Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Că Simeon o sa fie pe primul loc e o certitudine.
In lumina pozelor zic că Nicușor va fi pe locul 2. Sunt curios cat va scoate monta, eu zic că 6-7. N |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 May 2025, 13:50) Ati vazut mesajul presedintelui? Cum care presedinte? Presedintele Romanie.... cel interimar... lumina penelista... dl Bolojan. Ce mesaj? Pai asta cu alegerile, sa mergem la vot, sa pastram calea europeana si sa nu dam sansa Rusiei sa isi continue ororile. Nu l-ati vazut? Sincer, nici eu. Poate si pentru ca nici nu l-a dat. Are voie sa dea comunicate din care sa influenteze alegerile, din poziția lui? |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Din ce am mai văzut cistigătorul de la un poll de pe forum n-a iesit niciodata cistigator in alegeri...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 May 2025, 13:50) Ati vazut mesajul presedintelui? Cum care presedinte? Presedintele Romanie.... cel interimar... lumina penelista... dl Bolojan. Ce mesaj? Pai asta cu alegerile, sa mergem la vot, sa pastram calea europeana si sa nu dam sansa Rusiei sa isi continue ororile. Nu l-ati vazut? Sincer, nici eu. Poate si pentru ca nici nu l-a dat. O sa spună mâine dimineață, după ce votează. |
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu asa, taticu... dupa vot. Daca ai putin simt politic si intelegi miza momentului (care nu e mica deloc, ba dimpotriva!) dai mesaj INAINTE de vot, si fara echivoc.
Evident ca nu trebuie sa sprijine deschis vreun partid politic, chiar daca are si functie in pnl, dar poate vorbi neingradit despre prezenta la vot, necesitatea indepartarii pericolului rusesc etc. Ba chiar e obligat, in conditiile de azi. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred că dacă mai există oameni cât de cât echilibrați, din ce opțiuni sunt pe hârtie, cel mai decent tur doi ar fi Antonescu vs Dan.
Vreau și eu să cred că se repetă "surpriza" de la turul întâi anulat, când era Ciolacu considerat deja în turul doi. Și vreau să cred că mulți votanți de holograme din turul întâi anulat nu vor transfera automat voturile spre Simion. Și mi-aș dori să iasă mai multă lume la vot, indiferent de opțiunea lor... Nu mai avem mult și vom afla. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ar fi bine sa fie cum spui tu, dar nu cred, o sa fie Simion in turul 2.
Iar la cum a atacat Mucusor pe Crin si partidele care il sustin in campania pentru turul 1, sunt curios cum se duce Mucusor la Crin/PSD/PNL sa-i ceara sustinerea pentru turul 2. Cred ca trebuia sa ii spuna cineva ca scopul nu e doar sa ajunga in turul 2, ci sa il si castige. |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca mucusor ajunge in turul 2.... cere votul alegatorilor lu' psd si pnl.
Nu lui anton3scu cu l mic Ca la udmr e simplu |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
Si cum se duce la Ciolacu? Ii spune: stii eu vreau sa ma sustii, ca sa te pot schimba dupa ce ajung presedinte?
![]() This post has been edited by ady77: 3 May 2025, 19:50 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Buna asta.
O sa fie bine o sa vezi. Toți vor fi mulțumiți. Bineînțeles după alegeri urmează dezastrul. Ăla cu deficitul and shit |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine ca Simion a boicotat dezbaterile, dar Dilimache a votat.
Eu în locul lui Dilimache boicotam alegerile. |
--------------------
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Daca se mobiliza soacra mea sa voteze... e deja cu risc, categoria pensionarilor fiind foarte numeroasa si orientata, votand RTV si Realitatea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai sunt supărați că nu le a marit pensia.
Au și ei dreptate tot timpul INS subestimează inflația pentru că indexările sa fie cat mai nesemnificative. Dar anul asta au fost zero. Mă rog eu am inceput sa nu intru și în banii pe care odată ii economiseam adică economisesc mai puțin. Dar bine că mai reușesc să pun ceva deoparte, macar acu vara că s facturile chipurile mai mici |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 May 2025, 13:45) In noiembrie a fost dilimache pe primul loc in optiunile diasporei, fac pariu ca ia mai mult Simion acum din diaspora decat a luat George Calinescu.... https://www.rezultatevot.ro/alegeri/prezide...zultate?nivel=D Adu-ti aminte de clasamentul de la terminarea numaratorii voturilor din tara, covrigarul era pe 2. La vreo 2 zile dupa, cand au terminat de numarat si diaspora, a schimbat locul cu Nuti. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Eu spun ca 60% din diaspora o sa voteze George Simion...
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu prevăd un tur 2 cu Nick Ușor și Jorje Semiom.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
Cică
Klaus Iohannis a votat: „Sper să fie o zi bună pentru România” Ciolacu: Am votat ordinea și nu haosul. Ăștia e clar cu cine au votat Elena Lasconi a votat: „Românii au ocazia să reseteze sistemul” „Am votat cu credința că nicio femeie nu va mai fi catalogată isterică” Kelemen Hunor: Am votat pentru a nu ne întoarce în trecut This post has been edited by axabrt: 4 May 2025, 12:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Păcat că nu a fost Kelemen candidatul alianței, că îl votam și eu.
Era clase peste oricare dintre ăștia de pe liste. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pentru prima data am mers la vot in primul tur ca sa votez contra semiom. Pana acum votam in turul 2 contra, acum sper sa nu ajunga specimenul ala in curu 2
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
Off și valerica nici 3 % ?
Totuși mă surprinde monta, ce ne facem |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 May 2025, 11:37) QUOTE(ady77 @ 4 May 2025, 11:52) Sunt mai bun ca astia cu sondajele lor ![]() Screenshot_2025_05_05_070748.png ( Size: 41.41k ) Number of downloads: 170 QUOTE(axabrt @ 5 May 2025, 06:37) Pentru ca nu e proasta! This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 06:12 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Nici câmp lungenii n au votat o deci situația e de a dreptul ironică
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Deci cat a scos Elena? E in turul doi?
Din partea mea, toti "stiutorii forumului" s-au dovedit atat: propagandisti; A iesit, cum va spuneam, Simion cu Nicusor! Hai, acu la munca si peste doua saptamani sa veniti sa votati cu cine vi se va indica; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Eu n-am mai votat-o pe Lasconi din cauza fazei cu pozele. Dacă a sfătuit-o cineva a sfătuit-o prost, dacă a gândit ea, tot prost a gândit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ady77 |
![]()
|
Partea buna a rezultatelor astora este ca poate se face reorganizarea administrativ teritoriala a tarii, avand in vedere ca primarii nu mai aduc voturi.
|
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Era o gagica la sectia de votare.....frumoasa femeie.
O sa ma duc si la turul 2 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 May 2025, 18:09) Cred că dacă mai există oameni cât de cât echilibrați, din ce opțiuni sunt pe hârtie, cel mai decent tur doi ar fi Antonescu vs Dan. Vreau și eu să cred că se repetă "surpriza" de la turul întâi anulat, când era Ciolacu considerat deja în turul doi. Și vreau să cred că mulți votanți de holograme din turul întâi anulat nu vor transfera automat voturile spre Simion. Și mi-aș dori să iasă mai multă lume la vot, indiferent de opțiunea lor... Nu mai avem mult și vom afla. Exista, dar e minoritari se pare |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 May 2025, 08:33) Partea buna a rezultatelor astora este ca poate se face reorganizarea administrativ teritoriala a tarii, avand in vedere ca primarii nu mai aduc voturi. Aduc, aduc, cui trebuie, aduc, cum sa n-aduca; Mai las un pic deontologii, care explicau ca Elena intra iar in turu2, sa explice de ce nu a intrat; This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 07:55 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:31 |