Predare permis suspendat.
![]() ![]() ![]() |
Predare permis suspendat.
cccccc |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 4 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci cat e AMR
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nici nu și-a dat seama că aproape a trecut o lună...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
AMR 97. Odata trec...
This post has been edited by radian: 3 Nov 2018, 14:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 3 Nov 2018, 11:03) Cred ca sandel se refera la faptul ca in sfera penalului trebuie acuzatorul sa probeze, iar in civil e de ajuns cuvantul lui garcea. Iar in cazul vitezei, cuvantul lui garcea nu este suficient, deoarece ochiul sau nu poate masura viteza, avand nevoie de probe obtinute cu un dispozitiv de masura. Adica seamana cu penalul si cam atat Exact. Dar sunt prea multi doctori p-aici in definitii. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De la:
QUOTE(psychoo) seamana cu penalul si cam atat Si pana la: QUOTE(SandilăuBeȘe) Contraventie radar = sfera penalului E o cale atat de lungă, cam de la sandilău la înțelept. This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Nov 2018, 15:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cccccc |
![]()
|
posibil sa amr doar max 57
57 reprezinta cele 30 pentru ca nu a fost predat permisul in termen iar 30 pentru ca a fost promovat examenul 13 15 minus zilele ce au trecut |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu. Daca suspendarea-i peste 90 de zile nu mai am dreptul la reducere chiar daca am promovat examenul de redobandire 13 din 15.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SandelBS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mah .. da mai aveti ?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
SandelBS |
![]()
|
Destul
![]() Daca-mi zici ca merge si cu jigniri asa cum au fost in paginile anterioare, mai continuam. Sau unii sunt lasati sa posteze neavand educatia necesara, aia de bun simt, fata de anumite persoane? |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Iar am fost prea subtil pentru ăla care râde singur în târg.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
SandelBS |
![]()
|
Eu credeam ca unii oameni muncesc, gandesc si isi iau o anumita masina (nu conteaza marca). Vad ca la altii intai e achizitia s-apoi cred ca asta le da neuroni in plus ori suplinesc cei 7 ani d-acasa. La fel si cu varsta, cand crestem, parca ar trebui sa vedem altfel lucrurile sa fim mai educati, dar si la asta e de muncit, educatia aia nu vine singura.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(GBX @ 3 Nov 2018, 10:52) Cum instituțiile statului sunt obligate, atunci când sunt parte în procese și nu au câștig de cauză, să depună apel, cu siguranță, indiferent de verdict, se ajunge la a doua instanță, unde se procedează la fel ca la prima. Dar parcă pentru recurs trebuia să depui și o motivație. Adică să spui de ce consideri că primul verdict a fost incorect. Nu mai e valabilă chestia asta? Sau e valabilă doar pentru muritorii de rînd, nu și pentru instituțiile statului? Alea pot să zică doar "vreau recurs pentru că nu-mi place verdictul și mă oftic" și totuși să aibă cîștig de cauză? ![]() Să zicem că poliția îmi dă amendă că m-a prins radarul cu 87 km/h în localitate. Eu dovedesc la tribunal că în ziua aia mă aflam în alt oraș, iar în poza depusă de poliție la dosar se vede că numărul de înmatriculare nu e al meu. Cîștig procesul. Poliția face recurs pentru că... ce? Ce scrie în motivație? "Nu ne convine soluția, mai vrem o șansă"? ![]() This post has been edited by VladSoare: 5 Nov 2018, 13:08 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Dacă se contestă o decizie e firesc să se și motiveze, nu e mare filozofie pentru birourile juridice, au deja șabloane pentru diferite tipuri de cauze.
![]() Cazul expus de tine presupune casarea respectivei cauze. Cred, nu sunt jurist. ![]() |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
SandelBS |
![]()
|
La nivel teoretic, apelul nu trebuie motivat pentru ca motivarea se poate face si oral, in fata instantei.
As zice si de ce, da o sa sara iar "juristii" ca nu-i asa, ca nu scrie dom'le n definitie Practic, or exista cazuri de clasare/suspendare ca nu s-a motivat in scris. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
cccccc |
![]()
|
cred ca in acest domeniu sunt doua probleme:
prima este legata de autoturism. masinile din ultimi 5-10 ani au un demaraj foarte bun. nici nu sti cum ai depasit 110. a doua este legata de legislatie. una este sa faci dovada ca ai depasit viteza pe o portiune insemnata de drum, alta sa prinzi varfurile de viteza. cum garcea te asteapta in tufis normal ca el evidentiaza varfurile. nerelevante in conducere. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă scuzați, partea cu vârfurile nerelevante in conducere la ce articol se găsește?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cccccc |
![]()
|
presupun ca ati auzit de overspeed.
rog recititi cu respect This post has been edited by cccccc: 7 Nov 2018, 21:00 |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mah ccccc are dreptate
Una e s o frigi trei minute cu 100 km pe ora intr o zona cu limitare la 50, alta e sa prinzi 100kmh pentru 20de secunde necesar sa faci o depasire in siguranta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
"O depășire in siguranță" la peste 100km/h in zonă cu limitare la 50km/h?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai sa zicem ca depasesti un tir d ala lung.
Cand intr In depasire cred ca i musai sa ai vreo 60 sa zicem Apoi ca sa nu depasesti in juma minut musai tre sa accelerezi. Altfel te trezesti ca vine unu din fata si tu esti la.jumatea tirului decat... Posibil la revenirea pe banda de mers sa ai in jur de 100 la ora. Dupa aia o lasi sa curga incet in frana de motor pana pe la vreo 60 , timp in care de indepartrzi de ala pe care l ai depasit |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pai legea zice ca nu te bagi in depasire daca nu ai timp s.o finalizezi in siguranta. Deci exemplul tau pica din start.
Sunt de acord ca in depasire e bine sa stai cat mai putin ca sa minimizezi timpul in care poate sa apara neprevazutul, dar nu e legal |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Nov 2018, 07:31) Adevarul e ca in codul rutier spune ca in depasire poti sa ii dai cat vrei. Nu ai voie sa mergi cu viteza pe banda ta, pe contrasens poti merge cat de tare duce masina ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 8 Nov 2018, 08:18 |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Codul rutier spune si ca nu maresti viteza cand esti depasit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
si iar vine unu si zice ca daca aveam autostrazi nu mai luam amenzi de viteza (in afara de aia cu audi cu 240)
8 Nov 2018, 09:48: voi va auziti ce ziceti? Vi se pare irelebvant sa mergi cu 90 in zona de 50, pe contrasens, fara sa vezi ce e in fata aluia depasit???? Trece naibi un pieton, tiru franeaza si tu ce faci?? This post has been edited by einstein1984: 8 Nov 2018, 08:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Depinde de situatie .... ai de ales .... santul, pietonul, gardul, pomul .... etc .... depinde de ce ai in jurul tau ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(psychoo @ 8 Nov 2018, 07:07) Sunt de acord ca in depasire e bine sa stai cat mai putin ca sa minimizezi timpul in care poate sa apara neprevazutul, dar nu e legal Totusi, asta nu ar trebui sa insemne sa accelerezi la infinit, nu de alta, dar poate ai nevoie sa te repliezi repede in spatele unuia care merge regulamentar. Si s-ar putea sa nu placa niciunuia. Depasirea aia, asa cum zice si Dragos, trebuie facuta in conditii de sigurata. Nu se poate, o amani. Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa depasesti tiruri. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
o alegere buna era sa stai dracu in spatele tirului daca merge cu maxim legal pe bucata aia. Daca e un deal unde incetineste, o sa fie si o zona cu 2 benzi sa poti tece de el.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:00 |