Usb flash, The disk is write protected
![]() ![]() ![]() |
Usb flash, The disk is write protected
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
uite ca si sticku' meu se trezi ca e write protected si nu mai vrea cu nica sa-si revina.
*rezolvat. tot batranul hirens boot cd a facut treaba... This post has been edited by kxz: 12 Nov 2010, 19:29 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Comutatorul ala de on/off nu mai mergea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Am luat si eu pe batranul hirens, dar mai exact cum ma folosesc de el?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa faci ce?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
Am si eu problema cu un stick care se crede read only
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Add djalinuu @ messenger !
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
4x4 |
![]()
|
Am dat, dar daca stii exact ce programe sa folosesc de pe cd, si ce pasi sa urmez, ar fi de folos sa fie pusi aici, sa se descurce si altii care intampina acest bug suparator.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vezi la Dos Programs -> Partition Tools - > Paragon Partition Manager.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
Editia mea de hirens nu are, am luat de pe net paragon, dar cica in varianta demo nu pot da format.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Ia Hirens Boot 10.6, ala e cel mai ok per total. Paragon-ul apare la Partition tools, dar trebuie sa dai acolo jos "More" daca nu ma insel.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sigur nu-i trebuie Pargon?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:19 |