Homeschooling-ul, alternativa viabila?
![]() ![]() ![]() |
Homeschooling-ul, alternativa viabila?
Rampage |
![]()
|
||
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adevaru ca parintii sunt de pe alta planeta, zilele astea.
una bucata odrasla, singura la parinti, nu a rezistat sa faca clasa 0 la scoala la stat, ca e prea multi in clasa, ca sunt copii smuciti, ca trebuie sa ajunga la 8, ca trebuie sa plece la afterscul etc. acum e la privat, faimoasa scoala genesis, nu prea are program, ore mai lejere, after scul tot acolo, copilu fericit ca i se sufla in fund. concluzia, scuala de stat e najpa domne. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Daca aveau salar minim pe economie ma.sa si tac.su halea ploada cornu cu laptele de zicea ca.s cozonaci cu nuca. Numai pretiosi si basinosi care fac din copii niste inadaptabili si impotenti..A,si puturosi si lenesi..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe vremea studenției mele am avut noroc să fiu descurcăreț și am stat 6 în cameră doar în primul an. Mulți stăteau în configurația asta toată facultatea. Dar era o normalitate și nu se stresa nimeni.
Acum părinții (nu toți, dar mulți) nu concep ca odrasla lor să stea în cămin. Că pute, că e mizerie, că e mulți... și dau bani grei pe chirii. În copilărie aveam drept spatiu de joacă o fostă livadă. Încă era plină de nuci, pruni și corcoduși. Iar jocul preferat... de-a prinselea prin copaci. Rar trecea un an în care măcar unul dintre puști să nu ne rupem măcar o mână. Ne luau părinții de-o aripă, ne duceau la ghipsat și poate mai luam și-un picior în fund fiindcă făceam diar prostii. Acum, de se zgâri puțin odorul, e tragedie în famile, sunt imediat anunțați bunicii și măcar doo mătuși care musai tre' să mângâie și aline bietul copil. Cam așa a "evoluat" societarea, era de așteptat și avest prag. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Batranilor...pe vremea voastra toate erau mai bune....
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uitasem sa scriu, scoala de stat nuera in ferentari, era una de fitze in buricu targului.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adi și Dragoș, nu am nominalizat și nici nu-mi permit asta. Am prezentat, cât mai general posibil, felul în care văd eu c-au evoluat lucrurile.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Apoi,barbata.meu zice ca regreta ca era din Bucuresti si nu statea in camin.Ca acolo era distractia..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa deci. Vaccinele e naspa, invatamantul e naspa.. ce urmeaza? sa se trateze vipurile in austria ca sistemul romanesc de sanatate.. stai un pic, ca asta se intampla deja. Nu mai bine repari sistemul decat sa-l distrugi? Se poate si "mai putin competitiv" adica fara note, sau cu "admis respins" sau.. fara rebuturi. Copii intre ei oricum vor fi competitivi la sport, pe maidan, la fotbal, la tenis.. important e sa se faca distinctia intre a fi competitv si a exclude sau asedia* pe cineva psihologic pentru ca e altfel (bully). le: marginaliza, nu gaseam cuvantul
This post has been edited by neumann: 20 Sep 2016, 16:29 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
gabize |
![]()
|
Concluzia e că pretindem a fi mai prețioși, ca urmare devenim din ce în ce mai pretențioși.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai degrabă cu aproximație grosieră.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 20 Sep 2016, 14:33) Exact e facultativa, Citi absolventi de facultate din ultimii 5 ani sa zicem, merita diplomele pe care le-au dobindit? Citi dintre ei sint in stare s afaca ceva demn de acele diplome? QUOTE(gabize @ 20 Sep 2016, 16:06) Domu'Graur, ce-i gresit aici? QUOTE(iulia_boris @ 20 Sep 2016, 17:16) Apoi,barbata.meu zice ca regreta ca era din Bucuresti si nu statea in camin.Ca acolo era distractia.. homeschooling se refera la gimnaziu , eventual liceu nu mai sus... This post has been edited by miki: 20 Sep 2016, 16:37 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(miki @ 20 Sep 2016, 17:37) Domu'Graur, ce-i gresit aici? Relax, nu te trăgeam de obraz. Era un joc de cuvinte, preluat din postarea ta, cu care i-am răspuns lui Dragoș. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io dadusem raspunsul lui Gabize care spunea despre studentie..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu sint de acord cu homeschoolingul si am si vazut cum se face, intr-un film. Un pui de australian care locuia la 437 de mile de primul oras, despartiti fiind de un desert, se scula dimineata si se aseza la o masa pe care era o statie radio. O voce tovaraseasca spunea "buna dimineata, copii!" Copiii erau apoi indemnati prieteneste sa deschida caietul unde vor si cartea de limba australiana la pagina x, sa citeasca paragraful y, sa-l scrie pe caiet de 2,5 ori. Copiii ralortau cind terminau, citeau textul la cerere, erau corectati, etc. Si o tineau tot asa o zi de scoala, zi dupa zi, 6 zile pe saptamina. Copiii se cunosteau radiofonic intre ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ambele sint corecte. Pentru ca se face organizat, cu plan de lectie si programa. Nu cum vrea muschiul unei sugatoare de pixuri, deci lipsita de respect fata de instrumentele scolii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Înseamnă că merită.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 20 Sep 2016, 16:43) duma aia cu mediul competitiv care e rau, e o idiotenie mai mare decat tot neamul autoarei. ... Amu' evident, mai conteaza si parintii, care ar trebui sa observe evolutia odraslelor. Pt. cantareata e cam greu sa recunoasca (indirect) faptul ca e o idioata, de vreme ce a absolvit (?, intr-un fel sau altu') sistemul de stat. Copchila ei e nascuta geniu, habar n-avem noi. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Propun un ban de 7 zile.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Propun un teanc de bani. Dupa ce ca e pescar, mai prinde si peste.
This post has been edited by corbex: 20 Sep 2016, 19:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Ce 'ace baetii? Se dixtreaza?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:33 |