Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
![]() ![]() |
Mitza neagra / Dragostea recuperata, Am baut apa dupa Pilif
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
N-am zis ca trebuia sa fi mers pe jos pe centura, fara trotuar, cu tiristi claxonandu-te pe ploaie, in timp ce te-mproasca cu zoaie de Ardeal din cap pana-n suflet. Ci ca te-ai fi dus in Twingo putregai si efectiv o luasei razna. De fapt, vazui ca ti-ai luat si trotineta, ce sa ma mai mir.
Sa fim intelesi, am avut Twingo d-ala, da' acu' 15 ani totusi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2022, 18:52) Asta era? Renault_a799.jpg ( Size: 42.12k ) Number of downloads: 504 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ii mai pasa cuiva in 2022 din ce masina cobori?
Are volan, are 4 roti, daca esti multumit de ea, ce conteaza ce e? |
--------------------
.
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sambata am fost la o nunta. Si un mucos s-a gasit sa-i spuna lu' nepota-miu ca "au masina de saraci". Ambii copii pe la 7-8 ani. Deci uite un exemplu anecdotic contrar.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu copiii-s de vină, ci părinții.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mdeah, saraci frustrati.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cre' c-am mai povestit p-aci faza cu pemfeul pă Bulgarea vs. Loganul meu de săraci la benzinărie: 50 de lei alimentarea la pemfeu vs plinul la Logan, dar tot eu eram ăla cu mașina de sărac.
This post has been edited by marksman: 11 Oct 2022, 21:53 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 11 Oct 2022, 22:23) Ala-i ala a lu' Matli, in drum spre Ranca, cu skiurile (du)pa el. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bre, sa fie clar, nu si-a luat twingo de 50 de cai, mortaciunea suprema, si-a luat inapoi lancerul de 2.0 care e superb, si acu' vrea sa scape de el ca a uitat nujce factura.
Daca si eu mai tin la eticheta... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
E clar, ti-ai facut bong cu tuica!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2022, 19:52) Sa-ti coaca tie ciucurasu' ca ti-am aratat eu tie vreun Opel sau vreun Ford?! Si, nu te mai kk pe tine, Twingo ala arata pivda! Marty daca te-ai uitat la Astra G nu mai vb cu tine. ![]() Pentru mine sfantul Graal e Clio 3 RS. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Un prieten a zis ca daca vand Outlanderu imi aduce in garaj un Twingo 1.2 din 2011 cu climatronic etc sa o am ca backup car.
Singura fantezie sa tin de Outlander e ca mi place si ma complac cu ea ca rezolv diverse treburi voluminoase si ca iarna o pot scoate la munte, desi la muntele Mic am urcat si cu loganul fara griji. Doar cand e drumul cu gheata si zapada simti avantajul 4wd. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Muntele mic..ce amintiri....i am facut pe toti sa vomite prin masina...pe coborare.
Cred ca am apasat de 2 ori frana ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marty |
![]()
|
Se-ntampla o chestie ciudatica si ma screm la creieri sa-mi dau seama pe linie ideologica de la ce mama ciorilor se manifesta asa, deci hai la bainstorming.
Am schimbat lichidul de frana, deci s-au aerisit franele si ambreiajul. Pedala tapana! 2-3 zile mai incolo, pedala inmuiata. Nu sa se duca la podea, dar tine cam la jumatea cursei. Daca fac pedale, la a doua tine ca atunci cand era proaspat aerisita. Nu se mai buleste-n timp, ramane la nivelul asta de "tarie". L.E.: Dupa mai putin de 1 saptamana, am mai aerisit franele inca o data. Cand am plecat de la service, totu' beton. A doua zi dimineata, aceeasi manifestare. This post has been edited by Marty: 13 Oct 2022, 10:51 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Vreun furtun ce se cere schimbat.
Ai facut si test de franare cu pedala moale, si inca unul dupa cateva pedale serioase? Ca un imbalans ar trebui sa se vada. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau pompa de ambreaj (sa nu fiu eu singur
![]() This post has been edited by wolfin: 13 Oct 2022, 10:57 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 13 Oct 2022, 11:54) N-auzi ca nu se depreciaza mai mult de atat?!13 Oct 2022, 12:49: Pe mine m-a dus capu' la repartitor, pe logica oarecum stupida ca daca-i masina suspendata sta-ntr-un fel, a doua zi e gata asezata si sta-n alt fel. This post has been edited by Marty: 13 Oct 2022, 11:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
1. cum ai schimbat lichidul de frana? sunt sanse sa fi ajuns aer in instalatie?
2. e subinteles faptul ca inainte de a schimba lichidul nu aveai pedala moale, e corecta aceasta presupunere? Dupa simprome eu as zice ca exista aer pe instalatie (aerisire nereusita sau scurgere lichid pe la aerisitoare/pistoane) care se comprima la prima pedala a.i. a doua pedala sa iti para teapana. Repartitorul nu ar trebui sa duca la aceste simptome indiferent de gradul de deschidere al puntii spate (aka greutate variabila) intrucat circuitul este plin de lichid care nu e comprimabil |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Repartitorul de frana nu ar trebui sa mai existe la masinile cu ABS.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
si mie mi se pare ca are aer ... alea sunt simptomele ..
recomand si o aerisire a blocului ABS cu tester dedicat .. fix aceeasi pb. am avut-o la passat dupa un banal schimb de lichid si pana nu am aerisit si blocul abs n u am scapat .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a scurs tot lichidul de frână cât am recondiționat un etrier la cazanul actual și n-am avut probleme. Am aerisit cu răbdare fiecare etrier și pedala ține bine chiar și după două săptămâni de atunci. La fel credeam, că o să ajung să aerisesc blocul ABS, dar n-a fost nevoie.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Oct 2022, 10:50) Se-ntampla o chestie ciudatica si ma screm la creieri sa-mi dau seama pe linie ideologica de la ce mama ciorilor se manifesta asa, deci hai la bainstorming. Am schimbat lichidul de frana, deci s-au aerisit franele si ambreiajul. Pedala tapana! 2-3 zile mai incolo, pedala inmuiata. Nu sa se duca la podea, dar tine cam la jumatea cursei. Daca fac pedale, la a doua tine ca atunci cand era proaspat aerisita. Nu se mai buleste-n timp, ramane la nivelul asta de "tarie". L.E.: Dupa mai putin de 1 saptamana, am mai aerisit franele inca o data. Cand am plecat de la service, totu' beton. A doua zi dimineata, aceeasi manifestare. Mosorul cum e? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
Electronic!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Rebobinează-l.
Vezi că trebuie cu spirele spre dreapta! ON: Am avut și noi un focus în fermă ce făcea așa după schimbarea lichidului. Schimbat de Dorel, în stil clasic: scos tot, umplut, aerisit, completat, aeristit etc Până nu s-o dus cu ea în service și l-o schimbat cu pompă de vid, pedala se înmuia când era mai multă nevoie de ea. Verdict: aer pe instalație. This post has been edited by gabize: 13 Oct 2022, 12:58 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La masina ta pistonasul pompei de frana o mai avea supapa de retinere pe el?
Aceleasi manifestari le-am avut si eu la Dacia veche din cauza supapei pistonasului de la pompa care scapa lichid. Dupa cateva frane isi revenea. Dupa schimbarea pistonaselor, totul perfect! In privinta aerisirii circuitului de franare, am patit si eu de 2 ori sa golesc borcanul si sa intre aer in sistem si implicit in blocul abs, dar am aerisit apoi fara probleme. Din cand in cand observ si pe Loganul meu ca pedala are cursa moarta mai mare, dar asta e, se pozitioneaza si pistonasul de la etrier mai aproape sau mai departe de disc, depinde cum il lasa si garniturile. This post has been edited by Bujor Stefan: 13 Oct 2022, 13:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fenomenul asta l-am avut la o veche Dacia Nova, s-a rezolvbat dupa ce am schimbat repartitorul de pe puntea spate;
La mine se footuse o garnitura de pistonas din ala spate, pierduse lichid, schimbasem pistonasul spate (cum pzdmsi ii zice la piesa aia) si apoi a inceput sa faca fenomenul asta cu pierdut presiune; Pana la urma, schimbat repartitor si s-a rezolvat; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Marty are Lancer de saraci, fara repartitor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
Terminati-o cu repartitorul, care de fapt e limitator. NU are asa ceva daca are ABS.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:01 |