Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ai vre-o janta intreaga?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Rezerva (daca nu cumva e cu kit de pana).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Jante, gume sunt consumabile. Ma rog unii au fetisuri cu ele Dar probabil fac 5k km pe ani cand nu ploua etc. In rest robotesc la conserve. E o vorba veche. La unii barbati masina tine locul pulii
![]() Axa e exceptia ![]() This post has been edited by bion: 7 Dec 2022, 22:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand o sa loviti jantele in gropi..borduri...vulcanizari.. sa va ganditi la axa.
@bion. Chapeau This post has been edited by wolfin: 7 Dec 2022, 22:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Dec 2022, 23:48) ...5k km pe ani cand nu ploua etc. In rest robotesc... E o vorba veche. La unii barbati masina tine locul pulii ![]() Stai, c-am una si mai veche. P-unii-i freaca grija de ce fac altii. Straini, pe care nu i-a cunoscut vreodata. O fi neimplinire personala, nevoie de validare aratand cat de prost e celalalt? Nu conteaza, important e sa improaste cu rahatel, c-asa-i moda la noi ![]() Ah, si mai primesc si palarii, ca e meteahna raspandita, si ne regasim multi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine altceva mă miră. Axo, tu când faci poze, faci de fapt print screen în cameră?
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Erau pe cloud și mi era sila sa le dau jos.
Am altceva, DOT proaspăt 2022. Am zis sa folosesc pla până nu rămân fără ea. [ Cu jantele recunosc mi e cam rușine. Nu vreau nici să le vopsesc sunt conștient că mai mult de câteva luni nu ar rezista nezgsriate. Am găsit două la dezmembrări dar mi e frica sa le iau că nu știu să le verific. 800 lei bucata fata de 360 euro noi. E o afacere totuși. This post has been edited by axabrt: 8 Dec 2022, 10:24 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Sa-ti traiasca si sa te faca mandru!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Muttley |
![]()
|
Buei, zapacit, nu mai pune poze cu petizenfantz pe net, e plin de pedofili.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Na belea. Pasta nno stiam
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Chill, nici chiar asa... Nu trebuie sa treci in extrema cealalta.
Fetita e superba, sa va traiasca! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Mulțumim
Fetița este băiat totuși. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ok, my bad!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
diferenta e ca lu axa i-as face cinste cu o apa minerala
![]() This post has been edited by einstein1984: 8 Dec 2022, 13:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca rautatile vadite se cheama pareri, sa vezi ce va umplu eu de pareri, bucatzele. Pregateste butoanele de moderare, ti le rup.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Matt-Lee, ca să nu te rupă cu moderarea poți arunca păreri rautaciste pe jurnalul meu de bord.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
Geaba te oftici. Ca sa aflam ceva util cum ai schimbat un surub avem parte de nuvele cu derapaje te miri pe unde. Cum nu ti-am atins operele nu voi mai face nici de acum innainte. Sa iti traiasca rudele sotiei
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Dec 2022, 14:00) Ca sa aflam ceva util cum ai schimbat un surub avem parte de nuvele cu derapaje te miri pe unde. Sa iti traiasca rudele sotiei ![]() Aha, deci domnia ta esti autoritatea decisiva pe ce e ala derapaj, dictezi care trebuie sa fie firul discutiei de pe un forum de pe internet. Ti s-au terminat problemele si ai standarde de comportament pentru altii, iar daca nu-s atinse, arunci cu intepaturi. Si mai si vorbesti in dodii in 12 din 10 cazuri. Rudele sotiei.... O fi alzheimer, si eu sunt vreun vecin in dup-amiaza asta. bucatzel, abia tu esti problema. Asa patesc, am o parere buna despre judecata unuia, si apoi dezamageste. In cazul de fata, confundand sadismul cu parerea, practic dandu-i apa la moara agitatorului sef. Nu-i bai, bine ca ai anuntat ![]() Edit: era ceva cu instigare la flame pe vremuri pe forumul asta. Haios, acum ii zice parere ![]() This post has been edited by Muttley: 8 Dec 2022, 13:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
unul ar fuxx da nu mai poate ... iar ala care mai poate .. nu are vreme ca trebe sa frece de rugina ... pfuai ce probleme aveti
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
HSBP, ce dileme au unii! Nu pricep ce vă f**e grija de cum își petrece unul sau altul timpul liber. E opțiunea fiecăruia, nu mai suntem în comunism să ieșim toți la muncă patriotică și să-l înfierăm pe cutare că se sustrage ca să joace table sau să citească.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 8 Dec 2022, 13:43) unul ar fuxx da nu mai poate ... iar ala care mai poate .. nu are vreme ca trebe sa frece de rugina ... pfuai ce probleme aveti ![]() QUOTE(marksman @ 8 Dec 2022, 14:01) HSBP, ce dileme au unii! Nu pricep ce vă f**e grija de cum își petrece unul sau altul timpul liber. E opțiunea fiecăruia, nu mai suntem în comunism să ieșim toți la muncă patriotică și să-l înfierăm pe cutare că se sustrage ca să joace table sau să citească. Ambii aveți perfecta dreptate. Totuși fiindcă nu le putem avea pe toate și fiindcă i mattly inca tânăr as zice că totuși poate să găsească o gagica sa l ajute cu ciorba aia in care galvanizează subarul. Din ce am citit pe jurnalul lui totul se face din sare.... Despre nenea bion nu știu ce să zic. Sa avem noroc sa ajungem și noi ca dansul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Dec 2022, 13:00) Geaba te oftici. Ca sa aflam ceva util cum ai schimbat un surub avem parte de nuvele cu derapaje te miri pe unde. Cum nu ti-am atins operele nu voi mai face nici de acum innainte. Sa iti traiasca rudele sotiei ![]() Bione, ce patisi? Vezi ca ejti majit la gura de niste rautate gratuita. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
Ah, trebuie sa fac un raport de pontaj pe futut, pe care sa i-l prezint frumos unui membru de pe forum, despre care nu stiu nimic si nu ma intereseaza absolut deloc, ca sa fiu acoperit in caz de interpelari de genul celei de mai sus?????
A zis cluj destul de clar care-i faza, desi si el se bazeaza pe presupuneri (vezi rugina = abstinenta). Colegu' pe care il acoperi, inteleg ca are o varsta, si ceva frustrari, generate de neimpliniri sexuale. Mi-ar parea rau pentru el DACA MI-AR PASA! Ei, afla ca eu n-am neimpliniri, le-am bifat pe absolut toate si o sa ard in iad de 40 de ori. Nu ca ar fi treaba cuiva de aici, daca mai era cazul sa mentionez!!! Absolut incredibil!!!!!! PS: aia cu rudele sotiei e de fapt o aluzie voalata la faptul ca-s neinsurat? Lol, minunat, si la fel de incredibil deopotriva. Tampit oi fi sa ma insor vreodata, sa vreau sa ies si sa nu pot. Voi chiar nu ati auzit de alegeri personale?!? PPS: iar caramida-n piept, ca el nu deranjeaza pe topicul meu, dar improasca cu rahat p-al axei, asta e superb, asa-i? Absolut incredibil a "n"-a oara. Cica truisme... Altu' care tine adevarul absolut in lesa si nu-i da drumul. Ffs!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
ar trebui un pontaj si pentru laba?
va stresati prea mult |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:38 |