Noutati de la Dacia, ... a aparut Ambition 1.5 DCi pe site
![]() ![]() ![]() |
Noutati de la Dacia, ... a aparut Ambition 1.5 DCi pe site
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Bravo lor!
Era si timpul. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da..., și s-au și scumpit..., toate (versiunile dCi)!
Varianta.............Pret_vechi ..Pret_nou...Diferenta Ambiance 1.5dCi .......7270.....7390.......120 Preference 1.5dCi......7970.....8090.......120 Laureate 1.5dCi ........8670.....8850.......180 This post has been edited by DFA: 3 Jan 2006, 14:41 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scump taica scump...
Daca-i puneau numai ABS-ul era o treaba... asa cu radioCD-ul si geamurile el. pe spate au facut-o iar de oaie. Chiar nu pot pune in standard dotarile de siguranta si la optionale accesoriile de confort. Asta e... si-au dat iar cu firma-n cap, personal imi place Logan - o treaba serioasa era daca avea mai multe "chestii" optionale si mai putine acareturi 'bagate pe git'. Tiganeala latino-balcanica - parerea mea ! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Cred ca o sa se cumpare Laureate Plus-ul pentru simplul motiv ca are ABS (securitate activa) si motor 1.4 (consum redus fata de 1.6).
Si asa e plina tara de Laureate 1.4 (de departe cel mai cumparat model zic eu). Daca ar exista un Ambiance Plus (cu ABS si 2 airbag-uri ca la nemti) sau Preference Plus 1.4 MPi macar ... ar fi alegerea perfecta pentru romanul obisnuit fara AC si geamuri electrice. Ambition 1.5 DCi-ul, zic eu, are sanse mari sa fie de forma pe oferta din cauza pretului. La pretul de 9570 - 10090 euro ai de unde alege mai multe. Incet incet Logan ajunge o masina cu pretentii vad (la pret cel putin, lucrurile urca). This post has been edited by DigitalScribe: 3 Jan 2006, 15:15 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce mi-as lua eu un Ambiance Plus Plus (ABS, aibaguri, directie, AC) fara alte bullshituri. Dar idiotii de la Dacia nu se prind ca eu nu imi iau masina din cauza tampeniei lor, avand inca o masina bunuta, si totodata o repulsie totala de a da bani pe ceva ce nu imi trebuie.
Asta e. Mai astept sa mai creasca baietii...mai au....mult. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 3 Jan 2006, 15:15) Ce mi-as lua eu un Ambiance Plus Plus (ABS, aibaguri, directie, AC) fara alte bullshituri. Dar idiotii de la Dacia nu se prind ca eu nu imi iau masina din cauza tampeniei lor, avand inca o masina bunuta, si totodata o repulsie totala de a da bani pe ceva ce nu imi trebuie. Asta e. Mai astept sa mai creasca baietii...mai au....mult. Nu zi asa... Eu am luat Ambition 1.6 pentru ca am vrut 1.6 in primul rand pentru un plus de viata, apoi directia asistata pe care o ador ca invart pe loc extrem de usor la parcari si manevre (plus sensibilitatea sporita; alt factor de multiplicare), apoi AC care vara nu te lasa sa inebunesti si ABS-ul in final care iarna asta si-a aratat utilitatea ajutandu-ma sa pastrez controlul masinii. Geamurile electrice sunt comode, oglinzile electrice incalzite sunt vitale iarna si pentru parcare, CD player-ul si el e binevenit ca nu mai stiu ce-i aia o caseta de vreo 7 ani iar o mana de CD-uri reinscriptionabile pe care le poti scrie oricand cu ce-ti place mai mult te fac sa uiti ca ar putea fi un MP3 player acolo in bord. Sa nu mai zic de jantele de aliaj care dau alt aspect masinii, vopseaua metalizata de asemenea. Sau poate garantia extinsa care-i clar ca-i buna si ea ca in caz de iti plesneste ceva si e vina lor esti acoperit. Pana la urma toate-s bune daca ai bani. E doar o chestiune de libertate in alegere iar ei au constrans omul la doar cateva optiuni. Intr-un fel e mai usor si pentru ei sa asigure suport tehnic pentru niste configuratii fixe si nu sa-si bata de fiecare data capul cu ce optionale ti-ai instalat. Si uitandu-ma la Renault (compania mama) exact la fel stau lucrurile si acolo. Masina vine intr-un numar finit de configurari cu doar cateva optionale deci nu-i nimic nou. Problema apare cand vrei ABS fara AC si CD sau geamuri electrice pe spate. Sau AC fara servo si geamuri electrice de nici un fel. Pe mine ma seaca ca au bagat casetofoane pe Logan de exemplu. Daca eram mai scurt de buzunar n-aveam ce face cu casetofonul din masina. Pana la urma totul tine de bani de fapt si de drept sau de un compromis optim pentru a beneficia de o valoare maxima a obiectului in raport cu ce e de asteptat de la el. Iar in fina ei au dreptul sa vanda ce produs doresc ei. Faptul ca se cumpara cu precadere arata ori lipsa de optiuni a romanului ori altfel spus preferinta romanului pentru pretul minim pentru ca in definitiv nimeni nu obliga pe nimeni cu nimic. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La oglinzi incalzite m-as mai gandi
Geamuri electrica? NU. Nu vreau sa dau bani pe asa ceva. Ca n-am de unde. CD Player? Pentru ce? Sa mai fac aici INCA un topic...Vand CD Player de pe logan..utilizat 3 minute la un pret sub jumatate din cat am dat pe el? Jante aliaj? NU imi trebuie. Sunt perfecte alea de tabla. Mai ales la Logan. Si mai sunt o gramada de prostii...gen proiectoare care ori se fura ori se sparg. NU imi trebuie. Nu vreau sa dau bani pe ele. Mai ales cand imi sunt bagate pe gat. ABS vreau, AC vreau. Servo....merge dar nu trebuie. 1.6 as vrea, dar nu obligatoriu. Eu stiu ce imi trebuie, stiu ca nam bani si mi-ar place sa pot configura masina asa cum vreau eu, ca la orice companie care se respecta. Asa ca nu are rost sa ne ascundem dupa degete cas utile, cas bune, ca bla bla bla. Nu am bani de prostii, si de unele chiar nici nu vreau sa aud...si mai ales sa si dau bani pe ele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama frate dar ce e cu preturile alea nene? Parca erau mai ieftine sau m-am ramolit eu; auzi la ei 9835 euro pentru dci-ul ala de top
![]() ![]() This post has been edited by ionutctn: 3 Jan 2006, 15:50 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 3 Jan 2006, 15:44) [...] Eu stiu ce imi trebuie, stiu ca nam bani si mi-ar place sa pot configura masina asa cum vreau eu, ca la orice companie care se respecta. [...] Orice companie care se respecta trebuie sa aiba profit in primul rand. Orice altceva converge catre profit. Cand or sa fuga clientii la altii din cauza ca X atunci firma pentru ca vrea in continuare sa aiba profit va remedia acel X. Regulile economiei de piata nu ? Lipsa de flexibilitate de pana acum s-a datorat entuziasmului cu care s-au repezit romanii la Logan. Faptul ca a aparut Laureate Plus 1.4 arata ca gradul de flexibilitate al Dacia e in crestere si atat. Pe masura si cererea se ajusteaza si oferta va incerca sa tina pasul. Nu e o lume perfecta dar e o lume perfectibila date fiind conditiile. This post has been edited by DigitalScribe: 3 Jan 2006, 15:57 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 3 Jan 2006, 15:10) Cred ca o sa se cumpare Laureate Plus-ul pentru simplul motiv ca are ABS (securitate activa) si motor 1.4 (consum redus fata de 1.6). Si asa e plina tara de Laureate 1.4 (de departe cel mai cumparat model zic eu). Daca ar exista un Ambiance Plus (cu ABS si 2 airbag-uri ca la nemti) sau Preference Plus 1.4 MPi macar ... ar fi alegerea perfecta pentru romanul obisnuit fara AC si geamuri electrice. Ambition 1.5 DCi-ul, zic eu, are sanse mari sa fie de forma pe oferta din cauza pretului. La pretul de 9570 - 10090 euro ai de unde alege mai multe. Incet incet Logan ajunge o masina cu pretentii vad (la pret cel putin, lucrurile urca). Ai perfecta dreptate, dar de dragul unor contracte stupide pe care cred ca le au cei de la dacia cu furnizorii (de CD-uri si alte rahaturi) de unde nu cred ca pot cistiga mai mult de 100-200EUR pe masina din cauza preturilor aberante la aceste accesorii pierd mult mai mult prin faptul ca multi posibili clienti se reorienteaza spre marci care nu practica acest tip de "marketing", iar scumpind in ritmul asta masinile, usor... usor Logan devine neatractiv. Sincer as opta pentru siguranta in "detrimentul" AC, computer, sa nu mai vb. de partea audio oferita obligatoriu. Alegerea devine din ce in ce mai simpla am sa dau 12-13.000E pe o masina cu ABS, ESP,airbg-uri, ceva mai multe stelute la N-CAP si dacia pierde 8-10.000 pt. ca n-am sa o cumpar (desi imi place si as cumpara una da' nu in conditiile astea). Simplu - dacia pierde 8-10.000 pentru ca se lacomeste la citeva sute. Cit despre Ambition 1.5 DCi-ul -- sa fim seriosi -- pai tot Renault are Clio diesel 80CP, full, 5* la Euro N-Cap pe la 10.800EUR |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 3 Jan 2006, 15:50) Mama frate dar ce e cu preturile alea nene? Parca erau mai ieftine sau m-am ramolit eu; auzi la ei 9835 euro pentru dci-ul ala de top ![]() ![]() Da. Asa e. Logan incet incet tinde sa nu mai fie vandut din cauza pretului ci eventual din alte motive (precum spatiul interior de exemplu) vis-a-vis de ce alte optiuni ai in piata de autoturisme. Daca ai nevoie neaparat de spatiu suplimentar si Loganul va costa cat alta masina cu aceleasi optiuni dar mai inghesuita ce-o sa cumperi ? Cred ca vor sa-si vanda si din modelele mai ieftine... This post has been edited by DigitalScribe: 3 Jan 2006, 16:18 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 3 Jan 2006, 16:56) ....... Faptul ca a aparut Laureate Plus 1.4 arata ca gradul de flexibilitate al Dacia e in crestere si atat. ... Apariția Laureate Plus 1.4 și Ambition 1.5dCi sunt rezultatul cererii lor de către clienți, pentru că s-au codit o groază de timp până să le aducă la lumină... Dacă clienții ar cere în mod specific și consistent alte opțiuni/configurații/variante, fii sigur că le-ar implementa. Cele 2 variante apărute răspund la cererea clienților de securitate sporită indiferent de motorizare, în timp ce Dacia oferea securitate sporită numai clienților Premium... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pt. cei care zic 'ai alte optiuni' - eu am cautat, si un diesel cu AC si ABS, oricat de mic, nu se gaseste sub ~12k (TTI). Si aici vorbim de masini mici, si cu 3 usi!
Asa ca 10k e inca un pret relativ mic, pentru Ambition dCi. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(vv @ 3 Jan 2006, 16:09) pt. cei care zic 'ai alte optiuni' - eu am cautat, si un diesel cu AC si ABS, oricat de mic, nu se gaseste sub ~12k (TTI). Si aici vorbim de masini mici, si cu 3 usi! Asa ca 10k e inca un pret relativ mic, pentru Ambition dCi. Cat e un Clio DCi ? Nu cred ca-i de la 12k in sus. E de la vreo 10600 euro in sus cu ceva mai multe pe el(DDP/TTI) si chiar mai ieftin, sub 10000 in varianta Authentique 1.5 DCi 65CP. This post has been edited by DigitalScribe: 3 Jan 2006, 16:27 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(DigitalScribe @ 3 Jan 2006, 17:20) Cat e un Clio DCi ? Nu cred ca-i de la 12k in sus. E de la vreo 10600 euro in sus cu ceva mai multe pe el(DDP/TTI) si chiar mai ieftin, sub 10000 in varianta Authentique 1.5 DCi 65CP. Clio Symbol 1.5dCi 65 este mai ieftin decât Logan Ambition 1.5dCi 65 doar în variantă Authentique, iar echiparea este în defavoarea lui Authentique... Restul echipărilor de la Clio Symbol 1.5dCi 65 sunt peste Logan Ambition 1.5dCi 65 la preț, și iarăși echipările sunt ușor diferite, Logan-ul fiind avantajat (calculator de bord, ABS inclus...), abia la Fidji 1.5dCi 65 apare ABS-ul (fără CB), iar prețul este de 10.615 Euro, față de 9.570 Euro, deci 1.045 Euro diferență. Doar la o ofertă specială la Clio să te mai apropii... Deci la echipări comparabile, Clio Symbol este mai scump decât Logan. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Haoleu... am cautat diesel CU AC SI ABS, da? Symbol e 10.615 Euro TTI + 647 euro ABS, + 380 euro garantia extinsa, + 210 euro vopsea metalizata (ca sa comparam mere cu mere - ca si Ambition dCI il poti lua sub 10k fara vopsea + garantie extinsa). Deci, in total, vreo 12k euro. Si e doar un logan ceva mai mic (parerea mea), de-aia nici nu l-am prea luat in considerare ca 'masina straina' - la urma urmelor, vorbim de acelasi producator.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 3 Jan 2006, 16:38) [...] iar prețul este de 10.615 Euro, față de 9.570 Euro, deci 1.045 Euro diferență. Doar la o ofertă specială la Clio să te mai apropii... Deci la echipări comparabile, Clio Symbol este mai scump decât Logan. Dar e mai ieftin decat 12k ![]() Pana la urma tot Logan e mai ieftin, asta e clar. Oricat l-ar scumpi tot e #1 cand vine vorba de pret. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Oarecum off-topic:
Cumnata mea si-a cumparat Renault Clio Symbo Fidji 1.5 dci 80 CP cu 10.300 EUR DDP ( toate taxele incluse). Are dotarile de la Dacia Logan Ambition, mai putin: - computer bord - geamuri electrice spate - genti aliaj. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
NU merita atatia bani o Dacie, sunt alte multe optiuni... Plus toata lumea are Logan acum...
![]() Oricum, o masina trebuie sa aibe: proiectoare, servo si aer.. Atat! This post has been edited by Adrian_Solenza: 3 Jan 2006, 18:34 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate si driverx , in mod normal ar trebuii sa alegi tu cum si cu ce sa-ti configurezi masina. Asa se procedeaza la firme de lux (despre care degeaba vorbim) dar si la foarte putine firme de nume mare. Opel in general sunt cei mai flexibili cand vine vorba de dotari .
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
si skoda au dotari multe....si vw....toti astia buni au !
![]() oricum foarte bine pt dacia ca au scos noul model la 10.000E....dupa mine e singura metoda de a arata ca acum nu mai produc 1310...adica ca vor sa se ridice !!! cand ma uit la SKODA O2 ma trec fiori gandindu-ma ce S handicapate (scuzati-am....dar nu le suport) faceau astia inainte... si acum se bat cu firme tari ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E bine ca Dacia diversifica oferta , dar e prost ca tot scumpesc Loganurile .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Dacia va avea un an bun
Dupa ce, in 2005, Dacia a inregistrat o cifra de afaceri de 1,1 miliarde de euro, pentru 2006 compania preconizeaza o cifra de afaceri de peste 1,5 miliarde de euro. Vinzarile Dacia, in 2005, au depasit 180.000 de exemplare, in crestere cu 83% fata de 2004. Pentru anul urmator, oficialii Dacia nu pot oferi inca o tinta de vinzari, insa anunta lansari importante. In primavara, Loganul va primi un motor pe benzina, de 1,6 litri si 16 valve, ce va propulsa masina de la 0 la 100 de kilometri la ora in 10 secunde. Totodata, pretul ar putea ajunge la 10.000 de euro. Tot in primavara, Dacia anunta introducerea ABS-ului pe versiunea diesel. Asta deja a aparut ! Insa cel mai important eveniment pentru Dacia, in acest an, este lansarea break-ului. Conform lui Fraçois Fourmont, aceasta versiune va aparea cel mai probabil in octombrie. Pentru varianta furgoneta, clientii vor trebui sa astepte insa anul 2007. „Desi piata noastra nu este una tocmai propice pentru un break, cred ca aceasta versiune de Logan va avea succes, fie si numai pentru faptul ca romanul va putea baga doi porci in portbagaj, in loc de unul“, a declarat Keleti. |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
musicall unde ai citit aia cu porcii?
![]() ![]() ![]() Nimanui nu-i convine ca le-au scumpit iar. Iar vad ca aici scriu posesori de jafuri de Dacii 1300 . Baieti ati putea sa nu va mai dati cu parerea voi astia care nu ati mers cu Logan? |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(hari @ 4 Jan 2006, 02:42) Iar vad ca aici scriu posesori de jafuri de Dacii 1300 . Baieti ati putea sa nu va mai dati cu parerea voi astia care nu ati mers cu Logan? Bai, ai putea tu cu jaful tau de Logan decei sa nu mai comentezi si sa nu ne interzici noua cu Daciii 1300 sa comentam. Poate ca puterea mea de cumparare e mai mica, sau chiar daca e OK (macar pentru un Logan) mai sunt oameni care mai au si alte prioritati in viata, si atata timp cat "jaful" meu de 1300 imi mananca cca 3 milioane / luna din care 2 is benzina, dat fiind ca inca "jaful" asta ma duce chiar bine, sa stii ca ma uit serios la ce cumpar ca n-am chef sa dau 8 milioane / luna nu stiu cati ani pe ceva ce nu am nevoie. Mai sunt si alte chestii in viata de care este nevoie. So....plimbare placuta cu jaful tau. P.S. Scuzati tonul, dar parerea mea este ca tocmai noi cei fara logan dar cu aspiratii la Logan ar trebui sa ne dam aici cu parerea. Cei care deja au jafuri decei nu vad de ce trebuie sa comenteze aici. Deja au masina. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(hari @ 4 Jan 2006, 02:42) Iar vad ca aici scriu posesori de jafuri de Dacii 1300 . Baieti ati putea sa nu va mai dati cu parerea voi astia care nu ati mers cu Logan? De ce sa nu-si dea cu parerea?!?! Ce, e subiect tabu? Poate vor oamenii sa-si ia si ei Logan. Vad ca esti in asteptare, asa ca las-o mai usor cu comentariile. Tu ai spus-o. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(lungan @ 4 Jan 2006, 09:33) De ce sa nu-si dea cu parerea?!?! Ce, e subiect tabu? Poate vor oamenii sa-si ia si ei Logan. Vad ca esti in asteptare, asa ca las-o mai usor cu comentariile. Tu ai spus-o. ![]() Lasa-l. El a condus Logan....poate numai la TestDrive. Eu cu jaful de 1300 poate am condus mai mult ca el. Si mai zic inca o data lasa-l. Acuma asteapta Loganul. Poate e proaspat scapat de frustrarile cu ex-13x0. De ce dracu trebuie sa apara una doua destepti de genu care strice firul discutiei cu tot felul de idei si pozitii crete? De ce trebuie sa apara un loganar dinasta care injura berlinele? Anyway....prea mult off-topic pe aici. Domnu cu Logan decei si cu jafurile de 1300. Te rog sa te abtii sa mai raspunzi aici, ca SIGUR va fi off-topic. Back on topic. Multa lume nu a fost de acord cu mine cu ce am sustinut pana acum. Dar pe voi nu va deranjat ca in momentul in care ati achizitionat masina ati putut alege doar directie asistata si casetofon? Directia asistata e importanta pentru multi, .... dar casetfon? Poate vroiati 2 airbaguri si probleme tehnice nu ar fi sa se puna la alegere asa ceva pe un Ambiance...sau chiar ABS. STIU ca nu sunt probleme tehnice aici, ci mai degraba chestii de marketing. Romanu cumpara....multi nici nu stiu ce cumpara. Au dovedit asta zeci de useri doar pe acest forum. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e a diversifica oferta e buna , dar , pretul e jenant de mare . La banii astia iti iei un Renault Clio linistit , care are si A/C si oricum la capitolul siguranta sta cu mult mai bine . Peste 9.700 euro poti lua Clio 1.5 DCI , care oricum este una dintre cele mai economice masini in segmentul acesta de piata . Urasc faptul ca Dacia a creat un model care initial s-a numit "masina de 5000 de euro " si a aparut deja pe piata la 5.300 , si apoi a tot sarit , ajungand cu 1.000 euro mai scump acelasi model , fara imbunatatiri . Daca aveti bani si nu aveti cap , luati-va Logan , mai ales 1.6 , pentru Bucuresti este masina ideala ! Daca aveti bani mai putini si ceva minte , mai faceti un credit si va luati un Clio 1.5 dCI . Bafta la cat mai multa minte si felicitari pentru informatiile impartasite !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:39 |