Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
![]() ![]() |
Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 May 2022, 23:30) Discurile tale fata au costat cu 20 de lei pe bucata mai mult decat discurile mele spate. Esti zeu, sa moara ciarliciaplin! Pai acu intelegi de ce pun discuri QWP pe o caruta de sacagiu si ziceam ca nu merita sa rectifici discuri pe masina cu specificatii sport? Macar la tine discurile se schimba la fel de usor fata/spate si-s ieftine, la mine pe spate vin cu tot cu rulment si nu mai merge in curte, cu masina pe butuci. @Filip: pe Opel am pus TRW (se vede ca-s vopsite cu negru pe buza), n-aveau QWP la epiesa; tot p-acolo erau ca bani, cred, ca mi-e lene sa caut prin mail-uri. Rugina e pe Opel, nu pe renou (si ala e ruginit, da' nu se vede in poza), se vede ca-s 2 masini diferite in poze. In fine, rugina nu e pe caroserie, ci pe piesele mecanice, cam cum e si la Dusterul nou pe care il iei din fabrica gata ruginit pe dedesubt. Da' cum rugina aia nu e acoperita de garantie, aia e... This post has been edited by Laurentziu83: 19 May 2022, 17:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Zi sa-ti cada rotile in centru ca ai vazut rugina din aia pe amortizor si brate la o Dacie noua?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
astra g oricum a fost campioana la vremea ei la ruginit, nu stiu de unde mirarea ... 90% deaia le-asi papat rematul ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ba, mai minte lumea, dar tu esti neam cu argon sau ceva.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ia d-aci: rugina.png ( Size: 384.47k )
Number of downloads: 525
Nu e singurul. Bine, pe mine nu ma deranjeaza rugina acolo, da' daca altii se sesizeaza... This post has been edited by Laurentziu83: 20 May 2022, 08:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ala e-n sourum, adica n-a mers pe strada inca?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ala din poza a mers pe strada (dar cred ca se vede ca e masina noua), insa cea de care vorbesc era cu numere rosii. Nu am pozele insa.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce e fer si nu e protejat shpetzial rugineste in catva zile
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Aia este de suprafata. Eu ma uitam la cadru, bascule, conductele de frana ruginite (renumite la Megane) etc
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cadrul e ok, basculele oricum ruginesc iar aia e rugina de suprafata, conductele de frana au fost schimbate intre timp.
La Megane n-au apucat sa rugineasca basculele, au facut bucsele joc inainte. |
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 20 May 2022, 09:48) Lasa-l ma, i-a spus lui tata ca a mancat bunicul. Eu in ultimul an m-am bagat pe sub ele in showroom de s-au obisnuit aia, nici nu se mai uita ciudat la mine. Si nu zic ca n-am vazut puncte de rugina, dar ce arata el acolo sunt povesti pentru aia de le pute Dacia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pe mine nu ma deranjeaza rugina aia, n-o vad de la volan, zic doar ca e ceva obisnuit la toate masinile in gama asta de pret.
Pe @Ironick il deranja. This post has been edited by Laurentziu83: 20 May 2022, 14:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca tot sunt la un dealer Dacia,.m-am uitat sub Praftser. E vopsit frumos, arata bine!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Discurile de frana sunt date cu zinc au ba?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Nu, ca-s QWP-uri,.miezu' miejilor cand vine vorba de calitate.
20 May 2022, 15:53: L.E.: vad ca are si vreo 79 de km in bord, deci uleiul e gata rodat. This post has been edited by Marty: 20 May 2022, 14:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Un rodaj bun e ca o cura la Amara!
Poate de aia si rugineau. |
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 May 2022, 15:26) Pe mine nu ma deranjeaza rugina aia, n-o vad de la volan, zic doar ca e ceva obisnuit la toate masinile in gama asta de pret. Pe @Ironick il deranja. Poate vezi in prim plan vreo stanga dupa ce iti cedeaza conductele de frana si intri in cineva. Sau se rupe dracu vreo ureche la bratul ala care e copt de rugina. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Repet, e rugina de suprafata. Am asa si pe bratele de la Megan, inlocuite in 2019. Doar n-o sa stau acum sa curat fiecare punct de rugina de pe elementele mecanice, da-le-n spume, masina o am sa merg cu ea, nu sa o sterg de praf.
This post has been edited by Laurentziu83: 21 May 2022, 05:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Am spalat si eu caznu' azi, dupa vreo 3 luni, ocazie cu care am observat niste rugina pe plafon, mai exact pe intariturile pentru prindele roof-rack-ului. Merita sa ma bag serios p-acolo sau e de ajuns sa izolez atent zona si sa pensulez niste Hammerite?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pensulează niste pasivizant de rugină înainte de orice acoperire finala ai da.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Hammerite sunt unele la care cică e chiar recomandat sa dai peste rugina.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.968 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
D asta folosesc eu pe rugina.
Pe unde vopsit cu ea , n a mai apărut rugina, e drept nici nu au fost condiții naspa[attachmentid=1628140440] |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu Oskar am dat și eu peste rugină luată cu șmirghel, a apărut din nou după o iarnă. Prag de mașina. Daca nu e macar platbanda sau la grosime similară (peste 2 mm) n-aș risca fără pasivizant.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Loctite 7505
Vopsea sarita de la pietre. Rezolvat simplu. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Mda, se pare ca ma paste distributia. "Se pare", pentru ca doar transmisia prezinta semne avansate de naspizm, dar distributia, desi a fost schimbata acu' cca. 30.000 km, are 6 ani. Ca variante de kit, am SKF si HEPU, la preturi aproape similare (30-40 lei diferenta). Daca-n kitul SKF stiu ca sunt role, curele si pompa de apa... SKF, in kitul HEPU vorbeste lumea (deci nimic concret) ca s-ar gasi role INA si curele Conti, pompa de apa fiind HEPU.
Din experientele voastre, ce recomandati? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am pus SKF pe sugar, mai putin cureaua, care avand 12km, am luat-o OEM. Pare ok, au trecut 6 ani si la mine, dar eu n-o schimb.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:09 |