Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
![]() ![]() ![]() |
Limitele tolerantei, ...sau despre politically incorrectness
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
@dr_mke : sansele ca un prieten bun sau copilul meu ar zice ca e gay, cresc tocmai datorita propagandei care se face.
Poate nu ai inteles, dar majoritate nu e contra poponarilor, ci e contra propagandei care se face in beneficiul poponarilor... Poponari au fost din cele mai vechi timpuri, sunt si azi.... Dar azi, propaganda care li se face e exagerata si devine daunatoare. @mucix, si eu si garret am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui, si postul ala al tau tocmai cu toleranta nu are legatura. @miki - BOR (si celelalte culte relogioase) RESPECTA legea. Daca legea spune ca nu platesc impozite, taxe, tva, etc...inseamna ca legea e proasta.Dar nu Dragos e de vina ptr. asta... De vina sunt politicienii care se folosesc de biserici in interesul lor electoral. Politicieni care sunt votati de noi. Si asa cum unii vor modificarea legii astfel incat sa se specific clar ca familie = barbat+femeie, asa si altii pot incerca sa modifice legea ca si cultele religioase sa plateasca toate taxele. This post has been edited by Dacus_Malus: 22 Jul 2016, 10:55 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 22 Jul 2016, 11:32) Am si eu o intrebare...orientarea gay e o chestie cu care te nasti sau e o chestie dobandita ulterior ? Citeam in biografia lui Freddie Mercury ca a devenit gay la internatul scolii unde invata. Daca e o chestie genetica, nu ai ce face, asta e, dar sa o tratam ca pe o boala. Daca te nasti hetero si devii homo, atunci societatea trebuie sa ia masuri sa descurajeze astfel de practici. Orice ar incerca societatea sa imi explice mie prin legi, pedepse sau alte metode, ar fi imposibil sa ma faca gay. Nu as putea sa fac asa ceva nici daca as fi torturat. De scarba, de ce vrei tu, as prefera sa mor. Nu inseamna ca sunt homofob, doar ca mie imi provoaca extrema greata, exact ca mancatul grasimii de pe ceafa de porc prajita. Unii o iubesc, eu o detest. Dar nu fac petitii pentru inlaturarea ei de pe piata. "To each their own!" Imi este imposibil sa cred ca societatea m-ar utea educa sa fiu pe invers. Ca zicala aceea "daca toti sar de pe bloc, o faci si tu?" Daca esti "oaie" si urmezi orbeste orice trend, poate ai incerca o experienta gay sa vezi cum e. Daca iti place mai mult ca o experienta "normala" atunci ai de gandit si de ales. Dar asta nu inseamna ca ai fost "educat" sa iti placa. Raman la ideea mea: da-i pace sa shi-o vâre unde vrea cu cine vrea, atata timp cat e act consimtit, sunt liberi si e decizia lor. Nu iti convine? Nu te uita! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Dacus_Malus @ 22 Jul 2016, 11:48) Dar cine maica lu' Satana le face propaganda? Comunitatea gay din RO isi cere niste drepturi pe care statul este sau nu dispus sa le acorde, iar populatia majoritara (non gay) este pregatita sau nu sa le accepte. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Propaganda le fac ONG-urile gen Accept, propaganda le fac unii pe forumuri, altii pe bloguri...
Propaganda sunt si paradele gay.. Propaganda sunt si filmele in care e musai sa fie un personaj gay.... This post has been edited by Dacus_Malus: 22 Jul 2016, 10:59 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jul 2016, 11:29) Adica sa te duci la biserica si sa pupi oase de urangutan. Nu e treaba ta, nu te iau cu forța.QUOTE Da tu te-ai gandit ca trebuie sa va suporte cineva si pe voi astia de sunteti mari ortodocsi? De ce suntem noi obligati sa va suportam pe voi? Pentru că și eu sunt obligat să te suport pe tine, chiar de ești gay, dacă tot e s-o dăm în obligații.QUOTE Din păcate ești la loc de frunte, stai liniștit. Nu e intervenție a ta pe tema asta care să nu mustească a ură și intoleranță. P.S. Ai postat pe ontopic. ![]() This post has been edited by DragosP: 22 Jul 2016, 11:01 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu TVA_ul cum ramine?
Cu cotizatiile la pensii cum ramine? |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Este doar un aspect, menționat în primul post al topicului
![]() În loc de educație, se practică cu totul altceva, pentru că este mai simplu ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jul 2016, 10:59) Nu e treaba ta, nu te iau cu forța. Pentru că și eu sunt obligat să te suport pe tine, chiar de ești gay, dacă tot e s-o dăm în obligații.Din păcate ești la loc de frunte, stai liniștit. Nu e intervenție a ta pe tema asta care să nu mustească a ură și intoleranță. Poate ca sunt catolic, te-ai gandit? Si oricum nu conteaza, discutam despre toleranta, nu despre ce religie sau ce imbraca fiecare.P.S. Ai postat pe ontopic. ![]() Repet, daca religia ta este asa deosebita, de ce atat ura? Tu si cenzuratul tau de religie isi permite sa catalogheze ce se intampla in jur, dar restu' nu are voie ca este ura si intoleranta. This post has been edited by IRONICK: 22 Jul 2016, 11:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(miki @ 22 Jul 2016, 12:09) Râmăne cum e scris în lege. TVA nu se colectează dar se plătește ca orice persoană fizică, contribuții tip BAS și BASS se plătesc.Alte întrebări? QUOTE(dr_mKe @ 22 Jul 2016, 12:13) Păi vorbește cu vinovații... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 22 Jul 2016, 12:16) Poate ca sunt catolic, te-ai gandit? Nu m-am gândir pentru că nu mă interesează. De altfel nimeni nu-i perfect. ![]() QUOTE Si oricum nu conteaza, discutam despre toleranta, nu despre ce religie sau nu imbraca fiecare. Repet, daca religia ta este asa deosebita, de ce atat ura? Care ură nenicule? Despre ce tot consumi biții aiurea? QUOTE Tu si cenzuratul tau de religie isi permite sa catalogheze ce se intampla in jur, dar restu' nu are voie ca este ura si intoleranta. Uite probă de toleranță. Din nou.@Zax: se pot face altfel de acte, slavă Domnului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
@miki:Cu TVA_ul cum ramine?
Cu cotizatiile la pensii cum ramine? Iti mai raspund eu odata, desi ti-am raspuns si in postul 33: - BOR (si celelalte culte religioase) RESPECTA legea. Daca legea spune ca nu platesc impozite, taxe, tva, etc...inseamna ca legea e proasta.Dar nu Dragos e de vina ptr. asta... De vina sunt politicienii care se folosesc de biserici in interesul lor electoral. Politicieni care sunt votati de noi. Si asa cum unii vor modificarea legii astfel incat sa se specific clar ca familie = barbat+femeie, asa si altii pot incerca sa modifice legea ca si cultele religioase sa plateasca toate taxele. |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Homofia ? Ce pana mea ea asta.
"Romania s-a futut rau de tot." Chestia e daca e hetero sa nu ramana gravida. ![]() PS. Alo, domnul puritanul!Desi sunt convins ca era vorba de sapca rosie.Nu am nimic cu cel care a postat blasfemiatul cuvant. Pentru sensurile cuvantului recomand cu dragoste dictionarul explicativ al limbii romane. Unul singur din spe miile de intelesuri e despre coit. ![]() PPS Zilele trecute un pacient minor vine ce mama la un doftor pen-ca avea o afectiune infectioasa care apare la adolescenti o data cu idilele romantice. Se consulta ... si se atrage atentia ca si prietena urmeaza sa aiba aceeasi suferinta. Eu am prieten nu prietena zise puberul. Mama = in pragul infarctului. Pentru cei atat de deschisi si democrati. Asa vrea sa va vad meclele cand loazele voastre v-ar face acest anunt. Asa dpdv medical se stie ca marea majoritate a homosexualilior au o variata patologie psihica. Se pare ca exista o multitudine de factori externi si innascuti care afectand psihicul unor copii induc si acest comportament.Asa explica unii si tendinta lor de a-si exhibitiona ostentativ orientarea sxuala. Un fel de protest . Pe de alta parte printipurile si motravurile se schimba. In antichitate pedofilia homosexuala era considerata culmea rafinamentului intelectual si sexual si respectivii erau de obicei bisexuali avand familii onorabile. This post has been edited by bion: 22 Jul 2016, 11:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iegzistau chiar si cluburi de lux, pt astfel de manifestari.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Educația se face și acasă ori citind ! Surse există ! Depinde însă cercul de cunoștințe & prieteni, precum și dorința fiecăruia de a nu (sau de a) rămâne LEGUMĂ
![]() QUOTE se stie ca marea majoritate a homosexualilior au o variata patologie psihica. Se pare ca exista o multitudine de factori externi si innascuti care afectand psihicul unor copii induc si acest comportament Bioane, aci te înșeli foarte grav, cam prea vechi cărțile de medicină pe care le-ai citit vis a vis de subiect. Recomand aducerea la zi ![]() This post has been edited by dr_mKe: 22 Jul 2016, 11:39 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
zici dr_mke, pana la urma e un comportament deviant, oricate carti ai linge.
This post has been edited by b76bgaarh: 22 Jul 2016, 11:58 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Deloc, depinde de cât ești de încuiat
![]() Medicina îl consideră normal ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(miki @ 22 Jul 2016, 12:46) Asta e deja dusa la extrem. Nu vad nicio campanie pe feisbuc impotriva manelistilor in aceeasi situatie. In afara de cateva meme-uri, nici documentarul celor de la BBC nu a facut prea multe valuri pe la noi. Inteleg ce spui, dar sa nu vedem unilateral, ca nu a ramas BOR ultima "problema" in tara. This post has been edited by MuciX: 22 Jul 2016, 11:53 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
dr_mke, medicina e scrisa de oameni, natura inca nu.
This post has been edited by b76bgaarh: 22 Jul 2016, 11:58 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 22 Jul 2016, 12:51) Asta e deja dusa la extrem. Nu vad nicio campanie pe feisbuc impotriva manelistilor in aceeasi situatie. In afara de cateva meme-uri, nici documentarul celor de la BBC nu a facut prea multe valuri pe la noi. Are ....ANAF-ul This post has been edited by miki: 22 Jul 2016, 11:54 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si sunt sigur ca aplica aceeasi legislatie in cazul ambelor situatii.
Eu ziceam de opinia publica si cum e ea manata intr-o singura directie. Legislatia este clara, atat in cazul contributiilor la stat cat si in cazul codului civil. Ca unii cred ca ar trebui lucrat la ele este altceva. Eu cred ca fix aici intervine utilitatea conflictului constructiv de idei. Totusi nu cei care au o opinie ar trebui sa aiba si drept de decizie. Avem si exemplul din state, cand dupa legalizarea casatoriilor intre cetateni de acelasi sex, functionara a refuzat sa le oficieze parteneriatul si a bicotat intreaga institutie pentru ca se opunea convingerilor ei. This post has been edited by MuciX: 22 Jul 2016, 12:00 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu de la Brad. Ce zic este urmarea unor discutii cu doi cunoscuti psihiatri carora probabil ca le-ai fiprezentat "omagiile feniciene" in cl. a VI-a in sesiune daca nu erai Sorbonist:D
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Intr-o tara cu profund caracter comunist si religios nu se va aproba casatoria gey prea curand. Din pacate nici bordelurile, nici alte obiceiuri normale pe afara.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:48 |