DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
![]() ![]() ![]() |
DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
PetruDez |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu iei 4x4 pentru ca nu mergi in teren care necesita 4x4. Nu iei 4x4 pentru ca tot ce vrei de fapt de la un SUV e garda la sol mai mare. Un 4x4 consuma ceva mai mult decat un 4x2.
Daca Fordul are discounturi substantiale care aduc pretul in zona dorita de cumparator, de ce nu? Primesti mai mult de banii aia decat pentru ce ai da la Dacia pentru un Duster. Uite ca si Dacia la destocare are preturi bune pentru modelele vechi, un 4x2 "full" e 12.250E. Dar daca ai vrea sa mai adaugi ceva, nu prea mai ai ce. Daca vrei airbag cortina nu poti. Daca vrei volan reglabil, retin ca acum 2-3 ani era reglabil intr-un singur plan (sus/jos parca). Alte optiuni le poti probabil activa din software, dar nu poti activa A/C automat pe doua zone spre exemplu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io dupa 40 de ani de birjarit zic ca un 4X4 merita oricand si oriunde. Suv 4X2 e ca fooutootool unei gonflabile. Next car daca apuc va fi 4X4 si daca e Lastun
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.903 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Nov 2017, 15:19) Torquemada, marksman, voi comparati Kuga cu H79 sau cu noul duster? ca vechiul duster se preteaza si el la cateva discounturi, la fel ca KUga pe langa -2600 euro rabla (deja scazuta la KUga din cate vad). Daca vreti ceva ok comparati ecosport cu noul duster, mai seamana la pret. E topic de Duster I ph3 aka HJD(aka Duster II pentru profani), dar comparam kuga cu H79 de la oferta... e greu unii nu fac diferența în 1,6 16v(K4M) și 1,6 16v - lanț (H4M) |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Nov 2017, 08:15) Nu cred ca daca vindea cineva un kwid il cumpara ca e ieftin, il cumpara ca face ce au ei nevoie sa faca la mai putin bani decat alte masini care fac ce vor ei sa faca. QUOTE(IRONICK @ 27 Nov 2017, 09:34) QUOTE(einstein1984 @ 27 Nov 2017, 13:19) daca te uiti un scuter e mai ieftin ca un logan, dar nu se vind emai bine ca loganul pentru ca nu face tot ce face loganul. Babaiatule, tu ce fumezi?27 Nov 2017, 19:30: QUOTE(torquemada @ 27 Nov 2017, 19:07) Unii nu fac diferenta intre lucruri evidente, ce sa mai vb. de detalii. ![]() This post has been edited by IRONICK: 27 Nov 2017, 20:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.259 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Oferta de la Auto Marcus pentru colegul care a întrebat
27 Nov 2017, 21:18: Le This post has been edited by dandobre: 27 Nov 2017, 21:18 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(torquemada @ 27 Nov 2017, 20:07) E topic de Duster I ph3 aka HJD(aka Duster II pentru profani), dar comparam kuga cu H79 de la oferta... e greu unii nu fac diferența în 1,6 16v(K4M) și 1,6 16v - lanț (H4M) Unii ori nu lucreaza la Renault, ori nu sunt pasionati de marca. Si pe site-ul Dacia nu scrie la fiecare motor daca distributia e pe lant sau pe curea. Daca pun doua coduri de la VAG imi spui care e 1.2TSI pe lant si care e 1.2TSI pe curea? Pot da si eu explicatii savante cu coduri de motor, de platforma si de produs de la marcile care ma pasioneaza in prezent si sa spun ca e greu si ca nu fac unii diferenta. Si da, comparatia e intre SUV-uri. Ca e la oferta, ca nu e, putin te intereseaza ca si client. Te intereseaza cati bani dai si cata masina primesti de banii aia. Lol, imi si inchipui omu' in șourum la Ford sau whatever, zicand "Imi pare rau, nu cumpar, ca e la oferta. De banii astia iau Duster 4x4 full" Partea a doua e de bun simt, fiecare isi face calculele lui, nu mai exista marca unica, avem de unde alege pentru toate buzunarele si toate mofturile. <span class='edit'>27 Nov 2017, 21:36:</span> QUOTE(bion @ 27 Nov 2017, 19:59) Io dupa 40 de ani de birjarit zic ca un 4X4 merita oricand si oriunde. Suv 4X2 e ca fooutootool unei gonflabile. Next car daca apuc va fi 4X4 si daca e Lastun ![]() Bioane, nu neaga nimeni avantajele unui 4x4. Sa nu uitam ca majoritatea SUV-urilor moderne merg de la moara pan' la gara si cel mai mare efort pe care-l fac e sa se cocoțeze pe borduri. Mi-as lua si eu 4x4, si am vrut, eram hotarat sa-mi iau. Am ajuns la concluzia ca nu merita, chiar si pentru drumurile alea prapadite pe care am pus ochii, mai mult de o masina cu garda la sol mai mare, aka un SUV 4x2. Pentru 1-2 drumuri mai naspa nu merita efortul si intretinerea unui sistem 4x4. This post has been edited by marksman: 27 Nov 2017, 21:44 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.259 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
La fel gândesc și eu
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io fac naveta si chiar ca 4X4 merita toti banii. Asa ca sa mergi 10km pe zi de acasa la ocna e ok si indiana aia de 1k parai. Dar cand e neaua polei noroi si tre sa bagi mare sa ajungi la program ajungi netranspirat si cu tensiune mare cand ai un quattro sub tine.
This post has been edited by bion: 27 Nov 2017, 22:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Cand dai de polei, poti avea mama si tata lui 4x4, ca tot se duce. Pentru situatia matale stii mai bine daca merita sau nu 4x4. La mine nu e cazul acum. Sa vad peste vreo 2 ani cand trebuie sa schimb Fordul doamnei ce necesitati de transport vor fi...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.903 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 27 Nov 2017, 22:27) Daca pun doua coduri de la VAG imi spui care e 1.2TSI pe lant si care e 1.2TSI pe curea? Legătura cu DACIACLUB.RO fiind care? |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
You miss the point...
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
torquemada |
![]()
|
Point-ul fiind că majoritatea de aici nu au DACIA dar îți dau cu părerea despre modelele ei...
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Posibil si asta....dar cred ca majoritatea pe pe acest topic si au pus fundu intr un duster...in dreapta...stanga...zic si eu....cel putint itr o dacie nascuta dipa 2004 sau cand au vrut sa isi cumpere un suv prima data au trecut pe la dacia.....zic si eu
Cum spuneam pe alt topic..un vs.....sunt putini care isi cumpara masina doar pe criterii obiective...mai intervin si alte dorinte..motive. This post has been edited by wolfin: 28 Nov 2017, 08:53 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(torquemada @ 28 Nov 2017, 08:14) Asa, si ce daca nu au Dacia, e interzis sa-si spuna parerea? Am avut Logan ph1, a fost o masina foarte fiabila la un pret corect. Daca in 2011 nu-mi trebuia urgent masina, cel mai probabil asteptam 1-3 luni si-mi luam Duster 4x4 in echipare de top. Am facut drive test cam cu tot ce-a aparut la Dacia de la Logan incoace, mai putin in ultimii 3 ani. Cand mergeam la ai mei, la dealerul Dacia din orasul natal cunosteam aproape toti angajatii, am condus destule Dacii, fara sa le am. Dacia nu mai reuseste sa ma castige de client, oricat mi-au placu mie Duster si Sandero Stepway. Un exemplu: vreau airbag-uri cortina. Nu se poate. Vreau climatizare automata, eventual pe doua zone. Nu se poate. Vreau ca insonorizarea sa fie mai buna decat la Logan ph1. Nici asta nu se poate. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Se poate pe Duster II. Ma rog, fara clima pe 2 zone...dar in rest, are airbaguri cortina, are AC automat, are insonorizare mai buna. Mult mai buna, se pare. Si probabil evolutia asta va fi si la viitoarele Logan si Sandero, care ar trebui sa apara undeva anul viitor. Cica obiectivul la noul Duster (si la viitoarele Dacii) e ca pentru client sa nu mai fie evident de unde s-au redus costurile, in momentul in care se urca si conduce masina. Adica incepe si Dacia sa inteleaga fenomenul de calitate perceputa
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 28 Nov 2017, 10:01) Si probabil evolutia asta va fi si la viitoarele Logan si Sandero, care ar trebui sa apara undeva anul viitor. Uite o stire adevarata, desi ph2 e aparuta de un an sa apara modelul nou dupa abian 2 ani de productie a astora. Ironikule, vezi sa nu dai cu nasul de vreo linie de inalta tensiune, ca pre ail tii pe sus. Ca sa nu te mai faci ca nu intelegi, clientul de dacia vrea o masina care sa-l duca de la A la B consumand putin , cu Ac, un minim de confort si siguranta si fara sa plateasca prea mult pentru asta (inclusiv service). Dacia e fix prima masina ca pret care ii ofera toate astea. Kuga, vitarra ofera ceva mai mult daar si costa mai mult, deci nu se vand asa mult. Cererea se intalneste cu oferta cand masina asigura tot ce doreste clientul de banii pe care acesta ii ofera. Masina ca obiect comercial e buna cand se vinde si aduce profit, nu cand atinge standardele tehnice ale lui X si Y de pe forum. Asa si Chiron e masina buna, dar nu prea profitabila. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
ai dreptate...mai putin a 2 propozititie ...
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 28 Nov 2017, 09:18) Eh cum sa nu fie. Aia e investitie, in timp ii creste valoarea. In rest, orice masina care nu e folosita pentru a produce bani e paguba. Dar nimeni nu cred ca judeca asa cand cumpara o masina normala. O iei si pentru utilitate, dar si pentru a te simti bine in ea. Altfel toti ar cumpara numai Dacia, si n-ar mai lua nimeni Mercedes. Ca pana la urma, si Dacia si Mercedes fac acelasi lucru...te duc din A in B fara sa te ploua si fara sa faci efort fizic pentru asta |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(AndreiMR @ 28 Nov 2017, 09:01) Se poate pe Duster II. Ma rog, fara clima pe 2 zone...dar in rest, are airbaguri cortina, are AC automat, are insonorizare mai buna. Mult mai buna, se pare. Si probabil evolutia asta va fi si la viitoarele Logan si Sandero, care ar trebui sa apara undeva anul viitor. Cica obiectivul la noul Duster (si la viitoarele Dacii) e ca pentru client sa nu mai fie evident de unde s-au redus costurile, in momentul in care se urca si conduce masina. Adica incepe si Dacia sa inteleaga fenomenul de calitate perceputa Chiar sper sa fie asa, mai ales insonorizare si airbaguri cortina. Ca-n rest, ce-mi e Duster, ce-mi e Kuga, daca ofera ce vreau la pretul pe care-s dispus sa-l platesc. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Andrei MR, eu ma refereream profitabila pentru producator, acolo bugatti sigur nu e direct, ci doar ca simbol.
Marksman, daca compari pret cu rabla la kuga cu pret fara rabla la dusterul vechi, ia 2 kuga, sa te tina. Asta nu inseamna ca 10 000 de cumparatori de duster lunar sunt prosti ca nu au luat Kuga sau vitara cum sugereaza unii pe aici. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
1 la mana: Kuga nu e la reducere cu rabla, ci dau ei un "ecobonus". Dar si de-ar fi cu rabla,
2 la mana, pentru a n-spea oara: pe mine ca si client ma intereseaza cata masina primesc de banii pe care sunt dispus sa-i dau. Poate ca de 1000 E in plus primesc alte chestii pe care nu le am de la un model de masina care iese din fabricatie. E total irelevant ca e Duster, ca e Vitara. E total irelevant ca exista 10000 de cumparatori de Duster; aia au socotelile lor, li se potriveste. This post has been edited by R19/16v: 28 Nov 2017, 11:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atacam idei, nu persoane, ok!?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marksman |
![]()
|
asa-i, doar ca la un moment dat te saturi sa explici de 10 ori acelasi lucru si incepi sa crezi ca e rea-vointa.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
http://www.ford.ro/Promotii/Autoturisme/Ecobonus eu zic ca vorbesti in necunostinta de cauza dar nu ma crezi. Iote ce scrie colo de casat o rabla....
iar argumentul: pentru mine un Kuga e masina mai miusto decat dusterul deci dusterul e o masina de kko e... minunat. Eu nu am zis nicaieri ca as lua un Duster si maine, sau ca Duster e masina minunata pentru mine deci e foarte buna in consecinta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 28 Nov 2017, 12:17) http://www.ford.ro/Promotii/Autoturisme/Ecobonus eu zic ca vorbesti in necunostinta de cauza dar nu ma crezi. Iote ce scrie colo de casat o rabla.... iar argumentul: pentru mine un Kuga e masina mai miusto decat dusterul deci dusterul e o masina de kko e... minunat. Eu nu am zis nicaieri ca as lua un Duster si maine, sau ca Duster e masina minunata pentru mine deci e foarte buna in consecinta. Tu vrei sa-ti desenez, altfel nu pricepi? QUOTE(marksman @ 28 Nov 2017, 11:34) 1 la mana: Kuga nu e la reducere cu rabla, ci dau ei un "ecobonus". Dar si de-ar fi cu rabla, 2 la mana, pentru a n-spea oara: pe mine ca si client ma intereseaza cata masina primesc de banii pe care sunt dispus sa-i dau. Poate ca de 1000 E in plus primesc alte chestii pe care nu le am de la un model de masina care iese din fabricatie. E total irelevant ca e Duster, ca e Vitara. E total irelevant ca exista 10000 de cumparatori de Duster; aia au socotelile lor, li se potriveste. QUOTE(einstein1984 @ 28 Nov 2017, 12:17) [...] iar argumentul: pentru mine un Kuga e masina mai miusto decat dusterul deci dusterul e o masina de kko e... minunat. Auzi, măi ăsta, ainștain, nu-mi pune mie vorbe-n taste! Pune citat unde afirm eu asta, altfel ești un mare mincinos. QUOTE(R19/16v @ 28 Nov 2017, 11:39) QUOTE(marksman @ 28 Nov 2017, 11:46) asa-i, doar ca la un moment dat te saturi sa explici de 10 ori acelasi lucru si incepi sa crezi ca e rea-vointa. @R19/16V: Acu' intelegi de ce am scris acolo ce ai editat tu? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Eu zic ca lumea deja se agita prea mult.
Personal abea astept sa reusesc sa conduc modelul "nou" de Duster. Am condus vechea generatie pe ceea ce se dorea a fi un drum. realitatea nu era nici macar 1% atat de optimista pe cat erau domnii de la primarie. Namol, ploaie gropi, santuri lasate in acel "drum" de tractoare si carute ce mai de toata frumusetea. Cuplat auto la transmisie si am mers fara absolut nici un stres. Ca era namol sant ce mai era nu a contat absolut deloc ptr. micutul Duster. Pe mine unu m-a impresionat foarte mult. DAR in schimb ca si om ce are probleme la coloana pot doar sa zic ca am blestemat scaunele alea fiecare km parcurs cu masina. Sa vedem la asta noua um or fi. Duster nu e o masina rea e chiar foarte buna mai ales la banii care ii dai. E cea mai buna? Poate din anumite puncte de vedere nu prea are concurent. Dar in acelsi timp vechiul model avea si deficiente foarte evidente si care ptr. cineva ca mine extrem de importante. Depinde ce iti doresti. Cat despre SUV 4x2 chiar nu vad rostul. Daca tot ai nevoie de acea garda la sol mai ridicata sunt alte alternative precum Scenic Touran etc. |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Scenic si touran nu au anvelope cu talon pufos ca dusterul, din contra chiar. Treci mult mai relax peste o linie d etramvai sau un drum cu gropi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(PetruDez @ 28 Nov 2017, 14:00) Eu zic ca lumea deja se agita prea mult. Asta pentru ca unii se ataca imediat ce le e criticat obiectul adulatiei. QUOTE(PetruDez @ 28 Nov 2017, 14:00) Personal abea astept sa reusesc sa conduc modelul "nou" de Duster. Am condus vechea generatie pe ceea ce se dorea a fi un drum. realitatea nu era nici macar 1% atat de optimista pe cat erau domnii de la primarie. Namol, ploaie gropi, santuri lasate in acel "drum" de tractoare si carute ce mai de toata frumusetea. Cuplat auto la transmisie si am mers fara absolut nici un stres. Ca era namol sant ce mai era nu a contat absolut deloc ptr. micutul Duster. Pe mine unu m-a impresionat foarte mult. Tocmai ca nu i-a negat nimeni meritele. Am condus si eu unul. Din pacate ala 4x4 cand am vrut sa-l "pun la treaba" m-a oprit agentul de vanzari, ca era masina proaspat spalata. ![]() QUOTE(PetruDez @ 28 Nov 2017, 14:00) Duster nu e o masina rea e chiar foarte buna mai ales la banii care ii dai. E cea mai buna? Poate din anumite puncte de vedere nu prea are concurent. Dar in acelsi timp vechiul model avea si deficiente foarte evidente si care ptr. cineva ca mine extrem de importante. Depinde ce iti doresti. Cat despre SUV 4x2 chiar nu vad rostul. Daca tot ai nevoie de acea garda la sol mai ridicata sunt alte alternative precum Scenic Touran etc. Nici eu n-am zis ca e naspa. Am zis doar ca vrea sa joace in alta liga de preturi, de care se apropie foarte mult, dar la cateva capitole (importante pentru mine) da chix si prin urmare nu ma convinge. Sau mai bine zis ma convinge sa platesc o diferenta de ~1k EUR pentru care primesc ceva mai multa masina. Poate ca nu chiar 4x4, dar cu niste avantaje. Daca te uiti la Touran si chiar la Scenic, deja e alta gama, unde vorbim de preturi cu 2 in fata. Chiar am zis cand a pus colegul oferta pentru Duster 1.6 SCe 4x2 "full fara piele" ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
observi vreo diferenta importanta de preturi intre duster 2 si H79ph2 ?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:36 |