DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CREDINTA..., exista DUMNEZEU?!

eudin_umarian
post 31 Jan 2006, 17:38
Post #31

.........

Group: Members
From: constanta

QUOTE(lungan @ 31 Jan 2006, 16:40)
Care Dumnezeu? Dumnezeul biblic? Ca i s-au dat atatea definitii lui "Dumnezeu"...
Mai bine intrebai: "Credeti in ceva? Cum va imaginati acel ceva?".
*

cand am spus D-zeu,m-am referit la sensul general...fiecare religie are D-zeul ei.

fiecare individ vede prin prisma subiectiva conceptul de DUMNEZEU...nu ma refeream neaparat in sensul biblic.

eu unul cred intr-o forta superioara.DUMNEZEUL meu nu ma vegheaza in tot ce fac! el mi-a dat "liberul arbitru" si viata!
de aici inainte sunt responsabil de absolut toate actiunile interprinse de mine,bune sau rele,care ma duc sau nu in apropierea LUI.
NICIODATA NU PUTEM STI CE E BINE SI CE E RAU!
secretul consta in aflarea unor raspunsuri...daca am trecut de stadiul plantelor,bine-inteles!

cum spuneam:"stiu ca nu stiu nimic" , dar nici asta nu e suficient,trebuie sa evoluez intr-un sens,altfel degeaba am trait...

This post has been edited by eudin_umarian: 1 Feb 2006, 16:17

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mario_b
post 1 Mar 2006, 10:58
Post #32

Membru Simplu

From: Craiova+Sibiu

Cred in Dumnezeu, cred in o forta care vegheaza asupra noastra.
De ce? Pentru ca si mie si celor apropiati ni s-au intamplat multe lucruri, unele bune altele rele, dar intotdeauna intr-o ordine predefinita as putea zice. Daca se intampla azi un lucru rau, atunci maine se intampla ceva bun. Partea rea se echilibra cu partea buna, si asta nu se intampla intotdeauna asa din senin.

--------------------
'05 Dacia Logan 1,6 Ambition - MBM
War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
+
Daedalus
post 1 Mar 2006, 11:54
Post #33

sound addicted

From: Bucuresti

Cand eram mic credeam in Dumnezeu si ma rugam. Asta datorita faptului ca am crescut cu bunica si ma punea sa ma rog, chiar apucasem sa citesc o parte din Biblie. Dupa ce am mai crescut am inceput sa imi pun intrebari si mi-am dat seama ca nu imi aduce nici un beneficiu daca as crede in Dumnezeu, cu atat mai mult m-am instrainat de conceptele astea nereusind sa-mi dovedesc existenta lui si nici vreo legatura cu ceea ce se petrece in jurul meu. Nu am nici o remuscare asupra acestui lucru. De asemenea cred ca si diavolul este un concept inventat si care personal ma lasa rece. Eu sunt genul mai realist asa, imi place sa cred in lucruri demonstrate logic, nu in presupuneri, convingeri spirituale. Altii insa simt nevoia de acest lucru si nu ii condamn, e dreptul lor, nu incer ca conving pe nimeni sa nu creada in Dumnezeu, dar eu zic ca ar reusi singuri sa nu creada daca si-ar pune niste intrebari prin care sa isi raspunda rational, nu raspunsuri la fel de spirituale.
"Crede si nu cerceta". Este o fraza care ma pune pe ganduri si personal imi dovedeste foarte bine inexistenta lui Dumnezeu. In primul rand mi se pare un indemn de o ipocrizie enorma. Omul are (sau poate unii prefera sa spuna "i s-a dat") libertatea de a gandi, comparativ cu restul animalelor, ceea ce il pune in situatia de a cerceta fiecare lucru. Faptul ca omul a cercetat dintotdeauna a dus la ceea ce inseamna evolutie, la tehnologiile ce ne inconjoara. Cum sa nu cercetam si pe Dumnezeu ? Este imposibil a cere acest lucru unui om.
Am vazut ca unii spun mai sus ca nimeni nu poate dovedi ca nu exista Dumnezeu. Atata timp cat nu se poate dovedi ca exista, lucrurile mi se par destul de simple si de clare.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
Danielle
post 1 Mar 2006, 13:08
Post #34

Membru

Group: Banned
From: Pe alt forum.

QUOTE(sddragos @ 31 Jan 2006, 07:17)
DA. CRED IN DUMNEZEU.
*

DE CE ?

QUOTE(tatabobu @ 31 Jan 2006, 10:29)
Cred. Cred ca nu exista Dumnezeu.
*

DE CE ?

QUOTE(afh @ 31 Jan 2006, 09:32)
nu cred.
oricum, eu sunt băiat de treabă în general și dumnezeu cred că la o adică trece peste chestia asta și mă apreciază la adevărata mea valoare rolleyes.gif
*

Si cum crezi ca va "trece peste" si te va "aprecia la adevarata valoare" ceva in care NU CREZI ?

QUOTE(bertro @ 31 Jan 2006, 10:45)
Sunt constient ca este posibil sa existe civilizatii mult superioare noua in miliardele de sisteme planetare din univers, dar nu cred ca vreun reprezentant al unei asemenea civilizatii ne "pastoreste".
*

Ai vreo dovada in acest sens ?
Nu de alta, dar se chinuie altii mai destepti ca noi sa demonstreze asta si in afara de presupuneri, nu exista NIMIC.

QUOTE(bertro @ 31 Jan 2006, 10:45)
Cu atat mai putin cred in nevoia de prosternare in fata vreunei asemenea fiinte si transformarea noastra in simpli "robi ai lui dumnezeu".

.....................................................................................................................
oameni cu bun simt si respect fata de ceilalti putem fi si fara amenintarea cu represalii din partea vreunui "gardian suprem".
*

In primul rand Dumnezeu nu este o "fiinta" , in al doilea rand nici "gardian suprem" , in al treilea rand Dumnezeu a lasat la latitudinea fiecaruia credinta in El sau nu. Daca nu vrei sa crezi sau vrei sa crezi este optiunea ta ca om pe acest pamant, asa a fost si va fi intotdeauna.

Oamenii au inceput sa "cerceteze" de acum 2000 de ani si sa puna la indoiala existenta unui Dumnezeu, nu suntem nici cei dintai nici cei din urma care vom afirma sus si tare "exista Dumnezeu" sau "nu exista Dumnezeu".
Natura umana este complexa si reactionam diferit in ipostaze diferite si aici am sa incerc sa vin cu doua exemple.

1 - Ne spetim pe bancile scolilor ani de zile si cand zicem ca suntem pregatiti sa pasim cu dreptul in viata, incepem sa ne lovim de diferite greutati, piedici, refuzuri. Devenim nervosi, incepem sa injuram in stanga si in dreapta si (faptul cel mai grav) in unele cazuri incepem sa dam vina pe altii pentru esecul nostru.

2 - Ne imbolnavim grav, noi sau o ruda apropiata, nu exista leac, aflam ca asta este sfarsitul, ne incheiem socotelile cu viata.

Si acum intrebare pentru cei care au raspuns cu NU CRED, in care din cele doua exemple date de mine, nu ati invocat macar o data numele Domnului ?
In toata viata voastra, in orice imprejurare, oricat de mica, puneti-va intrebarea si raspundeti-va sincer daca nu ati invocat numele Domnului macar o data !

Daca nu crezi in El, de ce este vinovat pentru ce ti se intampla ?
Daca nu crezi in El, de ce ii ceri ajutorul ?
Daca nu crezi in EL, de ce este obligat sa vegheze asupra ta si a familiei tale ?
Dar El o face, fie ca ai credinta, fie ca nu.
Si stii de ce ?
Pentru ca este Dumnezeu !

--------------------
Bad User Bad Example - Be Aware
Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos."
+
Pedro
post 1 Mar 2006, 13:25
Post #35

Membru autentic

Asta inseamna ca de fiecare data strig: "maaaamaaaaaaaaaa" o chem pe mama sau "frate", nu de alta dar frate nici nu am, eu unul.

Din obisnuita, nu e greu de constatat asta

Daca are nume nu inseamna ca exista fizic si palpabil.

Si da, cred ca exista dumnezeu, doar sunt o parte din el, vreau nu vreau smile.gif

This post has been edited by Pedro: 1 Mar 2006, 13:34

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
driverx
post 1 Mar 2006, 13:26
Post #36

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Mario_b @ 1 Mar 2006, 10:58)
De ce? Pentru ca si mie si celor apropiati ni s-au intamplat multe lucruri, unele bune altele rele, dar intotdeauna intr-o ordine predefinita as putea zice. Daca se intampla azi un lucru rau, atunci maine se intampla ceva bun. Partea rea se echilibra cu partea buna, si asta nu se intampla intotdeauna asa din senin.
*

Scuza-ma ca iti zic, ca ai dreptate, ca nu ai dreptate, dar asta e wishful thinking ce faci tu. Ar fi fain daca ai avea tu dreptate. CATI credinciosi am auzit eu intrebandu-se de ce atatea nenorociri pe capul lor si prea putine bucurii. In final sau resemnat cu idea....asta e voia lui D-zeu. Halal gandire. Cu asemenea abordare a problemelor si peste sute de ani tot o sa ne macelarim pentru ceva ce nu exista. S-a intamplat cum 10 ani aproape de noi la granita, s-a intamplat de atatea ori acum sute de ani, poate chiar si mii de ani. Stupid....complet stupid.

Te-ai gandit macar o data ca "ordinea aia prededinita" sa fie coincidente...sau pur si simplu...asa s-a nimerit? S-au te-ai gandit unele lucruri s-au intamplat asa cum s-au intamplat (bine sau rau) fiind influentate de starea sau rezultatul altor lucruri intamplate anterior. Aici as include si starea ta mentala. Exemplu: Se intampla ceva rau la o cunostinta (de exemplu accident de masina) si atribuind asta "fortelor superioare" intr-un ai si tu frica si te rogi sa nu patesti si tu...si o faci...fiind crispat fiind neconcentrat etc etc. Sau...tot asa...dupa ce ti se intampla ceva rau sau unei persoane apropiate si dupa ore/zile/luni apare ceva bun in viata, chiar daca e marunt fata de ce s-a intamplat rau il vei percepe ca pe o chestie foarte buna si foarte bine venita, chiar daca nu prea "echilibreaza" cum zici tu?

Eu stau si ma intreb daca va puneti intrebari de genu asta inainte sa imbratisati asemenea idei..... ohmy.gif huh.gif unsure.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
ionutctn
post 1 Mar 2006, 13:44
Post #37

Membru cu TDI

Credinta este o latura a vietii oamenilor care se adreseaza exclusiv spiritului. Ceea ce se intelege din cele postate de unii pe aici totul trece in plan senzorial, material. Acest lucru nu este posibil deoarece asta ar presupune ca nu avem viata spirituala; total fals consider eu. Ca sa simti tu ca exista ceva care guverneaza toata lumea asta in care traim nu inseamna ca trebuie sa ti se intample ceva desosebit in sens mai ales pozitiv. Dar ca sa cobori ceva care reprezinta partea suprema din fiecare fiinta spirituala la nivel senzorial, fizic, existential mi se pare ridicol. Pai eu cred in Dumnezeu fara sa imi demonstreze mie nimeni ca acel Chivot al Legamantului (vezi episodul Moise) exista cu adevarat, fara sa imi arate nici un cercetator stiintific ca Giulgiul din Torino este unul autentic si nu un fals si exemplele pot continua si degenera pana la a-mi arata cineva ca de fapt credinta nu ma ajuta cu nimic sau nu imi influenteaza viata. Ea este o componenta a laturii mele spirituale. Dupa cum se stie omul are o existenta duala: una materiala si un spirituala, in consecinta............mai meditati la chestiile astea.

This post has been edited by ionutctn: 1 Mar 2006, 13:46

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Pedro
post 1 Mar 2006, 13:46
Post #38

Membru autentic

[QUOTE]mi-am dat seama ca nu imi aduce nici un beneficiu daca as crede in Dumnezeu[/QUOTE]

Scuza-ma ca intreb dar asociezi credinta in dumnezeu cu carnetul de membru de partid de unde iti vin o gramada de foloase necuvenite [(de la partid adica)partid politic romanesc smile.gif ]?

[/QUOTE]Nu am nici o remuscare asupra acestui lucru[QUOTE]

Mie parca mi se pare ca nu remuscarea e problema ta, parca, parca putina teama ca nu ai facut bine in schimb transpira smile.gif

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Adrian13
post 1 Mar 2006, 15:17
Post #39

Membru incepator

DA.Mi se pare imposibil ca totul sa fi aparut asa din gol.DA!100%

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
neumann
post 1 Mar 2006, 15:53
Post #40

Membru autentic

From: Spermezeu

"Eu unul sunt convins ca exista Dumnezeu. Imi spune acest lucru fiece floare, fiece nor si fiece stea pe cerul de noapte. Dar asta sunt eu."
@madan:
Sunt curios de ce nu spui "cred in frumos" vis-a-vis de ce ai spus mai sus?
Nu de alta, dar cu siguranta cred si eu in flori, stele, munti - intr-un cuvant, natura, locul de unde am inceput si in care plecam. Dumnezeu=natura & Dumnezeu=frumos? daca da, atunci ma declar si eu credincios smile.gif)
Dar, asa cum sunt unii care fac comert cu natura (discoteci si balciuri si scandal in mijlocul naturii - exemplu - anul trecut era o campanie Carlsberg pe partia de ski din valea dorului, ce presupunea muzica gratis si dj din partea acelei firme. Nu vreau sa spun ca toata lumea s-a plans la cabanier sa inchida boxele mari, si sa puna din nou muzica in surdina pe care o avusese mai devreme), altii fac comert cu Dumnezeu, care se transforma brusc in altceva. De ce? Nu mai este natura(l), nu mai este frumos. E un alt kitsch de pe urma caruia unii stiu sa faca bani.
Vreau sa mai spun doar ca sunt si multi, foarte multi preoti si multe biserici in slujba si in spiritul lui Dumnezeu, dar asta arareori se intampla in centrul orasului...
Am cunoscut oameni meschini, incompetenti, parveniti, plini de rautate care, cand isi luau o pauza, spuneau pentru ei: "Lasa ca le rezolva Dumnezeu pe toate". La fel, am intalnit petrecareti la slujba de Inviere care vorbeau la telefon in timpul slujbei, in mana cealalta tinand o sticla cu vin/bere si aprinzandu-si din cand in cand cate o tigara (slujba era afara). N-am nimic cu ei, dar am crezut ca vii la biserica sa fii curat macar pentru vreo 2 ore.
In concluzie, raspunsul la intrebarea cred sau nu cred depinde de cum il definiti pe Dumnezeu, pentru ca, in general, intrebarea iti este pusa inainte de a ti se oferi si o cale pe care trebuie sa o apuci daca spui "Da, cred" (exemplu: "Atunci ar trebui sa nu mai injuri" - pozitiv, sau "Atunci ar trebui sa faci si tu o mica donatie la comitetul care se ocupa de managementul proiectului care va avea printre altele ca scop ridicarea unei biserici care va fi cea mai mare si mai inalta de pe raza a 3 comune, un sat si doua orase, si o sa aibe si site de internet pentru promovarea pe scara larga credintei - astia 200 de locuitori vecini cu biserica si care mor de foame nu sunt in target, si oricum pot si ei sa vina pe gratis la slujba, ce sa facem, sa le dam noi de mancare?").

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
bogdan3l
post 1 Mar 2006, 22:01
Post #41

Membru autentic

Nu ma pot cataloga ca fiind credeincios sau necredincios.
Ceea ce pot afirma e ca ,in esenta, sunt mult mai crestin decat multi dintre cei care se duc la biserica si se bat cu pumnul in piept ca sunt credinciosi si asta deoarece Crestinismul sta in respectarea valorilor morale ale acestuia ci nu in altceva . Asta e credinta mea ....

--------------------
Renault Megane 2007
+
kaspersky
post 1 Mar 2006, 22:55
Post #42

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(bogdan3l @ 1 Mar 2006, 22:01)
...sunt mult mai crestin decat multi dintre cei care se duc la biserica si se bat cu pumnul in piept ca sunt credinciosi
*

si... modest as adauga radmasa.gif

This post has been edited by kaspersky: 1 Mar 2006, 22:56

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
bogdan3l
post 1 Mar 2006, 23:52
Post #43

Membru autentic

Tu ai spus-o tongue.gif

Se vede ca nu ai inteles ce am vrut sa spun ...sau nu dai impresia ca ai fi inteles

--------------------
Renault Megane 2007
+
radus
post 4 Mar 2006, 00:41
Post #44

-Membru cu atributii....-

From: Jidvei

[quote=maddan,31 Jan 2006, 13:14]

Deci credinta nu garanteaza mila si iubirea, tot la fel cum necredinta nu garanteaza lipsa iubirii si a milei.

Permite-mi sa spun ca, credinta se bazeaza pe iubire, iar fara iubire nu poti sa ai credinta. De ce? Spune apostolul Ioan: Cel ce spune ca iubeste pe Dumnezeu dar uraste pe aproapele, adervarul nu este in el, pt. ca daca pe fratele sau pe care il vede nu il iubeste atunci pe Dumnezeu, pe care nu il vede cum poate sa-L iubeasca ?

--------------------
dacia logan Laureat,2005 - AB xx RMS
+
jaf
post 4 Mar 2006, 01:09
Post #45

Membru din mijloc

Credinta dupa mine ii o oaza de speranta.. iar fara speranta nu ajungi departe.. de cand lumea si pamantul oamenii cred in "acel ceva".. si nu cred ca putem sa o numim traditie..
Singurul lucru care ma deranjeaza ii deosebita convingere a unora ca nu exista nimic.. De unde domn`le asa concluzie? unsure.gif

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
driverx
post 4 Mar 2006, 01:51
Post #46

QUOTE(jaf @ 4 Mar 2006, 01:09)
Credinta dupa mine ii o oaza de speranta.. iar fara speranta nu ajungi departe.. de cand lumea si pamantul oamenii cred in "acel ceva".. si nu cred ca putem sa o numim traditie..
Singurul lucru care ma deranjeaza ii deosebita convingere a unora ca nu exista nimic.. De unde domn`le asa concluzie?  unsure.gif
*

Man, ii aproape 2 noaptea, is obosit, alte idei ma chinuie acum prin cap, dar tot imi vine o idee care sigur unii o sa o considere ca o comparatie nepotrivita pentru D-zeu...asta e...treaba lor.

Si acum...comparatia. E aproape cert ca TU poate ai PE TOATE rotile jaf-ului pisat caine. Daca X-ulesc se pune sa nege cu vehementa asta, e zic ca are ceva probleme la acoperisu de gat. Daca Y iti zice ca tu ai pisat de extraterestru pe rotile jaf-ului tau, scuza-ma, dar pana la proba contrarie, pentru mine pisatu de extraterestru NU exista pe rotile tale. Daca tu accepti ce zice Y e problema ta, dar scuza-ma, eu consider ca ai aceleasi probleme ca si X-ulescu.

Acuma sa nu se considere ca eu cred despre credinciosi ca ar fi ca X-ulescu, ca problema crenditelor (D-zeu sau ce o fi) e veche si mult mai complexa. Dar cine are minte si vrea sa faca putin exercitiu mintal sigur va intelege ce am vrut eu sa zic cu pisatu pe roti. Cine nu.....sa traiasca "orbi" in continuare.

Noapte buna.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
jaf
post 4 Mar 2006, 09:20
Post #47

Membru din mijloc

Nu sunt un fanatic cand vine vorba de credinta dar exact cum nu ii inteleg pe aia care merg toata ziua la biserica si fac din asta un stil de viata exact asa nu ii inteleg nici pe aia care spun NU pentru simplu fapt ca asa cred ei ca ii bine.. Eu zic ca in viata trebuie sa fi cat de cat moderat si sa incerci sa fi undeva pe la mijloc all the time.. in stilul asta eu zic ca nu ai cum sa ajungi intr-un final la concluzia ca "da domn`le am crezut si am sperat degeaba ca nu exista nimic" SAU la concluzia ca "mamaaaa ce prost am fost si n-am deschis ochii".. wink.gif cam asta e parerea mea si credinta mea.. nu am capacitatea sa stiu ce imi rezerva ziua de maine.. prin urmare raman deschis la orice.. cu speranta ca o sa fie bine wink.gif

PS Sunt in aceeasi tabara cu bogdan3l smile.gif

--------------------
+
driverx
post 4 Mar 2006, 09:42
Post #48

Ma tem ca nu l-ai inteles pe bogdan3l. Esti departe de el. Mai degraba eu intr-o tabara cu el, sau tabara vecine. (si acuma urmeaza partea in care ne luptam care mai e in tabara cu bogdan3l ) smile.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
jaf
post 4 Mar 2006, 09:48
Post #49

Membru din mijloc

Eu cred ca am inteles.. in fine punct si de la capat wink.gif

--------------------
+
eudin_umarian
post 4 Mar 2006, 17:44
Post #50

.........

From: constanta

QUOTE(driverx @ 4 Mar 2006, 01:51)
Si acum...comparatia. E aproape cert ca TU poate ai PE TOATE rotile jaf-ului pisat caine.Daca X-ulesc se pune sa nege cu vehementa asta, e zic ca are ceva probleme la acoperisu de gat. Daca Y iti zice ca tu ai pisat de extraterestru pe rotile jaf-ului tau, scuza-ma, dar pana la proba contrarie, pentru mine pisatu de extraterestru ...

Noapte buna.
*

driverx,m-am tot chinuit sa inteleg ce ai vrut sa zici cu pisatul si cu jaful...in fine,nu am inteles mare lucru...

"comparatia" ta lasa mult de dorit...de unde iti veni ideea de pisat si jaf?! blink.gif eu stiu unde bati tu,dar ma asteptam la mai mult de la tine... omul are o parere care trebuie respectata,indiferent daca tie ti se pare aiurea... wink.gif ce daca unii sunt orbi,poate chiar tu esti orbul,nu poti detine adevarul absolut! "totul e relativ!"
"fericiti cei saraci cu duhul...a lor v-a fi imparatia cerurilor"
parerea mea,hac! rolleyes.gif

This post has been edited by eudin_umarian: 5 Mar 2006, 01:23

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
guliver
post 18 May 2007, 14:46
Post #51

No title

Pusese cineva o intrebare pe aceasta tema. Se poate vorbi aici.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
ssilviu
post 18 May 2007, 14:55
Post #52

F1 Man

From: Nicaieri

Eu zic ca o sa se inchida. dry.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
driverx
post 18 May 2007, 14:56
Post #53

Eu zic ca e o minune dumnezeiasca ca nu a fost inchis pana acum.

...doamne ajuta....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
guliver
post 18 May 2007, 14:57
Post #54

No title

Daca nu s-au injurat pana acum de ce ar face-o de acum in colo?

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
ageana
post 18 May 2007, 15:05
Post #55

->

Here we go again! 10412898.gif
lurk0000.gif

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
marius-gabriel
post 20 May 2007, 21:38
Post #56

Membru autentic

From: CALARASI

DA.

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
cata87
post 20 May 2007, 23:20
Post #57

membru alb-violet

From: Timisoara

DA ! dar ramane la alegerea fiecaruia sa creada sau sa nu creada....
iar in privinta postului lui bogdanel iti zic si eu ceva:
cei ce se bat cu pumnul in piept ca sunt crestini sunt de fapt crestinii de fatada,iar ca tu te crezi mai bun ca ei nu te face pe tine om bun sau om crestin.deci prin simpla comparare cu niste crestini de fatada nu demonstrezi decat ca esti mai crestin ca niste oameni care prin comportamentul lor demonstreaza ca nu sunt crestini deloc dar vor sa para.
e ca si cum te-ai compara cu un fariseu din trecut.fariseii (daca nu sti) erau cei faceau pe crestinii in vazul lumii, se rugau la colturi de strada sa ii vada toti si dadeau daruri bisericii numai in vazul altora.
mai departe sa zic asa...prin simplul fapt ca te compari cu cel de langa si esti mai "crestin" ca el,nu te face crestin in adevaratul sens al cuvantului.

e tarziu si mor de somn dar sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.numai bine!
si ca sa vezi diferenta dintre crestinism si moralitate te sfatuiesc sa urmaresti filmu "time changer"

--------------------
Dacia Logan 2008
+
Supapa_jR
post 20 May 2007, 23:40
Post #58

Membru autentic

Eu nu cred in DUMNEZEU ... Probabilitatile sunt diverse...poate exista sau nu o lume dupa moarte...om muri si-om vedea smile.gif)
Din prisma faptului ca BISERICA condamna fatarnicii cred ca eu am mai mult de castigat daca nu cred deloc in entitati ce ne dirijeaza vietile ca in SIMS decat cei ce nu cred CU ADEVARAT si doar isi fac cruce & other shit...probabil ca multi au avut momente in care si l-au adus in minte pe Dumnezeu in momente mai mult sau mai putin grele dar...eu cred ca totul este hand made de catre un ''apostol'' nebagat in seama si sarac smile.gif) ca si afacerile din ziua de azi cu copii orbi si ajutoare pentru catei smile.gif)...HAIDETI SA DONAM smile.gif) se cam simte mirosul ala de ... hmm....turma smile.gif)

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
skija
post 20 May 2007, 23:55
Post #59

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

Categoric DA...

Fara bascalie, chiar ma mai "arde" cateodata cand calc stramb... si ma ajuta atunci cand ptr. a realiza ceva, e nevoie de depasirea limitelor mele...

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
cristi.c
post 21 May 2007, 09:27
Post #60

Membru incepator

From: Tulcea

Da. Cred ca exista Dumnezeu. Eu L-am gasit in Biblie si mi-a schimbat viata. ... Asa ca cititi Biblia (este recomandabil sa incepeti cu Nout Testament) si trageti singuri concluzii ... De asemenea va recomand sa cititi cartea lui Josh McDowell - "Marturii care cer un verdict" (tipu este doctor in avocatura blush.gif )... si mai vorbim...
In rest cred ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea... totusi fiind vorba de suflet eu, as recomanda o mai buna documentare...

--------------------
Dacia Logan 2 1.5 dci Prestige 2016
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Fiind vorba de unul din topicurile "tabu", intra in vigoare urmatoarele reguli dedicate acestui topic:
1. topicul se va inchide la primul atac la persoana
2. toti cei implicati in scandalul de la "1" daca acesta se va intampla, vor primi o vacanta completa (cont suspendat) pentru 15 zile.

--------------------
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:24
Forum Renault