Cit de des spalati caroseria masinii?
![]() ![]() ![]() |
Cit de des spalati caroseria masinii?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O data la doua saptamani exteriorul. Interiorul il fac singur, cam o data pe saptamana.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
claudette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 April 07 ![]() |
Am si eu o intrebare, poate stie cineva. Locuiesc pe o strada plina de ploi. In perioada asta au niste chestii lipicioase care s-au lipit pe masina si nu se mai curata, indiferent unde am spalat-o.Exista ceva pentru a indeparta petele si chestiile alea de la plopi???
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.5 [I]Nimeni n-a fost rasplatit pentru ceea ce a primit, ci pentru ceea ce a dat altora.[/I]
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, pe langa spalarea clasica, cere si o degresare care se percepe extra cu 20-30ron, depinde de spalatorie.
L.E.: eu o spal cam de 3, maxim 4 ori /luna si o data la 6 luni ii fac si o degresare (e buna si ptr. insectele lipite de caroserie in zona capotei motor, care altfel cu spalarea clasica care cuprinde doar solutia de spuma activa nu prea se iau) This post has been edited by Kojak: 6 May 2007, 15:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
claudette |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 6 May 2007, 15:21) Da, pe langa spalarea clasica, cere si o degresare care se percepe extra cu 20-30ron, depinde de spalatorie. L.E.: eu o spal cam de 3, maxim 4 ori /luna si o data la 6 luni ii fac si o degresare (e buna si ptr. insectele lipite de caroserie in zona capotei motor, care altfel cu spalarea clasica care cuprinde doar solutia de spuma activa nu prea se iau) Ms pt raspuns. De-abia am spalat-o azi, dar peste o saptamana, ca eu o spal in fiecare saptamana o sa cer si o degresare. Sper sa se duca chestiile alea ca deja mi-a zgariat-o o fata la o spalatorie cand a incercat sa dea cu unghia pentru a curata lipiturile alea... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.5 [I]Nimeni n-a fost rasplatit pentru ceea ce a primit, ci pentru ceea ce a dat altora.[/I]
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce dobitoci (cei de la spalatorie), stai cu ochii pe ei si nu-i mai lasa sa racaie mizeria (in general gainatii sau ce cade din copaci) cu unghia!
Sa folosesca solutie + clatire cu apa pana se moaie si se curata chiar daca "amprenta" nu se duce decat cu degresare. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
claudette |
![]()
|
Stiu, prostia a fost a mea ca n-am fost atenta...si cum se zice: prostia se plateste!!!
Asta e, si-asa inainte sa-mi expire casco( iulie) vreau s-o duc sa-mi faca mai multe la exteriorul masinii ca am foarte multi 'oameni de bine' care mi-au zgariat toata masina cu chei sau alte obiecte... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Eu sunt mai chitros
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
cand ma duc la tara si nu mereu
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Kojak |
![]()
|
@nicu022003:
Eu zic s-o lasi si mai mult, poti folosi mizeria/noroiu ca insonorizant. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
claudette |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
destul de des max. 2 saptamani si dau o fuga la spalatorie...
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
O spal atunci cand se murdareste... (sa zicem ~ la 2-3 saptamani)!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pur si simplu nu am timp. De 2 ori am plecat de la spaltorie deoarece era coada
Si nu mai ploua........ |
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
odata la 3 zile cand am timp, sau odata la o saptamana cand nu am timp, sau zilnic cand lucrez deoarece lucrez ca sofer particular
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tinand cont ca ai trei masini sau chiar mai multe cred ca mai bine iti faci propria spalatorie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cand nu se mai cunoaste culoarea,atunci
![]() This post has been edited by C@talin: 9 Jun 2007, 12:35 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
am si eu o problema...mi-am spalat masina zilele trecute si pe bara de sub usi,am gasit niste punctulete negre,care daca dau cu carpa se iau f greu nu inainte de a se imprastia...mi frica sa tot dau cu carpa ca distrug vopseaua
ce sa fac ? ce pot folosi ? |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Sony |
![]()
|
Benzina.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Cu polish iese sigur.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Sony |
![]()
|
E bitum.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(cata87 @ 9 Jun 2007, 17:47) am si eu o problema...mi-am spalat masina zilele trecute si pe bara de sub usi,am gasit niste punctulete negre,care daca dau cu carpa se iau f greu nu inainte de a se imprastia...mi frica sa tot dau cu carpa ca distrug vopseaua ce sa fac ? ce pot folosi ? Am si eu multe puncte dastea chiar pe usa fata,sunt aruncate de roata,se iau si cu unghia si la mine nu sa zgariat nimic,e un fel de smoala cred de la sosea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Kojak |
![]()
|
Sunt reziduri de bitum de pe sosea, antrenate de roti pe spoilere si praguri. ("bara de sub usi")
Se curata local cu benzina / motorina, e mai riscant cu unghia. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
In principiu simbata spal masina. Dar sint si exceptii...de exemplu astazi...cind, dupa 2 saptamini, merg sa-mi spal masina.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
votat saptamanal, daca am 4 masini se pune?
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
euromarket |
![]()
|
![]() Ionut Socol Group: Members Posts: 34 Joined: 27 June 07 ![]() |
Eu spal masina la max 3 zile, deobicei cam zilnic ii dau un jet.... imi place sa o vad lucind.. acu nu stiu daca nu cumva exagerez si daca nu ii face probleme. Momentan nu maraie nika.
Spalat Gemuri: Ajax cu amoniac.... a aparut acu o luna pe piata, e super tare. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- IS-10-LNC
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu astept ploaia sa dea cu apa..eu dau cu detergent si dupaia o sa sa fie clatita...asta doar al ploi torentiale
![]() motorul in 18 ani nu a fost spalat niciodata, dar un mecanic a zis ca ar trebui spalat, dar chiar nu am idee cum sa fac... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 9 Aug 2007, 14:17) Pai, oricum la max 3 luni trebuie schimbata periuta de dinti, asa ca iti cumperi periuta noua si cu actuala dai la greu pe motor...cm cu cm... Sau, varianta simpla, mergi la spalatorie auto si dai 10 RON sau cat ii. Vezi, nu e asa greu.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
eu unul nu mai stiu ce culoare am la masina, imi mai aduc aminte cateodata cand citesc in talon
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:57 |