Care sunt salariile noastre?, Sa vedem care e situatia ...
![]() ![]() ![]() |
Care sunt salariile noastre?, Sa vedem care e situatia ...
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai pune niste rubrici peste 1000.
Cred ca multe veniturile familiale sint peste limita ta maxima. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta e un subiect tabu..e ca si cum ai intreba o femeie cati ani are...
Nu am votat nimic..salariul meu e confidential...se stipuleaza in contractul individual de munca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Deci, individual, nu pe famile, DA?
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
maaa leeeeshi??? aproape 50% cu peste 1000 euro??? sigur nu trebuia sa fie toata lumea pe vwforum.ro... sau macar pejo.ro, ca sa nu mai zic de reno.ro?????
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Surprins ce sa zic....nu ma asteptam sa fie atat de multi cu venituri peste 1000 euroi.....sincer cred ca s-a facut confuzie intre venit personal / familie. Oricum la mai mare!!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
da de ce fara bonusuri si alte beneficii?
ca si ala-s impozitate cam la fal ca si salariu, sunt acceptate de banca ca venit, etc?????// ---------------------------------------------------------------------------------- bhai ... sincer nu inteleg ce va mirati asa tare, chiar si-un Logan nu si-l permite oricine, pe mine ma costa masina cca 200 € / luna (rata + benzina), asta fara sa mai pun la socoteala cheltuielile anuale (impozit+CASCO+RCA) iar ptr un om normal bani alocati ptr masina ar trebui sa nu reprezinte mai mult de 25% din venit. asa ca toti cei care au logan ar trebui sa aiba un minim de 800 €, pana la 1000 nu mai e chiar asa de mult. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, omul are o curiozitate. Daca vreti votati, daca nu, nu. Concluzii e prea devreme sa tragem.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
intre 400 si 450 euro, dar in crestere! Asta e, am nimerit un post bun, muncesc, alerg (cam 100km in Buc zilnic), dar sunt multumit! Ma pot gandi la multe: vezi semnatura
![]() Nu am nevasta, copii, locuiesc cu parintii si nu dau in casa bani, decat bonurile de masa.. Ce mai, boierie ![]() PS: Uluitor cati sunt cu peste 1000 ![]() ![]() ![]() QUOTE(tarzy @ 25 Aug 2005, 15:33) asa ca toti cei care au logan ar trebui sa aiba un minim de 800 €, pana la 1000 nu mai e chiar asa de mult. Hai ma omule, las-o balta! La banii astia imi luam DIRECT C6 ![]() Ai mei au luat SLZ si au mai putin de 300 euro impreuna! Si se descurca.. (mai platesc eu rata ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 25 Aug 2005, 17:20 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba eu ii dau dreptate lui tarzy. O familie cu copii nu-si permite sa cheltuiasca mai mult de 10-15 procente din venituri pe o masina.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 25 Aug 2005, 17:17) .............. PS: Uluitor cati sunt cu peste 1000 ![]() ![]() ![]() Hai ma omule, las-o balta! La banii astia imi luam DIRECT C6 ![]() Ai mei au luat SLZ si au mai putin de 300 euro impreuna! Si se descurca.. (mai platesc eu rata ![]() ... aceasta-i parerea mea, dar ... fiecarea-si stabileste singur prioritatile. sunt tare curios cum reusesc ai tai sa plateasc rata la masina din 10 mil salariu/luna? sau ... masina nu-i luata in rate |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea lui ceasca circula un mic catren:
A-nceput de ieri sa cada Cate-un moldovean pe strada Nemancat de-o saptamana Cu casetofonu-n mana. Ca metafora e inca actual. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Suntem pe un forum de masini! Daca vrei sa te distrezi nu mai stai in fata calculatorului, ci deja esti prea preocupat sa iesi, sa te simti bine!
Eu la 21 de ani nu ma gandesc la casa! Am timp! Daca acum nu reusesc sa imi iau o masina mai buna, cand voi avea familie nici atat: cheltuieli, casa, imbracaminte pt copil, etc... Plus ca ar mai fi si 'ea' ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 25 Aug 2005, 17:59) ... aceasta-i parerea mea, dar ... fiecarea-si stabileste singur prioritatile. sunt tare curios cum reusesc ai tai sa plateasc rata la masina din 10 mil salariu/luna? sau ... masina nu-i luata in rate Pai... Eu si surioara cotizam cu bonurile de masa! Asta scuteste o mare parte din cheltuieli! Banii tatei se impart decat intre el si mama, iar el nu baga alti bani in afara de rata.. Benzina o iau eu, reviziile la fel ![]() Si in familia mea nu se exagereaza cu hainele, mancarea scumpa sau iesitul in oras prea des! Ai mei sunt destul de in varsta si nu au chef de plimbari (decat in concediu..)! Una peste alta, va spun ca se poate.. Am vecini in bloc care traiesc din 4 mil si reusesc sa plateasca intretinerea mai repede ca unul care are BMW! ( sunt si administrator la mine la bloc ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(ashu @ 25 Aug 2005, 20:30) A-nceput de ieri sa cada Cate-un moldovean pe strada Nemancat de-o saptamana Cu casetofonu-n mana. Cu riscul de a fi offtopic: si de ce neaparat moldovean? |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Solenza @ 25 Aug 2005, 19:39) Pai... Eu si surioara cotizam cu bonurile de masa! Asta scuteste o mare parte din cheltuieli! Banii tatei se impart decat intre el si mama, iar el nu baga alti bani in afara de rata.. Benzina o iau eu, reviziile la fel ![]() Si in familia mea nu se exagereaza cu hainele, mancarea scumpa sau iesitul in oras prea des! Ai mei sunt destul de in varsta si nu au chef de plimbari (decat in concediu..)! Una peste alta, va spun ca se poate.. Am vecini in bloc care traiesc din 4 mil si reusesc sa plateasca intretinerea mai repede ca unul care are BMW! ( sunt si administrator la mine la bloc ![]() aici cam ai dreptate, fiecare face ce vrea cu bani lui. dar ... se tot discuita cum ca ce multi au salarii mari (peste 1000 €) iar eu nu am vrut decat sa reliefez ca doar astia cu ceva venit isi permit o masina noua, fie ea si Logan. trebuie sa recunosti ca astia mai "stramtorati" care totusi au masini noi fac mari "sacrificii", iar chestia asta cel putin ptr mine nu-i prea bine, important este sa ai ce manca, cu ce te imbraca, unde sta, ceva viata sociala si deabia apoi un mijloc de transport personal. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 25 Aug 2005, 17:17) Prin extrapolare, cei care au salar >900 eur ar trebui sa aiba masini de cel putin 24.000 euro, nu ? ![]() Deja la 2000, fara Mertan, BMW sau audi nu se discuta. ![]() Mai Adrian, unii isi mai fac o casa, isi doresc copii. Masina e un mijloc, nu un scop in viata. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Aprob pozitiv ce zice ashu si cosmin_m
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Asta-i un chestionar deprimant rau de tot pentru noi cei cu credite pe ani multi si venituri in primele 3 grupe.
Si mai vedem ca masina are rugina... ![]() ![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 25 Aug 2005, 20:34) Eu la 21 de ani nu ma gandesc la casa! Am timp! Daca acum nu reusesc sa imi iau o masina mai buna, cand voi avea familie nici atat: cheltuieli, casa, imbracaminte pt copil, etc... Plus ca ar mai fi si 'ea' ![]() Zici tu, zici, Adriene, da' daca n-ai casa ce faci? Dormi in Solenza? Masina buna e azi, maine-poimaine mai apare un Megane 3, un Clio 5, un C7 si atunci o sa strangi bani de alta masina buna? Cand o mai fi si 'ea' puneti amandoi bani si uite asa apar multi in sondaje cu venituri de peste 1000 de euro, dar care mai au un copil, o rata la casa, eventual una la masina... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai sunt si din aia care trebuie sa duca munca de lamurire cu sefii ca sa le treaca salariul in cartea de munca...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ordinea prioritatilor la mine:
1. Familia 2. Casa 3. Masina Familia mi-am intemeiat-o si mi-am luat un "junghi" de berlina tocmai ca sa fiu "curat" la creditul pentru apartament. Apoi am mai stat putin, intre timp s-a marit si venitul si acum suport lejer 2 rate. Ce-as vrea e sa fiu mai economisitor, de obicei inainte de salar mai am doar vreo 2-3 milioane din precedentul. Ma doare capul cand ma gandesc cati bani sparg (sau sparge sotia??? ![]() PS: Tot salariul e pe cartea de munca. Firmele serioase se respecta. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ghc @ 26 Aug 2005, 15:35) Ordinea prioritatilor la mine: 1. Familia 2. Casa 3. Masina Familia mi-am intemeiat-o si mi-am luat un "junghi" de berlina tocmai ca sa fiu "curat" la creditul pentru apartament. Ordinea corecta asta ar trebui sa fie, dar multi membrii de aici stau cu parinti, si la ei normal ca e masina pe primul loc..dar cresc ei mari odata si odata... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dezastru 0 lei pe luna,ca sunt student da mai e cate o combinatie!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
vedeti ca lipseste 700-800 EUR
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
1200$ cati euro vin?
![]() eu am bagat la peste 1000, poate era varianta intre 900 si 1000... traiasca americanii ![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:52 |