placute frana
![]() ![]() ![]() |
placute frana
tty |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege 2.0 16v
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Salut.
Stie cineva sigur daca placutele de frana TEXTAR cu codul 77 11 130 071 merg la Logan cu ABS? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alea sunt facute de ITT F.P.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Si cu ce ma ajuta pe mine daca stiu asta?
This post has been edited by bae: 6 Jul 2010, 12:58 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
esmeron |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 August 07 ![]() |
A pus cineva placute de frana Motrio pe Logan? Daca da,sa-mi spuna si mie cum sunt! Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
n prieten de al meu si a pus ,si parerea lui dupa un timp este ca pentru cine merge mosnegeste, sau nu se grabeste de fel, sunt bune
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
salutare ...aveti idee cat costa manopera pt. schimb placutze de frana logan fara abs?
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
incearca in service...
|
--------------------
...
...
...
|
|
kamimura |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b24gfi @ 10 Aug 2010, 15:20) 40 de lei. 11 Aug 2010, 10:49: QUOTE(bae @ 6 Jul 2010, 13:58) Te ajuta sa stii ca nu sunt textar. Aia de la service care le vand ar trebui sa stie daca se potrivesc pe masina ta sau nu. This post has been edited by einstein1984: 11 Aug 2010, 09:49 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
@tty: Eu am Master Sport normale, adica din acelea rosii la vreo 44 de lei setul si prind la fel de bine in orice conditii ca cele din fabrica. Am fost la ITP si m-a chemat nenea de acolo sa-mi arate ce frane am. Am crezut ca e de rau, dar zice ca e foarte bine: eficacitate 78%. Asta sa fie si ceva stiintific, dar nestiintific nu sunt cu nimic mai prejos decat alea din fabrica si costa 25%. Alea ceramice sigur sunt bune insa nu stiu cat s-ar bucura discurile de ele.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Care incearca un set Brembo P 68 037 (Logan 1,4 1,6 1,5) sa traga un review?
Eu d-abia le-am schimbat asa ca mai am mult pana la urmatorul schimb... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
ms de rsp 84
11 Aug 2010, 13:55: ms de rsp 84 This post has been edited by b24gfi: 11 Aug 2010, 13:55 |
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Codul este pentru sistemul Lucas, etrierul si placutele difera doar la VAN, Pik-up si anumite variante de MCV unde este ATE. Adica sunt pentru etrierul "mic".
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kamimura @ 11 Aug 2010, 09:46) el merge de te baga in scaun ,dar problema ar fii in momentul frinarii bruste ,nu a simtit aceeasi siguranta ca cele de origine pe care le a avut .intre timp intervin unele probleme ,uzura discului si a lichidului de frina. This post has been edited by mykissfm: 11 Aug 2010, 14:59 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Poate ne lamuresti cum sta treaba cu o placuta foarte buna, dupa cum se sustine, care ar trebui sa lucreze in temperatura mai mica decat una proasta datorita faptului ca timpul efectiv de franare este mai mic. Deci lucrurile stau cam pe dos de cum spui tu. Daca intr-adevar stii in ce fel conteaza coeficientul de frecare si felul in care se modifica o data cu temperatura.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
andreispeed40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 May 08 ![]() |
Va salut!
Cei care ati montat placute de frana EBC si aveti deja ceva km parcursi cu ele, imi puteti spune cum se comporta? Ma intereseaza zgomotul produs la franare, eficienta franei si cat de mult uzeaza discul de frana (disc frana stock) . Am inteles ca ar accentua f mult uzura discului de frana. Multumesc! |
--------------------
dacia
logan
2007 laureate
|
|
mykissfm |
![]()
|
QUOTE(SORAN @ 23 Apr 2010, 12:34) Placute Ferodo Premier asociate cu discuri Brembo sau daca exista finante cu Brembo max. Rezultate excelente. Investitia pentru berlina (discuri Brembo + Ferodo Premier) a fost aproximativ 315 ron si am primit si un spray curatator de frane. Produsele sunt de la daciashop.ro eu am combinatia discuri ferodo si placute ferodo premier, ceva bun cu investitie mica,400 ron cu tot cu montaj inconparabil cu ce a fost din fabrica. acum pot spune ca am frine. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
placutele EBC sunt silentioase si nu accentueaza uzura discului.
cine ti-a zis povestile astea? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Un mecanic care lucreaza la dealer dacia probabil
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Doctrou zicea ca nu tin la fading. Sau nu cum tin ferodo premier.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce versiune de ebc?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
Greenstuff.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
Orice placute mai rasarite vor accentua uzura discurilor de origine,cel putin in cazul celor neventilate, sunt moi rau. Dar sut destule optiuni si pentru discuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andreispeed40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 May 08 ![]() |
Inteleg cum sta partea cu uzura discurilor .
Dar cum se comorta placutele EBC la franare? Franeaza bine ? la rece, la cald... De semenea intre EBc si Ferodo Premier ce recomandati? Multumesc! This post has been edited by andreispeed40: 7 Sep 2010, 07:03 |
--------------------
dacia
logan
2007 laureate
|
|
ydaniel |
![]()
|
intr-adevar discurile sunt cam moi,dar sunt ieftine.!!
ferodo premier am avut la 1310 si am fost f multumit. o comparatie ferodo premier -ebc pe acceasi model de masina inca nu am facut. as alege EBC greenstuff. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
YRX |
![]()
|
ieftine? De banii de un disc de origine mi-am luat un set Brembo.
@andreispeed40 Daca ai discurile standard ia-ti cele mai moi placute pe care le gasesti, dintre cele 2, Ferodo Premier sunt cu siguranta mai moi si cine a folosit s-a declarat multumit de ele. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca e de schimbat si discuri merita ebc disc si placute. Oricum discuri de origine se apropie de pretul brembo sau ebc. 1 set de ebc greenstuff a terminat un set de discuri in cam 50k. Adica au fost schimbate placutele de origine la 30k si acum masina are 80k si un pic si discurile sunt mult sub limita minima(a zis mecanicul) insa tind sa il cred ca m-am uitat si eu la ele si au sant adanc. Masina este a unui prieten in schimb a zis ca e diferenta de cand a pus placutele ebc. Zicea ca merita.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 7 Sep 2010, 09:24) ieftine? De banii de un disc de origine mi-am luat un set Brembo. @andreispeed40 Daca ai discurile standard ia-ti cele mai moi placute pe care le gasesti, dintre cele 2, Ferodo Premier sunt cu siguranta mai moi si cine a folosit s-a declarat multumit de ele. Ferodo SL sunt bune pentru discurile de origine daca nu vrei sa-ti manance discurile. Franare echivalenta cu placutele de origine care mananca discurile. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:51 |