Mici intrebari - mai tehnice, Ca si celalalt, dar diferit
![]() ![]() ![]() |
Mici intrebari - mai tehnice, Ca si celalalt, dar diferit
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
E 4x4 permanent, 70%F-30%S
Pe Lock e 50-50 Intre timp am avut acces la un elevator ( probleme cu senzor de viteza) Se invirt toate, simultan ( cel putin in gol) PS. Nici un fel de miros Cel mai probabil patina si spatele pe diagonala, d-aia nu m-am prins ca invarte si ala in gol This post has been edited by miki: 12 Jul 2024, 09:11 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
cutie manuala sau automata?
MT rupe aderenta mai repede; Cel mai probabil patina in diagonala; Las-o, mergi mai departe ! This post has been edited by dizzy: 12 Jul 2024, 10:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
MT
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 Jul 2024, 17:35) vezi ca am explicat diferenta pe reno.ro parca. Au scos in afara legii un aditiv care a trebuit inlocuit. Apoi de scumpit s-au scumpit toate, nu doar alea modificate. QUOTE(tatabobu @ 11 Jul 2024, 17:41) Gãsisem undeva pe interneti cã type e-ul are și niște fosfați prin el, dar daca mint aia (era un forum, nu fisa tehnica) mint și eu. Ce știu e cã type e-ul înlocuiește type d-ul la toate produsele Rino cu excepția a doua motoare, pentru care inca se fabricã un "type d nou" care nu-i miscibil cu type e. Ideea e ca eu vreau un antijel gasibil pe toate gardurile. CAnd am stat si am tot citit, Type-D parea a fi cel mai potrivit pe 1300. Daca asta e noul antijel gasibil pe toate gardurile, bun o fi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Jul 2024, 11:07) Ideea e ca eu vreau un antijel gasibil pe toate gardurile. Atunci de ce vrei neaparat Glaceol? Sunt si altele (bune) compatibile cu ale noastre, pe care le gasesti cam peste tot. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Postarea mea nu e foarte tehnica, scriu de pe plaja elena cu berea pe burta
![]() Nu e compatibil antigelul ford? Producatorul zice ca se schimba la 10 ani, odata cu distributia si pompa de apa. Am vazut cateva forduri care au depasit perioada, nu am vazut depuneri sau probleme cu calorifere infundate sau motoare fierte... Nici pretul nu e asa mare ca tip D Motoarele sunt tot din fonta cu aluminiu, fara sa citesc specificatiile as zice ca s.ar potrivi... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De potrivit sigur se potrivesc multe, era plin forumul de aia care jurau pe roz ca nu e antijel mai bun decat G12-le de la fauve. Ideea era mai degraba sa aleg unul si gata. Si nu stiu de fauve, dar banuiala mea este ca majoritatea motoarelor de pe la noi din tara sunt reno, si in consecinta daca o fi nevoie, gasesc ce-i trebuie, fara sa ma intreb daca o fi complatibil ce mai am in motor cu ce bag. Alesesem, da' m-am trezit ca i-au facut update
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai cel e ecstarul llc..si nu e scump 30 lei litrul. E asimilat type D de la reno....cu mentiunea ca e long life.
La culoare e albastru. This post has been edited by wolfin: 12 Jul 2024, 21:57 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Jul 2024, 10:07) Ideea e ca eu vreau un antijel gasibil pe toate gardurile. CAnd am stat si am tot citit, Type-D parea a fi cel mai potrivit pe 1300. Daca asta e noul antijel gasibil pe toate gardurile, bun o fi. Nu stiu la timisoara cum e , pe aici prin supermarket gasesc mereu antigeluri VW gen G11 12 13, parca HEPu ca marca. La piese auto nu prea stau, mai mult online iau si nu am habar ce tin aia in stoc, dar la cate janghine de passaturi si golfuri avem cred ca curge antigelul des din ele. Poate o fi mai ieftin ala decat type E, nu stiu. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva ce fel de antena radio e asta? O fi directionala sau e de la sistemul tetra? Era langa una din constructiile de la cota 2000 langa SInaia
Attached thumbnail(s) IMG_20240714_122618.jpg ( Size: 2.61mb ) Number of downloads: 170 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
emite radio vacanta de acolo
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Sau unul din asta? https://www.btsl-india.co.in/assets/upload/PassiveRadar.pdf
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
seamana dar ....la noi radarele sunt pozitionate in zone restrictionate publicului...si nu apuci sa faci poze...fara un disconfort fizic.
probabil salvamont ..politie jandarmi...plus ceva radio amatori...zu sau gherila This post has been edited by wolfin: 17 Jul 2024, 11:40 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Cred totusi ca sunt in banda VHF. Zu, guerilla etc nu se emit de acolo, poate d ela Costila.
This post has been edited by einstein1984: 17 Jul 2024, 12:11 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Cand am.zis radio vacanta ai zis ca fac misto...probabil.
Repet...salvamont..jandarmi...radio vacanta. |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Salvamont
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce solutie se foloseste la o baie de curatat cu ultrasunete? Ma intereseaza sa curat o bujie, o juma' de carburator, chestii de genul asta.
Trebuie ceva special sau merge cu apa (distilata ma gandesc, sa nu faca depuneri)? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dizzy |
![]()
|
https://selectauto.ro/aparate-pentru-curata...HAaAmVhEALw_wcB
Ia fix ce trebuie, nu te calici! This post has been edited by dizzy: 1 Oct 2024, 09:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
Eu le-am dat cu otet / detergent.
Cre' ca poti baga si motorina, daca aia curata cum ai nevoie. Totusi, sa nu faci ca mine prostia sa lasi carburatorul o ora si la ultrasunete, ca afil ca mine ca zamacul pacii nu se impaca atat de bine cu fenomenul de cavitatie. a inceput sa se scurga de pe suprafete ca in filmele horror comfort II. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am retinut, deci iau solutie speciala si nu le las o vecie. Multam!
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
otetul este acid
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si apa e uda....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:21 |