Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 16 Sep 2024, 10:00) Nush' cum sa-ti spun, da' nici de prima nefasta n-ai vorbit atat... Macar pe prima nevasta o vazuse .....dezbracata ![]() Adica speram Glumim, ne am gasit si noi sa batem apropouri |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dizzy @ 16 Sep 2024, 10:13) Doar pentru clarificari: Indiguirile nu sunt intotdeauna solutia la inundatii; Dunarea baga vreo 6-7000 m^3 pe secunda; ~400.000m^3 pe minut ~21.000.000 m^3 pe ora ~500.000.000 m^3 pe zi; Ca referinta, Lacul de acumulare de la PortileDe fIer are 2.000.000.000 ; Deci il umpli in vreo 4 zile Indiguirea tine si dirijeaza volumul mare de apa intr-o directie; La un moment dat fie ai un mare lac, o mare balta sau o "varsatura" unde se aduna apa aceea; De-aia NU trebuie sa ii lasi pe locuitori sa isi faca locuintele in calea apei; Disclaimer: Aceasta expunere nu ii scuza pe guvernantii care trebuiau sa ia masuri ; Nu este expunere, este inducere in eroare. Balta se face in locul unde efectele sunt minime. Sa nu uitam inundatiile din 2006, unde tot PSD-ul nu a vrut sa inunde teren agricol, ca productia era in familie. QUOTE(dizzy @ 16 Sep 2024, 10:13) Opinie nepopulara - pentru care imi asum flegmele din partea asta a spectrului pulitic: Lasconi, si daca ar fi cu stea in frunte , si oricat de buna primarita ar fi in Campulung, nu are sanse reale la Presedentie, din urmatoarele motive: 1) E femeie; ( vedeti ca si in SUA e o problema ca Kamala e fomeie; Daca Kamala era Kamal, iesea fluierand prezident; femeile nu o voteaza in masa); 2) E femeie divortata, recasatorita si cu fiica-sa sustinatoare LGBT; in Romanika asta o face mai rau ca ghivolul, pentru suficienti votanti si alegerile se tin in Romania, nu numai in urban, in Cluj la Untold; 3) Agentiile de propaganda (unii le zic presa) o ignora total; Singurele reclame sunt afisele de pe blocuri; 4) Plan de actiune neclar si greu de gasit; 5) Partidul care o sustine are o cota reala de sustinere pe la 10-15%; Apoi mare scamator ai fi sa sari de la 15 la 50%+1vot; Acestea ziind fise , presupun, pe baza a ce vad, ca va scoate in jurul a 12%+/-3% voturi , fara sanse in turul al doilea; Sa nu uitam inundatiile din 2006, unde tot PSD-ul nu a vrut sa inunde teren agricol, ca productia era in familie. 1. Nu este problema in USA ca este femeie. 2. Mai toti politicienii PSD+PNL sunt in starea asta. De ce la USR pute? 3. Da. 4. Exista. Vezi 3. Dar si ignoranta nu te salveaza de incalcarea legii. Cam asa si cu informatia. 6. Inducere in eroare intentionata, se voteaza omul, nu partidul. Ca la Nicusor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da ironick de ce o apără?
A văzut o dezbrăcată? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai stii? desi nu ar fi un plus, cel putin acum......
This post has been edited by bgdrenault: 16 Sep 2024, 10:35 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cand am aparat-o?
Daca iti contest spusele, nu inseamna ca o apar. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
haidi bre, ca nu cred ca arata rau dezbracata;
Oricum, nu mai rau decat ceilalti catindati la pres; Daca ti se pare ca arata rau dezbracata, gandeste-te la Soso; This post has been edited by dizzy: 16 Sep 2024, 10:38 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Noroc ca ma iau eu de ea, si tu ca ma contesti
doar intamplator si marginal , din aceasta contestare , iese si o aparare a doamnei. Vezi actionam amandoi inteleliget , sa nu bata la ochi ca treaba aia cu usturoiul si mirosul. 16 Sep 2024, 11:05: QUOTE(bgdrenault @ 16 Sep 2024, 08:48) Împreună cu Ministerul Justiției alinutza gorghiu care a publicat un ghid pentru victimele violenței sexuale. This post has been edited by axabrt: 16 Sep 2024, 11:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 16 Sep 2024, 11:38) Noroc ca ma iau eu de ea, si tu ca ma contesti doar intamplator si marginal , din aceasta contestare , iese si o aparare a doamnei. Vezi actionam amandoi inteleliget , sa nu bata la ochi ca treaba aia cu usturoiul si mirosul. <span class='edit'>16 Sep 2024, 11:05:</span> Împreună cu Ministerul Justiției alinutza gorghiu care a publicat un ghid pentru victimele violenței sexuale. Am contestat orice nu este ok, nu are legatura persoana contestata. Pe tine nu te deranjeaza acum ipocrizia Ciolacului, cum se bate el cu pumnul in piept sa ajute oamenii in campanie electorala. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai daca așa l a prins pe el nenorocirea asta in așa poziție avantajoasă încât să profite de asta. Și ponta a profitat când cu inundațiile din Teleorman când a fost s a dat în bărci cu Fa Doina . Parca era prim ministru. Asta nu înseamnă că mai târziu nu și a dat demisia.
In schimb ciucă da, e ipocrit. N avea ce cauta la inundații cred |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
clar nu de masini vorbesc.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
corect, pare a fi un subiect la care se pricep amandoi!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Incerc sa mi dau seama daca mă pricep mai puțin la femei sau la mașini.
Sau la.orice. la fotbal de exemplu chiar nu mă pricep. Momentan sunt f confuz, dar macar la politică să ne dăm cu parerea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pai 3 masini, 3 neveste... greu de stabilit.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
Partea cu dezbrăcatul poate prezintă interes la 30 de ani
Spre 50 îți dorești una care sa gătească bine iar spre 70 una care sa facă pomeni bune. Cert e că la 30 puteam sa rabd de foame, acu nu mai pot. What s next 17 Sep 2024, 05:34: Ludovic Orban a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale Eu zic sa candideze și Iliescu. Sigur ii bate pe toți This post has been edited by axabrt: 17 Sep 2024, 05:34 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Toți știm că ceva nu merge bine in tara asta, daca scriem pe foaie neagra cu scris galben , se schimba ceva? Sau te pomenești că dacă văd guvernanții hârtia asta se sperie că e neagră și nu poate fi folosit pentru altceva |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 16 Sep 2024, 11:00) Singurul lucru mai de kkt ca asta mi se pare doar faptul ca trebuie neaparat asigurat un echilibru intre posturile ocupate de barbati si femei, nu mai conteaza competenta, daca posturile de barbati s-au ocupat, pui proasta pe post doar ca e femeie... |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Asta cum e vicepreședinta proaspătă a uniunii ieuropene
Cică bărbat su e pe la vămi, deci ea la fel de bine putea să stea acasă. Caznica |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
https://hotnews.ro/siegfried-muresan-despre...-promis-1793050
pare ca poate ramane casnica si cu salariu smecher |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 17 Sep 2024, 13:12) https://hotnews.ro/siegfried-muresan-despre...-promis-1793050 pare ca poate ramane casnica si cu salariu smecher Aceeasi stire, PSD se lauda, PNL ii critica ![]() ![]() https://www.rfi.fr/ro/interna%C5%A3ional/20...misiei-europene |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
Ce CV are doamna Minzatu?
L.E. Am gasit, https://img.roxanaminzatu.ro/2024/09/CV-Rox...N-sept-2024.pdf as zice ca nu e rau pentru postul ala totusi This post has been edited by einstein1984: 17 Sep 2024, 13:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
are si sait si este plina de diplome de participare
QUOTE Political Positions 2000 - present - Member of PSD – Partidul Social Democrat PSD s-a infintat in 2001. This post has been edited by IRONICK: 17 Sep 2024, 14:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Are ante vechime
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Austria ce a obtinut?
Are Karl Nehammer ce ii trebuie acum? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Duamna Lasconi iar a călcat în străchini :
"Nu îmi place să mă laud, dar chiar sunt de bună credință, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îți iei un bilet și să pleci în altă parte”, a afirmat Lasconi, luni seară, Deci nu i place sa se laude , dar se laudă și bineînțeles cel mai simplu lucru pe care poți să l faci e sa pleci in alta parte. De data asta a reușit performanța sa și pună în cap românii din diaspora care au început să i explice că nu e cel mai simplu lucru sa pleci din România, ba dimpotrivă. Dar na, atât s a putut. Replica comunității din diaspora a venit rapid. Și necruțător „Milioane de oameni au plecat așa, în treizeci de ani, dragă Elena. A fost, probabil, una dintre cele mai grele decizii ale vieții lor. Au plecat și au lăsat în urmă copii, soți, prieteni, părinți, oameni dragi, gospodării, o viață de om. Au plecat ca să asigure dreptul la supraviețuire sau la un trai cât de cât decent pentru cei pe care i-au lăsat acasă. Au plecat pentru că țara asta nu le-a putut oferi șansa de a crește profesional și oportunitatea de a trăi demn acasă. Au plecat să împânzească șantierele, câmpurile, dar și institutele de cercetare sau universitățile lumii cu la fel de multă deziluzie, teamă, regret, frustrare și furie”. Sunt și cei care, în toți acești ani, au trimis miliarde de euro către România. Sunt cei care, prin performanța lor, au contribuit din plin la buna reputație a României. Sunt cei care investesc acasă”. Nu sunt trădători. Au fost trădați în toate speranțele și așteptările lor. Nu au cerut nimic nimănui, nu i-a întrebat nimeni vreodată cât le e de rău sau de bine” Toata telenovela aici https://hotnews.ro/nu-sunt-tradatori-ei-au-...a-pleci-1794126 This post has been edited by axabrt: 19 Sep 2024, 05:22 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Numai ca duamna lasconi nu cred ca se referea la diaspora
Spunea la general, ceva de genul cum a plecat o nevasta de la axa sau axa de la ea, bine , fara bilet de data asta ![]() Avem ce dezbate pana la alegeri |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
Hmm o fi vrut să zică bilet la spectacol.
Cu prosti Da nu i a iesit Deci eu înțeleg că rumânii tre sa fie patriot, sa stea sa sufere in tara, sa moare prin spitale (de arși, saloane ATI, covid) să aibă copii analfabet funcțional dar sa plătească salarii la bugetari și pensii speciale. Ai? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:13 |