . Numai bine tuturor si puteti continua cu ironiile dar sa nu trecem granita la misto-caterinca-bataie de joc . Numai bine tuturor .

--------------------
. . .
+
SiloS
post 12 Jul 2006, 20:52
Post #146

Gangester

From: Buzau

Exista vreun film cu accidentul ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
prody
post 12 Jul 2006, 23:20
Post #147

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

QUOTE(big2003 @ 12 Jul 2006, 19:27)
Nu schimb nimic oricate ironii s-ar abate asupra mea . Ironiile astea de doi bani de multe ori denota slaba educatia si lipsa de toleranta a societatii in general . Ca ascult eu manele nu ar trebnui sa deranjeze pe nimeni , atata timp cat nu sunt tigan , nu port ciocate , nu fur nimic de la nimeni , vorbesc limba romana corect etc . Numai bine tuturor si puteti continua cu ironiile dar sa nu trecem granita la misto-caterinca-bataie de joc . Numai bine tuturor .
*

Nu mentionezi ce este mai important in enumerarea ta : volumul playerului in care rasuna sfanta maneluta.De obicei asta e cel mai deranjant la manelisti, faptul ca nu pot sa asculte muzica decat tare, asta e de fapt chintesenta vietii de manelist: sa te faci remarcat prin sonorul aparatului, este chiar absurd sa asculte manele doar pentru ei, cand mesajul din melodie propovaduieste exact iesirea in evidenta.
Chiar vorbesti corect limba romana, cand am intrat prima data pe forumul asta am crezut ca avatarul tau e o gluma.
Te-ai infoiat cam tare pentru posturile omului aluia, chiar nu facea nimeni misto de tine.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
eXtenSion
post 13 Jul 2006, 05:32
Post #148

Membru autentic

Grea faza cu manelele astea, dar ca nivel cultural usor pot fi situate langa muzica romaneasca comerciala.

Diaconescu isi taie subtirica creanga de sub picior cu Lazarus asta. Oare unde l`o fi gasit?

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
sorin_f39
post 13 Jul 2006, 07:31
Post #149

Ferrari fan

From: Galați

Daca ceea ce face acum Lazarus (in ceea ce priveste crima aceea din DB) ar contribui catusi de putin la sentinta ce va fi data impotriva lui Radulescu (adica sa-i creasca pedeapsa pana spre limita maxima), atunci as fi dispus sa-i "iert" toate idioteniile pe care le debiteaza pe postul OTV.

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
zerdok
post 13 Jul 2006, 07:47
Post #150

Membru incepator

lazarus ala e un cretinoid. si mincinos pe deasupra, in ce priveste povestea accidentului cu loganul. in ce priveste povestea cu radulescu, o sa faca rahatu' praf si eventual ceva puncte de rating. ce m-a amuzat a fost treaba cu "am infiintat celule de criza si voi demasca toti vinovatii". singurul lucru pe care-l poate demasca este ce-a ingropat pisica.
oare o asculta si nea luis manele? ar putea sa se intalneasca cu unii de p-aci ,ca sa faca schimb de cd-uri.

--------------------
dacia logan - CT 03 WYZ
dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st May 2025 - 19:33
Forum Renault