Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 29 Jun 2022, 13:57) george grigorescu face niste cursuri de formare defensiva, poate are curaj sa iaa cu tine in trafic... Pentru tine ar fi o investitie in viitor. Cu Bogdan Marișca (Napoca Rally Academy) am făcut eu, dar până să credem că nouă nu ni se poate întâmpla nimic, ați văzut ce-a pățit și el acum vreo câteva luni. Și tot cu el am discutat la vremea respectivă despre accidentul și decesul, după câteva zile, a regretatului pilot de la Dacia, Ludovic Balint..., cei mai în vârstă poate își aduc aminte de celebrele echipaje de raliu ale uzinei Dacia..., Balint - Constantin Zărnescu, respectiv Ștefan Vasile - Ovidiu Scobai. Concluzia trasă de el, a fost că niciodată nu trebuie să te încrezi în tine sau și mai rău, în mașină și sistemele ei, cum la fel spunea, că trebuie musai să fii atent tot timpul la trafic și pe cât posibil, să te afli tot timpul la locul și momentul potrivit, adică să nu te intersectezi cu vreun Fitipaldi aflat și el pe drum..., în același timp cu tine. Dar noi în continuare avem scos poligonul din probele necesare obținerii permisului de conducere și nu avem nicio probă, în care să se testeze mersul cu mașina pe autostradă. Dacă mai luăm în calcul și permisele obținute pe la Pitești și Suceava, alături de infrastructura rămasă în urmă, avem o parte din tabloul mirific al circulației rutiere din țara noastră. Drumuri bune tuturor și să auzim numai de bine! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Axa a loat permisul la fabrica de borduri.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ammbaut doi redbull acu pe seara.[attachmentid=1628140187]
Fiindcă iam băut în mașină se poate trece la jurnal. Sper sa aibă efect daca și în seara asta adorm tot înaintea găinilor e grav |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa mai ștergem praful pe aici și să admirăm cur-cubeul.
Se pare că unii au fost captivați de a dreptul... https://youtu.be/p2sz_x2t0eE Deci aveți dovada irefutabila că nu s cel mai prost șofer din lume, doar de pe forum. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu cred cacurcubeiele e de vina, altfel, dupa tamponarile alea, s-ar fi dat toti afara ca sa le admire anpreuna.
Glumex, suntem ultimii prosti. Nu mai zic ca aplaudam la aterizare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
Cu ce sa lipesc chederul asta i apoi pe ușă?
[attachmentid=1628140898] |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Bandă dublu adezivă
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Si la mine a fost problema asta la usile spate
Am curatat tabla, sters cu hartie ca sa fie uscat apoi am lipit cu bison universal 11315503_product.jpg |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
E problemă comună la Focus 3. Eu când am luat mașina avea chederul stânga față dezlipit. Mi l-a lipit un amic tot cu Ford, căruia îi rămăsese soluție de la chederul lui...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Azi pe ceva ploaie torențială am învârtit cauciucurile prin ceva sensuri giratorii de la periferia Ploieștiului. Subt f plăcut surprins.deasemenincurios dacă își vor păstra proprietățile cel puțin 3nani deacum incolo
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Parcă Hankook ți-ai luat?! Sunt Ventus Prime 3?!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
axabrt |
![]()
|
Da hamkooh s1evo3 k127
Am mers cu ele cam 4000 de km și o bordura. Merketing ul aicea. https://www.hankooktire.com/us/en/tire/vent...1evo3-k127.html |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
M am plictisit. Sunt deja 2 săptămâni in concediu și nu pot sa plec nicăieri din cauza de covid asta e singura chestie cu 4 roti pe care am mai condus în ultima vreme
.[attachmentid=1628141425] Nici cu bicicleta n am.mai ieșit, mă dor oasele de mor |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De ce nu ti-ai anulat concediul daca ai covid? Stai in medical.
|
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai am avut o săptămână concediu și încă o săptămână medical.
Totuusi săptămână aia de concediu am umblat cu treabă și am luat și covid. Foarte multa lume din cunoscuții mei au făcut acum in luna august covid. Mult mai multe cazuri decât oricând. Cred că raporturile sunt inexacte după ce am văzut eu pe la cunoscuți cazurile sunt de cel puțin 10x mai multe. Dar că orice raportări făcute de guvern, raportează ce vor ei E drept de data asta nu s a mai purtat nici un fel de masca și nici vaccin nu mai aveam. This post has been edited by axabrt: 24 Aug 2022, 09:51 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Axa, să-ți trăiască și voi să-l creșteți sănătoși!
Dă -l încolo de covid că trece.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pune bebelixu in masina si mergeti la padure undeva. porti o masca in caz ca mai cineva pe poteca si aia e.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 24 Aug 2022, 10:07) pune bebelixu in masina si mergeti la padure undeva. porti o masca in caz ca mai cineva pe poteca si aia e. Da sigur fordu de mers la pădure. În oraș pe prima bordura încălecată acolo îmi rămâne spoilerul cu baia de ulei și tu așa dezinteresat mă și trimiți repede la pădure.... Dac avem un Duster sau un Logan pe bune de nu mă duceam. Șincrr vorbind nici pleiada asta de suv uri moderne nu prea îmi inspiră încredere. Eu prin mașina de mers la pădure vad cel puțin un Suzuki Vitara din aia de generație veche. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=axabrt,24 Aug 2022, 10:48]
. Mult mai multe cazuri decât oricând. Cred că raporturile sunt inexacte după ce am văzut eu pe la cunoscuți cazurile sunt de cel puțin 10x mai multe. Dar că orice raportări făcute de guvern, raportează ce vor ei E drept de data asta nu s a mai purtat nici un fel de masca și nici vaccin nu mai aveam. Marea majoritate nu se declara si daca nu sunt de zacut la pat umbla in draci fara masca si ascund boala. Principiul . Da ca altii m-au imbolnaviat sa imbolnavesc si eu cat mai multi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dandobre |
![]()
|
S-Cross daca vrei o masina adevarata, sau Vitara daca nu-ti ajung banii...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doamne ce indicatii dau si eu... NU in padure cu masina, bre, parchezi la marginea asfaltului, iei un port bebe si te duci per pedes in padure! Daca e poteca decenta merge si cu carutul.
Nici cu S cross nu merge ca lasi diferentialul in primul bolovan. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
vitara de de barbati..scros de femei
@ exista scut finut nu ca la dacia de zici ca ii eleron ![]() This post has been edited by wolfin: 24 Aug 2022, 10:40 Attached thumbnail(s) WhatsApp_Image_2020_06_03_at_17.14.26.jpeg ( Size: 99.01k ) Number of downloads: 216 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
vezi ca ramai fara dinti daca iei o bordura cu aia, suspensiile sunt din beton
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un IMS de ocazie benzinar e ca tancul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 29 Aug 2022, 15:52) Eu am 100.000km cu discuri OE pe ford, la urmatorul schimb de placute le inlocuiesc desi ar mai avea carne. Au fost si incinse la mers agresiv/sportiv, nu trepideaza nimic la franare. Poate, ca in cazul bucsilor/pivotilor, ford "a exagerat" cu caietul de sarcini Poate doar nu a facut compromisuri de kkt pe buzunarul clientului. Desi nu e printre cele mai fiabile marci, cu aceasta abordare a castigat generatii de clienti, deoarece a oferit ce a oferit de la inceputuri: o masina decenta pentru buzunarul majoritatii, si mai low cost dar si mai scumpe cand adaugi pretentii Confirm , e adevărat. Discurile mele arata ok la 70000 km zic eu. [attachmentid=1628141565] ![]() Bielete pivoti bucsi sunt nesperat de bune, ținând cont de greutatea suplimentara a jantelor de aliaj. Până la km ăștia la Opel erau gata 1 rând de bielete antirului și unul de bielete de directie In schimb nu as lauda Ford pentru sistemul ăla idiot de ștergătoare de parbriz. Nu consuma bielete dar consuma ștergătoare. Și care oricum merg cum vor ele și uneori se împletesc unele cu altele .. deh fericirea supremă nu se poate. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nici macar 1 data nu am avut problema asta, dar eu nu am lasat mecanicii din service sa umble acolo
In plus, faptul ca are 2 motoare independente il vad ca un plus, se pot misca usor fara tensiuni in parghii Stergatoare am avut OE si bosch aerotwin. Setul de fabrica a tinut 6 ani, bosch sunt la al doilea an si sterg bine si la 230kmh. Totusi daca la iarna aud vreun zgomot cat de mic din ele le schimb This post has been edited by psychoo: 29 Aug 2022, 19:09 Attached thumbnail(s) Screenshot_20220829_200844_Gallery.jpg ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 64 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:52 |