Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.711 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
arata ca o usa de frigider portbagajul in lipsa yalei si a emblemei. nu stiu daca o avantajeaza.
imi mentin ideea ca un logan poate fi "tunat" doar cu - carlig de remorcare, - cauciucuri de iarna cand e cazul, - folie la geamuri sa nu se vada cartusele de tigari din vama, - stergatoare mai de calitate sa nu nenorocesti parbrizul si sa si curete, - uleiuri bune si filtre la timp, - oglinzi de la MCV ca sa se plieze si sa fie mai mari - utile, - cotiera ca suport si loc pt depozitare, - senzori de parcare (din astia am si eu); - sa ai un dvd, tv, hands free, gps din ala de iese ecranul din bord dar e scump ca naiba (eu am optat pt gps-pda, dvd portabil pt copil - separate). - varianta cu un motor mai puternic... la dci uri le de 85 cred ca se poate umbla frumos si creste mult in putere. - cine poate sa si schimbe scaunele din fata cu unele mai comode- ergonomice e de apreciat. mai sunt? cine are bani de un set de jenti ok, sunt singurele care pot aduce o schimbare masinii. am visat azinoapte ca batea planetara din dreapta in curbele la stanga. nu mai stiu daca era inainte sau dupa ce a plans fiica mea. ce bine ca era doar un vis!!! This post has been edited by rue: 8 Jun 2009, 08:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
S-a cam lasat spoilerul din spate.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
@ Driverx + Ironick+PaulT- consider ca e vb de gusturi - am incercat ceva unicat iar mie imi place ce-a iesit. Nu pot sa-i multumesc pe toti si nici nu mi-am propus.
@God - mersi pentru aprecieri - cred ca in realitate masina arata mai bine @Rue - presupun ca esti genul de proprietar clasic care vede prin tuning , schimbare consumabile la timp si nu alte cheltuieli in afara alimentare cu combustibil . Nu e un lucru rau din contra, insa mai sunt ca mine care doresc sa scoata in evidenta Loganul . Acum, ca unii reusesc iar altii nu , e vorba de soarta... ![]() @parpanel - trebuie doar sa-l repozitionez ca a suferit un mic soc ![]() Si ca sa stric aspectul al Daciei Logan am zis sa imi bat joc si de capota. Poze in stadiul de acum : Attached thumbnail(s) DSC00117.JPG ( Size: 338.48k ) Number of downloads: 2556 DSC00118.JPG ( Size: 313.02k ) Number of downloads: 2842 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Stii cand faceai ceva unicat ... daca puneai un eleron normal de dacia pe portbagaj si generator de vortex pe plafon. Asta pentru ca ai si deflector sub spoiler fata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Si mai pun si-un stiker pe luneta cu Eco2 si gata ?!
![]() Si din cate stiu eu generatorul Vortex se monteaza intr-un anume fel ptr a avea si efectul dorit.( sper sa nu ma insel ) |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca nu crezi in efectele lui poti sa testezi cu 8 lingurite de plastic (fara coada) lipite cu banda adeziva (lung) pe plafon ...
This post has been edited by IRONICK: 9 Jun 2009, 16:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
joker, eu nu am zis decat ca la logan nu se prea pune problema adevaratului tunning ului in principiu.
si loganul care intra pe piste nu e o masina care sa inspire sportivitatea clasica. poti sa o personalizezi doar si sa alegi diverse chestii mai profesionale: uleiuri, diverse tooluri necesare (bare de transport, consumabile bune, placute cat mai performante, poate niste discuri mai bune, luminile sunt destul de bune pe logan, poate daca ai niste halogene mai bune, stergatoare eficiente si care sa elimine acel triunghi cu apa, un sistem multimedia ce integreaza mai multe facilitati) mai apreciez pe cei care au reusit sa faca acele antifonari si nu au zis si ce rezultate daca se poate masurate cu aparate pt reducerea zgomotului in cabina. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Thejock3r |
![]()
|
NU am contestat calitatile doar ca ma gandeam ca efectele lui se vad doar daca e montajul cum trebuie !
@ rue - am inteles punctul tau de vedere si-l apreciez chiar am specificat.. Tin sa precizez ca in afara de senzori de parcare toate cele enumerate de tine le am deja.( doar ca in loc de halogen - xenon ) deci pe langa casco consumabilele bune si originale , reviziile la timp etc etc eu mai pierd bani si-n diferite modificari la exterior. Nu doresc s-o fac Ferrari ci doar s-o restililez putin. Nu cred ca am dat in cap cuiva.. ![]() enfin..drumuri uscate ... This post has been edited by Thejock3r: 9 Jun 2009, 16:23 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
rue mare dreptate ai
|
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
Thejock3r |
![]()
|
din ciclul " cum sa ne batem joc de Logan" revin cu poze , dupa ce am finalizat bad - boy-ul !
Attached thumbnail(s) Picture_002.jpg ( Size: 1013.83k ) Number of downloads: 2682 Picture_009.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 2660 Picture_015.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 2536 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
felicitari,imi place cu arata!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
privita din fata aduce cu solenza.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Nu-i nimic, face si el upgrade in felul asta
![]() Arata bine de tot asa! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ma insel stai pe la obor si am vazut masina live, pot sa spun ca nu credeam ca o sa iasa asa bine(atunci era in stadiul "dupa slefuire") dar sa mai lucrezi la eleron fiindca am observat ca sa crapat
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AngelBoY @ 7 Apr 2008, 22:04) Sa revenim la AngelBoy... Unde ai gasit tu jante Toyo Barracuda?????? Sa moara sa faca pestii mei toti daca am auzit de asa ceva. Daca vrei sa fii simandicos la jante, iti propun ceva din gama "Competition", usoare si rezistente : SpeedLine Corse, ATS DTC Superlight, EvoCorse, OZ Crono Rally, Oz Ultraleggera, OZ Superturismo WRC. Dai un ban, dar nu mai dai si la vulcanizari pe indreptat Sa nu zici ca nu ti-a dat nimeni un sfat util... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
giani.cosmin |
![]()
|
![]() Nea' Viteza Group: Members Posts: 141 Joined: 31 October 08 From: Dacia, Resita C-S ![]() |
QUOTE(Thejock3r @ 4 Jul 2009, 00:20) Imi permit sa intervin cu o foto cam ce mi-ar placea la Logan 11 Jul 2009, 16:56: Scuze pt. ca sunt putin off-topic, dar aici am gasit topicul cat de cat This post has been edited by giani.cosmin: 11 Jul 2009, 16:56 Attached thumbnail(s) logan_mcv2cab.jpg ( Size: 76.31k ) Number of downloads: 1040 |
--------------------
Dacia 1310 TX
Opel Vectra A
.
- numar de Caras ([__\==v==/__]) |
|
rue |
![]()
|
daca as fi avut loganul alb, ii faceam plafonul si stalpii dintre usi - poate si pe cel din spate cu negru negru si dadeam o tenta inchisa geamurilor.
am vazut la tv unul si arata ok. azi am vazut un c200 nou din fabrica asa... moaaaamaaaa! |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Thejock3r |
![]()
|
si sa mai stricam ceva pe la logan : grila modificata...
Attached thumbnail(s) Picture_017.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 927 Picture_011.jpg ( Size: 924.66k ) Number of downloads: 910 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu cam am "boala" pe grila, cum ai facut???
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
|
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Thejock3r @ 22 Jul 2009, 21:26) si sa mai stricam ceva pe la logan : grila modificata... bun, ai taiat si tabla de sub grila. arata mai bine decat cu plasa ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady_p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 August 08 ![]() |
Si eu sunt unul dintre cei care au mai stricat cate ceva la Logan
![]() This post has been edited by ady_p: 8 Aug 2009, 19:45 Attached thumbnail(s) IMG_0208.jpg ( Size: 605.45k ) Number of downloads: 1168 IMG_0211.jpg ( Size: 651.66k ) Number of downloads: 1117 IMG_0213.jpg ( Size: 504.36k ) Number of downloads: 998 |
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
1.4 MPI - NARAVASA
- B 34 ACP [B]Ich brauche Öl für Gasolin / Explosiv wie Kerosin / Mit viel Oktan und frei von Blei / Einen Kraftstoff wie /Benzin[B]
|
|
rue |
![]()
|
esti ok!
ai coborat si suspensiile? |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
am si eu o nelamurire ady_p. ce e cu fir/furtun pe capot aproape de stropitorul din stanga? sau e apa?
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cea mai buna imbunatatire sunt cadranele alea de boost si presiune in turbina, care la avionu' de 1.4 sunt foarte folositoare!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
esti rau. Si-a montat un compresor de Gaiesti....si tre sa vada presiunea!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
ba daca am vazut asa invidiosi ca
QUOTE vet si QUOTE AR-18-MOS ![]() |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce incerci sa spui?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 11:41 |