Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.primariacampulung.ro/primarul-m...ulung/biografie
axa tu esti d ela Acces DInReCT? Captur__de_ecran_2024_09_11_143440.png ( Size: 68.78k ) Number of downloads: 242 A terminat ASEul in bucuresti acu un sfert de secol, ce mai conteaza ce a facut in 90? Poate de atât a avut bani, ca nu isi permitea sa stea la Bucuresti la facultate. This post has been edited by einstein1984: 11 Sep 2024, 13:37 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu e vb de bani , e vb ca a facut o facultate privata care nici acreditata nu era
adica fabrica de diplome, spiru haret , plm plm 11 Sep 2024, 13:56: Altu' asta cu liceul. plm plm Premierul Marcel Ciolacu a explicat, miercuri, la guvern, motivele pentru care nu își va publică „niciodată” diploma de Bacalaureat, el susținând că „s-ar fi spus că e falsă”. This post has been edited by axabrt: 11 Sep 2024, 13:56 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mai scriu odata mai rar, a facut dupa aia ASE la Bucuresti, nu a lucrat ca economist la stata cu diploma de la facultatea aia.... In general in CV treci studiile alea mai recente sau relevante, nu gradinita....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 Sep 2024, 14:35) https://www.primariacampulung.ro/primarul-m...ulung/biografie axa tu esti d ela Acces DInReCT? Captur__de_ecran_2024_09_11_143440.png ( Size: 68.78k ) Number of downloads: 242 A terminat ASEul in bucuresti acu un sfert de secol, ce mai conteaza ce a facut in 90? Poate de atât a avut bani, ca nu isi permitea sa stea la Bucuresti la facultate. De pe facebook-ul doamnei: "Este adevărat, am terminat Facultatea Ecologică din Deva, fapt pe care nu l-am ascuns. Ca dovadă, în unul dintre ultimele interviuri în care am fost întrebată de trecerea de la economist la jurnalist am spus că am terminat Facultatea Ecologică din Deva și că sunt licențiată ASE București " https://fb.watch/uxhodn1hRR/ Nefiind acreditata a dat doar licenta la ASE... This post has been edited by ady77: 11 Sep 2024, 14:24 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da mă, dar de ce ai face o facultate neacreditata?
Fie ea și de vanzator de ceapa verde Fiindcă... 1. Nu poți să intri la o facultate normala acreditata?? 2. Fiindcă nu ai bani nu e o scuză. Niciunul n aveam bani când eram la facultate. Știu că mâncăm eugenii și uneori îmi permiteam și un corn cu ciocolata dar numai odată pe săptămână. Eu am intrat la o facultate cu oarecare tradiție, universitatea de Petrol și gaze care se trage din institutul de Petrol și gaze înființată în 1948 că răspuns la industrializarea de se făcea atunci. .am intrat al treilea , am avut bursa de studiu toată facultatea și în ultimul an bursa de merit. In ultimul an m am și angajat că desenator tehnic la o fabrică de utilaj petrolier. Facultatea am terminat o tot al treilea, dar fata de 140 de inși cato eram in anul 1 am terminat doar vreo 35 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu înțeleg pe ce vă contrați. Indiferent de argumente, fiecare votează cu cine vrea.
Ieri, soacră-mii îi venise o soră in vizită de clantaneala pe subiectul pensiilor (ne) mărite. Au constatat că "mărim toate pensiile" a fost o mare țeapă, astora foști c.a.p.-isti nu le-a venit nici o decizie, iar pensia a rămas aceeași. Mă întrebau "noi ce facem acum, cu cine să votăm, că ăștia ne-au mințit?!". Le-am zis că oricum nu contează ce le zic eu, că ele (ei) tot cu "ăștia" o să voteze. Nefasta la fel, cică n-o suportă pe Lasconi, deci n-o votează ("ce-a făcut usereul pentru pensionari?"). I-am arătat un articol de prin aprilie, unii de la usr voiau să salte punctul de pensie c.a.p. de la 0,5... la 1,...(ceva de genul ăsta), evident n-a trecut în plen). 'Geaba, n-ai cu cine. ![]() 11 Sep 2024, 15:57: QUOTE(axabrt @ 11 Sep 2024, 15:36) S-o crezi tu asta. Aveam bani suficienți pentru distracție. Ipg-ul n-a prea fost vreun standard elevat în branșa universitară, sorry. This post has been edited by maho: 11 Sep 2024, 14:57 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Sep 2024, 15:52) I-am arătat un articol de prin aprilie, unii de la usr voiau să salte punctul de pensie c.a.p. de la 0,5... la 1,...(ceva de genul ăsta), evident n-a trecut în plen). Iar cand au fost la guvernare nu au crescut nici o pensie... ![]() Si bonus pentru pensionari au plafonat pensiile la 9,4% din PIB prin PNRR. Nu judec masurile luate de ei, or fi fost bune ![]() Doar iti demontez tie argumentele ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 11 Sep 2024, 15:12 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Zici că demontezi? Check this out:
Au avut ministerele "cu bube" (în guvern, da?) , da' n-au avut majoritate (și probabil nici n-o vor avea vreodată) în legislativ, că ăla contează în privința legislației. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Era majoritatea PNL - USR, ca altfel nu erau în guvern.
Nu au avut inițiative de creștere de pensii când erau la putere, în schimb au trecut prin PNRR plafonarea la 9,4% din PIB a pensiilor. Deci exact contrar la ce ar fi vrut sa facă din opoziție, un an mai târziu. Am mai văzut filmul asta, nu l-au inventat ei. This post has been edited by ady77: 11 Sep 2024, 15:49 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
Halal "majoritate". Ce putere de convingere aveau ei în parlament, când Klaus și Câțu îi făceau să pice de păcălici, iar la nivel local tot PNL și psd trăgeau sforile.
Când pib-ul crește, cresc și cele legate de el, nu? Inclusiv pensii în valoare nominală. Da' inițiativa de desființare pensii speciale au avut? ![]() This post has been edited by maho: 11 Sep 2024, 15:57 |
--------------------
Dacia
1310
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Păi nu le-a desființat Rareș Bogdan în 30 de zile?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur ..macar ..aveau gagici mai misto decat pwtrol si gaze.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 11 Sep 2024, 17:05) Cică așa a sperat: https://www.news.ro/politic-intern/rares-bo...023032021054275 @axa: așa e. Nu compar una de stat cu una mică, privată. @wolfin: și la noi erau în unele secții (u.t., u.t.s.) o grămadă de gagici mișto. La tcm nu prea. This post has been edited by maho: 11 Sep 2024, 16:34 |
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Sep 2024, 16:47) Era majoritatea PNL - USR, ca altfel nu erau în guvern. Nu au avut inițiative de creștere de pensii când erau la putere, în schimb au trecut prin PNRR plafonarea la 9,4% din PIB a pensiilor. Deci exact contrar la ce ar fi vrut sa facă din opoziție, un an mai târziu. PNRR-ul a fost asumat de coalitia PNL-USR-UDMR si semnat de Florin Cîțu, prim-ministru PNL. A fost pregatit in majoritate de Ghinea (USR) si e foarte bine ca pensiile au fost plafonate, ca sa se evite situatia Greciei de acum cativa ani (google pentru detalii). In rest, USR a fost mana a doua intr-o coalitie care a durat ceva mai mult de un an, motiv foarte bun pentru diversi de a-i acuza ca 'n-au facut nimic' - ceea ce e o dovada de imbecilitate crasa. Ei, dar lucrurile s-au indreptat prin indepartarea 'crizatorilor' care doreau sa miste in sfarsit lucrurile (Drula a deblocat cam tot ce era pe parte de infrastructura rutiera, de exemplu). Asadar, herr praesident a adus, prin proxy Cîțu, PSD-ul la comanda noii coalitii si i-a predat cheile, actionand ca cel mai loial pesedist in viata. Acum suntem aici, blestemati cu o coalitie anti-democratie (pentru ca s-a ignorat complet ceea ce au votat de fapt oamenii) probabil pentru alti 4 ani. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Sep 2024, 14:52) Nefasta la fel, cică n-o suportă pe Lasconi, deci n-o votează ("ce-a făcut usereul pentru pensionari?"). Pai daca n o suporta n-o voteaza? Nu i un argument Pai si puterea ta........de convingere? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Oltenii vor vota cu PSD-ul, nesmintit, in urmatorii 1000 de ani, indiferent ce se va intampla pe planeta.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 11 Sep 2024, 21:33) A fost pregatit in majoritate de Ghinea (USR) si e foarte bine ca pensiile au fost plafonate, ca sa se evite situatia Greciei de acum cativa ani (google pentru detalii). Nu am contestat decizia, nu ma pronunt daca era buna sau nu, dar sa vii dupa din opozitie si sa propui marirea unor pensii mi se pare un pic de abureala. QUOTE(Bicicleta galbena @ 11 Sep 2024, 21:33) Acum suntem aici, blestemati cu o coalitie anti-democratie (pentru ca s-a ignorat complet ceea ce au votat de fapt oamenii) probabil pentru alti 4 ani. Oamenii au votat PSD si PNL din ce imi amintesc eu ![]() QUOTE(bucatzel @ 11 Sep 2024, 22:13) Chiar nu stiu... |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
E și greu de aflat
https://www.agerpres.ro/economic-intern/202...-in-ue--1310977 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Se refera la anul 2021 articolul, Bucatzel a intrebat de procentul actual.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Sep 2024, 12:28) Nu am contestat decizia, nu ma pronunt daca era buna sau nu, dar sa vii dupa din opozitie si sa propui marirea unor pensii mi se pare un pic de abureala. Mai abureală decât "creștem toate pensiile"? Nu prea, mai ales că din opoziție nu i-a durut mana și gura, pe când pe ăștia din "cea mai performantă guvernare" i-a durut mâna (și deficitele) s-o facă. This post has been edited by maho: 12 Sep 2024, 13:17 |
--------------------
Dacia
1310
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 12 Sep 2024, 11:46) Eu tineam minte ca limitarea aia era o forma de praf oftalmologic, ca oricum suntem sub. Cam asta inteleg si de-aici. https://www.libertatea.ro/stiri/cum-s-a-aju...tenabil-3953507 Si cand vine vorba de media aia pe UE, cred ca mai e de luat in calcul speranta de viata, ca si aia cred ca e un factor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 12 Sep 2024, 14:15) Mai abureală decât "creștem toate pensiile"? Nu prea, mai ales că din opoziție nu i-a durut mana și gura, pe când pe ăștia din "cea mai performantă guvernare" i-a durut mâna (și deficitele) s-o facă. Soacra-mii i-a crescut pensia cu cca 1.000 lei, ma gandesc ca ea e multumita ![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Fericitule. . Sănătate și viață lungă soacrei.
Soacra mea are 1500 toată pensia. Da poate mai creste din ianuarie. Ideea era când ministea muncii era Olguța Vasilescu, care vă aduceți aminte. Când a zis ea cat o să mărească pesede pensiile mă gândeam că fac leasing la Mercedes din pensia lu mama a mărită. Fac pe dracu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Să-ți trăiască! Bănuiesc că nu e c.a.p.-ista, pe ăștia i-au lăsat cu ochii-n soare.
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:26 |