Cit de des spalati caroseria masinii?
![]() ![]() ![]() |
Cit de des spalati caroseria masinii?
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si sambata nu pica in fiecare saptamana?
|
-------------------- |
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Masina o spal manual, personal, cu grija, cand e murdara. (uscarea o fac cu o "piele de caprioara")
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cam o data pe luna aprox... dar uneori uit, sau nu am timp etc... deci aleator
o spal doar eu - niciodata nu a vazut masina asta spalatorie - si se prezinta foarte bine vopseaua in aproape 4 ani |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
si sambata nu pica in fiecare saptamana?
Ba da.Dar era asa mai metaforic.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ceara o poti aplica tu singur, eu fac operatiunea in 4-5 ore, e de munca, dar e gratis(mai putin ceara)..sti filmul..Wax on-Wax off
PS sa fiu si on-topic, eu spal masina de 2-3 ori pe an, prefer o masina murdara decat ruginata, si daca e ceruita nu se prinde miaeria asa usor de ea. Am 2 vecini care si-au luat masina deodata in 97. Unul era maniac cu spalatul-odata pe sapt, si celalat ca si mide..la craciun si la paste, si se vede diferenta, cea spalata des e mancata rau de tot, amandoua fiind parcate in fata blocului. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca daca nu o speli deloc va rezista si mai mult!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Eu o spal o data la 2 saptamani. Cum votez ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Amatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 05 From: Petrila/hd ![]() |
Eu o spal de cite ori este nevoie,dar stiti cum se spune"o spalare un punct de rugina".In general o spal eu dar o si ceruiesc cu ceara care se dizolva in apa.Folosesc o sticla de Ajax in care pun apa si ceara o agit bine pina se dizolva ceara apoi o pulverizez pe masina si o las pina se usuca ,adica se albeste si o sterg cu o laveta din aia de imita pielea de caprioara
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
si eu am aceeasi problema ca si dragos.avramescu
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
la avans si lichidare.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot o data la doua saptamani, dar am votat lunar, cateodata mai sunt 3.
Cu preponderenta sambata ![]() O spala cu spuma activa si apoi dau cu alte substante (ceara pe caroserie, nuscelichid pe caucioace) - 8 lei noi, in spatele Mac-ului de pe Buzesti. This post has been edited by cosmin_m: 13 Jul 2005, 10:48 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
O spal 1 data /luna la socru ca are casa. Pana acuma n-am fost niciodata la spalatorie cred ca iarna o sa ma duc totusi.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Vara tot la doua saptamini si o data pe luna o dau cu ceara.
![]() Iarna o data pe luna, in special la roti , aparatori si sub caroserie ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Saptamanal, interior + exterior! 99% Vineri dupa amiaza sau sambata dimineata...masina tinuta in garaj dar circula zilnic aprox. 70-100 km. In timpul saptamanii doar daca am un drum mai lung de facut si nu vreau sa zica vreunul : "iote ba, ce masina jegoasa are hunedoareanu' ala !"
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cu ploaia asta cred ca toti au spalat-o la o saptamana daca nu mai mult
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
o spal o data pe saptamana....sau kiar mai des...depinde cat de murdara este
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Din bătrîni știu o vorbă: că apa la fier e ca reumatismul la oase! Spăl mașina cînd e foarte murdară, avînd, totdeauna, grijă să șterg apa după spălare cu cîrpe de bumbac, cît se poate de fin. Un moțîrlan de vecin, care și-a luat Loganul după mine și l-a dus la perii în prima săptămînă. I s-a belit o hartapală de vopsea de vreo 20 x 10 cm.
![]() This post has been edited by ursamajor: 27 Sep 2005, 18:33 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O spal saptamanal, sau daca e cazul si mai des. Nu suport ca masina sa fie murdara.
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cam odata la 2-3 luni,dar vine si cazul cind nu se mai cunoaste culoarea si trebuie sa o spal mai devreme,dar adevarul este ca nici nu prea am timp,masina am luat-o sa ma folosesc de ea nu sa o tin in vitrina, asta nu inseamna ca nu as vrea sa o spal mai des, cum faceam cind am avut prima masina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cand nu o mai suport eu (sau sotia) o spal. Sau cand trebuie sa mergem la o nunta sau ceva ... de ce ? parca merge mai bine cand e murdara
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
O spal cu mana mea o data pe luna. Nu ca m-as zgarci, insa ma deconecteaza, ca si tunsul gazonului sau periatul cainelui.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu o spal cand se murdareste destul de mult incat sa nu o mai suport. in medie cam o data pe luna
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Iarna, daca e sub 10 grade, canci spalat; si cum pe la noi erau "in vremurile bune" periade intregi (saptamani) sub 0 grade constant, putea trece toata iarna fara spalat. Daca e peste 10 grade, spalat dar insistat la roti, oale, aripi si pe dedesubt sa iasa posirca de o pun drumarii si numita pompos antiderapant. Restu' poate ramane nespalat.
Vara, depinde cat de des ploua; daca e frumos si am vreme (sambata) o spal cu manuta mea ca imi face placere; cu supersolutie din apa+detergent de vase si jet "a la galeata". Si carpa extramoale. Daca ploua, n-o mai spal si eu... Altfel o duc la spalatorie cu jet apa/jet spuma/5min inmuiere/iar jet apa/stergere carpa moale=11RON+2RON bacsis (exterior). Interiorul il fac doar eu. Ce am grija cam zilnic, e sa dau jos gainatii atomici de pe caroserie. Asa ca am ales ultima varianta din chestionar. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
o data pe saptamana ; de obicei sambata la mine in curte cu sampon si apa de la furtun.apoi dau cu ceara. si de cele mai multe ori daca e vreun gainat pe vopsea curat sa nu ajunga la tabla.
iarna la spalatorie daca e foarte frig. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
De regula sambata; daca nu, duminica dimineata cu siguranta.
In interior fac eu, iar pentru exterior ma duc la spalatorie. O data pe luna dau si cu silicon in interior. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
o data pe luna , cam asa ...
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
SAMBATA SEARA SAU DUMINICA
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
- de doua ori pe luna (interior si exterior), in special sambata dimineata
- |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:54 |