Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AngelBoY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 July 07 From: Romania ![]() |
QUOTE(Fantomas @ 3 Apr 2008, 15:57) @AngelBoY gusturile nu se discuta... dar se comenteaza esti tare ![]() ![]() ![]() daca o sa iti cumperi un bmw sau mercedes pe viitor ... ce o sa mai scrii ? ![]() O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Si ce daca e 1.4 nu e masina??? Trebuie sa am BMV sa mi-l modific??? Anume mi-am luat asta pt ca e singurul model care e ieftin, se poate modifica usor, repede si bineinteles cu bani putini ![]() Asa ... unele precizari.... Husele sunt din piele si sunt facute la comanda dupa niste huse vazute de mine prin bazarul din iasi care chiar mi-au placut. Semnele sunt Kanji si au anumite semnificatii. Si da care e problema??? Imi place sa fie incarcata cu maimutoaie.... cui nu-i place sa nu se uite.... oricum am in plan pt viitorul apropiat ... angel eyes, jante toyo baracuda, ionizare...si sper ca si un chip tuning ... dar momentan nu prea am timp. Masina are 7 luni si deja ma duk la a 2-a revizie curand... am 270000km ... asa ca ... pt cei care mai au comentarii rautacioase, abtineti-va ca mie imi place ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus
2007/1,4MPI
- NT LOGAN
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia-tuning1 @ 6 Dec 2007, 01:05) ![]() asa arata scimbatorul scurtat in dacia logan, mie unul imi place,cine mai este cu scimbatorul scurtat? Crede-ma ca esti sigurul cu ... el mai mic ! ![]() QUOTE(B-53-SDP @ 3 Jan 2008, 00:49) Eu cred ca ... se termina brusc ! Acum pe bune , uite iti dau o idee : elimina de tot si butucul , iti pui alarma cu deschidere de portbagaj din telecomanda - e usor de programat si instalat un actuator ( si din buton din masina de rezerva ) . Apoi iti mai trebuie un vopsitor iscusit . DAR sa NU iti pui subwoofer in portbagaj ca iti va transforma chitul din acea gaura in cartus proiectat in masina din spate ! QUOTE(fl7 @ 16 Mar 2008, 09:41) HUSE APARATORI NOROI ANTIFURT CAPACE COVORASE COVOR PORTBAGAJ GEAMURI NEGRE (spate +luneta autorizate) AUTOCOLANT STALPI OGLINZI PRESTIGE DEFLECTOR AER BOXE FATA +TWETERE CONTACTOARE USI SPATE CHEDER MOTOR INELE ARGINTI AERISIRE oglinda retrovizoare (mai mare) PRESIUNE AZOT SPATIU DEPOZITARE DE LA BAZA CONSOLEI ALARMA HUSA FRANA DE MANA Presiunea cu AZOT este cireasa de pe tort , mai ales ca s-a dovedit ca de fapt Azotul nu face bine cauciucurilor , ci numai lenei soferului de a controla presiunea ! Din tot ce ai facut aici sa-mi spui si mie care te ajuta sa mearga masina mai bine sau mai economica . Deflectoarele de aer te ajuta NUMAI daca ai geamul deschis , oglinzile mai mari au o forta de frecare mai mare ( adica te incetinesc ) . Ai pus folie ca sa te chinui sa vezi prin spate , dar ti-ai pus oglinzi mai mari ca sa vezi mai bine si oglinda interioara mai mare ! In rest nu vad decat kilogramele in plus ... Apreciez aparatorile de roti , asta insemmna ca-i respecti pe cei din spate si chiar vrei sa pastrezi masina mai curata , dar antifurtul de capace pe cuvantul meu ca nu l-as fi scris nici daca era aurit ! QUOTE(mihai11ion @ 23 Mar 2008, 23:50) eu ce am facut pana acum:geamuri ionizate,alarma ca inchiderea o aveam,proiectoare ceata pe intrerupator separat,linie audio LG,stalpii negrii si pragurile,deschidere pe buton la porbagaj,pleoape pe faruri in culoarea masini,paravanturi,schimbat bec de la mersul inapoi cu proiector h3 si goarna ornamente pe stergatoare. ![]() ![]() <span class='edit'>23 Mar 2008, 23:55:</span> si am uitat m-ai am pus si cotiera dupa 2ore de munca ![]() Spune-mi si mie cum e cu proiectorul H3 la marsalier ? Ce adaptare ai facut ? P.S. Nu spun nimic de "linia audio LG" si ornamente pt stergatoare . Sfatul meu : renunta la LG si incearca sa treci pe Pioneer cel putin , iar ornamentele alea NU te ajuta cu absolut nimic . Daca vrei sa faci o incercare , mergi cu 60 si incearca cu si fara ele si daca se sterge parbrizul mai bine cu ele , promit ca de maine imi pun si eu ! Iti garantez ca nu te ajuta cu nimic , ingreuuneaza bratele stergatoarelor , ramane lichid pe ele si se scutura cand vor ele pe parbriz , iti ingreuneaza vizibilitatea la gropi si obiecte in fata cand stai relaxat pe scaun si uneori arata "ca porcu" pe parbriz . Singura modificare pe care o poti incerca este sa-ti pui stergatoare AERO , adica fara partea metalica . Arata beton , costa dublu , dar trebuie sa le incerci sa si stearga bine ! QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Si ce daca e 1.4 nu e masina??? Trebuie sa am BMV sa mi-l modific??? Anume mi-am luat asta pt ca e singurul model care e ieftin, se poate modifica usor, repede si bineinteles cu bani putini ![]() Asa ... unele precizari.... Semnele sunt Kanji si au anumite semnificatii. Si da care e problema??? Imi place sa fie incarcata cu maimutoaie.... cui nu-i place sa nu se uite.... oricum am in plan pt viitorul apropiat ... angel eyes, jante toyo baracuda, ionizare...si sper ca si un chip tuning ... dar momentan nu prea am timp. Masina are 7 luni si deja ma duk la a 2-a revizie curand... am 270000km ... asa ca ... pt cei care mai au comentarii rautacioase, abtineti-va ca mie imi place ![]() Fiecare cu gusturile lui , sunt perfect de acord , dar hai sa fim cu picioarele pe Pamant ! Mergi "numai" cu 150-160 cand "nu mai " bate vantu' , altfel , mergi ca noi , restul muritorilor cu 130-140 . Nu ti-au stat in fata in parcare probabil , pentru ca iti gasesti repede loc mai in fata . Eu am "probleme" cu DCi-urile de 85 cateodata si 16v daca vrea ma face , dar uneori se uita in buzunar si sta in banca lui . Ce semnificatii au acele simboluri , daca nu sunt prea indiscret ? Parerea mea : ia jante , merita si se simte , pune folie autorizata cam 50% dark, merita si se simte vara dar trebuie sa te obisnuiesti cu ea , pune-ti admisie sport , merita si se simte dar ai grija la intretinerea ei , schimba evacuarea numai daca ai probleme cu ea sau gasesti sa o vinzi de buna pe-a ta si iti pui Borla Sport INOX , apoi te gnadesti la un flash-tuning ca si ala se simte si se merita . Renunta la angel-chiombete ca nu rezolvi nimic , poate strangi bani de un Xenon ca si ala merita si se simte ! Fii cu picioarele pe Pamant , nu exagera si in rest iti urez bafta ! P.S. Uitasem ... rezolva folia aia ca te ia Garcea de nu te vezi si te risti rau sa te pupe unul mai ochelarist sau care se uita dupa ciori si apoi da vina pe tine , indiferent daca masina ta e super ok . NU ai voie sa pui astfel de folie . Te-as prefera in fata cu leduri sa ma junghie ochii decat cu folie ! This post has been edited by marius80_eugen: 7 Apr 2008, 22:40 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu l-as prefera in fata cind conduc un Kraz de la RATB. Ca sa ma urc pe el sa-i tai cheful de innegrit geamuri si stopuri.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) Masina are 7 luni si deja ma duk la a 2-a revizie curand... am 270000km ... asa ca ... pt cei care mai au comentarii rautacioase, abtineti-va ca mie imi place ![]() sa zicem 30 de zile per luna, fara sa eliminam sambetele si duminicile. deci 7*30 = 210 zile 270 000 / 210 = 1285.71 va-sa-zica ai bagat mia de kilometrii pe zi? ma scuzi ca te intreb da te c*cai din merspe geam? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 22:04) O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Deci tu erai ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ca a gresit omul un zero... nu-i un capat de tara.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Te-ai gandit vreodata la posibilitatea (infima, ce-i drept...) ca poate nu toti oamenii de pe strada merg cu acceleratia la podea? Sau faci parte din cei care pleaca ca disperatii de la semafor si dup-aia se bucura ca i-au "facut" pe toti ceilalti care merg in treaba lor la servici? QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Chiar sunt curios... apoi ce? ![]() QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) Si ce daca e 1.4 nu e masina??? Trebuie sa am BMV sa mi-l modific??? Ce-ai facut tu e "impopotzonare", nu "modificat" ![]() QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) Anume mi-am luat asta pt ca e singurul model care e ieftin, se poate modifica usor, repede si bineinteles cu bani putini ![]() Sa-nteleg ca pe alte masini e mai greu si mai scump sa lipesti stickere? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
criminali isi fac aparitia
![]() asta cu te c* pe geam a fost tare ![]() cu modificarile eu spun sa lasati omul sa faca ce vrea fiindca este masina lui si sa se simta bine in ea, dar totusi putin bun gust nu strica dar "este bani lui" |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Atunci sa tina pentru el si sa nu mai arate si la altii.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AngelBoY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 July 07 From: Romania ![]() |
1. Am 25800 ... da douazeci si cinci de mii opt sute.
2. Am gresit varsta masinii. In mai face 1 an. 3. Stopurile nu sunt cu folie ci au sticla fumurie. 4. Nu va mai kkti atata pe voi, am mai zis si o repet o fi impopotonata dar mie imi place si cu asta basta. 5. Cui nu-i convine ceva sa nu se uite. Ce? mai suntem pe timpul lu' Ceasca? Sa nu avem voie sa vorbim? 6. In parcare pe drum... Nu conteaza unde nu mi-au stat ... dar deobicei cand plec la drum plec cu un scop, care trebuie rezolvat foarte repede ca altfel.... 7. Masina asta ia pauza doar de la ora 00 pana la 07 ca in rest este pe drumuri, si are 2 soferi. 8. Multumesc tuturor pentru "sfaturi". 9. Eu doar am postat ce mi-am facut la masina, pana acum. SI MA REPET CUI NU-I PLACE SA NU SE UITE si bine inteles www.getlost.com !!!! This post has been edited by AngelBoY: 9 Apr 2008, 08:09 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus
2007/1,4MPI
- NT LOGAN
|
|
Ice_2k |
![]()
|
QUOTE(Ice_2k @ 8 Apr 2008, 18:30) Chiar sunt curios... apoi ce? ![]() Nu mi-ai raspuns la intrebare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
AngelBoY |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus
2007/1,4MPI
- NT LOGAN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Angel tu nu ai facut modificari la ea , deci daca ai noroc poti spune ca ai 75 CP ( dupa cate am inteles eu ), iar aerodinamica este a unui frigider pe roti . Sa-mi spui ca mergi fara probleme la 150-160 ... te cred dar pe la 160 esti cam la viteza maxima ( sa spunem ca la 170 deja esti in voia vantului ) , deci nu este "fara probleme" ci cu multa rabdare si seminte ajungi la acea viteza , iar daca nu ma crezi cu vantul ... iti garantez ca viitorul iti va demonstra spusele mele !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
AngelBoY |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 9 Apr 2008, 09:58) Angel tu nu ai facut modificari la ea , deci daca ai noroc poti spune ca ai 75 CP ( dupa cate am inteles eu ), iar aerodinamica este a unui frigider pe roti . Sa-mi spui ca mergi fara probleme la 150-160 ... te cred dar pe la 160 esti cam la viteza maxima ( sa spunem ca la 170 deja esti in voia vantului ) , deci nu este "fara probleme" ci cu multa rabdare si seminte ajungi la acea viteza , iar daca nu ma crezi cu vantul ... iti garantez ca viitorul iti va demonstra spusele mele ! Da aici ai dreptate cam pe la 160 e maxim... am ajuns max in 165 dar atat ... si da am 75 ... si nu, nu ajung cu greutate la 160... chiar m-am mirat si eu ce si cum ... Masina e un Laureat Plus din 2007 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus
2007/1,4MPI
- NT LOGAN
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 9 Apr 2008, 09:08) 4. Nu va mai kkti atata pe voi, am mai zis si o repet o fi impopotonata dar mie imi place si cu asta basta. 1. Parerea mea este ca acest limbaj nu e ok pe forum si ar trebui penalizat 2. Eu cred ca masinuta ta e un mare KITCH. TOT CE AI FACUT LA EA ESTE DIN PUNCTUL MEU FOARTE NEPOTRIVIT. Sper sa nu te superi pe mine dar asta e opinia mea. This post has been edited by RSV: 9 Apr 2008, 21:01 |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
o prinde bine culoarea asta ,cine zice ca stopurile nu se vad cel putin la fel de bine ca cele originale se insala , si eu am stopuri dinaste doar ca nu sunt fumuri, io unu nu as fi pus ornamentul acela la esapament si papitoaiele+ tabliile alea in luneta ,cu scrisul acela pe masina nam nimic cat timp nu inseamna AMG , "M" "RS" etc .
This post has been edited by ryckybv: 10 Apr 2008, 19:03 |
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
AngelBoY |
![]() ![]()
|
Teava aia am pus-o pt ca mie mi se pare ca loganul arata neterminat. Este o masina mare si are o teava de esapamant mica... mi se pare destul de nasol.
Maimutoaiele au fost puse asa de .... nici nush de ce.... dar sunt acolo si stau bine ![]() Iar numerele alea din spate chiar imi plac ![]() Scrisul de pe masina sunt Simboluri Kanji si semnifica: stanga fata - evil drapta fata - baby stanga spate - love dreapta spate - hate in spate sub 1,4 mpi scrie Angel |
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus
2007/1,4MPI
- NT LOGAN
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 22:04) O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Si ce daca e 1.4 nu e masina??? Trebuie sa am BMV sa mi-l modific??? Anume mi-am luat asta pt ca e singurul model care e ieftin, se poate modifica usor, repede si bineinteles cu bani putini ![]() Asa ... unele precizari.... Husele sunt din piele si sunt facute la comanda dupa niste huse vazute de mine prin bazarul din iasi care chiar mi-au placut. Semnele sunt Kanji si au anumite semnificatii. Si da care e problema??? Imi place sa fie incarcata cu maimutoaie.... cui nu-i place sa nu se uite.... oricum am in plan pt viitorul apropiat ... angel eyes, jante toyo baracuda, ionizare...si sper ca si un chip tuning ... dar momentan nu prea am timp. Masina are 7 luni si deja ma duk la a 2-a revizie curand... am 270000km ... asa ca ... pt cei care mai au comentarii rautacioase, abtineti-va ca mie imi place ![]() 1. Daca te deranjaza comentariile critice trebuia sa nu te bagi in seama pe thread-ul asta. Nu te-a obligat nimeni sa pui poze. Asa ca ![]() 2. Ascutitoarea ta chinezeasca (judecand dupa semnele/simbolurile de pe ea ![]() ![]() ![]() This post has been edited by raqzvan: 11 Apr 2008, 00:12 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.710 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 9 Apr 2008, 09:58) te cred dar pe la 160 esti cam la viteza maxima ( sa spunem ca la 170 deja esti in voia vantului ) Orice Logan 1.4 trebuie sa ajunga pe BORD la 175-180km/h fara probleme (doua persoane in masina si portbagaj plin). Ca in realitate este altceva, nu conteaza, dar pe bord trebuie sa indice viteza aia.PS. Cu test de pozitionare ace corect. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Apr 2008, 17:14) ![]() Singurul post la obiect! Ce-mi place mie cel mai mult la toata tunareala asta e faptul ca toate Loganurile "puternic tunarite" sunt 1.4 si au capace! Adicatelea baetii cu gusturi rafinate n-au bani de motorizari si/sau echipari superioare da tre sa se arate intr-un fel! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 21:04) O fi el puturos, dar merg numai cu 150-160 si sincer nu mi-au stat in fata nici 1.6 16v nici dci-urile. Intradevar e puturos la acelerare, dar apoi........ Si ce daca e 1.4 nu e masina??? Trebuie sa am BMV sa mi-l modific??? Anume mi-am luat asta pt ca e singurul model care e ieftin, se poate modifica usor, repede si bineinteles cu bani putini ![]() Asa ... unele precizari.... Husele sunt din piele si sunt facute la comanda dupa niste huse vazute de mine prin bazarul din iasi care chiar mi-au placut. Semnele sunt Kanji si au anumite semnificatii. Si da care e problema??? Imi place sa fie incarcata cu maimutoaie.... cui nu-i place sa nu se uite.... oricum am in plan pt viitorul apropiat ... angel eyes, jante toyo baracuda, ionizare...si sper ca si un chip tuning ... dar momentan nu prea am timp. Masina are 7 luni si deja ma duk la a 2-a revizie curand... am 270000km ... asa ca ... pt cei care mai au comentarii rautacioase, abtineti-va ca mie imi place ![]() Deja stau si ma intreb cum dracu mai gasesc aia de la Dacia fraieri care sa cumpere motorizari superioare celei de 1.4MPI .... daca 1.4 e asa de tare. In mod sigur dupa cip-tuning o sa dai fum si la motoarele TFSI 2.0 . Bine...... nu ma costa nimic sa afirm ca am o bicicleta ruseasca si nu-i sta in fata nici un Logan 1.4 ... e alta poveste....dar nu o sa ma creada nimeni. Daca ti-ai asumat riscul de a posta aici....nu ne mai lua cu faze de genul " cui nu-i place sa nu se uite", ci suporta consecintele. Parerea mea este ca ai reusit sa transformi o masina in ceva penibil. Cand vad masini ca a ta gandul imi zboara la carutele tiganilor de pe vremuri....care erau una mai pictata ca alta... . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(vet @ 11 Apr 2008, 03:23) Deja stau si ma intreb cum dracu mai gasesc aia de la Dacia fraieri care sa cumpere motorizari superioare celei de 1.4MPI .... daca 1.4 e asa de tare. In mod sigur dupa cip-tuning o sa dai fum si la motoarele TFSI 2.0 . Bine...... nu ma costa nimic sa afirm ca am o bicicleta ruseasca si nu-i sta in fata nici un Logan 1.4 ... e alta poveste....dar nu o sa ma creada nimeni. Daca ti-ai asumat riscul de a posta aici....nu ne mai lua cu faze de genul " cui nu-i place sa nu se uite", ci suporta consecintele. Parerea mea este ca ai reusit sa transformi o masina in ceva penibil. Cand vad masini ca a ta gandul imi zboara la carutele tiganilor de pe vremuri....care erau una mai pictata ca alta... . Probabil,daca ii montezi dci-ul tau si umfli putin rotile,s-ar putea sa depesesti Loganul de 1.4,cu bicicleta aia a ta minune din Uniunea Sovietica ! ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
EU regret enorm ca mi-am luat 1.4.
E foarte puturoasa. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
Ice_2k |
![]()
|
Stai linistit, doar pana la 150-160 e puturoasa, dar apoi...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:24 |