Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
![]() ![]() |
Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu as zice origine tot kitul. Barem stii ca e ceea ce a cerut mitsu nu un cost reduction de supplier
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Service dedicat Mitsu zic si eu, ca pe la altii mai au prostul obicei sa nu stie a pune distributia perfect la punct, mai ales daca e motor 16V si/sau vvti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
16V am si eu, dar sunt cumva la distanta insemnata. Mi-a iesit ok acasa...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Tu o faceai pentru tine, Gigel de la service nu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tinand cont ca-n 2009 am dat 350 de lei p-o curea de distributie de origine, nici nu vreau sa stiu cat 4000 de lei costa azi tot kit-ul. Plus manopera 1500 de lei sau ceva de genul. Kitul HEPU costa 1055, cel SKF costa 1088. Momentan masina Dumnezeu stie ce kit de distributie are si e facut "la unchi-miu, in curte". Si eu am o mica strangere de inima, motorul avand arbore balansier, deci necesitand un pic mai multa atentie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cere o oferta de la cel mai apropiat service Mitsu si vezi ce iti raspund.
La mine a fost distributia cu pompa apa, antigel si fulie motor vreo 3200 in 2020. This post has been edited by Laurentziu83: 9 Oct 2022, 18:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
SKF cu pompa de apa cu tot am pus pe C5, a facut vreo 30k dupa am vandut-o, Ina + Conti am pus pe Megane si Passat ... multi km ... nici o treaba ... gaseste un mester bun ... si aia este
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Io chiar aș face o întrebare și la reprezentanță în locul tău. Eu am avut surpriza la vechiul Logan să ies msi ieftin și cu garanție. Comparat cu distribuția anterioară făcută cu piesele mele și manopera acasă la unul care lucra în reprezentanță.cu vreo 50 de lei mai ieftin, dar se pune, mai ales că garanție piese plus manopera. Idem cu kitul de ambreiaj, m-au lăsat cu piesele mele chiar, Luk.
This post has been edited by Victorine: 9 Oct 2022, 18:58 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Eu am facut multe distributii, zeci, doar Contitech pun, pe parte de curele ei sunt top...dar la kituri complete rolele sunt Ina, si probabil pompele de apa Hepu, la fel daca iei kit Ina o sa ai curea Conti...deci eu as pune Hepu pentru cureaua Conti si rolele Ina...partea cu reprezentanta si oem e doar pentru psihic...cel putin la noi in urbe, cei mai slabi mecanici lucreaza in reprezentanta
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Nu iti pot garanta, dar pot garanta ca Hepu nu face role si curele, si mai pot garanta ca astia 3, Hepu, Ina si Conti, isi dau piese intre ei...eu in toate kiturile Conti am gasit curelele lor, rolele Ina si pompe Hepu, deci cred ca si reciproca e valabila, in kituri Hepu vei gasi curele Conti si role Ina...nici SKF nu face pompe sau curele...si ale lor vor fi imprumutate de la cineva, insa nu stiu de la cine
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 9 Oct 2022, 21:04) ...pot garanta ca Hepu nu face role si curele, si mai pot garanta ca astia 3, Hepu, Ina si Conti, isi dau piese intre ei...eu in toate kiturile Conti am gasit curelele lor, rolele Ina si pompe Hepu, deci cred ca si reciproca e valabila, in kituri Hepu vei gasi curele Conti si role Ina...nici SKF nu face pompe sau curele... ![]() Wtf |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am montat kit Conti pe GTI, “la mine în curte”. Conținea curea Contitech, role INA, Litens și Koyo. Dar kit fără pompă de apă, fiindcă pe aceea am luat-o OE VW.
This post has been edited by MyKe89: 9 Oct 2022, 20:27 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
BN64FLO |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Marty |
![]()
|
Cu INA si cu Koyo n-am o problema, dar cu Litens...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu era mai simplu sa ii raspunda asa?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
A mai fost discutia cu aplicarea caldurii pe plastice, nu se recomanda deloc, chiar daca ochiometric pare ok.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
In 2018 m-a pus dracu pe Outlander 2.0 did (vw) ce l aveam cu distributia de 5 ani dar facuta pe original in Germania in reprezentanta, cu vreo 27 000 km inainte de cei 120 kkm pusi intre inlocuiri sa fac revizia cu distributia, atelier cunoscut arondat la magazin mare de piese.
Am cerut oferta e2e de la ei: piese si manopera. Au pus curea contitech, role INA (sunt din China), pompa Hepu parca. Am mers 1200 km si s-a retezat surubul/prezonul de la o rola INA. Service ul a zis ca ei schimba tot timpul si ca strang cu cheia dinamometrica. Primul mecanic care a vazut masina dupa rupere mi-a dat din maini in macedoneana ca cine a strans rola aia avea brand serios. Atelierul mi-a platit factura de platforma si au facut motorul (supape, garnituri etc). Teoretic aveam apoi motorul mai ok decat inainte, fiind inlocuite si O ringurile de la supape si altele. Pistoanele nu au avut probleme. Acum la Outlanderul de il am imi e si teama sa fac distributia, dar curand ori o fac ori vand masina la anu'. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Marty |
![]()
|
Faza e c-am pus cap la cap majoritatea cheltuielilor majore cu masina asta si m-am cam ingrozit. 6800 de lei fara amortizoare fata (nu stiu unde mama ciorilor am pus factura, deci habar n-am cat au costat) si fara cheltuielile marunte, gen senzorul de presiune ulei, refacerea bratelor de la stergatoare, uleiul si etansarea cutiei, etc. Stau sa ma gandesc daca in momentul asta merita sa mai bag bani in ea (distributia si transmisia mai costa vreo 2000 de lei) sau s-o scot la vanzare?! De fapt sa le scot p-amandoua la vanzare si sa raman cu cea care nu se vinde.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cumperi laguna?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
Io nu-s bastan, ca Matli, s-am 3 masini. Mpare rau!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cealaltă fiind?
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Marty, prin vara: "Vai, lesinez, nu mai pot doar cu Evo, imi trebuie o a 2-a masina".
Marty, prin toamna: QUOTE(Marty @ 11 Oct 2022, 19:03) Sucita much? ![]() Nu mai zic cate golf -4 si astre ca a lui pilif mi-a aratat. Si twingo din 97... This post has been edited by Muttley: 11 Oct 2022, 18:35 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dandobre @ 11 Oct 2022, 19:33) AstaQUOTE(Muttley @ 11 Oct 2022, 19:35) Marty, prin vara: "Vai, lesinez, nu mai pot doar cu Evo, imi trebuie o a 2-a masina". Oare cine mi-a adus cumparator la Ralliart prin Mai?Discutia cu o parnaie de masina a fost anul trecut, prin Noiembrie-Decembrie, cand lucram la 2.2 km de casa, fara posibilitatea de a merge pe jos pana acolo. QUOTE Sa-ti coaca tie ciucurasu' ca ti-am aratat eu tie vreun Opel sau vreun Ford?! Si, nu te mai kk pe tine, Twingo ala arata pivda! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Tu, mergand la munca la 2.2km de casa, in Twingo.
Directoarea de resurse umane, afara, in parcare, te asteapta ingrijorata. Ii scapara ochii cand te vede, iti vine-n intampinare, iti deschide usa aia dubioasa (ma rog, incearca, are manerul rupt, tot tu o deschizi), si dupa ce iesi, ditai malacu' feroce cu Twingo (de) pista, iti zice p-un ton exagerat de prietenesc, uitandu-se cu deznadejde la mijlocul tau de transport: "domnul Marty, baietel, ce ai zice tu sa mergem la mine-n birou, sa stam putin de vorba cu psihologul firmei?" Ontopic, dar stii deja. Lensarul negru e una dintre cele mai misto masini pe care le-am condus vreodata. Lensarul gri e meh. Transport si atat. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:28 |