Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
![]() ![]() ![]() |
Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(zax @ 22 Jul 2016, 15:09) Din pacate tot ce faci e sa eviti raspunsuri prin sofisme si sabloane. Chiar imi pare rau, speram la o discutie mai deschisa. Nu prea văd care-i sofismul și dacă prin "discuție deschisă" înțelegi să-ți dau dreptate, cred că și tu mă confuzezi. P.S. ![]() @miki: știu că nu crezi, am înțeles. Logica ta suferă pentru că susții că nu'ș ce drept ar fi încălcat, fără să arăți de ce musai ar trebui să fie considerat "drept" dorința lgbt. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
M-ai rupt...
![]() Exemplu perfect de logica ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jul 2016, 15:10) Din punctul meu de vedere eviti raspunsul la orice intrebare punctuala. Din pacate nu putem avea o discutie obiectiva si barbateasca, ne ascundem dupa unghie. Daca pentru BOR si ortodoxie mantuirea inseamna masini super scumpe, bani multi, aur pe ei, masini de politie care sa le deschida calea, imi pare rau dat sunteti in eroare. This post has been edited by ursul_bipolar: 22 Jul 2016, 14:21 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
s-a bagat un post intre timp
Aia cu m-ai rupt e poentru garett This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 14:20 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@ursul_bipolar:
Iar din punctul meu de vedere cu cineva care este agresiv și oarecum limitat în idei, n-am ce discuta. Schimbă tonul te rog și mai vedem. This post has been edited by DragosP: 22 Jul 2016, 14:21 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Nici măcar în declarația universală a drepturilor omului nu e trecut așa ceva, miki.
BTW, ia vezi ce rezoluție a adoptat de curând ONU. P.S. Orice gay se poate căsători, dacă nu știai. ![]() This post has been edited by DragosP: 22 Jul 2016, 14:24 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE @ursul_bipolar: Iar din punctul meu de vedere cu cineva care este agresiv și oarecum limitat în idei, n-am ce discuta. Schimbă tonul te rog și mai vedem. Nu sunt agresiv doar ti se pare, am pus niste intrebari, intrebari care s-au nascut dupa anumite fapte si aparitii ale oamenilor bisericii. Daca primeam un raspuns plauzibil macar, taceam. Apropo, nu stiu care dintre noi e ala limitat in idei... This post has been edited by ursul_bipolar: 22 Jul 2016, 14:36 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Bine miki. Nu e nici o diferență de gândire între tine și procurorii comuniști: în loc să arăți tu că eu sunt vinovat, după mintea ta eu trebuie să mă dezvinovățesc.
Cul! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu conteaza BOR e de vina si pentru ce face ONU.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai Arhi, tu acuma ce te joci? De-a corul de bocitoare sau de-a galeria? Stai cu nasul in cwrul lui DragosP. Cum zice Dragos ceva, cum sari si tu cu o lozinca sa-i "intaresti" spusele.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 22 Jul 2016, 15:30) Bine miki. Nu e nici o diferență de gândire între tine și procurorii comuniști: în loc să arăți tu că eu sunt vinovat, după mintea ta eu trebuie să mă dezvinovățesc. Cul! ![]() Nu-ti cer nimic Nu trebuie sa te dezvinovatesti... Esti un nevinovat Cer doar ca intre cetateni ai aceleasi tari si cer au obligatii egale, sa existe si egalitate in drepturi Sa fie sprijiniti fix la fel de statul care beneficiaza de obligatiile pe care acestia le au. Sau casatoria nu-i drept? E obligatie cumva, si gay si lesbienele sint scutiti? This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 14:43 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi discutati fara sa fi stabilit o chestie elementara, ca bag sama fiecare o tine pe-a lui. Nu v-ati pus inca de acord asupra temeliei: ce reprezinta casatoria. Si pot sa pariez ca din punctul de vedere al unui ortodox casatoria reprezinta mult mai mult decat oficializarea relatiei dintre doi oameni, care se angajeaza sa traga impreuna la aceeasi caruta, si de-aia nu pot fi de acord cu casatoria intre homosexuali.
PS: faptul ca incerc sa inteleg cum functioneaza un rationament nu inseamna ca-s de acord cu el. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
miki |
![]()
|
Discutam strict "laic", doar plecaram de la "modifiacrea constitutiei", ca drept conform legilor.
Chiar nu intereseaza cum e definita si nici ce reprezinta Prin lege unii pot sa o faca altii nu Unii poit sa se duca la primar si ala sa le dea certificat de casatorie, aialalti nu. Ambele categorii sint cetateni ai unui stat, stat care pretinde ca toti catatenii lui sint egali Stat care a ratificat mai sus discutata declaratie a drepturilor omului This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 14:53 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
@Radian, după tine toți ceilalți stați cu nasu'n curul ălorlalți?
![]() @miki: păi tocmai de la faptul că nu te interesează ce e aia "căsătorie" pleacă problemele tale de logică, așa cum am arătat mai sus. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
E acelasi lucru pentru toti
Acu o sa o dai pe dupa plop ca scrie : " intre un barbat si o femeie" Exact asta-i buba si limitatrea dreptului This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 15:15 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Corect, ar trebui să fie la fel pentru toți.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu chiar, Miki. Poti spune doar ca "ar avea aceleasi efecte din punct de vedere laic pentru toti". E oleaca de diferenta. Adica tu nu tre' sa te convingi ca, daca stai cu prietena in casa "curvesti", iar dupa ce-o iei de sotie nu mai curvesti, ca pe tine nu te intereseaza aspectul. Dar pe un ortodox il intereseaza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
miki |
![]()
|
Stai nitel....
Nu am adus in discutie nici un aspect legat de curvie sau nu, de pacat sau nu Era discutia la nivel de egalitate in drepturi, legal, constitutional .... Nu s-a discuta de "moralitate" sau pacat Sint irelevante din punct de vedere juridic, legal, si al drepturilor omului. 22 Jul 2016, 16:21: QUOTE(DragosP @ 22 Jul 2016, 16:16) In fine ai recunoscut... Ma mir! This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 15:21 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
ati ajuns la 4 pagini in cateva ore!!! e viral
![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
E vineri....
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
Pai si io ce tot bat cimpii p-aici?
Nu ca definitia e proasta? Nu ca definitia aia proasta face oamenii inegali in drepturi? De ce, conform legii oamenilor, nu a domnului, sa nu scrie in CC articolul ala dus in descitie ceva pagini mai inainte astfel : QUOTE Art. 259 Căsătoria (1) Căsătoria este uniunea liber consimțită între soti (fara barbat si femeie), încheiată în condițiile legii. (2) Sotii au dreptul de a se căsători în scopul de a întemeia o familie.. Ce conteaza sexul sotilor? This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 16:04 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Exact, chestia cu familia-i încurcă, trebuie scoasa sau redefinita.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
miki |
![]()
|
corect.... ori una ori alta
![]() desi nu vad de ce ar incurca QUOTE FAMÍLIE, familii, s. f. 1. Formă socială de bază, realizată prin căsătorie, care unește pe soți (părinți) și pe descendenții acestora (copiii necăsătoriți). ◊ Aer de familie = fizionomie caracteristică, ansamblu de trăsături comune unui grup de persoane înrudite prin sânge. Nume de familie v. nume. 2. Totalitatea persoanelor care se trag dintr-un strămoș comun; neam, descendență. ♦ Familie de albine = totalitatea albinelor dintr-un stup, alcătuită din matcă, albine lucrătoare și trântori. 3. Fig. Grup larg de oameni, de popoare etc. cu interese și idealuri comune. 4. Categorie sistematică în botanică și în zoologie, inferioară ordinului, care cuprinde mai multe genuri de organisme cu caractere comune. 5. Grup de cuvinte, derivate și compuse, formate de la același cuvânt de bază. ♦ Grup de limbi care provin dintr-o limbă comună inițială. – Din lat. familia, it. famiglia (cu unele sensuri după fr. famille). Dupa cum se vede nu-s obligatorii copii - desi in familiile cu 2 mame nu e imposibil sa existe Si nici titulatura de parinte nu-i obligatorie si cf. Cod Civil QUOTE Art. 258 Familia (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora, precum și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea și educarea copiilor lor. (2) Familia are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului. (3) Statul este obligat să sprijine, prin măsuri economice și sociale, încheierea căsătoriei, precum și dezvoltarea și consolidarea familiei. (4) În sensul prezentului cod, prin soți se înțelege bărbatul și femeia uniți prin căsătorie. Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-civil/art-258-f...soanei-juridice Evident ca pentru egalitate in drepturi trebuie eliminat paragraful 4 Nu ma luati cu " cresterea sui educarea copiilor" Exista suficient de multe familii heteronfara copii Sau cupluri hetero casatorite fara copii- daca va convine mai bine formularea asta This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 16:22 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Aha. Deci aia nu trebuie, aia nu e necesară, plm, să iasă logica. Cu toate că nu știm și nici nu ne interesează despre ce combatem. Minunat. Am mai zis?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:39 |