Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
B-53-SDP |
![]()
|
||
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|||
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 18 June 07 ![]() |
![]() asa arata scimbatorul scurtat in dacia logan, mie unul imi place,cine mai este cu scimbatorul scurtat? Attached thumbnail(s) DSC00479.JPG ( Size: 125.3k ) Number of downloads: 1733 |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Si eu am stopuri din alea dar numai ca sunt cu geam negru dar nu mi sa intamplat sa se abureasca vreodata.Si din poza se vede ca numai unu este aburit cine stie o fi in defect de al stopului de face condens.Si alea lipite de bara or arata ele urat dar am sa imi pun si eu ca sincer mam saturat sa curat vopsele altora de pe colturi barilor.Si nu din vina mea de obicei cand o las in fata blocului se intampla asta
![]() |
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(octav83 @ 5 Dec 2007, 22:34) QUOTE(octav83 @ 5 Dec 2007, 22:42) Am tot cautat pe site-uri in domeniu dar gasesc numai din acelea clare de sus pana jos. Astea din imaginea de mai sus par ca sunt clare doar de la zona nervurii portbagajului in sus. Sub aceasta zona e un rosu puternic. Deci pe unde s-ar gasi asa ceva? http://www.daciaclub.ro/-VAND-Stopuri-clar...gan-t92457.html poate cineva da o bere ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
deliric |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 February 07 ![]() |
sa zic si eu...
-hu sony GDX GT220 -sistem fata CLARION -statie ALPINE V Power MRP-M850 + KIT CABLURI DE 20mm + condensator 1F -sw magnat -cotiera -aeratoare cromate + grila centrala -proiectoare ceata -masca fata cromata (banda adeziva cromata) -cheder capota -blana capota -alarma -huse -neon sub numar imat. -presuri -folie geam LLumar luneta + laterale + fata -... |
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
l@u |
![]()
|
Poze nu vorbe
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dacia-tuning1 @ 3 Dec 2007, 10:32) ![]() <<<Cum e treaba cu schimbatorul? Cum se manevreaza - merge greoi?<<< salut si eu am scurtat scimbatorul de viteza si sa stiti ca merge tot asa nu merge mai greu, mie imi place mai bine arata mai bine asa mic ceva deosebit ca nu fiecare dacia logan are asa scimbator! <span class='edit'>3 Dec 2007, 10:40:</span> ![]() insfirsit ma ajutat cineva cu stopurile,azi am primit stopurile astea cu E11 pe ele acum leam montat pe loganul meu,mie imi place arata super. voi ce ziceti??? laureatul are motor 1.6 16v mai nou ? |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
l@u |
![]()
|
Bineinteles !!! asa cum are si inchuietoarea portbagajului de tip vechi...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() mai oameni ce dracu este asa de greu de inteles? eu am scimbat scrisul ala la porbagaj 1,6 16v ca imi place mie mai bine asa scimbat. ma voi in loc sa bacati poze sa aratati ce ati facut la masina voastra,voi faceti misto de alti,defapt ce mai cautati peaici??? daca nu va place voua nu trebuie sai placa nici la altu sau cum??? |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
///M pauar nu ai pus ?
![]() Care aveti sigla de 1.5 dci ca vreau eu sa o pun la mine ![]() Ai un plus de la mine ca ai scos chestia aia by Renault,dar nu inteleg de ce nu ai scos siglele de tot ... P.s. daca scoti 1.6 16v mi-l dai mie ? ![]() This post has been edited by cristi_xp: 8 Dec 2007, 03:32 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() exact asta vreau sa fac sa scot siglele de tot si sa astup tot sa nu se mai vada ca este gaura dar nu stiu cine face asa ceva??? am jucat cu ideia sa scot si emplema de dacia pe spate,sa nu mai am nimic pe spate. |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia-tuning1 @ 7 Dec 2007, 21:06) mai oameni ce dracu este asa de greu de inteles? Pai eu de ex la: QUOTE(dacia-tuning1 @ 7 Dec 2007, 21:06) eu am scimbat scrisul [...]mai bine asa scimbat. as fi folosit verbul a schimba, ca verbul a scimba nu stiu sa existe in limba romana QUOTE(dacia-tuning1 @ 7 Dec 2007, 21:06) ma voi in loc sa bacati poze Daca te referi la verbul a baga atunci ar avea ceva inteles frazaQUOTE(dacia-tuning1 @ 7 Dec 2007, 21:06) defapt ce mai cautati peaici??? pai de fapt, pe aici ...QUOTE(dacia-tuning1 @ 8 Dec 2007, 13:23) am jucat cu ideia sa scot si emplema Cred ca te-ai jucat cu ideea de a scoate emblema... Poate o fi si asta un motiv pentru care "e asa de greu de inteles" ce zici... Parerea mea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
"almanahele care este"
nu va mai enervati oameni buni din fel si fel de motive ca nu are rost. Apropo de treaba cu emblema, parerea mea este ca ar arata mai urat fara nimic pe spate dar nici cu cele de acum nu prea imi place! are cineva o idee de compromis? |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
cristi_xp |
![]()
|
///M pauar!
![]() WRX STI ,EVO 9 GSR,2.0 MPI,2.0 RS,GTR,24v ...V8,ar mai fi cateva da imi scapa. On topic...emblemele dupa ce le-ai scos ,ramane o gaura care trebuie acoperita cu ceva,eventual kit+vopsea...ceva de genul... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(deliric @ 6 Dec 2007, 18:54) sa zic si eu... Normal, Preferance ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi_xp |
![]()
|
diferenta pana la full optiuni a ramas patru tuning ...
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
spartacus_mf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 December 07 ![]() |
pana acum:
- mp3 sony x-plode cu telecomanda, -boxe fata-spate sony x-plode, -tweetere, -amplificator X-treme, -subwoofer JBL 250W reali, -alarma pilot, -eleron no name, -deschidere automata a portbagajului, -tips teava esapament, -stopuri clare, -huse scaune si volan, -cotiera, -neoane sub bord, leduri in plafon, -pleoape, capace schimbate, -schimbat nuca de schimbator, -stalpi negri Bani investiti:aprox 25 mil lei vechi. |
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
- [COLOR=red]Logan preferance 1.4 MPi[/COLOR]
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pssst, aia nu-s bani investiti, aia-s bani aruncati pe fereastra pt niste produse nu tocmai bune.
mai puneai ceva bani si aveai asa: difuzoare de calitate in loc de sony-urile alea piele pe volan in loc de husa leduri sub bord in loc de neoane Bineinteles, preference, ca noi toti ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Dsign @ 19 Dec 2007, 18:41) pssst, aia nu-s bani investiti, aia-s bani aruncati pe fereastra pt niste produse nu tocmai bune ![]() QUOTE(Dsign @ 19 Dec 2007, 18:41) Bineinteles, preference, ca noi toti ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
spartacus_mf |
![]()
|
Faza e ca nu am avut banii astia toti odata ca daca ii aveam normal ca imi luam altceva, tot ce am facut am facut pe rand si in momentul acela mi-am cumparat boxe, tun etc exact de cati bani dispuneam.
Oricum cred ca volanul imbracat in piele costa ceva mai mult decat 10 lei cat am dat eu pe husa. RESPECT! ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Decat sa dau 10 lei pe husa mai bine puneam un prosop sub fund, ca cred ca era mai de calitate.
Respekt! ![]() |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
fara suparare dar cu 2500 de lei bagi benzina de te saturi. oricum important este sa te simti tu bine.
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
spartacus_mf |
![]()
|
10 lei ma refeream ca am dat pe husa de volan nu pe husele de pe scaune, da in fine daca arata mai bine cu prosoape sub fund asta e.
Topicul se refera la modificarile aduse masinii, eu am prezentat ce am pus la masina si nu cred ca e cazul sa spuna fiecare ce ar fi facut daca era in locul meu, cel putin nu in modul asta. Decat critici mai degraba ati veni cu idei, sfaturi etc. |
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca nu ti-ai dat seama, dar noi mai si glumim pe aici... idei, sfaturi, realizari se gasesc pe toata sectiunea de Imbunatatiri LGN, numai timp de citit sa ai. Acum, cu vacanta de Sarbatori, eu iti urez spor la notat cit mai multe idei practice.
Sfat: incearca sa nu mai contabilizezi sumele pe care le cheltuiesti pe masina, ca o sa innebunesti... Eu nu mai fac asta demult (4500 lei am dat doar pe roti, la restul am ca pierdut socoteala si nici nu vreau sa mai calculez...) |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
blondu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 February 07 ![]() |
Tuningul e o chestie care place multora dar putini se apuca de ea banii nu conteaza doar rezultatele.cea mai proasta intrebare pusa unuia care a facut ceva la masina CAT AI BAGAT FRATE IN EA de parca ar fi o investitie FELICITARI celor care si fac damblaua.
25 Dec 2007, 20:04: LA MULTI ANI LOGANISTILOR! This post has been edited by blondu: 25 Dec 2007, 19:04 |
--------------------
dacia
logan
2005 laureat
- b 24 blo
|
|
virtualmansorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 March 07 ![]() |
folie omologata llumar fata,spate,luneta,jenti toora,calculator renault sport,tips borla,kit zender din pacate toba borla sport,arcurile h&r ,telescoape bilstein si scaune scoica sparco nu mai sunt pe masina
Attached thumbnail(s) iveco07auto__20037_jpg.jpg ( Size: 173.89k ) Number of downloads: 1517 iveco07auto__20185_jpg.jpg ( Size: 167.16k ) Number of downloads: 1563 vss2.jpg ( Size: 293.95k ) Number of downloads: 1433 |
--------------------
dacia
logan
2005 ambition
- tm 21 vss
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos! Te apreciez pentru faptul ca te dai cu ea pe circuite amenajate, nu in locuri publice.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
virtualmansorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 March 07 ![]() |
multumesc andrei
|
--------------------
dacia
logan
2005 ambition
- tm 21 vss
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Capota de la portbagaj fara embleme.
Cred ca arata mai bine. Attached thumbnail(s) IMG_6183.jpg ( Size: 45.33k ) Number of downloads: 1184 IMG_6184.jpg ( Size: 33.27k ) Number of downloads: 761 IMG_6188.jpg ( Size: 47.55k ) Number of downloads: 584 IMG_6189.jpg ( Size: 35.65k ) Number of downloads: 511 IMG_6190.jpg ( Size: 32.21k ) Number of downloads: 586 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu scoteai si tamburusu` ala.... de a mai ramas
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 06:17 |