ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
![]() ![]() ![]() |
ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La mine copilotul(copiloata) poarta tot timpul centura!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu cred ca a facut-o intetionat ... sa aiba partenera gura incapatoare
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Dumnezeu s-o ierte...
Vad ca avea stopuri de tuning....deci nu cred ca se grabea undeva...Probabil asta era stilul lui de condus. Nu stiu de ce cred eu...ca se ducea la cursele care au fost sambata seara... This post has been edited by andu911: 20 Sep 2006, 15:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://www.hunedoreanul.ro/index.php?id=22...uid=3&conf_uid=
Ala din Dacie era beat mort. Proprietarul Loganului de pe margine facea crize ca i-a indoit masina de o luna. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cand (mv^2)/2 este urias, nimic nu te poate scapa decat daca AI cu ce sa absorbi acel mv^2/2 al camionului - 10tone la 50-60km/h+viteza volvo-ului.. => numa intr-un tanc care sa fie capabil sa idoaie camionu si sa tarasca camionul pastrand directia si sensus de mers al tancului puteai sa scapi facand praf camionul..
pure physics |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi in Bucuresti (S3) pe Rebreanu la intersectie cu Barajul Sadului.
Picture_47_.jpg ( Size: 57.74k ) Number of downloads: 316 Nu a intrat singur acolo l-a lovit din spate ceva. Probail o duba mai veche, care nu se vede in poza. Scuze pentru calitate (telefon). Nu am avut timp sa ma interesez de prea multe ca ma grabeam. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
A dat si la stirile de la ora 19 de pe pro tv
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Un trailer cu nu stiu cate logane, care trebuiau sa ajunga la Paris pt expozitie, s-a rasturnat in comuna Prunisor, Judet Mehedinti.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
eu, in noiembrie 2002, dn1, max 90km/h, conform martorilor, nu stiu cum s-a intamplat
accident_cips_noaptea1.jpg ( Size: 23.77k ) Number of downloads: 208 a_f_s.jpg ( Size: 18.28k ) Number of downloads: 148 a_l_s.jpg ( Size: 27.43k ) Number of downloads: 171 a_s_f.jpg ( Size: 20.89k ) Number of downloads: 150 accident_cips_x13.jpg ( Size: 51.89k ) Number of downloads: 155 accident_cips.jpg ( Size: 48.09k ) Number of downloads: 131 This post has been edited by chicano: 4 Mar 2007, 22:39 |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
- B-00-OOO under construction
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Dumnezeule!!! >>> Cum spunea cineva: "Daca ai fi fost pisica, asta ti-ar fi consumat 8 vieti din 9".
Bine ca ai scapat. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 4 Mar 2007, 23:34) in spital am stat 3 saptamani. am avut noroc mare de tot, doctorii nu-mi dadeau sanse deloc. mana rupta (ambele oase de la antebrat stang), femur stang rupt, fractura de bazin, fractura de apofiza, patru coaste rupte, plaman spart, tcc (traumatism cranio-cerebral) si o zgarietura pe nas. acum sunt ca nou, au ramas doar semne...fizice (cicatrici pe mana/picior) |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cum sa facut masina aia in halul ala arca ar fi mers cu 100 km /h din lateral nu alta ,pff chiar ca bine ca ai scapat erai singur s ainteleg
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Accidentul s-a petrecut cumva la Otopeni?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
Ai avut noroc de masina ca ai scapat "doar" cu atat, altele se rupeau in 2.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Mar 2007, 07:44) Nu are neaparat legatura. Chiar daca nu e din Romania, uite un exemplu de masina rupta in doua, unde soferul n-a patit nimic. Adica ... si-a zgariat degetul mic si a trebuit pansat. ![]() (tipul cu mobilul din poza a 3-a) This post has been edited by anamana: 5 Mar 2007, 13:28 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
chicano |
![]()
|
va multumesc tuturor pentru suportul moral.
da, accidentul a fost pe dn1, aproape de intrarea in bucuresti, aproape de un lukoil. au dat atunci imagini la pro, antena 1 si b1. accidentul a fost la ora 21 si eu eram la stitile de seara de la 22...asa au aflat o parte din rude, prieteni de intamplare. nu aveam peste 100, dar fara frana, sa te izbesti din lateral la viteza aia... nu-mi amintesc cum s-a intamplat deoarece m-am lovit la cap si am fost inconstient, am avut si probleme cu memoria o perioada (in continuare am, deoarece nu-mi amintesc cum s-a intamplat). un martor a zis ca am derapat si m-am oprit in stalp (se poate, pentru ca ploua afara, era apa pe carosabil, in curba...acvaplanare...) eram singur in masina si am ajuns cu tot cu scaun pe locul din dreapta. cd-urile din buzunarul usii din stanga ajunsesera pe mijlocul masinii, politaii care au cercetat cazul au crezut m-am dus. ei sunasera la o luna juma dupa accident, ca trebuia platit stalpul la luxten si aveau nevoie de copie dupa asigurare. au ramas socati dand peste mine la telefon, viu fiind ![]() |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(anamana @ 5 Mar 2007, 13:25) Nu are neaparat legatura. Chiar daca nu e din Romania, uite un exemplu de masina rupta in doua, unde soferul n-a patit nimic. Adica ... si-a zgariat degetul mic si a trebuit pansat. ![]() (tipul cu mobilul din poza a 3-a) atunci nu m-am exprimat bine, trebuia sa zic "te rupeau in doua" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pacat este ca cei care conduc in halul asta sunt in fata blocului sa-si puna vreo aripioara de rechin pe plafon, sau sa mai puna niste stopuri transparente la masina. Sau chiar daca se uita pe forum, se gandesc: 'eu sunt jmecker si stiu sa conduc foarte bine. Mie n-are cum sa mi se intamplae chestia asta.'
Sofatul in Romania, e o chestie de noroc, la cati zmei umbla pe sosele. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Masina implicata in accident, avea airbag-uri laterale sau airbag tip cortina? Avea centuri cu pretensionare?!
Daca nu avea elemente de siguranta, nu mai bine iti mai iei pulsul odata, ca parca e paranormala treaba deja?! This post has been edited by george_slz: 5 Mar 2007, 18:34 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
chicano |
![]()
|
QUOTE(george_slz @ 5 Mar 2007, 18:33) Masina implicata in accident, avea airbag-uri laterale sau airbag tip cortina? Avea centuri cu pretensionare?! Daca nu avea elemente de siguranta, nu mai bine iti mai iei pulsul odata, ca parca e paranormala treaba deja?! era o alfa din 98 fara airbag lateral si nu mai stiu daca avea centuri cu pretensionare. purtam centura si ma gandesc ca m-a ajutat destul de mult. multi mi-au spus ca mai bine era fara centura, poate nu ma tinea acolo strans in scaun sa ma striveasca stalpul ala, altii ca...daca nu o aveam zburam prin geamurile masinii si cine stie unde mai dadeam cu capu...etc nu prea sunt genul care sa dau frau liber cailor putere din masina, nici chiar cand sunt singur. respect regurile de circulatie (in general) mai putin cele cu parcarea. ceasul rau, vorba romanului. imi pare rau ca i-am speriat rau pe cei din familie, prietenii... am fost si sunt constient ca puteam sa o patesc rau de tot, sa paralizez sau sa dispar de pe fata pamantului. ![]() poate ar trebui sa dau si eu un sfat pentru soferi, asa, ca unu care a scapat din ceva nasol? sa spun sa nu mai apasati asa de rau pedala de acceleratie? sa fiti mai atenti in trafic? nu, nu o sa fac asta pentru ca sunt convins ca pozele intalnite in acest topic spun mai mult decat o mie de cuvinte. |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Hmm. Ai facut tu ceva bun pe fata pamantului de ti-a mai dat Dumnezeu o sansa. Vezi sa nu o ratezi si pe asta!
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Bine ca ai scapat fara probleme.
Insa daca nu ma insel, afirmi ca nu iti amintesti de ce ai ajuns in situatia de derapaj. Nu cumva aveai probleme cu frana? Franele spate. Am avut odata o situatie ,cand, datorita reglajului prost al repartitorului, de la vechea mea dacia berlina, am atins frana mai serios, ca sa reduc viteza, pt nuca era situatie de urgenta. Atunci s-a intamplat ca masina sa plece brusc din spate, rotile din spate blocate, cele din fata mergeau inca, in fata aveam o duba iveco imensa, galbena, imi amintesc momentul, pentru ca am fost mai lucid ca niciodata, am lasat piciorul de pe frana si s-a redresat ca prin minune masina si am trecut la fix pe langa duba si o dacie parcata"regulamentar" pe banda 1. Totul a fost scurt, cu scartait de frana, i-am speriat si pe sofer si pe martori....si inca traiesc. Vina era...a unui mecanic, care intervenise la repartitor si de la atatea aerisiri facusem varza si servo,....pe care am schimbat-o apoi, dar tot se manifesta acel fenomen. Apoi am descoperit ca vechiul proprietar, pusese arcuri "defata", pe spate si modificase pozitia repartitorului, o facuse bine, dar primul mecanic care a vazut masina apoi a modificat pozitia, asa cum stia el...si problemele au inceput sa apara... |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
slipperyshadow |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 8 January 07 ![]() |
|
--------------------
hyundai
accent
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Clipul e din Rusia. Au ei un tunel acolo si apa se infiltreaza in tunel si ingheata. De aici 'spectacolul'.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:47 |