ce am patit ieri la o spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
ce am patit ieri la o spalatorie auto
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
una prin dr. taberei? nu blonda, spalatorie fara "angajati"
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GunX @ 18 Jan 2006, 13:24) si eu ma duc intr-un loc unde e gratis, ai un blowjob de la o blonda siliconata inclus in pret cat astepti, dar intamplator si eu o sa uit sa va spun despre ce firma e vorba sau pe unde vinea ea in Buc..... ![]() Mai bine-mi dadeai PM si aflai, decat sa ma intepi pe topic ![]() Nu tin secret pentru forumisti, da nici nu vreau sa-l umplu pe ala de bani mai mult decat e cazul! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE Pentru cei pasionati de spalatul maisnii persoanle: a aprut cel putin o spalatorie cu autoservire in Bucuresti. asa ca va puteti duce sa va spoalati masina intr-un loc special amenajat in acest sens. nu in fata blocului. Ce-nseamna "cu autoservire"? Adica faci tu tot,lucrezi cu furtunul cu presiune,stergi etc sau e mai automatizata? |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt un fan la spalarii masinii proprii de catre mine insami, asa ca pe acolo nu voi trece. Eu am vazut ca scrie mare "spalatorie cu autoservire", mi-am amintit de toti cei spala masina in fata/spatele blocului si m-am gandit ca asta ar fi o solutie pentru a-si spala singuri masinile doritorii si pentru a nu-i deranja pe ceilalti.
Eu raman adepta spalatoriilor cu angajati proprii... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
"Autoservirea" de la OMV te costa 4 RON / jet (3-4 minute). Avantaj: nu ai la cine sa dai bacsis.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca am auzit o si pe asta, e problema acum domne' daca isi spala omu masina in fata blocului!!
Scuze pentru deranj ![]() This post has been edited by amc: 18 Jan 2006, 18:22 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu
Sunt foarte pretentiosi cetatenii de la bloc, nu-i deranjeaza muntii de gunoaie, cenzuratul din mijlocul strazii, rufele din copac sau spatiile verzi perfect asfaltate cu noroi pe care mai si parcheaza, dar ii deranjeaza daca iti speli masina, ffrrrate. La o lopata de zapada iarna sau la plantat un pomisor/o floare in gradina nu-i scoti nici cu politia, dar nu cumva sa le strici peisajul asta cu un om care munceste si isi curata un lucru, ca le poate pica cam greu la stomac ![]() This post has been edited by GunX: 18 Jan 2006, 18:28 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cine arunca o hartie: pai la ce gunoiae sunt pe strazi ce mai conteaza o hartie
cine taie un pom: la cati pomi se taie ce mai conteaza unul si tot asa Era un topic foarte mare despre spalarea mainii in locuri neamenajate asa ca puteti citi acolo... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Doamnelor si domnilor nu va obliga nimeni sa va spalati masina[le] la o
spalatorie cu 'angajati' sau sa dati bacsis. Dar cand va grabiti sau nu doriti sa va murdariti sau nu aveti chef puteti sa ne vizitati,nu ne suparam,dar sa ne lasati sa ne facem treaba fara sa ne priviti de sus ,fara injurii si amenintari,si SA AVETI RABDARE! Daca dvs reusiti sa va spalati masina[le] in 5 min. si sa fie ca noua jos palaria ![]() Cand ne onorati cu vizita pe la 3-4 dimineata si ingheata apa pe masina si noi pe langa ele tot ne injurati pt ca noi suntem vinovati ca nu avem 4 maini si dvs platiti la casierie bani grei ca sa ne batem noi joc ![]() Daca in ochii dvs. suntem 'pleava societatii' si fraierii pe care sa va descarcati nervii sau sa va etalati 'arfele' va doresc autoservire placuta ![]() cu stima un spalator auto |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ne etalam nici o arfa la nici o spalatorie ,eu de exemplu am fost la mai multe spalatorii auto cu masina si la fiecare am fost tratat cu dispret! Si stii si tu de ce...(pt ca am dacie ). O singura data la o spalatorie un baiat mi-a spalat masina PERFECT, o spala de parca era a lui. I-am dat bacsis 100.000. NU asta a contat, pt mine a fost importat ca si-a facut treaba perfect. Banii i-am dat DUPA CE A SPALAT-O! De ce mereu cand intru intr-o spalatorie cu DACIA trebuie sa se uite unu urat ca are el ghinionul ca sa imi spele mie masina?
This post has been edited by Radduu: 18 Jan 2006, 18:59 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
radu de acord cu tine! asa am patit si eu de cateva ori! asa ca nu mai spal la spalatorie decat cand sunt disperat si nu sunt des
![]() si da sunt adeptul spalarii masinii in spatele blocului(nu in fata). daca stateam la curte o spalam in curte... asa o spal in strada! |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Observ o seama de frustrari p-aicisilea. Uite io am avut berlina 5 ani si supernova vreo 3 si nu am avut niciodata impresia ca se uita aia cu dispret la mine sau mi-o spala in sictir din cauza ca am Dacia. Aia care au atitudine sictirita o au fata de toata lumea, aia care spala corect o fac la fel pentru toata lumea.
Acuma voi chiar credeti ca la cate masini non-dacia sunt pe strada, mai are cineva erectii cand vede un megan sau o octavia? (sunt doua exemple alese la intamplare dintre masinile comune) |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Hai sa ma plang si eu oleaca. M-am dus sa spal fiara la spalatoria din Ghencea, de langa capatul lu' 41.
Parchez masina in staul.....si vine un zdrentaros care mi se recomanda expert in spalat...aaaaa nu doar el, ci si gagica-sa...mi-a prezentat-o....perfectionismul cuprinsese cuplul asta...ca sa vezi. Imi spune ca imi spala jegu de pe masina sau jegul meu de masina....numa daca il cinstesc....Fac ochii mari ca sa las spatiu liber in craniu ca se poata produce efectul de ecou pt mesajul glasuit de expert, e un fel de playback pt necunoscatori ![]() Dezamagit ma paseaza la un alt coleg expert care, da cu apa pe ea in doru lelii, spuma se cam terminase dar se prefacea ca el da cu spuma pe masina.....imi butoneaza tacticos playerul...ca la dansul in car....imi recomanda dregresarea....aici il refuz ca un Incepator...NU domnu masina mea nu vrea lipoaspiratie....in fine .....pana trebuie sa imi usuce masina cu carpa cu care mi-a sters caopta, pragurile, barile si toate alea. Intinde carpa pe podea.....baga jetu in ea, o stoarce si zrang cu ea pe capota....iar eu am privit toate astea si devin balistic, il rog sa ia pauza si ma duc sa ma plang la Fraiericiu de serviciu care incasa banii. Asta iese afara arunca o privire de curca in lemne, ala spune ca a urmat procedura ca la manual, iar fraiericiu tace si se retrage discret lasandu-ma pe mana flacailor care deja erau furiosi ca nu inteleg arta spalarii cu carpa in nisip....deh...Doar mi-au spus la inceput ca trebuie sa imi degresez masina iar eu capos....Nu si nu! Una peste alta am vazut ca si la perii stai cu orele ca sa gadile cu maturicile alea din plastic...acolo unde si cand te va durea la revanzarea masinii. This post has been edited by george_slz: 18 Jan 2006, 21:14 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Radduu |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 18 Jan 2006, 22:50) Aia care au atitudine sictirita o au fata de toata lumea, aia care spala corect o fac la fel pentru toata lumea. Trebuie sa te contrazic. Mie chiar mai multi prieteni care lucreaza la spalatorii auto mi-au spus ca decat sa merg cu dacia la spalatorie mai bine o spal in spatele blocului, pt ca aia din spalatorii au alergie la dacii deoarece astia cu dacii nu lasa spaga multa. L-am intrebat cam cat lasa cei cu masini tari ; mi-a zis ca in jur de 200.000-300.000, chiar 400.000 cateodata ![]() O intamplare la o spalatorie: Un prieten s-a dus la sapalatorie, au spalat aia masina, lui nu i-a placut si nu le-a dat nici un ban in plus. Cei care i-au spalat masina au inceput sa il injure si sa il ameninte ca de ce nu le da bani ![]() This post has been edited by Radduu: 18 Jan 2006, 21:39 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 18 Jan 2006, 21:38) L-am intrebat cam cat lasa cei cu masini tari ; mi-a zis ca in jur de 200.000-300.000, chiar 400.000 cateodata , si ca una e sa speli o dacie si alta e sa speli o masina straina Fugi domne d-aici. Care-s masinile alea "tari", poate Maybach si era vorba de nea jiji, ca altfel io n-am auzit in viata mea. Am o groaza de prieteni care au masini "straine" si cam toti lasa intre 3 si 5 roni, adica cam cat lasa si cei cu Dacie. Astea-s povesti de zis in jurul focului, nu lasa nimeni atata pentru un spalat. Imi place ce motive fanteziste gasiti ca sa-i injurati p-aia ca nu va spala masina ca pe sfintele moaste. Si da, de multe ori gainatu de pasare sau fructele care va cad pe masina si le lasati mai multa vreme nu se iau decat cu degresare. Altfel poti sa racai la ele pana iti razui vopseaua. Ghinion, asta e. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Radduu |
![]()
|
Doar 3 cauciucuri date cu silicon, barile pline cu zoaie de murdarie, stopurile murdare de sampon si noroi, geamuri jegoase pe exterior, sunt doar cateva din lucrurile care imi vin in minte acum. Daca astea sunt motive fanteziste......Eu nu am cerut mult decat sa spele masina, atat! nu sa plec cu ea jegoasa de acolo.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate ne zice puiu82 cam cit i se ofera de obicei! Asa cum zicea si ashu 2-3-400000 sint povesti de spus la nepoti iarna linga soba.
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Radduu |
![]()
|
Eu v-am spus ce mi-a zis cineva care a lucrat mult timp in spalatorii. Asta nu inseamna ca toti care au masini straine lasa bani multi, dar sunt si persoane care lasa atat. Daca eu am lasat 100 de mii, nu inteleg ce e asa anormal ca unu plin de bani sa lase 2-3 sute?
This post has been edited by Radduu: 18 Jan 2006, 22:06 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
ashu |
![]()
|
Pai nu e anormal, doar ca nu se intampla. Eu n-am lasat in viata mea 300, si nici n-am auzit de cineva, desi am un grup de prieteni destul de mare si toti au masini straine. De altfel citeste cat au zis ca lasa si ceilalti pe aici si ce masina au in profil si vezi cam care e adevarul.
Ca o fi fost unul o data caruia ii nascuse sotia si i-a lasat amicului tau atata, poate, cine stie, dar asta e caz exceptional, in medie asa cum ziceam nu prea e diferenta de bacsis. Iar cei care spala masini sunt primii care observa asta, nu crezi? Si atunci de ce sa dea in branci mai mult la unu cu masina straina, daca tot cat ala cu Dacia lasa (sau viceversa, sa dea rasol doar la ala cu dacia)? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Radduu |
![]()
|
Pt ca cei cu masini straine au mai multi bani decat cei cu dacii, si spera ca poate le lasa mult? Oricum, ideea este ca multi nu isi fac treaba asa cum este normal. Am fost de foarte multe ori la diverse spalatorii si tot in bataie de joc a fost spalata, si de fiecare data le-am lasat bacsis, dar cand ajungeam in fata blocului...ma minunam ce vedeam
![]() . This post has been edited by Radduu: 18 Jan 2006, 22:21 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
ashu |
![]()
|
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
madalina |
![]()
|
[quote=Radduu,18 Jan 2006, 21:38]
. L-am intrebat cam cat lasa cei cu masini tari ; mi-a zis ca in jur de 200.000-300.000, chiar 400.000 cateodata ![]() [/quote eu las la spalatorie 50.000 pt exterior, 100.000 interior exterior. Le-am lasat mai mult in situatii exceptionale: spalat interir+exterior, spalat tapiseria, polishat si ceruit, au lucrat 6 ore la ea 2 baieti, le-am dat cate 150.000 m-am dus cu Nissanul dupa ce merseses tatal meu vreo luna pe el, pe noroaie, pe camp, de am lasat, fara exagerare, jumatate de bena de noroi in spalatorie, i-am dat 100.000, iar la sfarsit pentru ca a fost extrem de amabil si chiar a curatat masina bine-bine, desi asteptau si alti clienti, i-am mai dat 100.000. Un prieten al meu a luat o masina sh, a fost o surpriza pentru sotia lui si a vrut sa arate impecabil interior si exterior. A dus-o la o spalatorie, a muncit un baiat la ea 3 ore si i-a dat 300.000, insa acum merge la acelasi si ii da 30-40.000, acum fiind doar spalare de intretinere. o ruda mai indepartata lucreaza la o spalatorie, nu i-a placut niciodata sa invete, iar acum lucreaza o zi da, una nu, cate 15 ore pe zi. Salariul este de 2.500.000. Nu mai are unghii, are la 34 de ani reumatism.] |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Juliaen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 November 05 From: Brasov ![]() |
Ca peste tot, nimeni nu isi face treaba fara sa fie uns (vezi service auto in primul rand, spitale, etc.).
Oare daca toti am aplica acest principiu, unde am ajunge? Mi se pare normal ca, indiferent de job-ul pe care il ai, sa iti faci treaba bine. Dar, ca la noi, la nimeni. Patronul nu plateste pentru ca omul nu munceste, omul nu munceste pentru ca patronul nu plateste. Atat timp cat platesc un serviciu la pretul stabilit de ei, am si pretentia sa fie executat asa cum trebuie. Acum, sa nu ma intelegeti gresit. Am curatat masina in Brasov la spalatoria din spatele Aulei Universitatii (la baza colinei), la inceput cu gandul de a nu lasa spaga. Dar, placut impresionat de rezultat si de modul cum au lucrat, am lasat 100 de mii (interior si exterior). Am lasat nu pentru ca mi s-a cerut sau sugerat, ci pentru ca si-au facut treaba asa cum trebuie. Uneori e bine sa lasi spaga, dar nu e normal sa o impui pentru un serviciu pentru care oricum esti platit sa il faci. Personal sunt revoltat de aceasta stare de fapt. In privinta cuantumului, poate ar fi bine ca la americani: 10% din pretul serviciului. E acceptabil. |
--------------------
Dacia
1310
- NT-10-SET Dacia - nu trece-o zi fara sa-i deschizi capota!
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Exista o gramada de restaurante care au in subsolul notei de plata, un comision de 10%. El reprezinta plata ospatarului. Nu esti obligat sa-l achiti, dara daca n-o faci, ospatarul nu mananca, pentru ca nu are salariu! Eu stiu ca in Romania exista un salariu minim impus prin lege.. care acum este 330 lei noi. Deci nu exista angajat fara salariu, fie el ospatar, sau orice altceva. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am exprimat gresit. Am uitat sa mentionez ca nu e vorba de Romania. Dadeam doar un exemplu. Scuze.
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu Puiu, da-mi pe pm adresa spalatoriei unde lucrezi tu si te voi vizita... salut
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 18 Jan 2006, 20:58) Nu ne etalam nici o arfa la nici o spalatorie ,eu de exemplu am fost la mai multe spalatorii auto cu masina si la fiecare am fost tratat cu dispret! Si stii si tu de ce...(pt ca am dacie ). O singura data la o spalatorie un baiat mi-a spalat masina PERFECT, o spala de parca era a lui. I-am dat bacsis 100.000. NU asta a contat, pt mine a fost importat ca si-a facut treaba perfect. Banii i-am dat DUPA CE A SPALAT-O! De ce mereu cand intru intr-o spalatorie cu DACIA trebuie sa se uite unu urat ca are el ghinionul ca sa imi spele mie masina? asa este, subscriu si eu!! intru in spalatorie cu passatul,,,,,,"sa traiti sefu!!ce-i facem?"..... intru cu renault-ul...cam la fel....are xenoane ![]() ma rog...intru cu loganul....ceva mai putin incantati.... intru cu berlina din 90,,,,,de-a dreptul scarbosi, si sunt fix acelasi individ la volan!!! si asta la spalatorii diferite, spalatori diferiti, uneori noaptea, uneori ziua,,,, la 3-4 dimineata, ma adresez diversilor spalatori auto, n-am vazut unul singur sa nu dea spoiala,,,, de exemplu, intru la 2 noaptea bd Timisoara, unu se apuca de masina,,,,ii si zic,,,sa o faci ca lumea, te cinstesc....mentionez ca asta era acum 2 luni, nici vorba de inghet... la sfarsit masina uda....ala ca cica e gata! dupa ce m-am luat de el, a mai sters juma de geam, si restu iar ud! nu i-am mai dat nici un leu, am plecat si am sters-o singur! lasati balta teoria chibritului, domnilor spalatori! |
-------------------- fan VAG!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu n-am rabdare sa stau dupa ei, de-aia o duc la perii...nu conteaza ca sunt cu dacie, bmw, mercedes...la mine orice vede numai perii.
Se intampla sa fie masina prea murdara si sa nu gasesc perii...atunci ma duc la o spalatorie si ii pun sa arunce putin cu apa pe ea...fara ceara si vrajeli...cateodata nici nu-i las s-o stearga pana la capat...ca sunt plicitisitori si se misca incet...mi se pare mult 1/2 ora sa spal masina. Si ma mai enerveaza toate spalatoriile in care treaba o fac oamenii...toti urla, se injura, mai apare un Costica cu masina lui care lasa manelele la maxim in timp ce-i fac astia curat in masina. De-aia prefer periile...cand s-o matui vopseaua...o duc la polish...cand se duce si dupa aia.. o vand si sa fie sanatoasa....Pana una alta...masina e tinuta de mine si nu ea ma tine pe mine...asa ca n-am chef sa fac frigu prin spalatorii, ascultand manele.... Plus...ca mi-e rusine sa imi spal masina in spalatorii, unde spala oamenii...Nu stiu de ce...probabil ma simt aiurea sa-l vad pe ala la -10 grade cum freaca masina mea...Adica el imi spala mie masina pentru 50.000 la -10 grade, dar eu n-as spala-o nici la +10 grade...Nu-mi place sa fiu "barosan" This post has been edited by andu911: 19 Jan 2006, 02:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo domne' acum cine stie cati se cred barosani ca isi duc masina la spalatorie!
Poate ar trebui sa ma uit la fetele lor cand ies cu masina de la spalat si au mai lasat si bacsis de 10,20 lei.Sa vezi acolo "fete figurante" de "barosani" Daca vreau sa caut un "barosan" cu "straina" ma duc la spalatorie!! ![]() Oare cine sunt "fraieri " aia care si spala masina singuri! ![]() This post has been edited by amc: 19 Jan 2006, 15:02 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 15:28 |