Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
![]() ![]() ![]() |
Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(zax @ 22 Jul 2016, 09:58) I-auzi, ai dreacu' nenorociti, vor sa-i smulga pe bietii copii din bratele iubitoare si ocrotitoare ale caselor de copii! Huoooo!!! QUOTE(zax @ 22 Jul 2016, 13:10) Poate vor infia copii... e rau? e rau ca acei copii vor avea o sansa sa faca o scoala, alta decat "scoala vieti" si sa ajunga sa produca pentru societate si sa fie crescuti din munca cuiva si nu din taxe? QUOTE(zax @ 22 Jul 2016, 13:59) Te anunt din start ca sunt taliban pe subiectul copiilor abandonati, intr-o societate in care prezervativele se gasesc la orice ABC iar pastilele la orice farmacie. Iar cei cu venituri mici/lipsa pot sa acceseze oricand un program de contraceptie gratuit. Si cu toate astea, daca din prostie/neglijenta se intampla, s-a inventat avortul. Fatatoarele care-si abandoneaza odrasla ar trebui imediat sterilizate, plus dosar penal cu solutie minima niste ani de parnaie - treaca de la mine, cu suspendare daca indeplinesc conditiile. N-ar trebui pierdute din vedere asa zisele familii care nu-si permit, nu le trebuie, dar fac copii in nestire, care cresc vai de capul lor, in saracie si violente. Dupa al doilea ... pa, legate trompele si gata. Fara negocieri cu purtatoarea. Iar pentru barbatii care-si abandoneaza copiii, chiar daca-i lasa cu mamele, dar nu-si indeplinesc obligatiile legale, oole jos si gata. Sigur ca poate parea dur, insa asa s-ar limita drastic, intr-o perioada rezonabila de timp, abandonul si sobolanimea. Sa nu ma luati cu drepturile omului, pentru indivizi care demonstreaza ca nu-s nici macar animale. Abandonul odraslei e un fenomen rarisim chiar si la animale. Bun, trecand peste astea (lucruri pe langa care casatoriile ghei ar fi pistol cu apa) hai sa vedem cum sta treaba cu gheii si copiii. Daca discutam despre principii, pasi inainte in societate bla bla n-ai cum sa alegi dintre doua rele, raul cel mai mic. Pur si simplu, un copil, pentru a se dezvolta normal, are nevoie de mama si tata. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dincolo de circul cu homosexualii tema era mai larga:
1. Care sunt criteriile dupa care cineva considera pe altcineva drept "intolerant" doar pentru ca opiniile lor nu coincid? 2. Din care punct devine "acceptabil" sa li se puna pumnul in gura "intolerantilor" desi li se incalca in acest fel, la randul lor, drepturile? Exemplul clasic: daca nu pupi "refugiatii" este etichetat automat drept "xenofob"! Chestie care, din fericire, in Romania inca este insignifianta, dar deva ecourile PC-ului absurd incep sa se faca simtite si pe aici. This post has been edited by Garett: 23 Jul 2016, 05:09 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
@dan: copii ăia mulți se fac pentru ajutorul social, adică pentru $$$$$$$$$
@dan: un copil normal, crește normal cam în orice mediu. Unul tarat are probleme chiar și în cea mai perfectă familie. Mă rog, păreri de doftor nebun ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Care-i figura materna intr-un cuplu masculin? Da' aia paterna intr-unul feminin? Desi mai bine intr-o casa de gay decat in orfelinat, sunt de acord.Cel mai sanatos la cap gay mi se pare a fi George Michael,probabil ca si Freddie ii impartasea convingerea,care a declarat ca infierea unui copil i se pare o nebunie.Idem casatoria.Ca sa nu mai zic de apelarea la mame surogat.Chiar il lua la misto pe Elton John vis a vis de treaba asta.Esecuri sunt in toate genurile de familii.Probabil ca un copil adoptat s-ar obisnui cu ideea ca are 2 mame sau 2 tati intr-un final.Nu stiu cat ar putea sa-i influenteze viata sexuala dar este posibil sa aibe o oarecare importanta.Oricum multi gay apar din familii hetero desi aveau mame si tati.Niciodata nu poti sti deznodamantul povestii.
In orice caz infierea unui copil este fix ca o loterie.. This post has been edited by iulia_boris: 23 Jul 2016, 06:50 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uite cum ușor, ușor, micii noștri naziști își dau arama pe față.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 22 Jul 2016, 10:32) Am si eu o intrebare...orientarea gay e o chestie cu care te nasti sau e o chestie dobandita ulterior ? Citeam in biografia lui Freddie Mercury ca a devenit gay la internatul scolii unde invata. Daca e o chestie genetica, nu ai ce face, asta e, dar sa o tratam ca pe o boala. Daca te nasti hetero si devii homo, atunci societatea trebuie sa ia masuri sa descurajeze astfel de practici. India,mai precis..Desi daca nu i-ar fi placut dosnicia nu cred c-ar fi continuat asa..Deci este posibil cam sa se fi nascut cu apucaturile astea. <span class='edit'>23 Jul 2016, 06:55:</span> Did you call me nazi? Si nu-s mica.Deloc. This post has been edited by iulia_boris: 23 Jul 2016, 06:59 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() ![]() Aș mai adăuga că orice copil este o loterie, ca și orice-n viața asta ![]() This post has been edited by dr_mKe: 23 Jul 2016, 07:02 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 23 Jul 2016, 07:48) Care-i figura materna intr-un cuplu masculin? Da' aia paterna intr-unul feminin? Desi mai bine intr-o casa de gay decat in orfelinat,... Intr-o familie mono parentala "adevarata" - adica cea in care exista un parinte unic de la inceput. care-i figura materna/paterna? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pau uitasi ce omorau nazistii inafara de evrei, si inaintea tiganilor?
This post has been edited by miki: 23 Jul 2016, 07:35 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, las' ca nici comunistii nu le-au ridicat statui...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(miki @ 23 Jul 2016, 07:27) Intr-o familie mono parentala "adevarata" - adica cea in care exista un parinte unic de la inceput. care-i figura materna/paterna? Unul dintre bunici.Iti spun sigur.De obicei bunicul pt ca mono parentala aia este practicata de femei. 23 Jul 2016, 08:19: QUOTE(dr_mKe @ 23 Jul 2016, 07:02) Absolut. 23 Jul 2016, 08:38: Am mai spus io c-am niste cunostinte,2 muieri,care nu stiu cum sa faca sa infieze sau una dintre ele sa ramana gravida..De fapt doar una poate ca ailalta e bolnava si are interzis la gestatie.Fertilizare si se rezolva. This post has been edited by iulia_boris: 23 Jul 2016, 08:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Dar este de bun simt,Dragos.E vreunul dintre noi care ajuta miile de copii nascuti doar pt alocatii? Nu.Toleranta se aplica altundeva.Si copiii n-au nicio vina dar din cauza fatatoarelor care i-au adus pe lume sunt condamnati la vieti de rahat.Si nu pot fi toleranta cu idioate care nu stiu decat sa se cotaie si apoi sa dea copii in orfelinate.Ar putea fi ajutati cu histerectomii.Simplu.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu e de nici un bun simț.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Fie cum spui tu.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
La caminul de copii care e figura parentala barbat si care e femeie?
|
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 23 Jul 2016, 07:24) Eu vad ca literatura de specialitate spune altceva. Încă n-am auzit pe vreunul sa spună ca oricum îl cresti, tot un drac. Ba din contra, aud tot felul de mituri, gen cei 7 ani d-acasă. This post has been edited by cdadan: 23 Jul 2016, 09:27 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
depinde la ce se refera normal ala - ca e hetero ?
|
--------------------
**
|
|
dr_mKe |
![]()
|
La mediul de acasă, care poate fi complet anormal și traumatizant - pasiv, în majoritatea cazurilor din familiile hetero. Da, abuz emoțional, violență pasivă, despre asta vorbesc, nu despre lipsa educației elementare.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Interesant ca experti axiomatici in problema sunt cei care nu au copii sau nici macar familie.Copilul ala e un om in formare.Il poti forma cat de cat ok sau poti sa-l distrugi.
Nu e o jignire e o constatare. Mihai imi pare rau dar la psihiatrie , puericultura sau ai chiulit sau ai dat banii dejeaba la Arad.Intreba si matale un psiholog mai bazat nu un mecanic auto. ![]() This post has been edited by bion: 23 Jul 2016, 10:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Intotdeauna mi s-a parut ciudat termenul puericultura..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Bioane, psihiatrie am citit și citesc cât încape iar de povestit nu mai vorbesc, nașul meu de botez a fost un psihiatru cam cunoscut în zonă, un tip genial. Despre cum mă comport și relaționez cu copii, cam de orice vârstă, pune-mă la încercare întâi
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci cand te-a bagat in cristelnita nasul alaturat ti-a insuflat harul lui. Bre Mihai te-am vazut nu relationai de loc ca n-aveau frane brembo si auspuff
![]() Cand o sa ai pui os avezi cam cum e chestia. Exista niste legaturi speciale care raman toata viata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Bioane, limita mea de toleranță este foarte înaltă
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ceva i-a insuflat ca se facu medic..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 16:10 |