DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA

donraulo
post 3 Jul 2006, 13:48
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: B

daca tot se discuta aici de casco, am si eu o intrebare intrebatoare

eu personal am senzatia ca cei care au casco, au o atitudine mai agresiva la volan, cauzata de principiul conform caruia, daca o lovesc, oricum nu scot eu bani din buzunar, asa ca .... "ma bag".

poate ca senzatiile mele sunt eronate, insa de, sunt ale mele.

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AND
post 3 Jul 2006, 13:48
Post #152

Membru autentic

From: Bucuresti

Se observa din pen-ultima poza ca modelul este Ambiance (deci nu aveau cum sa sara airbag-URILE, pentru ca nu are decat unul). Impactul nu a fost frontal deci nici nu avea de ce sa sara.

Centura salveaza viata. Clar.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
avathan
post 3 Jul 2006, 14:17
Post #153

eu.

Group: Banned
From: Buc

si de ce ar fi sarit airbag-urile ?

This post has been edited by avathan: 3 Jul 2006, 14:19

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
bj
post 3 Jul 2006, 14:23
Post #154

membru de nevoie

QUOTE(donraulo @ 3 Jul 2006, 14:48)
daca tot se discuta aici de casco, am si eu o intrebare intrebatoare

eu personal am senzatia ca cei care au casco, au o atitudine mai agresiva la volan, cauzata de principiul conform caruia, daca o lovesc, oricum nu scot eu bani din buzunar, asa ca .... "ma bag".

poate ca senzatiile mele sunt eronate, insa de, sunt ale mele.
*

Da, ai dreptate, acelasi lucru se aplica si la cei cu rable (care ii doare in pix daca le cade rugina), precum si cu cei cu SUV-uri (in special daca au bull-bar-uri) si la fel si la autobuze/camioane/tiruri (care sunt maaaaaaaari).

Hai sa nu exageram!!! Generalizarile nu sunt bune.

Am casco de cateva luni pe noua masina si nu cred ca merg mai agresiv. Sau daca merg mai agresiv nu o fac in nici un caz pt ca am casco ci pentru ca ma grabesc si (sublinez: si) conditiile de drum mi-o permit.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
dRg
post 3 Jul 2006, 14:30
Post #155

Membru autentic

From: Galati

Faza cu am casco si ma bag ca ma doare undeva nu tine!
Doar stiti foarte bine ca in service nu mai iese ca originalul. Mai ales cu cele din Romania unde sunt varza! Prefer sa am reperele si totul original din fabrica, si sa nu pierd timpul pe la politie si pe la service.

--------------------
VW Bora 1.9 TDI 115CP 2000 Highline - XXXX
+
spooky51
post 3 Jul 2006, 21:35
Post #156

Membru incepator

Cu o mana de chit si una de vopsea masina va arata ca noua! biggrin.gif

--------------------
Spaceship X20 - ANDROMEDA4614DD
+
Jack Daniel's
post 3 Jul 2006, 22:25
Post #157

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Si va fi vanduta in Vitan de vreun tigan !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
prody
post 3 Jul 2006, 22:25
Post #158

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Bineinteles ca de cand am Casco conduc extrem de agresiv! 243.gif
Ma linisteste foarte mult ideea ca, in cazul unui accident, mostenitorii mei ( nu aia care erau cu mine in masina) vor primi 75% din valoarea masinii mele si, prin urmare nu se vor zgarci la coliva. popa.gif

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
disaster
post 3 Jul 2006, 22:28
Post #159

Membru cu detector de radar

From: UE - Bucharest

De reparat se repara. In iarna un prieten s-a rasturnat de 3 ori cu un logan 1.6 intre urziceni si buzau, si nu numai ca a scapat fara nici o zgarietura, dar a scos masina cu propriile forte din sant( dupa ce i-a facut pana). Masina a fost reparata la service dacia (avea casco) desi distrugerea a fost undeva pe la 65-70%.

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
+
cosmindavid
post 4 Jul 2006, 06:48
Post #160

Membru incepator

From: Hunedoara

Atata timp cat cel mai neinsemnat accident posibil (ex: aripa infundata prin oras, la 30 km/h) te costa cel putin cat CASCO pe un an de zile, eu cred ca merita cu varf si indesat. Faptul ca am CASCO nu ma determina sa merg mai agresiv decat mergeam de obicei, fiindca nu imi garanteaza si integritatea mea si a celor care sunt cu mine in masina.

--------------------
Mercedes C200 kompressor 2001 - HD 66 CIM
+
XMihai
post 4 Sep 2006, 00:12
Post #161

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Carnagiu la periferie

Din autoturismul Opel Vectra făcut praf, ce rulase cu peste 150 de kilometri la oră, polițiștii au ridicat niște pastile roz, o pipetă și o narghilea. Oamenii legii vor verifica dacă protagoniștii tragicului eveniment consumaseră substanțe halucinogene.

Gheorghe Neagu
Circulau cu o viteză de peste 150 de kilometri pe oră, din moment ce autoturismul a retezat stâlpul de beton. Șoferul mașinii, Ionuț Cătălin Meilă, luase permisul auto de doar câteva zile, mai exact de pe 29 august.

Trei tineri au murit, iar unul se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Mehedinți, după ce mașina în care se aflau a părăsit carosabilul și a retezat un stâlp de beton de pe marginea DN 67, la intrarea în Severin, dinspre Halânga.

Viața lor s-a sfârșit la 19 ani

Potrivit polițiștilor, cumplitul accident de circulație s-a petrecut duminică în jurul orei 5, pe fondul vitezei excesive la volan. Atât decedații, cât și persoana grav rănită sunt din Severin și au aceeași vârstă, respectiv 19 ani.
În urma impactului cu stâlpul, trei dintre victime au fost proiectate prin parbriz, iar a patra a fost scoasă dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Din autoturismul făcut praf, polițiștii au ridicat, printre altele, un dispozitiv tip narghilea din metal, de culoare galbenă, o pipetă și mai multe pastile de Ibuprofen.
Mai-marele Serviciului Poliției Rutiere Mehedinți, comisarul-șef Gheorghe Neagu, a declarat că numai analizele medicale vor dovedi dacă persoanele implicate s-au aflat sub influența drogurilor: “În urma verificărilor, se va stabili cu siguranță dacă persoanele implicate se aflau sub influența substanțelor interzise. Deocamdată este prematur să ne pronunțăm. Așa este, din mașină s-au ridicat niște medicamente de culoare roz, o pipetă și o narghilea galbenă.”

Unul singur are șanse de supraviețuire

Cei care au murit pe loc sunt Mihai Coricovac și Angela Giorgiana Pârșan. Șoferul autoturismului Opel Vectra, înmatriculat în Franța, Ionuț Cătălin Meilă, a decedat, câteva ore mai târziu, la spital, din cauza complicațiilor. Singurul despre care medicii susțin că are șanse de supraviețuire este Cătălin Băltănescu.

Probau mașina

Surse demne de încredere ne-au dezvăluit că tinerii erau prieteni, iar în noaptea respectivă se plimbaseră pe la mai multe baruri prin Severin. Cel mai probabil, pe șoseaua unde și-au găsit sfârșitul ei plecaseră să probeze autoturismul, deoarece acesta fusese cumpărat în urmă cu o săptămână de Mihai Coricovac.

Astea sunt pozele cu masina "Carnagiu La Periferie"

PS: Photo XMihai

Rog un moderator sa uneasca post #161 cu #167, daca se poate

Attached thumbnail(s)
DSCN7000.JPG ( Size: 117.14k ) Number of downloads: 453
DSCN7001.JPG ( Size: 120.58k ) Number of downloads: 345
DSCN7002.JPG ( Size: 115.52k ) Number of downloads: 277
DSCN7003.JPG ( Size: 113.25k ) Number of downloads: 534
DSCN7004.JPG ( Size: 99.49k ) Number of downloads: 251
DSCN7005.JPG ( Size: 102.03k ) Number of downloads: 215
DSCN7006.JPG ( Size: 91.65k ) Number of downloads: 209
DSCN7007.JPG ( Size: 106.47k ) Number of downloads: 233
DSCN7008.JPG ( Size: 107.92k ) Number of downloads: 254
DSCN7009.JPG ( Size: 75.44k ) Number of downloads: 283
DSCN7010.JPG ( Size: 87.69k ) Number of downloads: 274
DSCN7011.JPG ( Size: 119.36k ) Number of downloads: 265

--------------------
. . .
+
marksman
post 4 Sep 2006, 08:46
Post #162

Post mortem nihil est

From: sat

Dumnezeu sa-i ierte! Alti putzoi care si-au luat carnetul de cateva zile si se cred Schumacher. Din pacate popa.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
XMihai
post 4 Sep 2006, 10:41
Post #163

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Da, Dumnezeu sa-i ierte

Toti 3 erau prieteni cu mine sad.gif sad.gif

Mai exact aveau 195km/h, erau bauti si drogati sad.gif((

Dumnezeu sa-i aibe in grija lui.

--------------------
. . .
+
argon
post 4 Sep 2006, 10:51
Post #164

Mesaj semiautomat

Da..mai multe sanse sa fi avut 195 decat 150..un stalp de beton este foarte greu de retezat..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
St
post 4 Sep 2006, 16:25
Post #165

Membru

QUOTE(Illusi0n @ 4 Sep 2006, 08:46)
Dumnezeu sa-i ierte! Alti putzoi care si-au luat carnetul de cateva zile si se cred Schumacher. Din pacate popa.gif
*

Sincer mie nu prea imi pare rau dupa astia, mai mult dupa cei care raman in urma lor. Cel mai rau este atunci cand mai ranesc omoara si pe altii.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bulan
post 4 Sep 2006, 16:49
Post #166

Membru autentic

QUOTE(Illusi0n @ 4 Sep 2006, 09:46)
*

Eu lunar verific masina copilului si la asigurator am vorbit sa ma sune daca vine el singur de capul lui cu vreun accident.Copilul adica baiatul cel mare are permisul de la 18 ani si pana acum la 25 de ani a avut un singur accident la care am fost si eu de fata si desi a facut masina praf nu a fost el de vina.Deci parintii daca vor se pot implica daca nu mai mult ca sigur raman fara copii si e tragic.

--------------------
a b c
+
Ci_co
post 5 Sep 2006, 12:57
Post #167

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Salutare,
Cine are poze sau detalii in legatura cu accidentul acela cu passatul in care si-a pierdut viata un tanar de 19 ani ? Cu toate ca il cunosteam pe acel baiat .....

Odihneasca-se in pace !

This post has been edited by Ci_co: 5 Sep 2006, 12:59

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
alc2
post 9 Sep 2006, 09:41
Post #168

Membru autentic

ING se reprofileaza pe vanzari auto sh....

BMW-ul s-a luat la intrecere cu un motor ( pe Calea Dorobanti ieri noapte ), si dupa ce a vrut sa evite o masina , a proiectat Nova care ere parcata in fata ING-ului.
Am inteles ca in accident ar fi fost implicat si masina ( un Jeep ) al viceprimarului Ludovic Orban. 1.JPG ( Size: 30.08k ) Number of downloads: 231
2.JPG ( Size: 27.58k ) Number of downloads: 187
3.JPG ( Size: 31.22k ) Number of downloads: 222
4.JPG ( Size: 33.22k ) Number of downloads: 212

--------------------
Renault Kadjar Intens Flame red_K9K-648 -
Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
+
prody
post 9 Sep 2006, 18:15
Post #169

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Uite, iti parchezi masina ca omu',linistit, in fata blocului si o gasesti a doua zi varza din cauza unui meserias cu un BMW. Vine nenea de la asigurari si iti spune ca Nova ta nu merita mai mult de 45 de milioane pentru ca e din anul X, desi poate era super pusa la punct. Ala isi ia o gramada de bani pe BMW-ul lui pentru ca e de fabricatie recenta, ia tu te trezesti ca ai ramas fara masina iar la banii care ii vei primi,plus ce mai iei pe epava nu poti sa cumperi o masina ca lumea.
Nu e viata minunata?

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
Diac
post 9 Sep 2006, 21:13
Post #170

Membru autentic

From: Bucuresti.

Exact asa ceva mi s-a intamplat si mie cu vechea berlina in 2004. Intr-o sambata seara aud o frana si o busitura. In gluma am spus "sper sa nu se fi oprit in masina mea". Nu o puteam vedea din apartament. Dimineata surpriza... masina lovita in partea dreapta spate si mutata cam la 90 de grade de locul initial. Adica, masina statea initial perpendicular pe trotuar, cu rotile din fata pe trotuar si cu cele din spate pe strada si din accident a ajuns cu toate rotile pe trotuar si paralel cu bordura.
Vinovatul era beat si mai lovise vreo trei masini in noaptea respectiva.
Accidentul a avut loc in mai, masina care a produs accidentul era inmatriculata in Belgia si asigurata de o companie franceza. Soferul era un cetatean Rrom care lucra in Belgia.
Dauna totala. Dacia 1300 din '84. Bani in mana 18 mil, care mi-au parvenit abia in septembrie-octombrie, datorita incetinelii cu care s-au miscat Parchetul si compania romana de asigurari. Oricum suma primita a fost corecta.
Atelier de tinichigerie dintr-o curte, un nea' ca mester, ceva piese de la dezmembrari, vopsit ici si colo, la sfarsitul lui noiembrie aveam masina. Si uite asa am avut eu de alergat toata vara, stand cu masina facuta zob in fata blocului.
In luna mai a anului urmator am dus-o la Remat - program rabla.

O istorie destul de zbuciumata, nu?

P.S. Sincer il compatimesc pe cel cu Supernova.

This post has been edited by Diac: 9 Sep 2006, 21:18

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
RainHawk
post 10 Sep 2006, 06:49
Post #171

Dus cu pluta.

Da, destul de rau. sad.gif Partea cea mai grea este ca indiferent cati bani ti-ar da pe masina, chiar si dublu, stai o perioada buna de timp pe bara si tu chiar ai nevoie de masina sa te deplasezi si sa iti rezolvi problemele. Asta ma dispera pe mine. sad.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
clr
post 16 Sep 2006, 19:21
Post #172

Membru autentic

La ora actuala Calea Vacaresti este blocata spre Piata Sudului. Un Peugeot s-a facut un morman de fiare intr-un stalp langa sina de tramvai. Nu am fost de fata, dar privelistea e groaznica: masina e contorsionata dupa stalp, motorul e la cativa zeci de metri, bara e pe undeva pe trotuar etc. Mi-am dat seama ca e Peugeot dupa emblema care zace pe undeva pe trotuar. Tot tacamul: politie, pompieri, RATB, descarcerare, salvari. Priveliste de groaza.

Asadar, atentie la cum conduceti. Mai bine ajungi mai tarziu decat deloc.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
SiloS
post 17 Sep 2006, 14:35
Post #173

Gangester

From: Buzau

M-am speriat ieri de mi-a inghetat sangele-n vene . Mergeam noi frumos pe buzau-braiala , aproximativ 120 km/h si in fata pe sens opus se apropia o rabla de dacie . La mica distanta de noi am vazut si eu cum arata o explozie de cauciuc ; in prima faza s-a facut un nor de praf ( cauciucul spart a sarit in noroiul de pe aripi ) , apoi masina s-a lasat brusc pe stanga ... Soferul meserias sau norocos , a stiut sa tina masina dreapta si cand a incetinit suficient a tras pe dreapta . Cred totusi ca a avut tubeless biggrin.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Ci_co
post 18 Sep 2006, 09:01
Post #174

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Nasol sa patesti asa ceva, daca nu ai experiena esti pus intr-o situatie neplacuta smile.gif ! Din cate stiu eu caucioacele fara camera nu prea explodeaza asa usor si repede !

Concluzia: Sa margem in basca noastra mai incet si mai prudent !!

Salutare,
Ci_co

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
wolfin
post 18 Sep 2006, 14:44
Post #175

Haha

sambata, mihai bravu colt cu vatra luminoasa o dacia a intrat in tr-un salp de beton si s-a incolacit pe el. soferul a zburat prin geam si pasagera din dreapta a ramas printre fiare.

dumnezeu sa ii adihneasca. a fost dat si pe protv.

stalpul este si acum retezat in intersectie si semafoarele nu functioneaza. de sambata pana acum s-au mai lovit cativa din cauza ca nu au dat prioritate ohmy.gif
eu locuiesc acolo. sa auziti noaptea frane bruste acolo...........

oricum acea intersectie este blestemata. nu exista saptamana (in special noaptea) sa nu dea cineva in scuarul de tranvai care nu este semnalizat(a fost odata dar a fost raschetat)

This post has been edited by wolfin: 18 Sep 2006, 14:50

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
andu911
post 18 Sep 2006, 20:03
Post #176

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Pe Vacaresti s-a intamplat...am vazut si eu... Avea peste 140 km/h. Era un Peugeot 206 parca...motorul ii zburase la 10 metri de masina. Era un baiat cu prietena lui...ea a murit pe loc, el cica era in coma...

--------------------
- - -
+
wolfin
post 19 Sep 2006, 07:55
Post #177

Haha

ai dreptate. am facut eu confuzie. Pe mihai bravu o betoniera a intrat in stalp

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
clr
post 19 Sep 2006, 08:32
Post #178

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 18 Sep 2006, 21:03)
Pe Vacaresti s-a intamplat...am vazut si eu... Avea peste 140 km/h. Era un Peugeot 206 parca...motorul ii zburase la 10 metri de masina. Era un baiat cu prietena lui...ea a murit pe loc, el cica era in coma...
*

E exact accidentul de care am povestit si eu mai sus. Intr-adeva masina era un Peugeot 206.
OT: urasc accidentele in care soferul scapa bine merci si ceilalti nevinovati isi pierd viata ...

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
andu911
post 19 Sep 2006, 12:50
Post #179

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

era gagica-sa...iti dai seama ce bine se simte ca a omorat-o, din jmecheria lui

--------------------
- - -
+
pastrama
post 19 Sep 2006, 12:55
Post #180

scursura umana

From: Ct

Am vazut si io un viteaz d-asta...a vrut sa-si impresioneze gagica, a luat o curba cu 80 la ora cu frana de mana si s-a oprit in stalp. El n-a patit nimic, ea a rams fara dinti! radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 22:10
Forum Renault