Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
stevethegreat79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 November 04 ![]() |
Bai Pedro tu nu vezi ca in 20 luni s-au vandut peste 260 000 Loganuri in tara si in strainatate? Zi-mi si mie cate Dacii berline sa vindeau acum 15 - 10 - 7 ani ? Iti spun eu: max 60-75 000 pe an. Zi-mi cate berline 1310 se exportau pe vremea aia ? Cateva sute ?
Iar daca zici ca Loganul este instabil hai sa luam amandoi curba de la Victoriei (cand vii de pe Lascar Catargiu si faci dreapta prin fata guvernului) sa vedem cine ia curba cu viteza mai mare. Daca ma strofoc putin o iau si cu 60 in a 4-a. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(stevethegreat79 @ 10 Jul 2006, 15:07) Iar daca zici ca Loganul este instabil hai sa luam amandoi curba de la Victoriei (cand vii de pe Lascar Catargiu si faci dreapta prin fata guvernului) sa vedem cine ia curba cu viteza mai mare. Daca ma strofoc putin o iau si cu 60 in a 4-a. ![]() Cred ca pot face acelasi lucru dar la 120 km/h intr-a 4-a. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
"""""""A total of 2.865.079 cars were built, but after 1980 the production continued in Argentina and Turkey. And in Romania the car continued known as Dacia. """""""""It was, however, an aerodynamically shaped (arrow-like as Renault called it), roomy and reliable car. Much attention was given to safety. Until the R12, there have never been done so much crash-tests with one type of car. These characteristics made it to a very successful car that was build and sold all over the world. ''''''''''''''
Oricum per total au fost vandute peste 20 de milioane de berline si break-uri in lume sub numele de renault 12 si dacia 1300. Ma bag la orice curba vrei tu daca dupa aia sau inainte, cum doresti, te bagi cu mine la un transfagarasan contra cronometru dupa care un mic off road prin partile locului. ![]() This post has been edited by Pedro: 10 Jul 2006, 14:33 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ati deviat un pic de la subiect !
Am vazut o bucata din emisiunea de la zero tv cu tipul respectiv ! In privinta spitalelor tind sa ii dau dreptate ! In ce priveste Logan-ul ... daca il aveam in fata ii tranteam o scrumiera in moaca aia de molie ! Disperatul tipa ca din gura de sarpe ca vai ce a patit din cauza Logan-ului si ca el a zis mereu ca e masina proasta , inca chiar de la lansare ! Dar de ce nu a zis si de ce si-a mai cumparat Logan sau de ce mergea in el ( nu stiu daca era al lui ) daca stia ca e masina proasta ! Si de ce nu a zis ca dupa cum arata masina , lovita peste tot , el a scapat cu viata si fara mari urme , lovituri ! Oameni de c_c_t , arunca cu pietre doar sa faca audienta la o televiziune de nisa , marele zero tv ! This post has been edited by alinakes: 10 Jul 2006, 15:01 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(alinakes @ 10 Jul 2006, 15:59) Si de ce nu a zis ca dupa cum arata masina , lovita peste tot , el a scapat cu viata si fara mari urme , lovituri ! În altă emisiune făcută de DD, unde era invitat, Lazarus își scuipa în sân că mai este acum în viață doar datorită airbag-urilor..., și că nu o să se mai suie într-o altă mașină decât a lui, că a lui e bună, are supraveghere video pe ea 24/24, bla, bla, bla.... ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci io am ramas in urma . . . ce accident a avut Lazarus cu Logan-ul ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Rula și el pe un drum, cu un șofer și un cameraman, el în dreapta, cameramanul în spate.
Vor să depășească un TIR. Când ajung pe la juma' din TIR șoferul TIR-ului se apucă și el de o depășire... Șoferul Logan-ului dă claxoane, flash-uri..., degeaba, TIR-ul o ține pe a lui... și Loganu' iese din drum, se răstoarnă de mai multe ori peste cap, cameramanul iese prin lunetă, tembelu' ajunge peste șofer, șoferu' ajunge la spital. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
exista pe unde va poze?
si de ce au sarit airbag-urile? |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce-mi place de voi....noroc ca suntem la cafenea
![]() ![]() si ce ziceai tu pedro de transfagarasanul ala??...off road...mmm ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(avathan @ 10 Jul 2006, 16:57) si de ce au sarit airbag-urile? Chiar asa, de ce s-au deschis airbagurile? Nu puteau si ele sa ramana la locul lor! Mai crestea IQ Romaniei ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Pedro @ 10 Jul 2006, 08:29) extension eu ma ingrijorez mai degraba de ce vad cu ochii mei decat ce cred altii, masina aia trebuia sa ia o simpla curba sub 30 km/h cu frana de mana trasa si s-a ghilotinat roata sub ea , efectiv statea masina cu botul pe roata si ala sa planga , nu generalizez, v-am impartit doar o experienta . sa inteleg ca daca as fi facut cerculete cu masina cu frana de mana trasa, pe gheata iarna asta trebuia sa nu mai am roti deloc nu ? ai uitat desigur sa mantionezi gaura da canal in care a nimerit probabil... @oarecum offtopic eu am auzit ca Logan-ul se dizolva in apa cand ploua e adevarat ? oare d'asta i-a picat tipului roata ? voua vi s-a intamplat asta pana acum ? de asemenea mi-a demonstrat cineva de ce e mai putin spatios ca un Matiz , mai vechi la conceptie decat Cielo , mai urat decat un Polo mai putin sigur decat o trotineta ,mai putin nervoasa decat un scuter... e vorba desigur de KK Logan ... This post has been edited by avathan: 10 Jul 2006, 16:11 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am vazut si eu o emisiune a maretului Lazarus. Baiatul ala nu pricepe niste elemente de baza ale jurnalisticii, si anume:
1. Informatia se verifica din 3 surse. El povestea ce-a auzit, mai sunau niste oameni care se plangeau de masinile lor (de obicei noi - o sa intelegeti imediat de ce) si individul generaliza. Un tip se plangea de Skoda. Concluzia? "Domnule, mi-ati spulberat o iluzie! Credeam ca Skoda e masina buna!" 2. Un jurnalist trebuie sa fie impartial. Invitatul in emisiune era directorul CA de la Autovit. Intr-o emisiune in care oamenii erau invitati sa se planga de calitatea masinilor noi / calitatea service-ului. Cat despre cunostinte tehnice... hmm... nici nu merita sa mai discutam. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DFA |
![]()
|
Culmea este că, cunosc oameni care se uită la 0TV sau DDD și chiar cred toate prostiile care se spun acolo! Și în loc să se strice de râs la ce le aud urechile comentează și aprobă foarte serios ce vorbesc ăia acolo...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Dar cred ca aia care se uita , nu prea o sa fie posesori de Logan si cred ca e mai bine ca aia sa nu devina posesori de Logan !
Si mie imi trebuie multa stapanire sa ma pot uita cateva minute la postul ala ! Asta sau imi e prea lene sa caut telecomanda ascunsa de soacra-mea pe sub vr'un fotoliu ! ![]() Cat despre calitatea de jurnalist a tipului nu cred ca mai are rost sa comentam ! Habar n-are de e Dacie sau caruta , el tot la fel o conduce ! This post has been edited by alinakes: 11 Jul 2006, 16:23 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine multumea loganului... ca se afla acum in viata......am inteles ca nu avea centura pusa si s-a rostogolit de cateva ori.....
Poate soferul decat sa claxoneze sau sa dea flashuri.....mai bine folosea pedala din mijloc......pana la urma ... cu tirul nu te pui sau cu idiotul de sofer care il conduce |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce soferu lu dracu' a fost ala de pe Loganul cu Lazarus de dadea claxoane si flashuri , ca eu de fiecare data in situatii limita am actionat prompt pentru prevenirea accidentului , prin franare si/sau evitare .
|
--------------------
.
.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce chestie, mie tocmai mi-a zis un bun prieten ca e sigur ca in caz de proximitatea momentului unui accident chiar va fi accident, cica nu conduc deloc preventiv
![]() Da nu v-ati plictisit sa va tot atacati pe tema asta, da-l naiba de frigider, daca va place voua ce mai conteza, chiar daca aveti gusturi cam bombastice? ![]() This post has been edited by Pedro: 12 Jul 2006, 11:51 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Pedro tata , ce ai patit ? Chiar asa de buna este Dacia 1300 , ca eu imi amintesc altceva . Vezi daca nu trage de nici o culoare berlineza ta poti sa-i ceri cu titlu de imprumut lui Argon cativa caluti ( are 62 ) .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Bigutza lasa omul in pace.Fiecare cu ce poate, Pedro isi vede de drumul lui cu 1300 dar multi Refrigeranti nu prea inteleg ca nu au cu ce.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu atat iti zic DRACE , uita-te bine la username-ul meu si scrie in consecinta , bei SpriteDemon ! OK ?
|
--------------------
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mai bine Shpritz Demon decat Sprite Demon.Fara violenta ,dar schimba avatarul si scapi de micile ironii din partea noastra
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Nu schimb nimic oricate ironii s-ar abate asupra mea . Ironiile astea de doi bani de multe ori denota slaba educatia si lipsa de toleranta a societatii in general . Ca ascult eu manele nu ar trebnui sa deranjeze pe nimeni , atata timp cat nu sunt tigan , nu port ciocate , nu fur nimic de la nimeni , vorbesc limba romana corect etc . Numai bine tuturor si puteti continua cu ironiile dar sa nu trecem granita la misto-caterinca-bataie de joc . Numai bine tuturor .
|
--------------------
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Exista vreun film cu accidentul ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(big2003 @ 12 Jul 2006, 19:27) Nu schimb nimic oricate ironii s-ar abate asupra mea . Ironiile astea de doi bani de multe ori denota slaba educatia si lipsa de toleranta a societatii in general . Ca ascult eu manele nu ar trebnui sa deranjeze pe nimeni , atata timp cat nu sunt tigan , nu port ciocate , nu fur nimic de la nimeni , vorbesc limba romana corect etc . Numai bine tuturor si puteti continua cu ironiile dar sa nu trecem granita la misto-caterinca-bataie de joc . Numai bine tuturor . Nu mentionezi ce este mai important in enumerarea ta : volumul playerului in care rasuna sfanta maneluta.De obicei asta e cel mai deranjant la manelisti, faptul ca nu pot sa asculte muzica decat tare, asta e de fapt chintesenta vietii de manelist: sa te faci remarcat prin sonorul aparatului, este chiar absurd sa asculte manele doar pentru ei, cand mesajul din melodie propovaduieste exact iesirea in evidenta. Chiar vorbesti corect limba romana, cand am intrat prima data pe forumul asta am crezut ca avatarul tau e o gluma. Te-ai infoiat cam tare pentru posturile omului aluia, chiar nu facea nimeni misto de tine. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Grea faza cu manelele astea, dar ca nivel cultural usor pot fi situate langa muzica romaneasca comerciala.
Diaconescu isi taie subtirica creanga de sub picior cu Lazarus asta. Oare unde l`o fi gasit? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Daca ceea ce face acum Lazarus (in ceea ce priveste crima aceea din DB) ar contribui catusi de putin la sentinta ce va fi data impotriva lui Radulescu (adica sa-i creasca pedeapsa pana spre limita maxima), atunci as fi dispus sa-i "iert" toate idioteniile pe care le debiteaza pe postul OTV.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
lazarus ala e un cretinoid. si mincinos pe deasupra, in ce priveste povestea accidentului cu loganul. in ce priveste povestea cu radulescu, o sa faca rahatu' praf si eventual ceva puncte de rating. ce m-a amuzat a fost treaba cu "am infiintat celule de criza si voi demasca toti vinovatii". singurul lucru pe care-l poate demasca este ce-a ingropat pisica.
oare o asculta si nea luis manele? ar putea sa se intalneasca cu unii de p-aci ,ca sa faca schimb de cd-uri. |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 19:33 |