placute frana
![]() ![]() ![]() |
placute frana
remus_bc_81 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2004/laureat
|
|||
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
iti pot spune pt FSL 845.... 50 sau 55 ron RON, in Vitan la magazinele din centrul targului
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Am gasit codurile la placutele Ferodo FDB 1781 si FSL 1781 dar nu le gasesc nicaieri in magazin.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am luat placute de frana Ferodo Premier (FDB845), 91 lei.
Au si celebrii (celebrele) senzori, de fapt sunt 2 fire, o sa incerc sa pun poze. Sant in cutie rosie, si au si intructiuni in limba romana. This post has been edited by tribunul: 22 Apr 2008, 19:43 Attached thumbnail(s) placute_2.JPG ( Size: 115.37k ) Number of downloads: 3538 placute_1.JPG ( Size: 114.82k ) Number of downloads: 3734 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
placute_frana.JPG ( Size: 148.84k )
Number of downloads: 3579
placute_frana__1_.JPG ( Size: 201.05k ) Number of downloads: 3279 asa arata cutia placutelor mele... placutele sunt pe masina ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
parpanel |
![]()
|
Culmea... toata lumea care are Ferodo le-a luat de la Buc.
Nu trimite nimeni prin posta in provincie? Ce pret au FSL-urile? |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
danutz_r |
![]()
|
QUOTE FSL 845.... 50 sau 55 ron RON, in Vitan la magazinele din centrul targului |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@parpanel: Produse Ferodo sunt importate (si) de Autototal. Ei vand, cu exceptia magazinului din Bucuresti, doar catre distribuitori. Intra la ei pe site (autototal.ro) si vezi ca gasesti telefoanele de la depozitul lor din Galati. Vezi si ce magazine din Galati se aprovizioneaza de acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
parpanel |
![]()
|
Am sunat si mi-au dat un numar de la un magazin care nu are nicio treaba cu placutele de frana. Oricum, am comandat deja pe net si astept coletul zilele astea.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu sunt din pitesti si vreau sa-mi schimb palcutele acum durerea e ca nu prea ma pricep de care sa iau si de unde? sunt satul de magazinele astea de rahat poate imi dai u adresa parpanel, vreau sa fie orgininale nu facaturi. multmumesc anticipat
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
parpanel |
![]()
|
Maine ar trebui sa ajunga placutele si atunci o sa vad ce fel sunt si astea
![]() In principiu eu am gasit numai la http://www.autototal.ro/news.php sau http://www.prorom.ro/index.php?p=p_21&iCategory=21&iPage=5. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Am gasit la Autosoft urmatoarea adresa in Bucuresti:Bd. Splaiul Unirii nr. 96
Sti cumva daca au si magazim la aceasta adresa sau e doar depozit? Vreau sa cumpar placutele de la ei. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
parpanel |
![]()
|
Din ce am vorbit cu ei se pare ca lucreaza numai prin distribuitori.
Aici zice clar http://www.autototal.ro/forum/index.php/topic,4.0.html |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
RSV |
![]()
|
Naspa
Firma care are site-ul www.prorom.ro e a unui arab si are sediul undeva prin Ferentari Imi e cam fica sza ma duc pe acolo dapai sa mai cumpar ![]() Stie cineva un magazin de piese auto care vinde FERODO 845 (indiferent de varianta) pentru Logan in afara de Vitan? P.S: In Bucuresti |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, e unul chiar in acest topic. Mai sus cateva pagini. Eu mi-am pus FDB845, dar cam scartie uneori.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
parpanel |
![]()
|
QUOTE(RSV @ 27 Apr 2008, 11:36) Naspa Firma care are site-ul www.prorom.ro e a unui arab si are sediul undeva prin Ferentari Imi e cam fica sza ma duc pe acolo dapai sa mai cumpar ![]() Stie cineva un magazin de piese auto care vinde FERODO 845 (indiferent de varianta) pentru Logan in afara de Vitan? P.S: In Bucuresti http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1220592 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
RSV |
![]()
|
mersi
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Am citit cu o pagina mai in spate ceva despre un senzor de uzura! Am masina din decembrie 2004 model cu ABS! Chiar exista senzorul ala pe masina? Functioneaza?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
parpanel |
![]()
|
Nu exista senzor uzura pe logan.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am cautat astazi placute de frana si mi s-au dat fara ezitare unele in cutii galbene aparent de origine pe care scria si renault si Clio II.
L-am rugat pe vanzator sa desfaca o cutie sa vad ce scrie pe ele. Mie mi s-a parut ciudat sa vad ca scrie si Ferodo si TRW si un cod care nu se regaseste la Ferodo, pe care l-am mai vazut insa mentionat pe acest tread: U 3360. Cred ca e vorba de cutia si placile postate anterior de bassfreak: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=35970 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=35971 Se pare ca astfel de placute se gasesc foarte frecvent prin majoriatea magazinelor de cartier. Mie mi s-au parut cam dubioase. Codul ala (U3360) nu pare sa fie de la Ferodo , iar o cutie galbena pe care sa scrie renault cred ca orice chinez o poate gasi sau o poate face. Ma rog, poate exagerez, dar este o posibilitate. Voi ce parere aveti? Dintre cei care ati montat asa ceva, ce parere aveti despre ele? This post has been edited by JORJ: 15 Aug 2008, 00:29 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
parpanel |
![]()
|
Piraciuni ordinare.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ferodo recomanda:
pt logan berlina 1.4 mpi set placute frana,frana disc FDB1781 Partea de montare punte fata Sistem frânare TRW sau FSL1781 Partea de montare punte fata Sistem frânare TRW |
--------------------
/
/
/
|
|
mdi_pro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 March 08 ![]() |
Pentru Prestige1.5 dci 85 cp noiembrie 2007 are cineva idee ce placute merg?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.5 dCi 85 Cp
- CL 03 LPA
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Exact asta m-ar interesa si pe mine, daca la discurile ventilate (dci 85) trebuie tot aceleasi placute sau difera?
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La Loagan sunt doua tipuri de etriere:
- Berlina 1.4, 1.6 8V & 16V, DCI - primele tipuri sunt astea: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=628585 - MCV 1.6 16V http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1328664 Daca va uitati la etrier se observa imediat ce tip de placute aveti (etrierul de MCV este vizibil mai lung iar placutele au "urechi" pe laterala). In alta ordine de idei, am facut aprox 25.000 km cu placutele Bosch schimbate de mine, asa ca le-am tras o inspectie vizuala. S-au tocit cam jumatate (80% din km in Bucuresti), s-au tocit uniform (atat pe aceeasi roata cat si stanga - dreapta), nu scartaie si franeaza foarte bine masina. Discurile sint inca in parametrii, sunt polizate uniform, fara santuri sau alte semne (sunt aproape oglinda). La inceput ma cam speriasem de viteza cu care se toceau (mi s-a parut ca placutele sunt foarte dure si ataca discurile), dar dupa ce s-au asezat placutele totul a reintrat in normal. Pana acum comportamentul placutelor a fost exemplar, recomand cu caldura. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si cit au costat aceste placute @YRX.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
90 de lei. Codul lor l-am postat la "piese de schimb de ne-origine".
Atentie, cand cumparati Bosch sa fie sursa de incredere (canal oficial) - Bosch Car Service (gasiti reprezentantele pe site) sau distribuitori mari gen Meteor, Augsburg. Daca luati de la un magazin mic sa-i intrebati de unde le au, eventual cu dovada (Meteor de ex pune pe cutie un stiker cu numele lor). Sa nu luati piraciuni fabricate in Irak sau Iordania. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mdi_pro |
![]()
|
Varianta de MCV 1.6 nu corespunde mai degraba cealalta se vede urechiusa de sus su orificiul, etrierul e TRW
|
--------------------
Dacia
Logan
- CL 03 LPA
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
salutare,
am tot citit pe aici opiniile despre placute, ba Ferodo, ba Valeo, ba nu stiu care, acum hai sa tragem concluzia pentru Prestige 16v care este cea mai potrivita? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
mdi_pro |
![]()
|
7711130071 asta e codul pentru berlina Diesel de 85cp
7701207066 cod pentru benzina placutele sunt identice difera doar compozitia materialului, sincer recomand pe cele de diesel au granulatia mai mica. |
--------------------
Dacia
Logan
- CL 03 LPA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:25 |