Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 29 Jan 2025, 19:41 Attached thumbnail(s) 20250129_082956_copy_1844x1512.jpg ( Size: 625.12k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ady are dreptate. Stirista prompterista de protv e nu prea teligenta.
Bine, nici ciucă sau ciolacu sau gorgescu nu sunt , așa că ea era printre unii că ea. Totuși ăștia sunt așa de prost i încât încă n au priceput că românii vor vota împotriva lor. Împotriva tuturor. Întărâta i drace |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 29 Jan 2025, 19:31) nu, a aratat, in direct M a albit la ouuua intr o emisiune in direct, cand intrebata ce ar face in primele 100 de zile de presedinte, a raspuns ca ar propovadui iubirea, ne ar invata sa ne iubim, sa nu ne mai uram, etc, Si era vineri, cu 2 zile inainte de alegeri deci nu iti place de fata ei next? <span class='edit'>29 Jan 2025, 20:22:</span> QUOTE(axabrt @ 29 Jan 2025, 20:09) Ady are dreptate. Stirista prompterista de protv e nu prea teligenta. Bine, nici ciucă sau ciolacu sau gorgescu nu sunt , așa că ea era printre unii că ea. Totuși ăștia sunt așa de prost i încât încă n au priceput că românii vor vota împotriva lor. Împotriva tuturor. Întărâta i drace axa si femeile sau masinile si bordurile This post has been edited by IRONICK: 29 Jan 2025, 20:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Eu l-as vota pe Funeriu, dar, din pacate, nu prea are sanse.
Lenuta este out, nu are sustinere si voturile din primul tur nu o sa le mai aiba acum. Nicusor mi se pare ca face mai multa gargara si, din punctul meu de vedere, nu a demonstrat nimic ca primar, iar asocierea cu Paun mi se pare de rahat in contextul geopolitic actual. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
IRONICK |
![]()
|
Fi-ti-ar Funeriu' de ras. Plm, mai bine este cu dilimache.
Hai mai Cristi, chiar aveam pretentii de la tine ![]() QUOTE voturile din primul tur nu o sa le mai aiba acum Asa ziceai si in primul tur, ca este praf, dar ce sa vezi. Asa proasta cum este vazuta de unii, a luat voturi de nspe ori mai multe ca Nicusor.Nicusor trebuia sa astepte sa termine mandatul 2 de primar si sa faca ce a cerut in referendum. Atunci avea cea mai mare sustinere de la toata lumea. Acum este doar un neserios. This post has been edited by IRONICK: 29 Jan 2025, 20:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte neserios......dar..il prefer de 1000% mai mult.....fata de restul.....cu dezamagirea mea cu tot.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 29 Jan 2025, 20:21) deci nu iti place de fata ei N are treaba cu fata, e chiar simpatica Totusi o votam de data asta, pe bune mi a poruncit feciorul, sa nu i ia Georgescu in armata ![]() 29 Jan 2025, 22:12: QUOTE(IRONICK @ 29 Jan 2025, 20:21) axa si femeile Esti intr o eroare ironica Sunt destui care n au avut 2 femei la viata lor Macar stim ca axa a avut........3, 4? This post has been edited by bgdrenault: 29 Jan 2025, 22:12 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Jan 2025, 15:43) Problema e ca nu prea o ajuta cerebelul. Oricine cu un pic de creier ar intelege ca s-au anulat alegerile din cauza ca nu il batea pe Dilimache (*Markos) in turul 2. Oricum nici ceilalti proeuropeni nu au inteles nimic din primul tur anulat. Ar trebuie sa gaseasca un candidat votabil de pesedisti, useristi, penelisti, udemeristi in turul 2. Din punctul meu de vedere Lasconi nu face parte din categoria votabila, mai degraba Nicusor... Pe Lasconi mi se usca mana daca o votam, la Nicusor mi s-ar usca doar cateva degete ![]() Sa gasesti un catindat pe care sa il voteze poporul cat de cat, sa fie agreat de PLN, PZD , Udemereu, si sa fie si catel cuminte in lat, prea greu ; mai bine cauti dinti de gaina; Problema usereilor: Cum sa demonstrezi ca Elena e mult mai buna decat Nicu, care e cel mai bun; D'aia are Georgescu atatea voturi, dar le mai ia unora sa se prinda; Lasatz, ca daca nu iese cine trebuie, se mai anuleaza un tur si inca un tur si inca unu, pana iese cine trebuie! This post has been edited by dizzy: 30 Jan 2025, 08:54 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 29 Jan 2025, 20:26) Eu l-as vota pe Funeriu, dar, din pacate, nu prea are sanse. Lenuta este out, nu are sustinere si voturile din primul tur nu o sa le mai aiba acum. Nicusor mi se pare ca face mai multa gargara si, din punctul meu de vedere, nu a demonstrat nimic ca primar, iar asocierea cu Paun mi se pare de rahat in contextul geopolitic actual. din contra, asta a facut in loc sa vorbeasca... 30 Jan 2025, 09:41: QUOTE(wolfin @ 29 Jan 2025, 19:40) ce treaba are negoita cu usr? This post has been edited by einstein1984: 30 Jan 2025, 09:41 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
cum ar fi ca veterinarul sa intrebe pisica ce o doare....
This post has been edited by wolfin: 30 Jan 2025, 09:52 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 30 Jan 2025, 08:54) mai bine cauti dinti de gaina; Pai ce, nu sunt? Candva gaina nastea pui vii, prin evenimentul zilei 30 Jan 2025, 11:19: QUOTE(dizzy @ 30 Jan 2025, 08:54) Lasatz, ca daca nu iese cine trebuie, se mai anuleaza un tur si inca un tur si inca unu, pana iese cine trebuie! Parca ai citat din Stalin This post has been edited by bgdrenault: 30 Jan 2025, 11:19 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca cere "democratia", anuleaza Câcârâ cate tururi e nevoie;
ultima ora: Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat că în nicio ședință a Biroului Național al partidului nu a fost abordată chestiunea retragerii sale din cursa prezidențială. Ea a menționat că este „o luptătoare”, în ciuda încercărilor care au vizat scoaterea ei din competiția electorală. Întrebată dacă este posibilă o retragere din partea ei sau a lui Nicușor Dan, lidera USR a replicat că „este posibil orice”. (G4Media) This post has been edited by dizzy: 31 Jan 2025, 10:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Frumos cum rușii ne servesc încă un idiot util : mucusor. Pe care îl controlează prin Matei Păun.
Fanii, la fel ca ai lui Georgescu, nu cred o iotă, ei fiind superiori celorlalți... My 2 cents |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vreun argument despre cum il controleaza Paun ala?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Îl papuseaza se zice. Are niste sfori de care daca trage Nicușor se duce la stânga sau la dreapta. Și încă una legata de mana cu care semnează
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 31 Jan 2025, 12:27) Daca era vorba de un PNL-ist sau un PSD-ist nu era nevoie de argumente, simpla asociere era suficienta (cum au fost atatea cazuri), dar cand este vorba de noii guru, atunci e musai. Prin simplu fapt ca un om asociat Rusiei il finanteaza, mie imi ridica foarte multe semne de intrebare. Mai ales pe un personaj ocupat cu blocarea a tot ce poate bloca. Dar asa sunt eu mai fraier si nu mai cred in Mesia din politica. PS. Cum era cu deciziile ANI si cu incapatanarea de a pune Clatita pe prima pozitie la senatori din Bucuresti? Stiu, PSD si PNL sunt de vina. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ai vazut tu PSDist sau PNList care sa nu minta sau fure?
31 Jan 2025, 17:40: QUOTE(axabrt @ 31 Jan 2025, 12:51) Îl papuseaza se zice. Are niste sfori de care daca trage Nicușor se duce la stânga sau la dreapta. Și încă una legata de mana cu care semnează Cu mosorul de la Logan. This post has been edited by IRONICK: 31 Jan 2025, 17:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
Frana de mana mai iexact
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE ,,Nicușor Dan și dorința sa bruscă de a candida acum la alegerile prezidențiale îmi evocă un mare semn de întrebare. De ce atâta grabă? Cum rămâne cu promisunea făcută bucureștenilor, că își va duce la capăt mandatul de primar al Capitalei? Ca președinte al României, Nicușor va renunța la fel de ușor la promisiunile făcute unui popor întreg? Nicușor Dan e perfect conștient că prezența sa în cursa pentru Cotroceni va rupe din voturile care, altfel, s-ar duce către Elena Lasconi. Cine și ce îl mână pe primarul Bucureștiului într-o bătălie pe care nu doar că nu o va câștiga, dar îi va împiedica și pe alții să o facă? Sau, cine știe, poate tocmai ăsta e planul, să-i reteze lui Lasconi șansa de a intra în turul al doilea. O dreaptă politică românească oricum anemică și dezbinată avea nevoie de un candidat comun la alegerile prezidențiale. Situația în care ne aflăm este atât de critică, încât doi sau mai mulți candidați ai dreptei vor fragmenta puținele voturi ale votanților proeuropeni, fix în momentul în care partidele extremiste și candidații proruși urcă amețitor în sondaje. Pe fondul unui absenteism cronic la vot, partidele politice de dreapta, și așa puține, ar trebui să-și concentreze întreaga energie și resursele într-un singur candidat, a cărui campanie electorală să fie una pe măsura mizei uriașe care e în joc, anume însăși soarta României democratice, amenințată de o dictatură în stil Belarus. Nicușor Dan nu are carisma Elenei Lasconi și nici naturalețea acesteia în discursul public. Un matematician crispat, oricât de olimpic și doctoral, e mai degrabă un ciudat al pieței publice, în care mulțimea vrea emoție și spectacol. Elena Lasconi livrează asta, fără doar și poate. A dovedit-o în decembrie 2024 și ar putea să o facă și în mai 2025. Cu o singură condiție: partidele de dreapta să o sprijine ca unic candidat." |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Călin Georgescu, candidatul la Alegerile prezidențiale, care a obținut cele mai multe voturi în primul tur, a susținut că România ar avea „aur monoatomic”, despre care a afirmat că „nici nu există pe tabloul lui Mendeleev
Aurul asta monoatomic se găsește doar in mono neuronul singuratic din capul idiotului. In plus aurul exista dar în tabloul Ceraselei, unde ea are brățări din astea monoatomice pentru sinergia energiilor vibrant pozitive pentru transcenderea in meandrele concretului absolut. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Georgescu insulta inteligenta oricarui om cu un minim de educatie si gandire critica. Am o repulsie cand aud ce vorbeste. Macar a avut un interviu unde Gojira l-a luat constant peste picior.
This post has been edited by Filip: 1 Feb 2025, 12:47 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Jorjel e produsul vechii gărzi din servicii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asta e clar, da' nu înțeleg de ce permite actuala "gardă", ingerința celei vechi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
Pai știi, de fapt e o fumigena. Georgescu convine tuturor.
Eu cred că de aia e lăsat în pace. Lui ciolacu care mai deturnează opinia publică de la Nordis și nenorocirea de buget, care i optimist pe hartie dar în realitate e ...no coment. Daca ei anul trecut au zis deficit de 5.7 pe hârtie și în realitate au ajuns cu 8.5, pai anul asta cu 7 cred că vor sari pe real de 9. Chiar și opoziției, adică lui Nicușor și Lasconi le a prins bine. Lu Simion iarăși ii prinde bine că testează electoratul. Daca Georgescu e diliul, el e ăla ponderat-moderat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
QUOTE(Filip @ 1 Feb 2025, 12:47) Georgescu insulta inteligenta oricarui om cu un minim de educatie si gandire critica. Am o repulsie cand aud ce vorbeste. Macar a avut un interviu unde Gojira l-a luat constant peste picior. Are si el fanii lui, care fie neuronul nu ii ajuta sa isi dea seama ca scaparile sunt majore, fie nici nu citesc sau asculta ce zice, se uita ca la poza cand vorbeste CG. Altfel, par oameni normali, cu apucaturi normale, doar ca unii au fugit de vaccin si iti trimiteau pe whatsapp in pandemie materiale in care trebuia sa iti dai seama ca sotia lor, stand pe wc cu teleofnul, a descoperit toate conspiratiile. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
Acuma eu nu pot sa adaug decât că oamenii cărora le a fost frica de vaccin fie au rămas cu frica aia din școala generală când ne vaccina pe toți cu seringile alea de sticlă și câteva ace complet metalice, deobicei umplea seringa și acul nici nu îl mai schimba când venea alt copil la rand.
Problema nnae fi fost că nu mai schimba acul, ci că de multe ori acul ăla era cam tocit și cam gros și era cam nașpa când te înțepa. Apoi mai era o categorie de oameni de le era frica de vaccin, dar lor le era frica și de carte. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rue @ 2 Feb 2025, 11:32) Are si el fanii lui, care fie neuronul nu ii ajuta sa isi dea seama ca scaparile sunt majore, fie nici nu citesc sau asculta ce zice, se uita ca la poza cand vorbeste CG. Am unul de-asta, doua garaje mai incolo de unde tin Dacia... Presupun, ultima oara cand vorbisem cu el, nu cunostea faptura mai intelectuala decat Sosoaca... Bine, omu' e plin de "e interese mari la mijloc" deci nu cred ca avea nevoie decat de un catalizator din filmul lui... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Dacă pe cei cu creier monoatomic pot să-i ințeleg că s-au lăsat prostiți de CG, că de, atâta s-a putut, cum se explică multitudinea de intelectuali ce-l văd ca pe Mesia? Și-s destui, chiar la nivel mare, oameni care păreau bine până la proba contrarie.
Știu profesori, avocați, chiar medici care nu spun că votează cu Georgescu drept răzbunare pe politicienii actuali, ci se declară susținători ai CG-ului. Aproape că-l idolatrizează. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:37 |