Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca sondajul e pe bune - dupa ce a ajuns circarul internetului, Georgescu e inca pe primul loc?
![]() Ca sa nu ma zic de cifrele sf ale lui Antonescu. De Lasconi nu stiu ce sa zic, in primul tur a avut o conjunctura favorabila, care nu se va mai repeta. Ohm trai si ohm vedea. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă iese ăsta sau Jorjel sau Scrofy ne-am luat adio de la investitorii străini. Maxim niște ruși și chinezi.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
rusii ca rusii..ca e rai.....da...chinejj ce au?...
numai la ciocolata aia alba ma gandesc ![]() This post has been edited by wolfin: 21 Jan 2025, 11:18 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sondajele s-au vazut si inainte de primul tur, si la exit-polluri. Poti face ceva pe ele.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
Eu faceam si inainte; Dar de data asta , nu cred ca-s date la mijto;
Dar hai, pune-l tu pe ala real! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca maestru' Piele(444444)nu vrre sa ne arate ca nu merita sa ne agitam
In opinia meastrului ( care nu a nimerit pin-acum) nici un sondaj, lumea s ar trebui s ase obisnuiasca cu un tur 2 intre somnoarasanpasarica a varanului si greuceanu' fiul alienilor restu-s pa si pusi... |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(marksman @ 21 Jan 2025, 11:07) Dacă iese ăsta sau Jorjel sau Scrofy ne-am luat adio de la investitorii străini. Maxim niște ruși și chinezi. https://www.zf.ro/eveniment/lovitura-plin-e...abrica-22655756 astia cine cred ca iese? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am văzut și știrea asta. Interesant. Totuși, ăștia de la Haier și-au căutat-o cu lumânarea când au cerut oprirea dezvoltării unei integrări de Homeassistant pentru nu mai știu ce produs al lor “smart”, care tot ce făcea era să replice apelurile http făcute de aplicația lor. A fost mare gălăgie, s-a făcut apel la boicot, se pare că s-a reușit ceva, dacă zic că a scăzut cererea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
La haier seamana a distrugerea concurentei prin cumparare si inchidere.
Chinezii au cumparat intai in Franta si au inchis, mutandu-se in Romania, acum inchid si aici desi au primit multi bani de la stat, aproximativ 1/3 din totalul investitiei. Le-a iesit bine pe calcule, noi suntem aia prostii, nu chinezii. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Chinezii au făcut deja asta în industria auto cu turnătoriile. Au cumpărat concurența și la câțiva ani au închis-o. Evident că apoi constructorii europeni au fost nevoiți să producă mai scump, iar mizeriile chinezești au apărut ca ciupercile după ploaie.
This post has been edited by cristic1982: 22 Jan 2025, 17:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dizzy |
![]()
|
Călin Georgescu rămâne favorit să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale din acest an, însă, dacă nu va candida, lupta se va da între George Simion și Nicușor Dan, dar la mică distanță de Crin Antonescu, candidatul comun PSD-PNL, susține sondajul CURS publicat luni. (Libertatea)
https://www.libertatea.ro/stiri/cine-intra-...aj-curs-5173491 Interesant e ca Elena nici nu mai apare; hmm, foarte ciudat, cum au "disparut" alegatorii ei, de a ajuns de la 19% la 7%? This post has been edited by dizzy: 28 Jan 2025, 08:43 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
marksman |
![]()
|
Nicușor Dan i-a luat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
curs a lu' iosif buble?
se lingi unde ai scuipat inainte, asta inseamna sa o injuri pe Elena 28 Jan 2025, 16:22: QUOTE(marksman @ 28 Jan 2025, 15:08) Nicusor nu stie de ce candideaza. S-a aruncat prea devreme, a crezut ca o sa sara lumea sa il sustina. Nu s-a mutat mai nimeni la el, a facut-o pe ascuns, asa cum a fost si prima data ca primar. Nu este de incredere, mai mult de primar nu este bun This post has been edited by IRONICK: 28 Jan 2025, 16:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Lasă că a fost wuhanis bun de președinte.
Ha ha ne a tras o varanu de ne a dat cu 15 ani înapoi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci Crin Antonescu, care reprezinta niste partide care prin candidatii lor la alegerile prezidentiale initiale au avut 32,44%, are in sondaj acum 18%, mai putin decat a obtinut Ciolacu...
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 28 Jan 2025, 17:19) ..... a facut-o pe ascuns, asa cum a fost si prima data ca primar. Nu este de incredere, mai mult de primar nu este bun Nu stiu cit de ascuns a fost Itleg "pe scuns" daca se inscria in ultima zi de depus candidaturi... Pe de alta parte, dece ar fi elena mai buna? Amindoi sint primari Nici unul nu a fost in politica "mare". Desi aici e de discutat ND a avut de a face cu USL-ul si nu pare a se fi descurcat chiar prost Ia r ND sint sigur ca face diferenta intre comisie si comitet ![]() Si mai are un avantaj... e cel mai "independent" <span class='edit'>29 Jan 2025, 11:14:</span> QUOTE(ady77 @ 28 Jan 2025, 18:59) Deci Crin Antonescu, care reprezinta niste partide care prin candidatii lor la alegerile prezidentiale initiale au avut 32,44%, are in sondaj acum 18%, mai putin decat a obtinut Ciolacu... Pai de ce adunasi?! Mis e pare corect s afaci media intre candidati .... ![]() Oricum somnorosul casnic nu o sa faca mare lucru' Chiar daca ii paveaza CCR drumul This post has been edited by miki: 29 Jan 2025, 10:21 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(miki @ 29 Jan 2025, 10:12) Pe de alta parte, dece ar fi elena mai buna? ca i de la usere? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
Ramine intrebarea: de ce elena ar fi mai buna?
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
IRONICK |
![]()
|
Nici nu iti trebuie scoala sa intelegi ca este mai sincera si corecta fata de Nicusor.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
Cind a mintit bre ND?
Pe de alta parte, Bse de exemplu a fost un mare mincinos dar dpmdv un presedinte mai bun decit Sifonieru |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 29 Jan 2025, 12:51) Problema e ca nu prea o ajuta cerebelul. Oricine cu un pic de creier ar intelege ca s-au anulat alegerile din cauza ca nu il batea pe Dilimache (*Markos) in turul 2. Oricum nici ceilalti proeuropeni nu au inteles nimic din primul tur anulat. Ar trebuie sa gaseasca un candidat votabil de pesedisti, useristi, penelisti, udemeristi in turul 2. Din punctul meu de vedere Lasconi nu face parte din categoria votabila, mai degraba Nicusor... Pe Lasconi mi se usca mana daca o votam, la Nicusor mi s-ar usca doar cateva degete ![]() This post has been edited by ady77: 29 Jan 2025, 14:48 |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vestea buna e că din toți ăștia , mai prost că wuhanis nu i nici unul.
Deși umbla vorba că crin vorbește doar românește Din punctul asta de vedere cred că nici ciolac nu sta excelent. Mă bine l votam pe Kelemen, ăla sigur vorbește ce limbi trebuie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(miki @ 29 Jan 2025, 14:34) Cind a mintit bre ND? Pe de alta parte, Bse de exemplu a fost un mare mincinos dar dpmdv un presedinte mai bun decit Sifonieru Deci tie ti s-a parut normal cum si-a anuntat el ambele candidaturi. Nice. QUOTE Nicușor Dan, după întâlnirea cu Lasconi: Voi rămâne în cursa pentru Președinție / În acest moment, Elena Lasconi este candidat susținut de un partid și eu nu pot să schimb asta / E foarte puțin probabil ca în turul doi să intre doi candidați izolaționiști Uite, merge la rupere. Omul dialogului ... QUOTE(ady77 @ 29 Jan 2025, 14:43) Problema e ca nu prea o ajuta cerebelul. Oricine cu un pic de creier ar intelege ca s-au anulat alegerile din cauza ca nu il batea pe Dilimache (*Markos) in turul 2. Asta-i un fel langa danga, suna-n asfintit talanga. Nu stiu ce sa zic, dar pare ca nu ii ajuta creierul pe cei care o urasc. Ca informatii concrete nu am citit despre cat este de proasta. A facut test de IQ si a iesit prost? ![]() This post has been edited by IRONICK: 29 Jan 2025, 18:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:35 |