Cine are prioritate?
![]() ![]() ![]() |
Cine are prioritate?
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vezi-ti de treaba. Filme cu profesori de legislatie, cu popitisti rutieri, citate din regulament, degeaba. sapte pagini de aberatii crunte. Si-o sa mai fie inca 70.
E ca pe topicul cu manastirea. bagi argumente pana lesini, pui poze si primesti la schimb de citit din sfantul duh. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 May 2016, 21:17 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 May 2016, 22:16) mai exact QUOTE(DragosP @ 5 May 2016, 19:33) chestii clare, simple și lipsite de orice posibilitate de interpretare: ia un Moliftelnic și citește. Sau informează-te despre Sfântul Maslu, Moliftele Sfântului Vasile și/sau cele ale Sfântului Ioan. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da. Si io ca prostu ma informam de aprindere si bujie pentru motocoasa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
No ca o ajuns si pe pagina lu Godină
![]() a0993086161242e6951168cb1c34d7c5.png ( Size: 356.88k ) Number of downloads: 308 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
E baiat bun Godina! I-am citit si cartea.
El iese in evidenta ca baiat destept pentru ca in general politistii nu sunt tocmai cu mintea ascutita. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ete ma ca Godina stie si legislatie nu e doar scriitor
![]() |
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda. Alte plaiuri...oameni civilizati...
Apropo de oameni civilizati. Am ajuns intr-un oras , nu-mi aduc aminte daca era in Olanda sau prin nordul Belgiei, unde s-a rezolvat problema traficului intr-un mod inedit (cel putin pentru mine): S-au scos complet absolut toate semnele de circulatie (mai ramasesera doar cele legate de oprire si parcare) si s-a sters orice delimitare intre strada si trotuar, practic pietonii nemaifiind limitati la circulatia printr-un anumit loc. Nu cred ca circula vreo masina cu mai mult de 10 km/h in orasul ala. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 May 2016, 19:33) Voua va arde de glume ca n-aveti giratoriu in ograda. Au un fel de... (n-am vazut poza, o fi pus-o p-aia multicolora?). Cand o sa vina pe la mine, o sa aiba un șoc. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ii fwti un cap-n gura? Vezi ca-i mare rau...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma știe, ne-am întâlnit.
Când merg la Brașov las mașina la întrare și iau taxi-ul, m-a speriat Maho. ![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
S-o crezi tu, te fac o plimbare cu masina mea.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Bine, m-ai convins, ma plimb cu a mea
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 2 May 2016, 00:42) La semnul stop sau la trecerea la nivel cu calea ferata fara bariere oprirea este OBLIGATORIE. Opresti ca esti obligat de lege. Nu este oprire involuntara!... Ba este involuntara ca tu vrei sa treci, nu vrei sa opresti da' nu te lasa legea. Prin urmare opresti in pofida vointei tale = oprire involuntara. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ala e viol!
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Daca nu vrei s-ar putea sa treaca trenul prin tine..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spitalul de urgenta, frate. Ba nene, lasati codul rutier. Romanii nu cunosc limba romana. Daca stai sa cauti in 7 pagini de aberatii te dezasamblezi de ras ce exemple au putut sa dea pentru doua adjective banale. Ba tata, voluntar e cu voia ta, involuntar e fara voia ta. Da napasta pe capul lor intervine abia acum. Sa opresti la semaforul de culoare rosie, e voluntar sau involuntar? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da-ma dracu ba!!! primul profesor cu care am facut logica era de economie politica. Se transformase peste noapte. Invatam odata cu el. Ana are mere. Propozitie logica. Acum nici cu ala cred ca nu se mai face. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ieri am baut juma' de sticla de vin si m-am ametit. A vost voluntar? Eu am vrut decit sa beau.
Cind una cu țîțe mari iti face semn si opresti s-o iei, oprierea e involuntara. N-ai cum sa faci altfel. This post has been edited by corbex: 7 May 2016, 17:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca d-na Corbex e in Furia galbena oprirea este involuntara, daca esti singur... spune-mi, cu mana pe inima ca nu opresti ca vrei tu s-o faci...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Te-ai ametit involuntar de la betia voluntara.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Iar doamna Corbex ii scapa una dupa ceafa,la vederea tatoasei,voluntar..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Dar țâțele lu doamna i-au atras privirea involuntar.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Victoraș, uitat-ai tată cum era voluntariatul pe vremea regimului regretat de unii pe alte topicuri?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ehee.. Pe vremurile alea voluntariatul era involuntar.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:16 |