ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
![]() ![]() ![]() |
ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia incercati! Primul curatat cu spatula de pe un camion sau copac primeste o cola!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai program de glume macabre? Si nu vad de ce vorbesti la plural " incercati".Este imposibil ce a zis el si la coborire si la urcare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Clar! D-aia n-a reusit ala sa ia curba cu 190 la ora. Stau si ma intreb cat de inconstient trebuie sa fii sa-ti plimbi familia cu 200 la ora? Care este scopul acestei viteze? Pe autostrada hai ca mai inteleg, dar in rest...Iar cand zici "bah eu o iau cu 160 fara probleme" mi-e clar ca nefericitul ala n-o sa fie ultimul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Chrome sunt intru totul de accord dar vezi ca ai "confundat" ultimile 2 nenoriciri care s-au expus aici
vazand pozele ... ehh ce bine ar fi sa invatam sa evitam sa mergem cu viteze dintr-astea astronomice ... This post has been edited by avathan: 5 May 2006, 15:37 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
TMihai |
![]()
|
Le-am confundat, le-am combinat, ideea e aceeasi. Totusi nu vreau sa-mi apartina ce zace in santul ala acolo din cauza unui ''pilot". Dar ce optiuni am in afara de mersul pe jos? Deja tind sa cred ca gropile din belsug sunt bune la ceva pe drumurile nationale...ii mai tempereaza pe inconstienti.
This post has been edited by Chrome: 5 May 2006, 15:52 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 5 May 2006, 13:44) big2003 accidentul acela nu a fost la Neptun, a fost in curba de la iesirea din loc. 23 august. Curios este faptul ca soferul era din Costinesti(masina avea nr de Bucuresti) si a luat acea curba cu 130, deci drumul il cunostea.Oricum am vazut multe acc. in acea curba desi este bine semnalizata. OK , dar oare nu era soferul un pic afumat ? |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
La 130 la ora cand iei o curba poti sa fii tatal tuturor soferilor ca daca ai clipit o clipa te-ai dus. A avut viteza prea mare si s-a terminat smecheria. Se grabea si unde a ajuns? Nu cred ca unde vroia.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Groaznic...hai sa lasam passatu si loganu si renaultu...uitati aici....
http://www.220.ro/stuff/accident_grav_BMW.htm http://stiri.zoot.ro/grav-accident-rutier-...alii%20accident. ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara discutii, astia au meritat sa moara, bine ca au lovit un TIR si nu vre-un amarat cu familia in masina.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Doamne frate ! Nu mai am cuvinte, bah frate sunt si eu tanar dar nu asa prost ca soferul BMW -ului ce prostie curata Doamne fereste !
![]() ![]() ![]() Bah si in ce hal sa facut masina aia ! Bah sunt curios de ce nu are fiecare nmasina un sistem prin care sa memoreze ultima viteza sau cat de tare rula masina la impactul ei !?! ![]() Sa auzim de bine nu de asa ceva! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Peste 200 a avut clar, asta e, un moment de teribilism si uite ce se intampla...oricum e clar ca nici o masina nu te poate salva la viteza mare oricate air-baguri, oricat de mare, de BMW, Mercedes etc. Presupundand ca as avea chef sa vad cat prinde masina, m-as duce pe autostrada si eventual noaptea ca sa ii dau 200+ oricum inconstienti...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Mai nashpa e ca...unii dintre noi fac asa ceva in mod constient pe principiul "imi creste adrenalina"....(chestie auzita chiar din gura unuia)
Le propun acestor camicaze sa faca liniute in fata unei prapastii, sau zid de beton...sa vezi acolo adrenalina...nu sa puna pe ceilalti in pericol.... De obicei....o mierleste cel nevinovat |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
BOBo la urcare este absolut posibil cu o masina buna. La coborare sunt de acord cu tine ca trebuie sa o tai pe toata ca sa o iei cu viteza asa mare.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Jesus!! Groaznic accident! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
vladutzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 May 06 ![]() |
iashi....pacurari....bmw seria 1....cu un om care traversa neregulamentar...shi cu vreo 100 km/h... rezultat... Odihneasca`se`n pace....
Attached thumbnail(s) hes8.jpg ( Size: 93.88k ) Number of downloads: 239 hes6.jpg ( Size: 92.65k ) Number of downloads: 190 hes12.jpg ( Size: 84.31k ) Number of downloads: 124 hes11.jpg ( Size: 117.36k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
dacia 1310
berlina
- MAI 138133
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Nu prea. Daca soferul a accelerat asa, ceilalti nu puteau sa-i dea in cap ca sa opreasca. _Cel mult_ soferul merita. Asta-i...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
DN7, localitatea Santuhalm, 8 mai 2006. Am facut fotografia din masina, stand la semafor. Nu stiu imprejurarile accidentului.
[attachmentid=25056] |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
camion7.jpg ( Size: 127.46k )
Number of downloads: 224
camion1.jpg ( Size: 126.58k ) Number of downloads: 245 Bine ca in SN nu era nimeni |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
brrr!stau si ma gandesc cat e "nedrept" cumva este sa moara cineva asa!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Trei tineri au murit intr-un groaznic accidentTrei tineri au murit, iar alte trei persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui grav accident rutier petrecut in municipiul Roman, dupa ce un autoturism VW Passat s-a ciocnit violent cu o masina de teren marca Hummer.
Trei tineri au murit, iar alte trei persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui grav accident rutier petrecut in municipiul Roman, dupa ce un autoturism VW Passat s-a ciocnit violent cu o masina de teren marca Hummer. Cumplitul accident s-a produs in jurul orei 5 dimineata, la iesirea din Roman, pe strada Stefan cel Mare. Ciprian G. de 21 de ani, din Roman, se afla la volanul unui Volkswagen Passat si, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului si a intrat pe contrasens, ciocnindu-se violent cu autovehiculul de teren marca Hummer, condus regulamentar de catre Catalin B. de 29 de ani din municipiul Iasi. In urma impactului, trei persoane aflate in VW au decedat. In afara soferului si-a mai pierdut viata si Ciprian B. de 21 de ani, din Roman si Dumitru C. de 21 de ani, din Roman. Impactul foarte puternic dintre cele doua masini a transformat Passat-ul intr-un morman de fiare contorsionate, astfel incit cei trei tineri aflati in masina nu au mai avut nici o sansa de supravietuire. In afara celor trei victime aflate in autoturismul marca Volkswagen, alte trei persoane aflate in Hummer, Eugen B. de 52 de ani, Liliana B. de 53 de ani si Silviu G. de 34 de ani, toti din Iasi, au suferit leziuni usoare, victimele neraminind internate la spitalul Municipal Roman. "Din primele verificari a reiesit faptul ca autovehiculul de teren, marca Hummer avea directia de mers Roman - Iasi. Ajuns in dreptul statiei de carburanti OMV, acesta a fost lovit, din fata, de catre autoturismul marca VW Passat, care circula din sens opus. Soferul Passat-ului circula cu viteza foarte mare, a pierdut controlul masinii si a intrat in coliziune cu Hummer-ul. In prezent efectuam cercetari pentru elucidarea acestui grav accident rutier", ne-a declarat inspectorul de politie Iulian Closca, adjunctul sefului Biroului Circulatie din cadrul Politiei Roman. Ziarul de Roman VITEZA EXECESIVA FACE NOI VICTIME In dimineata de 21.05.2006, in jurul orei 05.00, in timp ce G. Ciprian, de 21 de ani, din mun. Roman, conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, pe str. Stefan cel Mare, din mun. Roman, datorita vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism marca Hummer, condus de B. Catalin, de 29 de ani, din mun. Iasi. In urma impactului a rezultat decesul conducatorului autoturismului Volkswagen Passat, precum si a celorlalti pasageri din autoturism si anume B. Ciprian, de 21 de ani, din mun. Roman si a unei persoane de sex masculin a carei identitate nu a putut fi stabilita pana in prezent. Din accident a rezultat si ranirea a trei ocupanti ai autoturismului Hummer, respectiv B. Eugen, de 52 de ani, B. Liliana, de 53 de ani si G. Silviu, de 34 de ani, toti din mun. Iasi, care au suferit leziuni usoare. Cercetarile sunt continuate de Politia mun. Roman. Conducatorul autoturismului Volkswagen Passat era posesor de permis de conducere din luna octombrie 2005. Lucratorii Serviciului Politiei Rutiere sfatuiesc conducatorii auto, lipsiti de experienta in conducerea de autovehicule, sa nu circule cu viteza, sa manifeste o mai mare atentie si sa respecte regulile de circulatie. Politia Rutiera Neamt Attached thumbnail(s) Picture22.jpg ( Size: 67.98k ) Number of downloads: 244 Picture23.jpg ( Size: 63.91k ) Number of downloads: 297 Picture24.jpg ( Size: 62.33k ) Number of downloads: 274 imag0097cl2.jpg ( Size: 58.85k ) Number of downloads: 315 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante..dar nu pot sa nu remarc ca intrucatva s-a facut dreptate..un vitezoman a dat in sfarsit peste un Hummer.. si i-a pierit cheful definitiv... bine ca au scapat cu bine cei din Hummer( nu vreau sa ma gandesc daca erau in Logan sau intr-un Clio)...
This post has been edited by semit: 26 May 2006, 06:00 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Tragic!Cat esti tanar si fierbinte/Ai de toate si n-ai minte!Ei ca ei ca s-au dus,dar parintii si bunicii lor?"""semit Scris 26 May 2006, 07:00
Condoleante..dar nu pot sa nu remarc ca intrucatva s-a facut dreptate..un vitezoman a dat in sfarsit peste un Hummer.. si i-a pierit cheful definitiv..."""Da soferul s-a facut vinovat ca a condus peste limita experientei lui,avea permisul din octombrie 2005 si teribilismul celor 21 de ani pe care nu-i mai are.Ceilalti doi prieteni si ei se fac vinovati ca nu l-au temperat pe sofer,ba din contra cred ca le-a placut si atunci nu se poate spune ca soferul i-a omorat pe ei.Parintii mai mult ca sigur i-au facut soferului un cadou{masina}care i-a adus moartea caci la 21 de ani ma indoiesc ca el a fost cel care a platit masina.Iar bunicii trebuie sa mearga la inmormantarea nepotilor daca nu au avut nici un cuvant de spus cand copii au decis sa faca cadou nepotului passat-ul cu pricina.Nimic nu e intamplator. |
--------------------
a
b
c
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
acu sa nu incepem sa dam vina pe bunici, pe cine o mai fi.. mai bine zic ca vinovat de toate accidentele rutiere se face Otto, daca nu inventa motoru cu ardere interna, si watt ala cu aburi, nu ar fi fost accidente.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
// (oarecum) OFF TOPIC
QUOTE(bobo77 @ 5 May 2006, 14:30) Fac pariu pe cit vrei tu ca nu o iei cu 150 la coborire, decit ca la "curse" sa tai curba pe contrasens. Partea proasta este ca se poate, dar nu este recomandat. La 150 km/h, asa cum a mai spus si un coleg, daca ai clipit o secunda se duce naibii totul. QUOTE(bulan) Tragic!Cat esti tanar si fierbinte/Ai de toate si n-ai minte!Ei ca ei ca s-au dus,dar parintii si bunicii lor?"""semit Scris 26 May 2006, 07:00 Condoleante..dar nu pot sa nu remarc ca intrucatva s-a facut dreptate..un vitezoman a dat in sfarsit peste un Hummer.. si i-a pierit cheful definitiv..."""Da soferul s-a facut vinovat ca a condus peste limita experientei lui,avea permisul din octombrie 2005 si teribilismul celor 21 de ani pe care nu-i mai are.Ceilalti doi prieteni si ei se fac vinovati ca nu l-au temperat pe sofer,ba din contra cred ca le-a placut si atunci nu se poate spune ca soferul i-a omorat pe ei.Parintii mai mult ca sigur i-au facut soferului un cadou{masina}care i-a adus moartea caci la 21 de ani ma indoiesc ca el a fost cel care a platit masina.Iar bunicii trebuie sa mearga la inmormantarea nepotilor daca nu au avut nici un cuvant de spus cand copii au decis sa faca cadou nepotului passat-ul cu pricina.Nimic nu e intamplator. Cam multe presupuneri, nu crezi? Eu din pacate nu vad nici un lucru pozitiv intr-un accident. Nu cred ca se face nici un fel de dreptate. Cauzele sunt foarte complexe si nu vreau sa dau drumul la un flame pe aici. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
In urma accidentelor ceva se schimba. Ca altfel n-ar avea de ce !
Asa nu inseamna ca vezi ceva pozitiv ... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
OFF TOPIC:Noi toti cand povestim ceva AVEM DREPTATE!Dar dupa ce ne asculta interlocutorul daca-si da si el cu parerea doar daca suntem fayr-play constatam ca nu e chiar asa. In italia duminica seara inainte de stirile de la ora 20 pe nu mai stiu ce post este un spot platit de ministerul de interne care suna asa:aseara pe drumul catre si dinspre discoteci au mai murit XX tineri!Si acest spot e in fiecare saptamana de ani de zile.
|
--------------------
a
b
c
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
un amic a avut un accident cu masina, in drum spre mare, noaptea pe la 2. A scapat nevatamat, nici macar o zgarietura.
S-a trezit cu o janta de camion pe sensul lui (se pare ca ar fi cazut ceva mai devreme dintr-un camion care cara fier vechi), a vazut-o tarziu, din fata venea un TIR, asa ca nu a putut sa o ocoleasca pe contrasens. Oarecum norocos ca a luat-o intre roti, altfel avea sanse destul de mari sa se rostogoleasca cu masina si sa mai intre si in TIR-ul care venea din sens opus. Masina a sarit de pe drum pe un camp si acolo a ramas. Am vazut masina in service, pe elevator: scut motor, cutie de viteze sparta, baie de ulei sparta, planetare rupte, legatura dintre lonjeroane din spatele motorului rupta, esapament si cataliztor facute praf, puntea spate putin indoita, multe alte maruntisuri de sub masina, suportul rotii de rezerva impins cu tot cu roata de rezerva in portbagaj, spoilerul spate rupt. In rest caroseria nu are nimic. La prima vedere, pagube estimate la 150 mil. A sunat la 112, s-a certat cu operatoarea ca nu vroia nici macar sa-i dea un nr. de telefon de la politia din localitate, doar pt. ca nu a fost nimeni ranit, au venit de la Dacia Asistenta (cred) cu platforma sa ia masina si nu au vrut ca nu facuse politia constatare. Sunat politia din localitate, certat cu ala la telefon ca nu vroia sa vina (era de servici la 2 noaptea, dar dormea), cica sa vina cu masina la sectie pt. constatare. Pana la urma a reusit sa aduca masina aici in oras, procesul verbal gresit, cu alt numar de masina (scris la lumina unei lanterne cu un pix care nu prea scria). Asa ca mare grija cand circulati noaptea ... in Romania totul este posibil. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cunoastem.
Acum ceva vreme , DN1A - Cheia - la Babarunca, noaptea. Intuneric ca-n nuca. Pe sensul meu era un bolovan foarte frumos, pe care am reusit sa-l evit cu pretul strambarii unei jante (avream pe la 100 la ora). Bineinteles c-am oprit si-am dat aratarea aia afara de pe drum ! Daca-l luam intre roti, pateam ca mai sus ... |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:33 |