Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
hai sa-l luam si pe Sima ala de bun acum. Mai ales de bun presedinte...
Nene, suntem rau de tot, la 35 de ani dupa revolutie, nivelul astora care sunt pretendentii nostri conducatori, este aproape de 0. Coalitia sufletului a demonstrat din nou ca n-a inteles absolut nimic. Zero. Sa vii iar cu Ciolacu, e de neinteles. N-ai cum. Iar sa-l scoti din haznaua istorieri pe Crin, alta miscare "bomba". USR din nou dezamageste. Una la mana, ca puteau sa fie primii care sa se puna in spatele lui Nicusor, n-au facut-o. Doi la mana, faza asta cu fuga de guvernare. Au facut-o si in trecut. Au facut-o si acum. Ei daca ar fi luat 60% din voturi, prin absurd, si veneau dupa o perioada din asta cu dezmat marca PSD, ce faceau, refuzau sa guverneze sa nu-si rupa gatu'? O sa avem niste alegeri varza, cand vor fi. Mare minune daca n-o sa iasa cg din primul tur. Lasconi o sa-i rupa voturi lui Nicusor si invers, mare sansa sa nu vedem pe niciunul dintre ei in turul doi. Iar daca se ajunge la un tur doi cu Crin vs cg sau alt "suveranist", dan puric sau alte nenorociri, sa nu se mire cineva daca castiga astia. N-ai cum sa faci ce au facut astia. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Dec 2024, 12:13) Coalitia sufletului a demonstrat din nou ca n-a inteles absolut nimic. Zero. Sa vii iar cu Ciolacu, e de neinteles. N-ai cum. Iar sa-l scoti din haznaua istorieri pe Crin, alta miscare "bomba". Zici? Eu zic ca au inteles foarte bine....ca doar sunt la guvernare. Usr ul n a inteles nimic. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Merced are dreptate să fie bulversat.
Dar sunt 2 chestii de citit 1. https://hotnews.ro/niculina-moica-devenita-...-de-cap-1863742 Si 2. https://ziaristii.com/editorial-incendiar-a...rivilegiatilor/ Prima răspunde la de ce pare că nu mai înțelegem nimic, a doua da o direcție încotro. Daca le pui cap la cap iese ceva.in fond ambele articole spun același lucru. Și atnetie sunt spuse de 2 oameni care nu au absolut nici o legătură unul cu altul. Dar asta se întâmplă This post has been edited by axabrt: 24 Dec 2024, 12:39 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(SiloS @ 24 Dec 2024, 10:02) Ai mai întrebat de el, că știu precis că mi-am mai exprimat părerea, recent. Hai să nu-i mai promovăm pe toți escrocii, parcă ciolacu n-ar fi suficient. QUOTE(wolfin @ 24 Dec 2024, 12:26) Păi eu zic că ar fi făcut o mare prostie să vină (cu 13%) la guvernare, sub oblăduirea guvernului ciolacu v.2, preluând greaua moștenire a guvernului ciolacu v.1. Ăsta (covrigarul) n-are nici o jenă după ce-a fost confirmat, că totul merge ca înainte, business as usual. A făcut și o manevră șmecherească, a pasat finanțele celor ude. Neam de căcat, cu drept de vot pentru toți analfabeții mai mult sau mai puțin funcționali. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Crin Antonescu, întrebat ce a făcut în ultimii 10 ani: Nu-mi amintesc să fi cerut cuiva vreun leu. Am trăit din veniturile soției și din economiile mele destul de firave
Trebuie sa adăugăm că veniturile soției că europarlamentar au totalizat 280 de mii de euro anul acesta. Așa că săracul crin , mai că nu s a ofilit de la atâta trai auster |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 24 Dec 2024, 16:16) Păi eu zic că ar fi făcut o mare prostie să vină (cu 13%) la guvernare, sub oblăduirea guvernului ciolacu v.2, preluând greaua moștenire a guvernului ciolacu v.1. Eu zic ca scopul partidelor e sa ajunga la putere. Doar al USR e sa faca opozitie. Asa e cand dai doar din gura... |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Și ce crezi că ar putea să facă, să aibă suficiente procente/voturi încât să conteze? Ca psd-ul, de exemplu. Să mănânce ca ciolacu? Să rânjească precum grindeanu sau aia de la muncă?
Scopul chiar scuză mijloacele? Uite-l pe hipopotamul de la armeni, se revarsă prin parlament de câteva zeci de ani, e la "putere" mereu. This post has been edited by maho: 24 Dec 2024, 16:55 |
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(maho @ 24 Dec 2024, 16:53) Și ce crezi că ar putea să facă, Se vede ca in felul asta , nu mai ajung never ever la guvernare, alianta psd pnl e vesnica. Se cearta, se pupu, iar se pupa si fac guverne This post has been edited by bgdrenault: 24 Dec 2024, 17:05 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
Dacă majoritatea n-are nici o problemă cu asta... eu nu plâng după nici un partid.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu o sa aibă niciodată vreun partid peste 50%, ca să facă singur guvernul. Deci USR o sa fie veșnic în opoziție?
Mai ține cineva minte ce probleme grave au fost în alianța PNL-USR, de s-au supărat userii de au plecat de la guvernare? Am spus mereu ca cei de la USR nu știu sa negocieze. S-a văzut și acum. Au venit, au lăsat o lista cu 8 puncte, care de fapt erau vreo 10-11, și au plecat, i-au lăsat pe ceilalți sa își bata capul. Doar ca, ce sa vezi, i-a durut pe ăilalți la bască... Mi-e groaza sa ma gândesc ce făcea USR daca ajungea Lasconi președintele României și ar fi trebuit să desemneze ea primul ministru. |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Lasconi e o stirista needucata și o mahalagioaica.
Dar Nu e ticaloasa că fii rea Nu e pe combinații și șmecherii că restul politicienilor. Poate asta s ar schimba cu timpul deși nu cred Nu prefăcută precum Georgescu și parțial Simion. Nu e nebuna că sosoaca. Nu e leneșă și adormita precum crin și Klaus Nu e cu capul in nori că Nicușor. Nicușor e prea deștept , dar tocmai deșteptăciunea asta prea mare îl pune puțin în dezavantaj. In politica trebuie sa fii viclean,iar viclenia e apanajul proștilor, că așa compenseaza ei lipsa intelectual. Vedeți Ceaușescu. Una peste alta și eu am fost și sunt inpotriva lui Lasconi. Nu e ce trebuie chiar daca e mai okey per ansamblu. In orice caz încă pare mai buna decât crin |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 25 Dec 2024, 08:01) Mai ține cineva minte ce probleme grave au fost în alianța PNL-USR, de s-au supărat userii de au plecat de la guvernare? Am spus mereu ca cei de la USR nu știu sa negocieze. S-a văzut și acum. Mi-e groaza sa ma gândesc ce făcea USR daca ajungea Lasconi președintele României și ar fi trebuit să desemneze ea primul ministru. Eu țin minte că "problemele grave" s-au numit Câtu și Klaus. Da, probabil că dacă erau lihniți după ciolan ar fi acceptat orice firimitură aruncată de covrigar. Ce să facă, doar zisese că: 1. Pesedeul are motive să ceară postul de pm, sau 2. Bolojan, agreeat inclusiv de pesedei. Nimic spectaculos. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Sa se desfiinteze atunci
![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acu nu pot zice ca " dezastroasa mostenire".
Acu pot continua autostrăzile și căile ferate. Hai sa vedem la prezidențiale. Hai Nicușor! Dacă Lasconi era la. .PNL, sa zicem, mai o placeați la fel de tare? This post has been edited by dizzy: 26 Dec 2024, 08:47 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Ar avea Bolojan mai multe șanse decât Nicușor?
Posibil ca Bolo e conștient ca Nicușor are un bazin mare de alegători și ar pune risc ca în prim tur sa ia mai multe voturi, ținând seama ca votanții PSD ar vota aleatoriu și nu pe candidatul unic. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ady77 |
![]()
|
Dacă o sa candideze și Leana și Mucusor o sa fie interesant...
This post has been edited by ady77: 26 Dec 2024, 15:52 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Tragedia ar fi ambii sa intre in turul 2.
Sa vezi atunci dilema, pe care pui stampila? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu are cum.. Dacă o sa candideze amândoi, 100% nu intra nici unul cu în turul 2.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa catindeze, de ce sa nu catindeze?
Nicusor va fi președinte , dacă nu se retrage. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Eu zic Crin, dacă ajunge sa candideze.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 24 Dec 2024, 11:02) Ma trezesc si eu sa intrerup brusc firul discutiei pentru ca vreau sa fac o recomandare despre o persoana pe care o urmaresc de ceva timp pe Youtube. CRISTIAN SIMA - canalul se numeste FEED YOUR GREED. Il urmaresc de ceva timp si recent am avut surpriza sa il vad ca se implica in politica. Ce parere aveti ? Vezi ce zice. Nu ma pricep la bursa, deci părțile acelea sunt can precum chimia, dar pt mine e evident ca omul știe sa povestească. Vezi istoria crizelor, istoria FED, etc. Dpdv al cinstei lui, am îndoieli serioase ca ar fi cinstit. La fel, pt mine , e clar ca îl duce capul, doar e olimpic internațional la matematica, a fost profesor universitar, etc. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Cică Nicușor Dan, despre un sondaj pe care l-ar fi comandat: Călin Georgescu, politicianul în care românii au cea mai mare încredere – 36-38%, apoi George Simion – 26%, urmat de Ilie Bolojan și de mine / Intenție de vot: Călin Georgescu – 40%, Crin Antonescu și eu, cu procente între 15-25%
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Candidezi?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
Eu înseamnă el, adică Nicușor Dan.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poa’ să tot candideze, tot CG iese președinte, și asta chiar după sondajul lui Nick Ușor: https://hotnews.ro/calin-georgescu-are-pest...63#coral_thread
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
https://stirileprotv.ro/stiri/international...m-ministru.html
Păcat că nu în Ro, mergea la fix cu cg președinte. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marksman |
![]()
|
E fan Simion domnu Andrei Tzâtze.
This post has been edited by marksman: 7 Jan 2025, 12:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
axabrt |
![]()
|
campania electorală ar putea începe după Paște, cu primul tur pe 25 mai și al doilea pe 8 iunie, conform surselor Antena 3 CNN.
Surse hmm sursele mele zic sa nu pună pe 8 iunie e vara și oamenii sunt plecați la culesul pepenilor și uneori la picnic la trei brazi, sau fiecare pe unde poate. Până atunci poate se mai uita de niste lucruri, se mai scot altele de la naftalină, c așa i în politică |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Încă 6 luni cu turistul de lux mut de la Cotroceni. Prinde și o vacanță la ski și una la golf.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:40 |