Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Ai intrat în depășire având 31 km/h și în loc să accelerezi, ai redus viteza la 26 km/h..., de ce ai făcut asta..., tu știi cel mai bine!
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cred ca vrea sa aiba urmaritori pe youtube
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Dacă vrea mai mulți urmăritori trebuie sa facă ceva mai spectaculos decât săritul unei borduri....
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
pai el incearca, incet, incet
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ai fortat intrarea in intersectie desi ai vazit clar ca era deja galben.. dupa te-ai bagat in depasire ca un handibell ... si te-ai rahatit pe tine ca ai vazut ca nu ai loc .... man esti dezastru rutier ... este bine ca postezi si de fiecare data intaresti ceea ce spun .. felicitari!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sunt puțin confuz.
Înțeleg că dacă lovesc cauciucurile in borduri nu primesc garantie dar nici frana n am voie sa pun cu ele?[attachmentid=1628143095] Pe de altă parte am scăpat de rodajul plăcuțelor. 250 km am facut , pare că a au așezat okey. [attachmentid=1628143096] Poze cu uzura cauciucurilor după prima vara. Alea mai uzate sunt pe fata, par uzate uniform. Poate de 1 noiembrie sa trec la cele de iarna. Mă rog, zăpadă n au mai văzut demult, sunt pe post de all season mai mult... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Jenti, datorita... Cine-s analfabetii aia?
Si habar n-ai sa citesti martorii de geometrie, se COMPARA interior cu exterior. Uzura pe interior = cadere prea negativa si/sau convergenta dinamica deschisa. Zic dinamica pentru ca contribuie si uzura articulatiilor. Uzura pe exterior = cadere pozitiva si/sau convergenta inchisa si/sau, la tractiune fata, bucse de brat terminate ce cauzeaza convergenta dinamica inchisa. Uzura pe interior si pe exterior, dar mijloc tipleanu - ai uitat sa umfli cauciucurile. Nicio uzura pe martori dar centrul uzat - le-ai umflat cat a dus compresorul. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Și tu acu'.... Jumate dintre români habar n-au de ce e greșit "datorita" in contextul ăla. Și 80% (știi că statisticile sunt scoase din burta, da?) habar n-au că nu bagi un "pentru" înainte de a spune cât timp sta ceva la cuptor, de exemplu.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am bagat portfuzetele la cuptor pentru (o perioada de) 30 minute.
Nu vad greseala. E la fel la "de mult" vs "demult". La primul lipseste de la inventarul enuntului un termen ce face diferenta, "de mult (timp)". Lipseste, dar e acolo, si dicteaza regula. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E in plus. Am băgat la cuptor drăcovenia o perioada de X ore. "Pentru" ăla vine din topica limbii engleze.
Între "de mult" și "demult" exista o diferență: primul arată o perioada trecută (De când aștepți? DE MULT!) Pe când al doilea indica un moment în timp (Când s-a întâmplat treaba aia cu fuzete la cuptor? Demult!) |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-mi place sa fac pe homo corectus dar:
4. Exprimă un raport temporal, introducând un complement circumstanțial de timp. 4.1. Introduce un complement circumstanțial de timp exprimat printr-un numeral adverbial. chat_bubble Pentru moment = deocamdată. sinonime: deocamdată dar aveam o colega de generala care folosea "pentru ca sa" This post has been edited by einstein1984: 17 Oct 2022, 16:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
Pentru moment, pentru azi, pentru poimâine. Da. Corect. Pentru cinci minute nu.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Oct 2022, 23:09) Jenti, datorita... Cine-s analfabetii aia? Si habar n-ai sa citesti martorii de geometrie, se COMPARA interior cu exterior. Uzura pe interior = cadere prea negativa si/sau convergenta dinamica deschisa. Zic dinamica pentru ca contribuie si uzura articulatiilor. Uzura pe exterior = cadere pozitiva si/sau convergenta inchisa si/sau, la tractiune fata, bucse de brat terminate ce cauzeaza convergenta dinamica inchisa. Uzura pe interior si pe exterior, dar mijloc tipleanu - ai uitat sa umfli cauciucurile. Nicio uzura pe martori dar centrul uzat - le-ai umflat cat a dus compresorul. Am comparat punctele de pe interior cu cele de pe exterior la janta din dreapta fata aia maltratată in borduri. E drept am mai lovit odată în partea aia dar eram cu jantele de tabla și cauciucurile de iarna deci nu se pune. Punctele sunt tocite uniform , deci totul pare ok. Le fac o poza mai exactă când oi schimb anvelopele , dar nici asta nu știu când o să fie probabil după 20 noiembrie după cum arată vremea. Stau prost cu banii de vineri seara până azi am cheltui vreo 2000 deli nu știu pe ce. Macar am luat niste lucruri mai atipice adicătele o lenjerie de pat de 300 lei )dar aveau și la 700) și două cămăși la 130 lei bucata. Adică 260. (Da in alt magazin aveai cămășia 450 lei bucata. Doamns ferește și apără). La Auchan am lăsat 500 pe niște produse de stăteau pe fundul coșului. Nici la jumate nu s a umplut căruțul ăla. Au încăput toate Intr o sacoșă din aia mare de supermarket. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Am pus cauciucuri și zeama de parbtiz de iarna, vreo 20 litri benzina. Cheltuit cam 200 lei cu totul
[attachmentid=1628143766] Cavciucuri de vara fu spălate și băgate in magazie pan la anu [attachmentid=1628143767] Operațiunea asta a fost mai nasoala, nu înțeleg de ce le zice jante de aliaj ușor dacă cântăresc o tona comparativ cu alea de iarna... This post has been edited by axabrt: 5 Nov 2022, 20:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1/2 a pus pe anvelope ( puse pe stativ) o punga cu borcane goale. 10 min am urlat.
Pacat de ele cum le ai depozitat. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
Ai și tu dreptate. Cică trebuie ferite de îngheț.
Ideal ar fi depozitate in spații cu climat controlat... Ele vor îngheța acolo vreo două luni cred, sper sa mai fie bune de ceva la primăvară. Macar nu bate soarele pe ele[attachmentid=1628143768] This post has been edited by axabrt: 6 Nov 2022, 07:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Dom Vasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 November 22 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 5 Nov 2022, 20:26) zeama de parbtiz de iarna Ce marca de lichid de parbriz ai bagat? Pana la cate grade - scrie ca nu ingheata. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance 1,5dci 65cp
|
|
axabrt |
![]()
|
Stropgel. Minus30 cică.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Dom Vasi |
![]()
|
adevarul e ca nici iernile nu mai sunt ce au fost.Ramane de vazut.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance 1,5dci 65cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Nov 2022, 08:12) ![]() ![]() ![]() Cine a debitat ineptiile astea? Cauciucurile de vara le poti depozita cum vrei, mai rau decat sa ruleze cu 180 la ora pe asfalt incins la 80 de grade (sau cat o fi prin Arabia) nu are cum sa le fie. La cele de iarna e altceva, e de preferat sa nu vada soarele si nici caldura. This post has been edited by Laurentziu83: 6 Nov 2022, 09:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
Dom Vasi |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Nov 2022, 09:41) Cauciucurile de vara le poti depozita cum vrei, mai rau decat sa ruleze cu 180 la ora pe asfalt incins la 80 de grade (sau cat o fi prin Arabia) nu are cum sa le fie. pot aparea crapaturi in cauciuc la profilul de rulare. Depinde de multe. Am patit cu niste pirelli allseason noi lasate pe oltcit 1 an si un pic, masina nemiscata in parcare cand sa o repun la mers am observat crapaturile in anvelope. No comment ![]() Am avut altele de iarna kormoran stare tzipla si le-am pus pana am cumparat altele de vara This post has been edited by Dom Vasi: 6 Nov 2022, 10:09 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance 1,5dci 65cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca era si dezumflata anvelopa si pe masina mai degraba ala e motivul crapaturilor, nu frigul de afara. Sau UV.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
40 lei
Attached thumbnail(s) IMG_20221111_WA0000_copy_540x960.jpeg ( Size: 106.63k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
Am luat și eu.
Nu știu însă dacă incarca baterii efb. Pe de altă parte azi era cat sa fie un biciclist neatent https://youtu.be/_-KqhKaNuDo |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Asa se circula la tara... bine ca ai fost pe faza.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Foarte buna reclama la camerele de bord, cu idioti dintr-astia cam ai nevoie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 5 Nov 2022, 20:26) Am pus cauciucuri și zeama de parbtiz de iarna, vreo 20 litri benzina. Cheltuit cam 200 lei cu totul [attachmentid=1628143766] Cavciucuri de vara fu spălate și băgate in magazie pan la anu [attachmentid=1628143767] Operațiunea asta a fost mai nasoala, nu înțeleg de ce le zice jante de aliaj ușor dacă cântăresc o tona comparativ cu alea de iarna... aliajul in sine e usor, nu le zice jante de aliaj usoare. E usor dar mai putin rezistent ca otelul deci trebuie mai mult. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
alea de suzuki sunt si tari si usoare.
probabil si mai groase |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
mai usoare ca alea de otel e aceiasi marime?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:03 |