Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu vreau să știu de la persoanele mai informate ca mine.
Și de aici, în afară de lozincile și răutăcizmele obișnuite, n-am prea aflat. Poate doar ceva din link-ul dat de Radian. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cand toata tara vuieste tu inca vrei lamuriri de la mireni?
La patriarhie nu va fac astia informarea zilnica? QUOTE Este cât se poate de clar că PSD, condus de Liviu Dragnea, a declarat război justiției din România. Uitați-vă cât de agresiv este acest gest. Ar fi putut să obțină lucrul acesta trecând legile prin Parlament. Au dorit să facă acest gest de forță asupra justiției. Nu știu cum poate fi rezolvat acest conflict major creat de PSD-ul domnului Dragnea. Nu știu ce speră să obțină. Speră ca oamenii să cedeze, să nu mai iasă la demonstrații în frig, să se ducă acasă. Speră că instituțiile de justiție ale statului se vor supune. Apoi urmează dictatura în România”, a afirmat Cristian Tudor Popescu. |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eliminarea raspunderii penale pentru abuzul in serviciu cu daune sub 200K lei. mai mult, abuzul in serviciu priveste acum doar incalcarea unei legi sau OUG, daca sunt primar si incalc o hotarare de consiliu mi-o iau la supt pana se topeste prin contencios probabil. in plus, pedeapsa s-a redus la maxim 3 ani (de la max 7)
eliminarea infractiunii de favorizare a infractorului prin acte legislative (deci, se poate da orice OUG in acest moment, asta ca tot ne punem poalele in cap pe superimunitati) eliminarea conflictului de interese in ceea ce priveste orice altceva decat famiglia. mdeci, daca evaluez in calitate de operator de achizitii publice o oferta a unei companii la care am lucrat, e OK, atata timp cat nu e a lu' mama, sau ceva. denuntul e admisibil doar 6 luni de la fapta. asta cu protectia denuntatorului contra e valabila in toate sistemele juridice, da' nah, il deranja pe dracnea. multumit fratia-ta ipocril? |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ciorbea isi declina competenta de a contesta la CCR ordonantele... Nesimtitul poporului!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Hercurule, vezi ca esti doar un virgin trist. N-ai inteles nimic din ce ti-am scris. Vai de steaua ta
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Asta cu amărâtul e © vericigica...Ai platit drept de autor?
Și ia zi Tonele, facem pariu că ajunge la canal Dragnea? O să dispară mai repede ca tonta, bombonel, oprea și alții. This post has been edited by axabrt: 1 Feb 2017, 10:16 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
btw, aia cu denuntatorii are potential major de muscat de cur. acum baietii au dat-o ca sa asigure omerta, insa va produce fix aceleasi efecte si la vreun bajeat care vrea sa o pune de ceva atentat, vreun criminal in serie sau mai stiu eu ce alta bunaciune din asta.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Virginu' e pe aici? Sau iar da in gusa la pelican? Vezi ca ai ceva alb si lipicios pe maini si la coltul gurii.
Vai de steaua ta! |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Virginu doarme. A sărbătorit azi noapte adoptarea ordonanțelor...
Stai sa de trezească sa vezi ce incepe sa de laude p aci |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 1 Feb 2017, 09:43) eliminarea raspunderii penale pentru abuzul in serviciu cu daune sub 200K lei. mai mult, abuzul in serviciu priveste acum doar incalcarea unei legi sau OUG, daca sunt primar si incalc o hotarare de consiliu mi-o iau la supt pana se topeste prin contencios probabil. in plus, pedeapsa s-a redus la maxim 3 ani (de la max 7) Bun, da' asta nu înseamnă că fapta care până acum ar fi constituit celebrul abuz în serviciu, va rămâne pe viitor nepedepsită, nu? Și aici mă refer, de ex, la frica unora că se vor fura bani la greu în limita a 200k/șmenuială. Mai departe nu comentez, că n-am timp. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
unde da dragnea si unde crapa. Se pare ca totusi oug-ul ala e in interesul pedofililor,proxenetism, celor ce fac trafic de droguri etc
QUOTE Cătălin Striblea 40 min · Apropo, cred ca povestea cu denunțurile trebuie mai bine studiata. Daca te uiti un pic mai atent o sa vezi ca sunt cateva infractiuni in care tocmai au scapat cei mai odiosi dintre infractori. La pedofilie, denunturile se fac cu luni dupa, din cauza traumelor copiilor. La proxenetism, la fel trec ani buni pana scapa victimele. Nici la trafic de droguri nu te poti astepta sa fie altfel. Astea nu sunt infractiuni care sa poata fi anuntate pe loc. De asta porcaria este cu atat mai mare. This post has been edited by aphophis: 1 Feb 2017, 10:57 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pedeapsa consta in "banii inapoi" si administrativ
Adica po' sa-l mute la alta uzina sa zicem astea sint mai mult ![]() 1 Feb 2017, 12:00: QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2017, 11:56) Bun, da' asta nu înseamnă că fapta care până acum ar fi constituit celebrul abuz în serviciu, va rămâne pe viitor nepedepsită, nu? Și aici mă refer, de ex, la frica unora că se vor fura bani la greu în limita a 200k/șmenuială. Mai departe nu comentez, că n-am timp. This post has been edited by miki: 1 Feb 2017, 11:00 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
Păi și dacă se recuperează banii, cu ce mă încălzește pe mine că ăla face sau nu pârnaie? Asta e ideea? Să facă cineva pârnaie, sau să nu fure?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Se pare ca puterea a ajuns la niste golani jegosi.
Niste gunoaie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristic1982 |
![]()
|
Virginu trist e pe aici? Bai Labish, se vede ca iti place sa ii dai in cap, sau mai exact nu stii altceva. Ca n-ai bagat milogul in traista am inteles, dar se pare ca nici macar n-ai pupat nici o femeie. Vai de steaua ta!
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2017, 12:00) Păi și dacă se recuperează banii, cu ce mă încălzește pe mine că ăla face sau nu pârnaie? Asta e ideea? Să facă cineva pârnaie, sau să nu fure? ![]() Pai ar cam trebui sa te intereseze sa faca si puscarie (chiar si cu suspendare daca e la prima abatere). Ca poate fura de 10 ori (si ia o dojana administrativa doar o data, de doua-ori si se recupereaza doar un prejudiciu-doua). Iar celelalte 8-9 infractiuni pentru care nu e prins (un numar optimist) raman nepedepsite. ![]() Nu se va mai feri nimeni de nimic. Traiasca SPAGA si CONTRACTELE cu AI NOSTRI. Traiasca PNDL-u' lu' Dragnea si cele 6,6 miliarde de euro pe care le va pradui PSD-u. ![]() This post has been edited by RZV: 1 Feb 2017, 11:17 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 1 Feb 2017, 11:14) Pai ar cam trebui sa te intereseze sa faca si puscarie (chiar si cu suspendare daca e la prima abatere). Repet: pe mine clincănitul cătușelor nu mă excită în nici un fel.QUOTE Ca poate fura de 10 ori (si ia o dojana administrativa doar o data, de doua-ori si se recupereaza doar un prejudiciu-doua). Iar celelalte 8-9 infractiuni (un numar optimist) raman nepedepsite. Da mă, hai să ducem absurdul la absurd absolut.![]() Mă rog, se poate și asta, da' parcă avea Ion Creangă o poveste cu drobu'... |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Si atunci, cu cuvintele tale, cum il descurajezi pe unu' care are in pix libertatea sa faca ce vrea el pana la 45k de euro, fara sa dea socotela?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Furtul ramane furt, indiferent de sumă. Daca îl numim "abuz in serviciu" nu devine mai puțin grav, ci dimpotrivă: căci persoana care îl comite abuzează de încrederea investită in ea. Asadar: prejudiciul trebuie recuperat ȘI fapta trebuie urmărită incepand de la prima centima.
Sa nu furi, Dragos. Nu sa nu furi mai mult de X. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La un moment dat a fost pe net dar a disparut un tabel comparativ cu ce au modificat. Are unele mici greseli, dar nerelevante. Il postez
![]() Ciorbea, ca lingau sef, s-a derobat spunand ca nu are atributii de a ataca orodnantele care nu sunt in vigoare (cred ca are oarecum dreptate totusi). Aia de la CSM o sa sesizeze conflictul intre puteri, dar e discutabil daca CC o sa faca mare lucru, mai ales ca in CC sunt vreo 5 de la PSD simai e si Morar, prietenul apropiat a lu' Basescu care o va proteja pe Udrea. Si nici nu mi se par multe lucruri de care sa se poata agata pe constitutie (poate aia cu plafoul, poate aia cu discriminarea in fata legii a omului de rand si acelui care emite acte normative). Daca manifestatiile o sa dureze va trebui sa se dea o satisfactie poporului si probabil ministrul justitie si inca cativaisi vor da demisia. Nu-l vad pe Grindeanu demisionand pentru ca atunci PSD ajunge la mana lui Iohannis cu numirea si Iohannis va face 2 numiri la vrajeala, sa nu le aprobe parlamentul si apoi sa dizolve parlamentul sa faca alegeri anticipate. Se anunta 10 zile de foc. PS: Coldea e scos din joc, lu Kovesi i s-au luat armele. "Binomul" e destructurat. Daca trec 10 zile va fi praf si pulbere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Legea bunului plac ideala in romanika... Bun venit in jungla Fesenista !
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2017, 11:32) Corect, asta spun și eu. Și atunci care e problema? Că nu se numește "abuz"? Nu, da' se numește furt. Problema este ca in anumite conditii se dezincrimineaza ciordeli de pana la cam 45kEUR pe fiecare faptă. Astia-s bani mulți, Dragos (sau ma rog pentru mine sunt). Din cauza asta plafonul - mai precis: ORICE plafon - e gresit, chiar daca se vorbește de recuperarea prejudiciului (ad calendas graecas, desigur). FAPTA rămâne, si ea trebuie sa poata fi urmărită. Cum arata pe urma pedeapsa pentri 1 leu, nu stiu. Poate dai cu matura de 3 ori prin parc, la 1 leu. Dar asta e complet alta discuție. |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
Măi române, furtul tot furt este, chiar dacă nu-i mai zice "abuz în serviciu".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
N-o mai da de gard ca stii bine ce spun. Accepta ca treaba e nasoala.
|
--------------------
.
.
|
luck33ro |
![]()
|
Pai tocmai ca abuzul in serviciu nu e un simplu furt...
|
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2017, 12:00) Păi și dacă se recuperează banii, cu ce mă încălzește pe mine că ăla face sau nu pârnaie? Asta e ideea? Să facă cineva pârnaie, sau să nu fure? ![]() N-am zis c a furat prejudiciul creat nu-i tot una cu furtul Iar interesul meu este ca ala sa nu mai faca pagube sau sa stie ce-l asteapta daca o face Ex. Acordarea de contracte incalcind dispozitiile legale, nu e furt dar ppoate a luat un contract cu 80000 nlei mai scump decit are in diverse oferte Pentru mine, ofertant cinstit a facut un abuz, nu i-a furat nimic dar a cheltuit mai mult din banii statului. Daca ala nu ajunge la parnaie poate sa mai faca si alta data 1 Feb 2017, 13:07: QUOTE(klaus @ 1 Feb 2017, 12:30) Nu-l vad pe Grindeanu demisionand pentru ca atunci PSD ajunge la mana lui Iohannis cu numirea si Iohannis va face 2 numiri la vrajeala, sa nu le aprobe parlamentul si apoi sa dizolve parlamentul sa faca alegeri anticipate. Se anunta 10 zile de foc. PS: Coldea e scos din joc, lu Kovesi i s-au luat armele. "Binomul" e destructurat. Daca trec 10 zile va fi praf si pulbere. daca se ajunge cumva la anticipate psd e pe copca ![]() sau p-aproape doar daca pnl nu-l va ajuta cu prostia care-l caracterizeaza This post has been edited by miki: 1 Feb 2017, 12:07 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:33 |