Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
"Am auzit că există această intenție (să se sesizeze CCR - n.r.), nu știu când și dacă o vor face, dar cred că este un demers firesc pe care îl face Guvernul. O să vedem dacă se întâmplă. Nu știu pe ce merg, că nu am văzut, poate merg pe conflict între Parlament și ICCJ, nu știu. Am auzit doar că se intenționează această acțiune", a declarat zilele aceastea Dragnea.
"Nu stiu, nu cunosc, am auzit, s-ar putea, sa vedem". Cata inocenta in acest familist convins, mare iubitor de copii cu nevoi speciale, reprezentati de DGASPC! ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am serioase îndoieli că ar fi familist convins, da' sunt sigur că ai tu ceva dovezi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Sa inteleg ca de inocenta lui nu te indoiesti?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cum sa nu fie familist? Doar creste pe una de o seama cu fi-su.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Unde vrei tu, da' sigur ai uitat-o!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Oct 2018, 12:12) Tot răul spre bine bucatzel. ![]() Era o chestie daca eram primul care le cuvanta pe astea, dar stim amandoi ca nu-i chiar-chiar asa. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
Era o chestie să nu începi cu jignirile relativ la un grup de oameni cu alte convingeri ca ale tale. Aia chestie!
Da' așa... Crezi că mă mai interesează alte catalogări de genul ăsta dăruite cu generozitate? This post has been edited by DragosP: 2 Oct 2018, 13:54 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu vă suspectez totuși a fi oameni serioși. Comparăm UA cu RO? Pe bune?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Într-adevăr, Ucraina pare mai aproape de Europa, nu e frumos să-i jigniți.
![]() |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
F****e in dos mai mare ca pe forumul asta nici ca am vazut pana acum. De cateva pagini inafara de atacuri nu se mai prea posteaza altceva.
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Oct 2018, 19:14) Pentru tine unul cel putin, cu siguranta UA iti este mai aproape. Acolo gasesti ortodocsi, poate chiar mai fanatici ca tine. nationalisti care urasc UE, probabil si alte categorii de oameni ai muncii dedicati cauzei voastre sfante, nationalist-ortodoxe. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă crezi dacă-ti spun că ai luat-o pe ulei?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Atunci nu-ți spun, că-ti spun degeaba.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Oct 2018, 19:08) F****e in dos mai mare ca pe forumul asta nici ca am vazut pana acum. De cateva pagini inafara de atacuri nu se mai prea posteaza altceva. Asta era si unul din scopurile referendumului pus in momentele astea grele pentru tara: de a diviza si a genera ura. Interesant ca actiunea a demarat in 2015 (guvernare PSD), a atins relativ repede numarul de semnaturi, guvernul Ponta a considerat ca nu e o prioritate, guvernul Ciolos idem, apoi a fost plimbata pe la comisii si brusc a iesit la iveala ca un iepure din joben. Sincronizare perfecta cu atacurile la justitie, cu procesele lui Dragnea si cu initiativa de a scoate Romania din UE. Am uitat de link: http://m.hotnews.ro/stire/22734363 Si inca unul: http://m.hotnews.ro/stire/22733828 This post has been edited by marksman: 3 Oct 2018, 06:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
DragosP |
![]()
|
Întâmplător, KWJ e membru al "acelor comunități"? Plural folosit aiurea, ca și GBX.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GBX |
![]()
|
Pluralul reprezintă o abodare la modul general a subiectului, fără a enumera exact. Pate fi una sau pot fi mai multe.
E o problemă de morfosintaxă elementară. ![]() |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:34 |