ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
![]() ![]() ![]() |
ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
donraulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Se observa din pen-ultima poza ca modelul este Ambiance (deci nu aveau cum sa sara airbag-URILE, pentru ca nu are decat unul). Impactul nu a fost frontal deci nici nu avea de ce sa sara.
Centura salveaza viata. Clar. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
si de ce ar fi sarit airbag-urile ?
This post has been edited by avathan: 3 Jul 2006, 14:19 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(donraulo @ 3 Jul 2006, 14:48) daca tot se discuta aici de casco, am si eu o intrebare intrebatoare eu personal am senzatia ca cei care au casco, au o atitudine mai agresiva la volan, cauzata de principiul conform caruia, daca o lovesc, oricum nu scot eu bani din buzunar, asa ca .... "ma bag". poate ca senzatiile mele sunt eronate, insa de, sunt ale mele. Da, ai dreptate, acelasi lucru se aplica si la cei cu rable (care ii doare in pix daca le cade rugina), precum si cu cei cu SUV-uri (in special daca au bull-bar-uri) si la fel si la autobuze/camioane/tiruri (care sunt maaaaaaaari). Hai sa nu exageram!!! Generalizarile nu sunt bune. Am casco de cateva luni pe noua masina si nu cred ca merg mai agresiv. Sau daca merg mai agresiv nu o fac in nici un caz pt ca am casco ci pentru ca ma grabesc si (sublinez: si) conditiile de drum mi-o permit. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Faza cu am casco si ma bag ca ma doare undeva nu tine!
Doar stiti foarte bine ca in service nu mai iese ca originalul. Mai ales cu cele din Romania unde sunt varza! Prefer sa am reperele si totul original din fabrica, si sa nu pierd timpul pe la politie si pe la service. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Cu o mana de chit si una de vopsea masina va arata ca noua!
![]() |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Si va fi vanduta in Vitan de vreun tigan !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Bineinteles ca de cand am Casco conduc extrem de agresiv!
![]() Ma linisteste foarte mult ideea ca, in cazul unui accident, mostenitorii mei ( nu aia care erau cu mine in masina) vor primi 75% din valoarea masinii mele si, prin urmare nu se vor zgarci la coliva. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
De reparat se repara. In iarna un prieten s-a rasturnat de 3 ori cu un logan 1.6 intre urziceni si buzau, si nu numai ca a scapat fara nici o zgarietura, dar a scos masina cu propriile forte din sant( dupa ce i-a facut pana). Masina a fost reparata la service dacia (avea casco) desi distrugerea a fost undeva pe la 65-70%.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
Atata timp cat cel mai neinsemnat accident posibil (ex: aripa infundata prin oras, la 30 km/h) te costa cel putin cat CASCO pe un an de zile, eu cred ca merita cu varf si indesat. Faptul ca am CASCO nu ma determina sa merg mai agresiv decat mergeam de obicei, fiindca nu imi garanteaza si integritatea mea si a celor care sunt cu mine in masina.
|
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Carnagiu la periferie
Din autoturismul Opel Vectra făcut praf, ce rulase cu peste 150 de kilometri la oră, polițiștii au ridicat niște pastile roz, o pipetă și o narghilea. Oamenii legii vor verifica dacă protagoniștii tragicului eveniment consumaseră substanțe halucinogene. Gheorghe Neagu Circulau cu o viteză de peste 150 de kilometri pe oră, din moment ce autoturismul a retezat stâlpul de beton. Șoferul mașinii, Ionuț Cătălin Meilă, luase permisul auto de doar câteva zile, mai exact de pe 29 august. Trei tineri au murit, iar unul se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Mehedinți, după ce mașina în care se aflau a părăsit carosabilul și a retezat un stâlp de beton de pe marginea DN 67, la intrarea în Severin, dinspre Halânga. Viața lor s-a sfârșit la 19 ani Potrivit polițiștilor, cumplitul accident de circulație s-a petrecut duminică în jurul orei 5, pe fondul vitezei excesive la volan. Atât decedații, cât și persoana grav rănită sunt din Severin și au aceeași vârstă, respectiv 19 ani. În urma impactului cu stâlpul, trei dintre victime au fost proiectate prin parbriz, iar a patra a fost scoasă dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Din autoturismul făcut praf, polițiștii au ridicat, printre altele, un dispozitiv tip narghilea din metal, de culoare galbenă, o pipetă și mai multe pastile de Ibuprofen. Mai-marele Serviciului Poliției Rutiere Mehedinți, comisarul-șef Gheorghe Neagu, a declarat că numai analizele medicale vor dovedi dacă persoanele implicate s-au aflat sub influența drogurilor: “În urma verificărilor, se va stabili cu siguranță dacă persoanele implicate se aflau sub influența substanțelor interzise. Deocamdată este prematur să ne pronunțăm. Așa este, din mașină s-au ridicat niște medicamente de culoare roz, o pipetă și o narghilea galbenă.” Unul singur are șanse de supraviețuire Cei care au murit pe loc sunt Mihai Coricovac și Angela Giorgiana Pârșan. Șoferul autoturismului Opel Vectra, înmatriculat în Franța, Ionuț Cătălin Meilă, a decedat, câteva ore mai târziu, la spital, din cauza complicațiilor. Singurul despre care medicii susțin că are șanse de supraviețuire este Cătălin Băltănescu. Probau mașina Surse demne de încredere ne-au dezvăluit că tinerii erau prieteni, iar în noaptea respectivă se plimbaseră pe la mai multe baruri prin Severin. Cel mai probabil, pe șoseaua unde și-au găsit sfârșitul ei plecaseră să probeze autoturismul, deoarece acesta fusese cumpărat în urmă cu o săptămână de Mihai Coricovac. Astea sunt pozele cu masina "Carnagiu La Periferie" PS: Photo XMihai Rog un moderator sa uneasca post #161 cu #167, daca se poate Attached thumbnail(s) DSCN7000.JPG ( Size: 117.14k ) Number of downloads: 453 DSCN7001.JPG ( Size: 120.58k ) Number of downloads: 345 DSCN7002.JPG ( Size: 115.52k ) Number of downloads: 277 DSCN7003.JPG ( Size: 113.25k ) Number of downloads: 534 DSCN7004.JPG ( Size: 99.49k ) Number of downloads: 251 DSCN7005.JPG ( Size: 102.03k ) Number of downloads: 215 DSCN7006.JPG ( Size: 91.65k ) Number of downloads: 209 DSCN7007.JPG ( Size: 106.47k ) Number of downloads: 233 DSCN7008.JPG ( Size: 107.92k ) Number of downloads: 254 DSCN7009.JPG ( Size: 75.44k ) Number of downloads: 283 DSCN7010.JPG ( Size: 87.69k ) Number of downloads: 274 DSCN7011.JPG ( Size: 119.36k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte! Alti putzoi care si-au luat carnetul de cateva zile si se cred Schumacher. Din pacate
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Da, Dumnezeu sa-i ierte
Toti 3 erau prieteni cu mine ![]() ![]() Mai exact aveau 195km/h, erau bauti si drogati ![]() Dumnezeu sa-i aibe in grija lui. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da..mai multe sanse sa fi avut 195 decat 150..un stalp de beton este foarte greu de retezat..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 4 Sep 2006, 09:46) Dumnezeu sa-i ierte! Alti putzoi care si-au luat carnetul de cateva zile si se cred Schumacher. Din pacate ![]() Eu lunar verific masina copilului si la asigurator am vorbit sa ma sune daca vine el singur de capul lui cu vreun accident.Copilul adica baiatul cel mare are permisul de la 18 ani si pana acum la 25 de ani a avut un singur accident la care am fost si eu de fata si desi a facut masina praf nu a fost el de vina.Deci parintii daca vor se pot implica daca nu mai mult ca sigur raman fara copii si e tragic. |
--------------------
a
b
c
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Salutare,
Cine are poze sau detalii in legatura cu accidentul acela cu passatul in care si-a pierdut viata un tanar de 19 ani ? Cu toate ca il cunosteam pe acel baiat ..... Odihneasca-se in pace ! This post has been edited by Ci_co: 5 Sep 2006, 12:59 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ING se reprofileaza pe vanzari auto sh....
BMW-ul s-a luat la intrecere cu un motor ( pe Calea Dorobanti ieri noapte ), si dupa ce a vrut sa evite o masina , a proiectat Nova care ere parcata in fata ING-ului. Am inteles ca in accident ar fi fost implicat si masina ( un Jeep ) al viceprimarului Ludovic Orban. 1.JPG ( Size: 30.08k ) Number of downloads: 231 2.JPG ( Size: 27.58k ) Number of downloads: 187 3.JPG ( Size: 31.22k ) Number of downloads: 222 4.JPG ( Size: 33.22k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Uite, iti parchezi masina ca omu',linistit, in fata blocului si o gasesti a doua zi varza din cauza unui meserias cu un BMW. Vine nenea de la asigurari si iti spune ca Nova ta nu merita mai mult de 45 de milioane pentru ca e din anul X, desi poate era super pusa la punct. Ala isi ia o gramada de bani pe BMW-ul lui pentru ca e de fabricatie recenta, ia tu te trezesti ca ai ramas fara masina iar la banii care ii vei primi,plus ce mai iei pe epava nu poti sa cumperi o masina ca lumea.
Nu e viata minunata? |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Exact asa ceva mi s-a intamplat si mie cu vechea berlina in 2004. Intr-o sambata seara aud o frana si o busitura. In gluma am spus "sper sa nu se fi oprit in masina mea". Nu o puteam vedea din apartament. Dimineata surpriza... masina lovita in partea dreapta spate si mutata cam la 90 de grade de locul initial. Adica, masina statea initial perpendicular pe trotuar, cu rotile din fata pe trotuar si cu cele din spate pe strada si din accident a ajuns cu toate rotile pe trotuar si paralel cu bordura.
Vinovatul era beat si mai lovise vreo trei masini in noaptea respectiva. Accidentul a avut loc in mai, masina care a produs accidentul era inmatriculata in Belgia si asigurata de o companie franceza. Soferul era un cetatean Rrom care lucra in Belgia. Dauna totala. Dacia 1300 din '84. Bani in mana 18 mil, care mi-au parvenit abia in septembrie-octombrie, datorita incetinelii cu care s-au miscat Parchetul si compania romana de asigurari. Oricum suma primita a fost corecta. Atelier de tinichigerie dintr-o curte, un nea' ca mester, ceva piese de la dezmembrari, vopsit ici si colo, la sfarsitul lui noiembrie aveam masina. Si uite asa am avut eu de alergat toata vara, stand cu masina facuta zob in fata blocului. In luna mai a anului urmator am dus-o la Remat - program rabla. O istorie destul de zbuciumata, nu? P.S. Sincer il compatimesc pe cel cu Supernova. This post has been edited by Diac: 9 Sep 2006, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, destul de rau.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La ora actuala Calea Vacaresti este blocata spre Piata Sudului. Un Peugeot s-a facut un morman de fiare intr-un stalp langa sina de tramvai. Nu am fost de fata, dar privelistea e groaznica: masina e contorsionata dupa stalp, motorul e la cativa zeci de metri, bara e pe undeva pe trotuar etc. Mi-am dat seama ca e Peugeot dupa emblema care zace pe undeva pe trotuar. Tot tacamul: politie, pompieri, RATB, descarcerare, salvari. Priveliste de groaza.
Asadar, atentie la cum conduceti. Mai bine ajungi mai tarziu decat deloc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
M-am speriat ieri de mi-a inghetat sangele-n vene . Mergeam noi frumos pe buzau-braiala , aproximativ 120 km/h si in fata pe sens opus se apropia o rabla de dacie . La mica distanta de noi am vazut si eu cum arata o explozie de cauciuc ; in prima faza s-a facut un nor de praf ( cauciucul spart a sarit in noroiul de pe aripi ) , apoi masina s-a lasat brusc pe stanga ... Soferul meserias sau norocos , a stiut sa tina masina dreapta si cand a incetinit suficient a tras pe dreapta . Cred totusi ca a avut tubeless
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Nasol sa patesti asa ceva, daca nu ai experiena esti pus intr-o situatie neplacuta
![]() Concluzia: Sa margem in basca noastra mai incet si mai prudent !! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sambata, mihai bravu colt cu vatra luminoasa o dacia a intrat in tr-un salp de beton si s-a incolacit pe el. soferul a zburat prin geam si pasagera din dreapta a ramas printre fiare.
dumnezeu sa ii adihneasca. a fost dat si pe protv. stalpul este si acum retezat in intersectie si semafoarele nu functioneaza. de sambata pana acum s-au mai lovit cativa din cauza ca nu au dat prioritate ![]() eu locuiesc acolo. sa auziti noaptea frane bruste acolo........... oricum acea intersectie este blestemata. nu exista saptamana (in special noaptea) sa nu dea cineva in scuarul de tranvai care nu este semnalizat(a fost odata dar a fost raschetat) This post has been edited by wolfin: 18 Sep 2006, 14:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pe Vacaresti s-a intamplat...am vazut si eu... Avea peste 140 km/h. Era un Peugeot 206 parca...motorul ii zburase la 10 metri de masina. Era un baiat cu prietena lui...ea a murit pe loc, el cica era in coma...
|
--------------------
-
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ai dreptate. am facut eu confuzie. Pe mihai bravu o betoniera a intrat in stalp
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 18 Sep 2006, 21:03) Pe Vacaresti s-a intamplat...am vazut si eu... Avea peste 140 km/h. Era un Peugeot 206 parca...motorul ii zburase la 10 metri de masina. Era un baiat cu prietena lui...ea a murit pe loc, el cica era in coma... E exact accidentul de care am povestit si eu mai sus. Intr-adeva masina era un Peugeot 206. OT: urasc accidentele in care soferul scapa bine merci si ceilalti nevinovati isi pierd viata ... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
era gagica-sa...iti dai seama ce bine se simte ca a omorat-o, din jmecheria lui
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am vazut si io un viteaz d-asta...a vrut sa-si impresioneze gagica, a luat o curba cu 80 la ora cu frana de mana si s-a oprit in stalp. El n-a patit nimic, ea a rams fara dinti!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:10 |