Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E vorba de un singur control. Acum l-au terminat.
Cand s-au dus in control l-au puricat probabil de la infiintare pana in prezent, de aia o fi durat mai mult. |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai sapa
A fost verificat si anul trecut Cã verificarea a fost aiurea, perfect posibil De asta am zis sa fie penalizati |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Link?
|
--------------------
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Il pun eu din nou: http://www.evz.ro/taticul-cu-indemnizatie-...a-la-sange.html
Dar eu inteleg ca abia acum s-a finalizat controlul inceput anul trecut si n-a iesit bine pentru respectivul domn. Din nou, bravo tehnocratilor ca l-au puricat! La ce suma se platea, era normal sa se faca macar o minima verificare. This post has been edited by mars: 21 Jan 2017, 12:11 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu ceream link cu rezultatele primului control din imaginatia lui Miki.
Ca aia de la ANAF fac controale de fond unul dupa altul la aceeasi firma/persoana. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numaidaca spaga a fost corespunzatoare si omul a promis sa mai coopereze si in viitor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
impozitul progresiv sa se bage in primul rand la firme... pe urma vedem si cu pensiile speciale
|
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 12:56) My Webpage E din septembrie Avind in vedere ca între timp a încasat ceva alocație inseamna ca ANAF a dat OK la vremea respectivã |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
Hade mah
Crezi ce zice propaganda? |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 21 Jan 2017, 12:41) My Webpage E din septembrie Avind in vedere ca între timp a încasat ceva alocație inseamna ca ANAF a dat OK la vremea respectivã Eu nu imi dau seama de unde si cum tragi tu concluziile. Nu aveau dreptul sa suspende indemnizatia doar pe suspiciuni. Ala din ce traia pana termina ANAF controlul? si daca in urma controlului se stabilea ca avea dreptul la indemnizatia respectiva? In caz ca nu stii ANAF-ul duce lipsa de inspectori, ori volumul de munca este prea mare. Mie mi-a venit la o firma un control pentru niste inadvertente din martie 2015 in D390, tocmai in iunie 2016. Probabil aia de la prestatii sociale au notificat ANAF in septembrie, dar cine stie cand au inceput controlul, ca de terminat abia acum l-au terminat. Si stai fara grija, ca daca ar fi fost intradevar un control care ar fi spus ca sunt ok veniturile si chletuielile declarate, ar fi fost trasi la raspundere, inclusiv penal. This post has been edited by ady77: 21 Jan 2017, 13:12 |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
tu zi-ne daca am scapat de 088... lasa abureala
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
De 088 am scapat, cred ca ii schimba numarul
![]() ![]() ![]() Astept in continuare sa apara noile proceduri. Ca nici 088 nu era ok, dar nici fara nimic nu e ok. |
--------------------
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce face domnii contabili, se distreaza
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
Un vecin, bucuros cã s-a scos taxa de pașaport, s-a dus sã facã pt familie 4 pașapoarte - surpeizã! S-a scos taxa de 22 de lei, dar a rãmas taxa de emitere de 260 lei, deci pt 4 pașapoarte 4X260= 1040 lei!!! Ma interesa ca daca era gratis le scoteam si eu.
Praf în ochi cu 102 taxe scoase, ca valoare, care cica, goleau buzunarul cetateanului (ca de ex radio,tv 6.50 lei) avantajul ( mare) e ca nu mai trebuie sa mergi de la CEC la banca si inapoi la sediu ( eliminarea birocratiei, da, bila alba) This post has been edited by nasty: 21 Jan 2017, 16:15 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești bolnav bãiete!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 21 Jan 2017, 14:23) Un vecin, bucuros cã s-a scos taxa de pașaport, s-a dus sã facã pt familie 4 pașapoarte - surpeizã! S-a scos taxa de 22 de lei, dar a rãmas taxa de emitere de 260 lei, deci pt 4 pașapoarte 4X260 lei! Praf în ochi cu 102 taxe scoase. Scuza-ma dar sa te duci asa si sa nu te interesezi deloc - chiar iti meriti soarta. Daca facea pasaporte simple platea doar 90 lei/buc (a eliminat dragnea taxe de 120 lei) - e drept ca e valabil doar 1 an - dar oricum in general nu se pleaca din tara pt. O perioada asa lunga. Oricum simpatici din astia care cred ca cele 102 taxe reprezinta TOATE taxele din Romania. Am avut nevoie anul trecut de cazier auto - iar cine stie clujul - formularul,depunerea si ridicarea se fac pe albac iar taxa de cazier - de 5 lei eliminata intre timp de dragnea - se putea plati doar la politie de pe decebal. Adica pt. 5 lei - mergeai anul trecut pe albac sa ridici formularul de cerere - de acolo mergeai pe decebal sa platesti taxa de 5 lei - adica cam in partea cealalta a orasului si apoi te intorceai inapoi pe albac sa depui toate - si asa se ducea lejer jumatate de zi doar ca sa depui cererea si taxa pt. Un rahat de cazier auto. This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 15:00 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Taxa de lasaport eu una, costul pasaportului e alta. Il vrei gratis?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
da, de ce nu? ce suntem in capitalism? Daca era gratis il scoteam si eu...
This post has been edited by nasty: 21 Jan 2017, 16:16 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
Prietenul tau nu stie sa citeasca?
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Am asa o banuiala ca nu vorbim de 'un prieten'.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 13:56) Astept in continuare sa apara noile proceduri. Ajunge greu avionu' din state? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
Ma refeream la sefu' cu mustata.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Pai pe el il astept
![]() ![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
deci scoatem 088 il facem 0088 si dublam cantitatea de hartii la dosar
![]() This post has been edited by luck33ro: 21 Jan 2017, 17:02 |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:48 |