DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA

marksman
post 26 Mar 2006, 14:23
Post #61

Post mortem nihil est

Group: Members
From: sat

Pai o sa ma duc luni, ca amenda am luat-o sambata si nu mai era nici CEC-ul deschis si nici Posta.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaspersky
post 26 Mar 2006, 17:27
Post #62

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

vezi ca poti s-o platesti si la primarie

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
XMihai
post 6 Apr 2006, 01:59
Post #63

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Am vazut acu 2 zile in Severin un accident cu un X5 si o duba, pt marfa.
Cel cu X5-u a fost devina, si tot el a fost cel mai avariat cand l-am vazut mai aveam un pic si incepeam sa plang

--------------------
. . .
+
XMihai
post 6 Apr 2006, 17:14
Post #64

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Azi in Severin:

Opel Vectra - Politai
VW Passat - Profesor

Vectra se afla in pozitia aproximativa cum e papucul albastru in "poza1", iar Passatul iesea din parcare cu spatele(strada fiind cu sens unic)
Cine credeti ca e devina? Politaiul sau Profesorul?

Attached thumbnail(s)
poza1.jpg ( Size: 198.13k ) Number of downloads: 89
Poza2.jpg ( Size: 228.77k ) Number of downloads: 77
poza3.jpg ( Size: 184.01k ) Number of downloads: 59

--------------------
. . .
+
musicall
post 8 Apr 2006, 10:56
Post #65

musicall

From: Braila

Mort cu zile, dupa ce a intrat cu "Logan"-ul in pom

Ieri noapte, un tinar de 25 de ani, din Bucuresti, a intrat cu masina intr-un pom, in apropiere de Oprisenesti (Braila) si, scapat cu viata dintre fiarele contorsionate, a murit strigind dupa ajutor, pe marginea Drumului National 2B.

Posesor al unui permis de conducere categoria B, din 1999, sofa "Dacia Logan" nr. B-42-ARK pe Drumul National 2B. La km 71, la Oprisenesti, conducatorul auto a adormit la volan, a parasit carosabilul si s-a tamponat violent de un copac.

Masina s-a facut zob si s-a rostogolit aproape 20 metri pe aratura, insa tinarul a supravietuit impactului extrem de violent. Ranit grav, fiindca nu purta centura de siguranta in momentul accidentului si s-a lovit in timpul rostogolirii, tinarul a reusit sa se tirasca inapoi la sosea si s-a intins linga asfalt. S-a dezbracat de puloverul negru, pentru a fi observat de soferii care treceau pe DN 2B, insa conducatorii auto nu au oprit sa-l ajute, fie pentru ca nu l-au vazut, fie pentru ca pur si simplu nu au dat doi bani pe omul care se zbatea in ghearele cenzurat. Bucuresteanul a fost gasit in jurul orei 5.00, teapan, chircit linga sosea. Trupul neinsufletit al tinarului a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala si va fi autopsiat, pentru stabilirea cauzei decesului.

This post has been edited by musicall: 8 Apr 2006, 11:01

Attached thumbnail(s)
mort.JPG ( Size: 26.6k ) Number of downloads: 84

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
bion
post 8 Apr 2006, 11:26
Post #66

Membru autentic

From: TM

QUOTE(musicall @ 8 Apr 2006, 12:56)

Ieri noapte, un tinar de 25 de ani, din Bucuresti, a intrat cu masina intr-un pom, in apropiere de Oprisenesti (Braila) si, scapat cu viata dintre fiarele contorsionate, a murit strigind dupa ajutor, pe marginea Drumului National 2B.

Posesor al unui permis de conducere categoria B, din 1999, sofa "Dacia Logan" nr. B-42-ARK pe Drumul National 2B. La km 71, la Oprisenesti, conducatorul auto a adormit la volan, a parasit carosabilul si s-a tamponat violent de un copac.

Masina s-a facut zob si s-a rostogolit aproape 20 metri pe aratura, insa tinarul a supravietuit impactului extrem de violent. Ranit grav, fiindca nu purta centura de siguranta in momentul accidentului si s-a lovit in timpul rostogolirii, tinarul a reusit sa se tirasca inapoi la sosea si s-a intins linga asfalt. S-a dezbracat de puloverul negru, pentru a fi observat de soferii care treceau pe DN 2B, insa conducatorii auto nu au oprit sa-l ajute, fie pentru ca nu l-au vazut, fie pentru ca pur si simplu nu au dat doi bani pe omul care se zbatea in ghearele cenzurat. Bucuresteanul a fost gasit in jurul orei 5.00, teapan, chircit linga sosea. Trupul neinsufletit al tinarului a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala si va fi autopsiat, pentru stabilirea cauzei decesului.
*

Dumnezeu sa il ierte.
Niste mici intrebari:de unde se stie ca a adormit la volan,ca nu purta centura de siguranta, ca s-a dezbracat de pulover?A vazut ziaristul toata scena de groaza?

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
marianrec
post 8 Apr 2006, 12:15
Post #67

membru drept

From: Galati

O soleta intr-un din service din Galati :
Rotation_of_Picture_0132.jpg ( Size: 123.6k ) Number of downloads: 79
Rotation_of_Picture_0131.jpg ( Size: 147.94k ) Number of downloads: 64

This post has been edited by marianrec: 8 Apr 2006, 12:16

--------------------
Dacia 1310 1990, 1994 - GL03WWT & GL07NAT
bau
+
musicall
post 8 Apr 2006, 14:58
Post #68

musicall

From: Braila

QUOTE(bion @ 8 Apr 2006, 12:26)
Dumnezeu sa il  ierte.
Niste mici intrebari:de unde se stie ca a adormit la volan,ca nu purta centura de siguranta, ca s-a dezbracat de pulover?A vazut ziaristul toata scena de groaza?
*

Pai daca de la masina s-a tarat pana la asfalt. Si pe el avea pulover negru (exista riscul sa fi dat masinile peste el din viteza) asa omul in agonia lui a decis sa se dezbrace pentru a fi observat la lumina farurilor... insa nu a fost sa fie! PACAT! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
bion
post 8 Apr 2006, 15:06
Post #69

Membru autentic

From: TM

QUOTE(musicall @ 8 Apr 2006, 16:58)
Pai daca de la masina s-a tarat pana la asfalt. Si pe el avea pulover negru (exista riscul sa fi dat masinile peste el din viteza) asa omul in agonia lui a decis sa se dezbrace pentru a fi observat la lumina farurilor... insa nu a fost sa fie! PACAT! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
*

Nu stim daca dormea,putea sa fi avut centura sa o dea jos ca sa iasa din masina,puloverul putea sa-l fi dat jos inainte de accident.Nu stiu ce a fost acolo dar ma gandesc ca putea sa fie scos din masina tras pana acolo si abandonat.Am vazut multe in viata mea si sunt semeni de-ai nostri capabili de asa ceva:sa para ca ajuta si apoi sa abandoneze victima.Oricum pacat ca a murit un om tanar.

Cu stima
bion

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Ci_co
post 10 Apr 2006, 08:18
Post #70

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

sad.gif ofofof nasol ! Sa supravietuiesti la un asemenea accident si sa mori langa masina! blink.gif Ce o fi simtit frate tanarul acela ohmy.gif
Ganditi cand plecati la un drum lung ca eu sigur voi face treaba asta! Nu te pui cu somnul !
God rest his soul ! popa.gif

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
ovidiusoft
post 24 Apr 2006, 21:04
Post #71

Membru de sub patura

From: Bucuresti

Am sperat sa nu ajung sa postez si aici, dar sad.gif...

Sambata pe la orele 14-15, veneam de la Bucuresti catre Braila, via A2-Slobozia. Cu 2 km inainte de Slobozia (in fata combinatului, un pic inainte de statia Electrica, pentru cine stie zona), ma uit in retrovizoare si vad a 2-a masina din spatele meu - Dacie berlina, crem sau asemanator - pe contrasens, intr-un unghi ciudat - prea mare. Ma mai uit odata in fata si ma uit iar in spate, masina era acum intoarsa cu botul spre santul din dreapta. In urmatoarele cateva secunde a derapat pe praful si pietrisul de pe margine (probabil a incercat sa redreseze) si s-a rasturnat de vreo 2 ori pe camp (pe partea dreapta).

Am oprit imediat, la fel si alte masini, si in timp ce oameni din celealte masini au fugit sa-i ajute pe cei din masina, am sunat la 112, si dupa aia am plecat sa gasesc o borna kilometrica sa-i zic operatoarei exact locatia, ca nu stia daca sa-mi faca legatura cu Ialomita sau Ilfov.

Cum drumul in partea aia nu are gropi, presupun ca a iesit prea tare din curba care tocmai fusese, a muscat din pietris, a derapat, a iesit pe contrasens (aici l-am vazut eu prima data) si dupa aia incercand sa redreseze a pierdut controlul.

La intoarcere am vazut 2 cruci imediat dupa curba aia sad.gif Sper ca cei pe care i-am vazut sa fi avut centurile puse si sa fi scapat...

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Sony
post 25 Apr 2006, 18:03
Post #72

Membru autentic

From: Ban Land

Acolo era clar in Ialomita. Nu aveai cum sa fii in Ilfov. Mai aproape erai de judetul Calarasi.

This post has been edited by Sony: 25 Apr 2006, 18:04

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ovidiusoft
post 25 Apr 2006, 18:35
Post #73

Membru de sub patura

QUOTE(Sony @ 25 Apr 2006, 19:03)
Acolo era clar in Ialomita. Nu aveai cum sa fii in Ilfov. Mai aproape erai de judetul Calarasi.
*

N-am stiut cat de aproape sunt de Slobozia decat dupa ce m-a trimis operatoarea la o borna sa ii spun exact unde sunt.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
marius-gabriel
post 28 Apr 2006, 00:24
Post #74

Membru autentic

From: CALARASI

Ialomita era.
Stiu curba si e destul de nasoala!
Totusi mie mi se pare drumul cam cu gropi acolo.

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
OVIDIUS
post 28 Apr 2006, 07:30
Post #75

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

QUOTE(musicall @ 8 Apr 2006, 11:56)

*

Nu reusesc sa-ti vad atasamentul, poza, ce ai pus pe-acolo. A fost scoasa de moderatori?

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
Muttley
post 30 Apr 2006, 15:41
Post #76

From: -

Stiti careva ceva despre accidentul de la Trei Iazuri, zona Iasi - Roman, petrecut pe data de 21, in care au fost implicate un clio si un camion?
Am stat aproape 2 ore-n coloana formata si atunci cand am trecut pe langa locul accidentului m-au trecut toate alea, am tremurat tot restul drumului.

Nu-s vreun sadic, dar tare as vrea sa aflu-n ce conditii s-a petrecut evenimentul de s-a facut zob pana si camionul...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
pit-bull
post 4 May 2006, 11:34
Post #77

Membru autentic

From: Banat

Tanara soferita a decedat dupa 2 luni...
Dumnezeu so odihneasca in pace!

Attached thumbnail(s)
914c.jpg ( Size: 41.56k ) Number of downloads: 405

--------------------
DACIA Solenza 2004 Confort
Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris
+
Como
post 4 May 2006, 11:58
Post #78

Membru autentic

QUOTE(Muttley @ 30 Apr 2006, 16:41)
Stiti careva ceva despre accidentul de la Trei Iazuri, zona Iasi - Roman, petrecut pe data de 21, in care au fost implicate un clio si un camion?
Am stat aproape 2 ore-n coloana formata si atunci cand am trecut pe langa locul accidentului m-au trecut toate alea, am tremurat tot restul drumului.

Nu-s vreun sadic, dar tare as vrea sa aflu-n ce conditii s-a petrecut evenimentul de s-a facut zob pana si camionul...
*

Nu stiu daca e acelasi, dar am vazut la tv un accident cu un clio care a intrat intr-un camion intre Iasi si Roman. S-a spus ca vitezometrul a ramas blocat la 190 km/h, iar soferul a pierdut controlul masinii. Pasagerul (sotia) decedase, soferul era ranit.

LE: Asa ziceau, ca soferul a fost dus la spital, iar daca isi revine va fi acuzat de uciderea sotiei. Doamne fereste! Uite ca am gasit articolul in Ziarul de Iasi: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/articl...?article=131981. Faza aia cu vitezometrul nu e pomenita, dar parca asa au aratat la tv.

This post has been edited by thecagero: 4 May 2006, 13:07

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
R19/16v
post 4 May 2006, 12:06
Post #79

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

cata' ghinionu' pe aia cu golfu'.... taman in usa ei...
sa-i fie tarana usoara.... RIP

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Muttley
post 4 May 2006, 12:45
Post #80

From: -

QUOTE(thecagero @ 4 May 2006, 12:58)
Pasagerul (sotia) decedase, soferul era ranit.
*

Ma mir, la locul accidentului erau asa: fiare, ulei si sange...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Jack Daniel's
post 4 May 2006, 15:50
Post #81

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Ati vazut accidentul cu Loganul , de la Neptun parca ? Acela in care un Logan de firma sa rasturnat si a intrat cu plafonul in pom . Groaznic .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
horsewhisperer27
post 4 May 2006, 16:48
Post #82

Membru autentic

noroc ca nu a implicat , cum se mai intampla, si un vehicul nevinovat...vreo dacie 1300 cu mama, tata si 2 copii, care sa fi venit din fata cu 60 la ora....

pacat de vietile pierdute, dar si-o fac cu mana lor pustii astia care se cred piloti de curse!

--------------------
fan VAG!
+
little sam
post 4 May 2006, 17:03
Post #83

Membru incepator

Pai acum ca a inceput sezonul de vacante a inceput si nebunia pe soselele care duc spre mare. Nu o sa treaca saptamana sa nu auzi ba de o masina ba de o motocicleta facuta praf. Macar de ar invata ceva din ce arata astia la televizor.

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
tazzz
post 4 May 2006, 17:48
Post #84

Membru autentic

From: Iasi - Romania

accidentul de la 3 iazuri:

Picture091.jpg Picture092.jpg Picture093.jpg
Picture095.jpg Picture095.jpg Picture096.jpg
Picture097.jpg Picture098.jpg Picture099.jpg

Renault Clio a luat o curba cu 190 km/h si a intrat intr-un camion; in clio au murit doi oameni ( sotia si copilul ), soferul a scapat cu viata, data accidentului 21.04.'06

si inca un accident de la Hunedoara de pe 1 mai cred...

03_accident_09.JPG

Trei morti intr-un accident de motocicleta

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un tragic accident de motocicleta produs pe drumul Simeria-Petrosani, in dreptul localitatii hunedorene Bretea Strei. Accidentul a avut loc din cauza vitezei foarte mari, peste 200 de kilometri pe ora, cu care rula motocicleta.

Victima colaterala
Sapte motociclete de viteza au ponit in coloana, luni seara, dupa lasarea intunericului, de la Hateg spre Hunedoara. Motociclistii au rulat cu viteza mare pe DN66. La intrarea in Bretea Strei, intr-o curba, prima motocicleta din coloana, o Suzuky, cu numere de Irlanda, a iesit de pe sosea , a intrat pe aratura si s-a dat de mai multe ori peste cap.
Motocicleta s-a izbit de mai multi copaci doborati la pamant, iar soferul si pasagerul din spatele acestuia au cazut de pe bolid. Motocicleta l-a izbit in plin pe un barbat care taia crengile copacilor, omorandu-l pe loc, iar cadavrul l-a tarat peste 20 de metri. Bucati din corpul victimei, Octavian Bora, in varsta de 40 de ani, s-au imprastiat pe o distanta de cateva zeci de metri.

Au murit la spital
Soferul motocicletei, Lucian Casalean, de 28 de ani, si pasagerul Stefan Fara, de 28 de ani, cetatean raman cu domiciliul in Irlanda, au fost transportati la cel mai apropiat spital. Cu toate eforturile medicilor, cei doi au murit cateva ore mai tarziu, la Spitalul din Hateg.

Viteza prea mare
Adjunctul sefului Politiei orasului Hateg, comisarul Sorin Racoviteanu, sustine ca accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care rula motocicleta. "Nu putem spune care este viteza cu care rula motocicleta, insa dupa felul in care s-a produs accidentul rezulta ca era foarte mare. Se va efectua o expertiza tehnica a motocicletei", declara comisarul Racoviteanu.
Motocicleta implicata in accident a fost adusa in tara de Stefan Fara, care si-a lasat prietenul sa o conduca. Cunoscutii povestesc ca Fara este cel care a condus in drum spre Hateg, insa la intoarcere si-a lasat amicul "vada cum merge".

http://www.hunedoreanul.ro/index.php?id=22...uid=3&conf_uid=

This post has been edited by tazzz: 4 May 2006, 17:51

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
Jack Daniel's
post 4 May 2006, 18:39
Post #85

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asta cu Clio a rupt camionul in doua . Cred ca avea viteza de care se vorbeste .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
horsewhisperer27
post 5 May 2006, 02:00
Post #86

Membru autentic

oricum avea cel putin 150.la 100 nu indoia in halul asta camionul.
iar zic, noroc de camion, daca era o masina cu nevinovati acolo?
astia merita un tanc, macar sa se loveasca numai ei, sa scape nevinovatii!

--------------------
fan VAG!
+
rdu
post 5 May 2006, 08:37
Post #87

Membru incepator

Group: Banned
From: Iasi

Da ,soferul a scapat cu viata dar a ramas fara picioare,masina era un renault 25,el lucra la un service.

--------------------
DACIA/FIAT LOGAN 1.6 LAUR,PANDA - IS .....
+
Ci_co
post 5 May 2006, 08:38
Post #88

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Bah cat inconstienta pe unii blink.gif
Doamne in ziua de azi i-au smecherii permisul pe bani si uite urmare, partea proasta este ca nu mor doar ei mai omoara si nevinovati !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
bobo77
post 5 May 2006, 11:14
Post #89

...........................

From: Mangalia

big2003 accidentul acela nu a fost la Neptun, a fost in curba de la iesirea din loc. 23 august. Curios este faptul ca soferul era din Costinesti(masina avea nr de Bucuresti) si a luat acea curba cu 130, deci drumul il cunostea.Oricum am vazut multe acc. in acea curba desi este bine semnalizata.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
Ant
post 5 May 2006, 13:22
Post #90

Utilizator resuscitat

curba de la 23 August se poate lua cu 130 la ora, dar nu pot pune pariu ca in masina aia ... am luat-o cu peste 150 dar intr-un Passat si in deal (la coborare te cam fura).

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 11:16
Forum Renault