Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
daca masina arata exact ca una de fabrica, insa i-am imbunatatit unele functionalitati, se considera tuning ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Ice_2k @ 27 Nov 2007, 10:46) Si da, poate pentru unii conteaza mai mult sa-i priveasca cei din jur decat confortul personal. O gandire obtuza este exact ce faci tu, pentru ca nu vrei sa accepti ca unii au alte prioritati decat tine. Ma repet, respectati prioritatile fiecaruia. [...]Dar accept faptul ca nu toti trebuie sa gandeasca la fel ca mine. Pai nu nici nu cer sa gandeasca toti ca mine, dar nici sa se "cace" in mijlocul drumului ca sa aiba lumea o parere buna despre ei.This post has been edited by IRONICK: 28 Nov 2007, 09:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Nov 2007, 11:54) Asta are relevanta fix zero. Si am spus sa respecti prioritatile omului, nu omul. Adica sa accepti ca pt cineva un lucru este mai important decat este pt tine, sau invers. QUOTE(IRONICK @ 28 Nov 2007, 09:57) Pai nu nici nu cer sa gandeasca toti ca mine, dar nici sa se "cace" in mijlocul drumului ca sa aiba lumea o parere buna despre ei. Ce legatura are asta cu faptul ca omul si-a luat masina fara AC (sau whatever) si si-a pus pe ea jante mai mari, alta bara, niste stergatoare aero, etc? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
Dsign dar jantele tale cat sunt de omologate ?
Eu zic ca daca dai peste un militian cu pata pusa si nu ai pile nu scapi cu falsu ala in acte care il ai tu. Aceiasi chestie si cu stopurile, dar sti tu cum e vorba aia "tot ce e interzis e misto" no offence dar nu cred ca trebuia sa te legi de cei care isi innegresc stopurile comitand o "frauda" din moment ce si tu ai comis. ![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dsign are exact atat fals in acte cat ai si tu Dany_Ar. Nici mai mult, nici mai putin.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
hash: da
on-topic:nu va mai certati degeaba incercand sa explicati anumite chestii ce tin de siguranta rutiera, ca o sa se convinga singuri cand se va urca un tir pe ei. Cum au spus si ceilalti colegi de forum si eu sunt impotriva stopurilor inegrite, nu am nimic cu nimeni, problema este ca dai de cate un "nene" care si-a inegrit stopurile (cu pozitia aprinsa = 0, nu se vede nimic, iar cand pune frana zici ca au aprins pozitia)si pun cate o frana, tu franezi brusc si-ti exprimi nervozitatea printr-un flash sau claxon si tot ei sunt aia care "fac gura" ca ce ca nu vezi ca ........ discutii care se termina de obicei cu urari pt neam si carne in frigider pt 2 ani. De ce daca tot facem o modificare masinii , indiferent de costul acesteia, cat de mica sau cat de mare, nu ne gandim si la ceilalti participanti la trafic, de ce cand datorita acestor modificari facute "aiurea" au loc evenimente rutiere nasole si tot cei cu modificarile sunt "tari" in gura? Ganditi-va ca ce voua nu va place in trafic (ala se baga aiurea, lu' ala ii e lene sa semnalizeze, ala iti opreste brusc in fata, ala te chioraste cu "xenoane din vitan"...etc) nici ceilalti participanti nu sunt obligati sa suporte din partea voastra. Din ce am inteles eu pana acum, omul si-a ingerit un pic stopurile, dupa parerea mea e ok pe timp de noapte. Drum bun in continuare si fara evenimente neplacute. !! Cele de mai sus exprima parerea mea personala si nu au ca scop aducerea de injurii si/sau jigniri. This post has been edited by speed_fane: 28 Nov 2007, 19:13 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2007, 20:07) nu are rost sa ne bagam in delatii pt ca stim prea bine ce si cum....daca il opreste un politist nervos nu scapa cu tot cu actele in regula. Fiecare isi face modificarile pe pielea lui si pe mine m-au oprit militzienii pt toba si am scapat cu modesta suma de 350 ron ![]() Se poate regla intr-un fel sau altul intensitatea de la stopuri ? |
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Hai sa nu ne dam in spectacol ca politaiul oricat de nervos ar fi ala nu are ce sa ii faca atata timp cat are omologare...ca nu este el mai al dracu" ca sa conteste o stampila RAR + o semnatura.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedem de ce disalache-al meu e mai cu mot decat al vostru:
-montat mp3 player + magazie 6 cd(tot mp3) JVC ![]() -boxe fata pe 13 JBL ![]() -boxe spate JBL ![]() -statie JBL + subwoofer JBL + condesator (1) ![]() -modificare iluminare bord ![]() -modificare iluminare consola centrala ![]() -modificare iluminare portbagaj ![]() -instalatie h4-bixenon ![]() -covorase de cauciuc(fata, spate, originale) ![]() -detector radar ![]() si cam atat....mi-am ales strictul necesar zic eu ![]() Si iata cateva poze: Bord display_1.JPG ( Size: 24.77k ) Number of downloads: 1239 - display vitezometru_1.JPG ( Size: 32.61k ) Number of downloads: 1329 - vitezometru vitezometru_2.JPG ( Size: 32.16k ) Number of downloads: 1319 - vitezometru turometru_1.JPG ( Size: 29.53k ) Number of downloads: 1265 - turometru butoane_1.JPG ( Size: 19.94k ) Number of downloads: 1281 - butoane 1 butoane_2.JPG ( Size: 22.11k ) Number of downloads: 445 - butoane 2 climatizare.JPG ( Size: 26.23k ) Number of downloads: 622 - climatizare portbagaj_1.JPG ( Size: 30.38k ) Number of downloads: 1020 - iluminare portbagaj portbagaj_2.JPG ( Size: 31.06k ) Number of downloads: 957 - iluminare portbagaj 99.JPG ( Size: 31.93k ) Number of downloads: 824 - plansa de bord Instalatie xenon: Pozitia 1 scurta_poz_1.JPG ( Size: 34.56k ) Number of downloads: 1247 - Pozitie + faza scurta (fara proiectoare) Pozitia 2 poz_2_proiectoare.JPG ( Size: 33.65k ) Number of downloads: 1155 - Pozitie + proiectoare poz_2_scurta.JPG ( Size: 30.37k ) Number of downloads: 1073 - Pozitie + faza scurta (fara proiectoare) poz_2_lunga.JPG ( Size: 30.49k ) Number of downloads: 1073 - Pozitie + faza lunga (fara proiectoare) Pozitia 3: poz_3_poz.JPG ( Size: 29.62k ) Number of downloads: 767 - Pozitie poz_3_proiectoare.JPG ( Size: 36.82k ) Number of downloads: 797 - Pozitie + proiectoare poz_3_faza_scurta.JPG ( Size: 37.42k ) Number of downloads: 1021 - Pozitie + faza scurta (fara proiectoare) poz_3_faza_lunga.JPG ( Size: 39.43k ) Number of downloads: 1019 - Pozitie + faza lunga (fara proiectoare) Unele dintre poze au o calitate mai slaba datorita telefonului mobil. Pozitia 1 - masina este in panta Pozitia 3 - masina este in rampa Pozitia 2 - masina este pe teren plan This post has been edited by speed_fane: 28 Nov 2007, 22:12 |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Dsign stopurile mele nu sunt nici afumate nici nu au folie lipita pe ele deci nu cred ca ma incadrez in categoria taximetristilor.Geamul este clar si fumuriu asa ca nu impiedica vizibilitatea nici pe timp de zi.Cand am sa am timp am sa pun poze cu ele functionand si ziua si ai sa vezi.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Chiar am remarcat o moda in randul taximetristilor cu masini trase-n folie galbena: folie galbena pe anumite portiuni ale stopurilor.
![]() Dar se intampla si la alte marci auto. Ieri i-am umplut frigiderul unui simpatic cu un Golf 4 argintiu, care era pe banda a 2-a in fata mea, si incerca sa faca stanga, doar ca nimeni nu putea sa-si dea seama de intentia lui, pentru ca AVEA SEMNALIZARILE DIN STOP VOPSITE IN CULOAREA MASINII (adica avea aplicate peste semnalizari dreptunghiuri argintii, probabil cu folie). Ma intreb ce-o fi avut in cap acel retard-homo-infantil cand a facut "tiunningul" asta. Uneori ma gandesc foarte serios sa-mi cumpar o pusca de paint ball, pe care sa o tin in masina, si sa le dau note instant tuningaretilor. ![]() This post has been edited by raqzvan: 29 Nov 2007, 20:13 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
l@u |
![]()
|
Pozitii care abia se vad asa de ,,infumurite" erau triplele.A se remarca ca ochii de pisica de pe aparatorile de noroi se observa mai bine decat pozitiile.Daca dai pe ceata de unul de asta sigur te urci pe el .
PS geamurile laterale toate erau la fel de opace ca si luneta , basca pe parbriz avea si o banda de aceea ca un parasolar. Attached thumbnail(s) 30112007024.jpg ( Size: 381.71k ) Number of downloads: 1553 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 Nov 2007, 19:22) Pozitii care abia se vad asa de ,,infumurite" erau triplele.A se remarca ca ochii de pisica de pe aparatorile de noroi se observa mai bine decat pozitiile.Daca dai pe ceata de unul de asta sigur te urci pe el . PS geamurile laterale toate erau la fel de opace ca si luneta , basca pe parbriz avea si o banda de aceea ca un parasolar. poza ra nu este sugestiva. la mine se vede foarte bine si stopul pe frana si pozitia foarte bine. doar daca esti cu ochii dupa vreo fufa, atunci nu o sa vezi frana. asa ca eu zic sa o lasam balta. fiecare face ce vrea. eu asta am considerat ca vine bine pentru masina mea, si asta am pus. daca imi punea in vreun fel masina in pericol folia de pe stopuri, o dadeam jos de mult. asa ca.... conteaza ce fel de folie pui si cat de inchisa este. la loganul de mai sus, poate are cea mai inchisa folie. dar nu prea cred. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
l@u |
![]()
|
Ai minus. Altadata tine comentariile pentru tine.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
l@u,si tu ai minus,eu cred ca tu numai la stopuri nu te uiti in poza aceea,plus ca omu,daca te uiti atent,a decupat si folia de pe luneta pentru acea lampa de stop in plus doar ca sa vezi tu cand pune el frana si sa nu te duci in curu lui
eu cred ca unii oameni au idei preconcepute despre unele chestii cum ar fi folia sau stopuri facute negre si in alta ordine de idei .. nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine ca el are folie si pe geamurile laterale fata,trebuie neaparat sa il admiri tu pe el cum sta la volan si in ce pozitie? |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ca va plac la unii aceste stopuri este una si ca nu ofera aceeasi vizibilitate celorlalti participanti la trafic este alta, dar cel putin fiti realisti ce naiba...poate unii sunt interesati de cum arata masina lor si mai putin de siguranta lor...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CRYYSTY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 07 ![]() |
salut.ma bag si eu in seama putin cu putinele modificari facute la loganul meu. activat CB. schimbat luminile la bord leam facut albastre cu acele rosii mie unul mi se par super am vopsit inelele de la aeratoare si placa de bord leam facut nikelate sau cromate cred ca e tot una aaaaaa si la portiere nu stiu cum se numesc chestiile alea de care tragi si se deschide portiera si pe alea leam facut la fel.cam atit.pun si niste poze .sper sa va placa.era sa uit am taiat schimbatorul de viteze cam 6 cm. e super tare
Attached thumbnail(s) 28112006_008_.jpg ( Size: 593.18k ) Number of downloads: 1132 01122006_007_.jpg ( Size: 635.86k ) Number of downloads: 765 01122006_002_.jpg ( Size: 553.64k ) Number of downloads: 793 01122006_005_.jpg ( Size: 652.77k ) Number of downloads: 688 01122006_001_.jpg ( Size: 650.2k ) Number of downloads: 637 |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE
2005
- IS 16 YBA
|
|
speed_fane |
![]()
|
pe mine nu ma intereseaza siguranta lor, ci a mea. ca daca ala pune frana si nu i se vad stopurile si intru in el.........dupa aia nu e bine.
dar oricum e interpretabila povestea si nu are decat o singura concluzie dupa parerea mea: lasa domne stopurile-n pace sa-si faca datoria de a preveni ceilalti participanti la trafic de intentiile conducatorului. Altfel pune un sticker cu: "SOFER KAMIKAZE" pe portbagaj si nu ai decat sa-ti faci stopurile negre ca tuciul de magiun.....si sa vezi atunci distractie pe astia de la "Accidente Usoare" |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
CRYYSTY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 07 ![]() |
pe astea am uitat sa vi le arat
2 Dec 2007, 21:40: in loc de una pun alta asta e ..... This post has been edited by CRYYSTY: 2 Dec 2007, 21:40 Attached thumbnail(s) 01122006_007_.jpg ( Size: 635.86k ) Number of downloads: 609 28112006_002_.jpg ( Size: 404.34k ) Number of downloads: 752 28112006_007_.jpg ( Size: 362.34k ) Number of downloads: 752 |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE
2005
- IS 16 YBA
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(CRYYSTY @ 2 Dec 2007, 22:34) salut.ma bag si eu in seama putin cu putinele modificari facute la loganul meu. activat CB. schimbat luminile la bord leam facut albastre cu acele rosii mie unul mi se par super am vopsit inelele de la aeratoare si placa de bord leam facut nikelate sau cromate cred ca e tot una aaaaaa si la portiere nu stiu cum se numesc chestiile alea de care tragi si se deschide portiera si pe alea leam facut la fel.cam atit.pun si niste poze .sper sa va placa.era sa uit am taiat schimbatorul de viteze cam 6 cm. e super tare Cum e treaba cu schimbatorul? Cum se manevreaza - merge greoi? |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Cand vopsiti inelele de la aeratoare, folositi si un primer, sau le vopsiti pur si simplu?
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
eu le-am vopsit fara primer si nu au nimic. dar in principiu nu strica sa dai si cu primer
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
octav83 |
![]()
|
![]() Logan == my first car Group: Members Posts: 58 Joined: 1 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat v-a costat schimbatul iluminatului de bord in albastru cu ace rosii?
|
--------------------
DACIA
Logan
2007 Prestige 1.6 16V
- B - ?? - ??? In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
QUOTE(tud. @ 2 Dec 2007, 18:51) l@u,si tu ai minus,eu cred ca tu numai la stopuri nu te uiti in poza aceea,plus ca omu,daca te uiti atent,a decupat si folia de pe luneta pentru acea lampa de stop in plus doar ca sa vezi tu cand pune el frana si sa nu te duci in curu lui eu cred ca unii oameni au idei preconcepute despre unele chestii cum ar fi folia sau stopuri facute negre si in alta ordine de idei .. nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine ca el are folie si pe geamurile laterale fata,trebuie neaparat sa il admiri tu pe el cum sta la volan si in ce pozitie? Nu cred ca el a taiat folia din dreptul stopului, din cite am inteles de la cineva cine monteaza folie omologata au obligatia de a decupa folia din dreptul celui de-al 3-lea stop. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(tud. @ 2 Dec 2007, 18:51) l@u,si tu ai minus,eu cred ca tu numai la stopuri nu te uiti in poza aceea,plus ca omu,daca te uiti atent,a decupat si folia de pe luneta pentru acea lampa de stop in plus doar ca sa vezi tu cand pune el frana si sa nu te duci in curu lui eu cred ca unii oameni au idei preconcepute despre unele chestii cum ar fi folia sau stopuri facute negre si in alta ordine de idei .. nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine ca el are folie si pe geamurile laterale fata,trebuie neaparat sa il admiri tu pe el cum sta la volan si in ce pozitie? 1. Invata algoritmul de acordare a reputatiei ...pana atunci afla ca nu ai voie sa dai sau sa iei 2. Nu stiu cate statii RAR agreeaza innegrirea stopurilor si montarea unei folii cu un anumit grad de opacitate 3. Masina din poza este cu titlul de prezentare ca o paranteza la ceea ce se discutase mai sus , nu am nimic de comentat fiecare face ce vrea cu banii lui dar mai intai siguranta . |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din w/e am si eu cotiera, "de uzina"
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 18 June 07 ![]() |
![]() <<<Cum e treaba cu schimbatorul? Cum se manevreaza - merge greoi?<<< salut si eu am scurtat scimbatorul de viteza si sa stiti ca merge tot asa nu merge mai greu, mie imi place mai bine arata mai bine asa mic ceva deosebit ca nu fiecare dacia logan are asa scimbator! 3 Dec 2007, 10:40: ![]() insfirsit ma ajutat cineva cu stopurile,azi am primit stopurile astea cu E11 pe ele acum leam montat pe loganul meu,mie imi place arata super. voi ce ziceti??? This post has been edited by dacia-tuning1: 3 Dec 2007, 10:40 Attached thumbnail(s) DSC00474.JPG ( Size: 135.16k ) Number of downloads: 966 DSC00473.JPG ( Size: 141.6k ) Number of downloads: 1044 |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
IRONICK |
![]()
|
SUNT SUPERBE!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
important e sa-ti placa tie
p.s: gusturile nu se discuta..... |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:54 |