Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Zic cã toatã lumea e dezbinatã...Și americanii sunt jumate jumate, și englezii.
La noi din pãcate aia 45% din 45% câți au votat face cam 20% pro PSD. Nu s chiar așa multi, da in schimb compenseazã prin altele. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Basset-ul e un fel de ciine?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
dap. dezavantaju' e ca are picioare scurte si fiind putin vizibil, iti da soroj doar doojdalei...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
oricum e mai bine decat pisica fara valoare
![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 25 Jan 2017, 18:53) Iti imprumute eu Nu te lasa sus in eroare de cum arata, in sinea lui e basset Desi are vreo 35kgIMG_20170123_194931.jpg ( Size: 672.57k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Daca-l mazilesc pesedeii pe helvig in parlament....ramane iohanis in cucu gol dupa ce a picat si coldea si se pregateste luluta.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
corbex |
![]()
|
De luni se ieftinesc medicamentele. Saracu' Vadim, n-a mai apucat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
tony-s10 |
![]()
|
Pai banuiesc ca daca descopera niscavai ilegalitati la sri nu e tocmai ok ca banuiesc ca n-a fost retras coldea pe ochi frumosi.
Din cate stiu seful sri e votat de parlament si banuiesc ca tot parlamentul il poate revoca. This post has been edited by tony-s10: 25 Jan 2017, 18:31 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Han Solo |
![]()
|
baaaah, da chiaaaaaaaaaaaaaaaar!! mamaaaaaaaaa, ce ideee mi-a venit!!!!
pfua, luati de notati. lu' dracnea puteti sa i-o vindeti ca si cum v-a venit voua, nu ma supar ![]() mdeci, ca tot detinutu' sa o duca ca in sanu' lu'vraam, ne trebuie ceva puscarii mai cu shtaif. da' cica alea se fac greu, cam ca o piramida egipteana asa. da' daca le avem deja facute?... ![]() transformam fostul sediul al antenelor in mititica. si asa se plangeau ca stau dijaba si halesc bani... va dati seama ce i-am creste calitatea vietii detinutului voiculescu? ne-ar da cedo un premiu. si inca nici nu mi-a venit bassetul ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 25 Jan 2017, 19:34) baaaah, da chiaaaaaaaaaaaaaaaar!! mamaaaaaaaaa, ce ideee mi-a venit!!!! da' daca le avem deja facute?... ![]() transformam fostul sediul al antenelor in mititica. si asa se plangeau ca stau dijaba si halesc bani... va dati seama ce i-am creste calitatea vietii detinutului voiculescu? ne-ar da cedo un premiu. si inca nici nu mi-a venit bassetul ![]() Taci ca ar mai fi un loc. Subteranele la casa poporului Avantaje 2: 1. paza deja e platita 2. sint aproape de fratii lor ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Han Solo |
![]()
|
muama...
![]() spune sincer acum, tu ai canisa de basseti? |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hanule n-am. Cautam mireasa pt flacau...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cre'ca hanu' e uluit de profunzimea lu' miki, da' se poate sa ma-nsel, desi e prea putin probabil
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Han Solo |
![]()
|
altu' cu basseti...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
E cîinofil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Fil sau fob
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Fil, bre! Si sopirlele-i plac.
This post has been edited by corbex: 25 Jan 2017, 20:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s10 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 25 Jan 2017, 18:49) Din ce imi aduc eu aminte helvig a fost votat de oprea si unpr pe vremea cand era penalul bun- cu siguranta nationala si era toata ziua la cafele cu iohanis ca sa de-a jos guvernul ponta....asa ca daca parlamentul l-a votat pe helvig banuiesc ca tot parlamentul il poate demite/revoca sau cu s-o denumi la servicii. Oricum dragnea i-a mai dat una peste bot lui iohanis cand i-a spus ca reduce bugetul sri dupa ce werner batos ieri zicea ca bugerul sri nu poate fi redus ca e securitatea nationala (sau in fine ceva bulshit gen oprea) si ca cica unii cred ca-s la putere - iohanica inca nu s-a trezit - unii aia chiar sunt la putere dupa alegerile din decembrie si ei fac bugetul. |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Han Solo |
![]()
|
În jurul lui tonelul pe o razã de 250 de m moare orice basset...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 25 Jan 2017, 21:44) Din ce imi aduc eu aminte helvig a fost votat de oprea si unpr pe vremea cand era penalul bun- cu siguranta nationala si era toata ziua la cafele cu iohanis ca sa de-a jos guvernul ponta....asa ca daca parlamentul l-a votat pe helvig banuiesc ca tot parlamentul il poate demite/revoca sau cu s-o denumi la servicii. Oricum dragnea i-a mai dat una peste bot lui iohanis cand i-a spus ca reduce bugetul sri dupa ce werner batos ieri zicea ca bugerul sri nu poate fi redus ca e securitatea nationala (sau in fine ceva bulshit gen oprea) si ca cica unii cred ca-s la putere - iohanica inca nu s-a trezit - unii aia chiar sunt la putere dupa alegerile din decembrie si ei fac bugetul. Iar are banuieli tonika... Tu erai bun de detectiv ![]() Pai sa faca dracu bugetu ala si sa lase coruptii sa-si vada de scris cartile alea minunate... |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Este ca n-ai curaj sa-l duci la Cluj?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(miki @ 25 Jan 2017, 19:43) Taci ca ar mai fi un loc. Subteranele la casa poporului Avantaje 2: 1. paza deja e platita 2. sint aproape de fratii lor ![]() Plus ca daca vreun parlamentar calca stramb, nu mai platesti transportul. 26 Jan 2017, 00:40: QUOTE(Han Solo @ 25 Jan 2017, 21:58) Vezi ca e periculos sa faci drumuri lungi si sa ii porti de grija lu tonica, dupa ce iti iei caine ![]() This post has been edited by neumann: 25 Jan 2017, 23:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:09 |