Cit de des spalati caroseria masinii?
![]() ![]() ![]() |
Cit de des spalati caroseria masinii?
ryry |
![]()
|
||
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|||
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Masina e pentru muncit, nu pentru spalat. In plus la cat consum de apa e...spalatul masinii e neecologic.
![]() Parca arata mai sexxy, cu noroi, praf, etc ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Lunar acum , la inceput o spalam mai des , acum o las mai murdara ca se vad zgirieturile si diferentele de nuanta
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
cand ploua, sau cand il prostesc pe fratimiu (pacat ca asta nu se intampla prea des). e tare ca, chiar acum ploua
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Saptamanal ... ca atunci ma duc la o intalnire cu masina si sa arate frumos.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 28 Apr 2008, 20:42) Saptamanal ... ca atunci ma duc la o intalnire cu masina si sa arate frumos. ![]() Cu Dacia te duci tu la intalnire? Unde ai gasit-o, poate mai are surori ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca daca mi-as spala masina mai des nu ar ma fi seceta in Romania. Cum spal masina la cel mult o ora dupa, incepe ploaia
![]() |
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Masina se spala cand este murdara, in romania asta inseamna cel putin o data pe saptamana. Se mai da si cu o ceara pe ea sa-si pastreze luciul.
Dupa 13 ani prima dacie avea luciu mai bun decat altele vechi de 1 an. Penultima la fel, 7 ani in fata blocului, vospea impecabila. Actuala la fel. Ori o spalatorie buna (mereu aceiasi) ori furtun, sampon si ceara rapida TurtleWax. img0185fx9.th.jpg This post has been edited by dr_mKe: 7 May 2008, 15:49 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
As fi dorit sa zic saptamanal , asa o spalam la inceput , cind era noua , de cind au inceput astia sa sape tot orasul si de atita praf , seara era murdara la loc , am inceput s-o spal cind ....ploua sau cind nu mai pot sa ma ating de usa de la sofer .
Am spalat-o totusi recent , pentru poza pe forum . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca in schimb era curat in oras, o spalai la fel de rar, ghici din ce motiv
![]() Daca vrei masina curata o ai curata indiferent de conditii ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Sofer pe Ambulanta Dacia 1310 S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 08 ![]() |
Zilnic si la interiror si la exteriror.
|
--------------------
Dacia 1310
Autoturism Dacia 1310 tip autosanitara
1986
- B-65-AMB
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
salut,
voi spalati masina la spalatorie sau acasa cu buretele si cu galeata? ![]() |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
odata la 2 saptamani regulat...si poate si mai putin in functie de vreme si de cu ce e murdara. o sa spal asa sa fie inca activa ceara. iar mai ales de fiecare data dupa ce luam sare pe ea sau material antiderapant se stia ca urma o clatire cu jet.
|
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
ma tot gandeam sa o spal eu, dar imi e teama ca o zgarii.
poate stiti vreo perie sau burete bun. |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
laur58 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 14 May 08 From: Buzau ![]() |
saptamanal la spalatorie cu fise o fise este suficient adica 3 min=5ron si separat ceara data cu manuta de mine
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II
2004
- bz02daf
|
|
bubulici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 4 August 08 ![]() |
media e de 2 saptamani
|
--------------------
dacia
1310
-/-
- ---
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Cam asa o spal si eu la 2 saptamani(imi e drag si mie ca am permisul de cateva luni si d-aia
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
cand e prea murdara si nu am ce face atunci o spal, in rest o las asa
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
cat mai rar ca rugineste
![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cand este murdara....dar nu foarte des... si doar daca este soare afara si se anunta vreme buna.. daca este murdara si este inorat afara... asa o las!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
Vara in fiecare weekend, iarna cam la 3 saptamani. Stau la curte, deci o spal singur cu furtunul si buretele, n-am dus-o niciodata la spalatorie.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Ar vrea ea mai des, da leanea mare. In plus, ma enerveaza aia de-o spala, ca o zgaraie intr-una!
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Am votat saptamanal, dar de 2-3 ori pe saptamana. am spalator cu jet (serios) acasa... deci nu-i problema.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
O spal cam o data la 2 saptamani, iar prelata odata pe saptamana. Pun prelata inapoi pe masina cu conditia ca intre timp masina sa nu se fi prafuit. Daca s-a prafuit o spal, fiindca praful frecat zgarie vopseaua.
In bucuresti ce sa spun, e jale, dupa FIECARE ploaie masina se prafuieste. Pur si simplu am impresia ca apa de ploaie e jegoasa, nu stiu cum se face, dar ramane prafuita toata masina. Si nu va gandititi ca e de la mizeria aruncata de ceilalti participanti la trafic, chiar si daca o prinde ploaia in parcare se prafuieste. Oricum masina sta mai mult sub prelata, asa ca prelata preia majoritatea elementelor agresive (mizerie de pasari, praf, ploi acide etc.) |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu o spal de obicei in functie de cat de murdara e , pot sa o spal si de doua ori intr-o saptamana sau de doua ori intr-o luna, asta depinde si daca am timp oricum nu o las nicioadata murdara rau , macar ca dau doar cu apa si o perie. O spal cu galeata sau furtunul , o mai duc si la spalatorie pentru a curata pasajele rotilor. O data pe an o duc pe o rampa si o curat de noroi pe dedesubt.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O data pe luna sau la o data la 2 luni. Mi-e lene
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
O data sau de doua ori pe saptamana. Sa fie si ea frumoasa.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
aleator, ca am garaj
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Norocosule, oricum se vede si din poza micuta de la avatar ce luciu are
![]() ![]() Are ceva daca spal masina cu carpe de bumbac (tricouri mai vechi de-ale mele)? Ceva imi da impresia ca e mai probabil ca un burete sa lase zgarieturi... n-am incercat niciodata un burete auto... numai cu carpe din bumbac de cand ma stiu... carpe ce le spal apoi... le pun la uscat... si le refolosesc. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |