DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA

tazzz
post 13 Mar 2006, 02:28
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi - Romania

da si tu mai multe detalii...ca pare cam nasol ph34r.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaspersky
post 13 Mar 2006, 02:55
Post #32

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Vad ca sint foarte multi pasionati de accidente pe aici! Acum intre noi fie vorba sint foarte curios daca postangii de aici in cazul in care ar fi implicati intr-un accident si ar mai si trimite pe lumea cealalta 1-2 indivizi cu ocazia acestui eveniment si-ar posta pozele cu epava!
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
semit
post 14 Mar 2006, 22:46
Post #33

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
cosmin_m
post 14 Mar 2006, 23:24
Post #34

Membru autentic

QUOTE(semit @ 14 Mar 2006, 22:46)

Racing team Gherla, huh ? mad.gif

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
mugur69
post 16 Mar 2006, 23:06
Post #35

Membru incepator

va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac!!! am avut un accident ( nu mai intru in detalii cum a fost) in care nu am fost eu de vina. s-a incheiat procesul vb de politie, l-a declarat pe celalat vinovat si mi-a dat polita rca sa-mi fac masina. am fost la service la logan cu masina, iar reparatia mi-a zis ca ajunge la 250 mil. dupa ce au intocmit devizu'( cu toate ca masina nu este f rau avarita, doar partea din fata) si mi-a zis ca cei de la asigurari vor sa plateasca doar 102 mil din reparatie. Urmeaza sa ma duc in zilele urmatoare la asigurare cu devizu. Ce fac daca aia vor sa-mi dea doar atat??? Cum imi fac eu masina, o platesc io??? Mi se pare aberant din moment ce nu am fost eu de vina. Ala avea asigurare la Asiban, iar eu nu am casco.
mentionez ca am un laureat 1. 4

--------------------
dacia logan - ct-07-gif
+
mugur69
post 16 Mar 2006, 23:07
Post #36

Membru incepator

va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac!!! am avut un accident ( nu mai intru in detalii cum a fost) in care nu am fost eu de vina. s-a incheiat procesul vb de politie, l-a declarat pe celalat vinovat si mi-a dat polita rca sa-mi fac masina. am fost la service la logan cu masina, iar reparatia mi-a zis ca ajunge la 250 mil. dupa ce au intocmit devizu'( cu toate ca masina nu este f rau avarita, doar partea din fata) si mi-a zis ca cei de la asigurari vor sa plateasca doar 102 mil din reparatie. Urmeaza sa ma duc in zilele urmatoare la asigurare cu devizu. Ce fac daca aia vor sa-mi dea doar atat??? Cum imi fac eu masina, o platesc io??? Mi se pare aberant din moment ce nu am fost eu de vina. Ala avea asigurare la Asiban, iar eu nu am casco.
mentionez ca am un laureat 1. 426_02_06_1641.jpg ( Size: 32.22k ) Number of downloads: 179
26_02_06_1647.jpg ( Size: 26.55k ) Number of downloads: 180
26_02_06_1642.jpg ( Size: 31.51k ) Number of downloads: 159
[attachmentid=22158
]

Attached thumbnail(s)
26_02_06_1643.jpg ( Size: 29.47k ) Number of downloads: 108
26_02_06_1648.jpg ( Size: 27.95k ) Number of downloads: 101

--------------------
dacia logan - ct-07-gif
+
R19/16v
post 16 Mar 2006, 23:45
Post #37

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

:sigh: de ce nu faceti casco...?

il dai p-ala in judecata si recuperezi restul banilor daca refuza sa ii dea de buna voie

This post has been edited by R19/16v: 16 Mar 2006, 23:46

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Radduu
post 17 Mar 2006, 16:00
Post #38

Membru autentic

Cum sa nu plateasca asigurarea? Pai eu de ce imi fac asigurare atunci? doar ca sa nu imi dea politia amenda? doar pt asta este asigurarea obligatorie??? Societatea de asigurari e obligata sa plateasca intreaga paguba, nu doar cat vor ei.

This post has been edited by Radduu: 17 Mar 2006, 16:01

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
stuiberv
post 17 Mar 2006, 16:07
Post #39

Membru autentic

From: Iasi

E pacat ca se intampla astea, dar societatile de asigurari nu platesc cum trebuie.
Un prieten a avut accident, vinovat celalalt.
A iesit dauna totala, RCA celui vinovat nu a vrut sa plateasca.
Noroc de casco, a mutat dosarul de dauna pe casco, a luat banii (cu destule peripetii si aici smile.gif) si in continuare nu il mai intereseaza (firma la care are el casco urmeaza sa isi recupereze banii cum stiu ei mai bine).
In final, este posibil sa fii lovit, celalt sa aiba RCA, dar firma respectiva sa nu te despagubeasca integral.

--------------------
Papuci marimea 43 3 ani bocanci - is xx undoitrei
“All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them
together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM
maintenance manual, 1925
+
geti
post 17 Mar 2006, 16:21
Post #40

sofer corupt

From: Iasi

Pentru TAZ.Sigur il stii din iasi,sunt 2 frati cu doua dacii albe "tuning",in fine erau CEZ si TSN(cel implicat) cobora motelul in graba sa ajunga sa faca play cu fratisu dar cand cobora datorita vitezei prea mari a pierdut controlul a intrat pe contrasens,a acrosat un Opel Vectra dupa care a pierdut controlul,a intrat in bordura si apoi a ricosat in stalp.Soferul nu a murit,insa din pacate a murit pasagerul din dreapta,o tanara in varsta de 18 ani.La expertiza s-a constatat ca viteza de deplasare era era 98 la ora,(in momentul coliziunii cu Vectra),70 in bordura si 60 in stalp.Aceste valori au fost stabilite la expertiza dar eu nu cred sunt si adevarate dry.gif

--------------------
dacia Cielo si Vectra - IS OO GTO
A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
+
marksman
post 17 Mar 2006, 17:55
Post #41

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(mugur69 @ 17 Mar 2006, 00:06)
[...] am fost la service la logan cu masina, iar reparatia mi-a zis ca ajunge la 250 mil. dupa ce au intocmit devizu'( cu toate ca masina nu este f rau avarita, doar partea din fata) si mi-a zis ca cei de la asigurari vor sa plateasca doar 102 mil din reparatie. Urmeaza sa ma duc in zilele urmatoare la asigurare cu devizu. Ce fac daca aia vor sa-mi dea doar atat??? Cum imi fac eu masina, o platesc io???  Mi se pare aberant din moment ce nu am fost eu de vina. Ala avea asigurare la Asiban, iar eu nu am casco.
mentionez ca am un laureat 1. 4
*

Cum naiba sa fie reparatia 250 mil. ??? Numai partea din fata e afectata, si inca nu asa grav. Am vazut unul cu partea din fata muci, luat din lateral si nu era reparatia atata! Ce escroci !!!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
bion
post 17 Mar 2006, 20:25
Post #42

Membru autentic

From: TM

Pai la 250 mil iti iei alt frigider nou wacko.gif S a iti dea dauna totala iei paraii si fuga la dealer
Cu stima bion

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Liviu
post 19 Mar 2006, 13:06
Post #43

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

1. exista un topic foarte mare despre asigurari.
2. Dupa cum vad, au sarit airbagurile. Stiti ce inseamna asta ? Inseamn asa:
Bordul schimbat complet, airbaguri noi si calculator ptr airbaguri schimbat (coliziunea se memoreaza si nu mai poate fi stearsa ... special pentru a trebui schimbat computerul). Numai asta inseamna cca 3000 Euro (la Megane e peste 5000). Daca adaugi la acesti cca 3000 euro diferenta, parca 250 mil nu mai pare o suma asa de nerealista .. nu ?

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
XMihai
post 19 Mar 2006, 17:26
Post #44

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

QUOTE(Liviu @ 19 Mar 2006, 13:06)
1. exista un topic foarte mare despre asigurari.
2. Dupa cum vad, au sarit airbagurile. Stiti ce inseamna asta ? Inseamn asa:
Bordul schimbat complet, airbaguri noi si calculator ptr airbaguri schimbat (coliziunea se memoreaza si nu mai poate fi stearsa ... special pentru a trebui schimbat computerul). Numai asta inseamna cca 3000 Euro (la Megane e peste 5000). Daca adaugi la acesti cca 3000 euro diferenta, parca 250 mil nu mai pare o suma asa de nerealista .. nu ?
*

Nu-mi vine sa cred ca dupa un asemena accident, masina nefiind chiar asa de avariata, reparatiile sa ajunga aproape de pretul de achizitie.
Pe site-ul dacia un LOGAN LAUREATE 1,4 ajunge aproape de 27.000 RON

--------------------
. . .
+
mugur69
post 19 Mar 2006, 18:52
Post #45

Membru incepator

s-ar punea sa imi fi afectat si motoru(cutia dupa accident era un puc deplasata) si d-aia sa coste atat, oricum e super exagerat, maine ma duc la service si aflu exact care e treaba. Nu are cineva idee cum de s-a ajuns la suma asta de 102 mil despagubire, e posibil sa mi-o de-a pe dauna totala si sa-mi de-a bani pe ea scazand uzura masini sau asta se intampla numai daca ai casco???
mai pun o poza cu masina 02_03_06_1337.jpg ( Size: 47.71k ) Number of downloads: 157
02_03_06_1223.jpg ( Size: 36.46k ) Number of downloads: 85

--------------------
dacia logan - ct-07-gif
+
tazzz
post 22 Mar 2006, 02:07
Post #46

Membru autentic

Accident Iasi, 21 martie 2006, capat Pacurari, iesirea spre Bacau
descrierea locului: bulevard, 3 benzi pe sens, limitare la 60 km/h

QUOTE("vladutzz de pe forumul automotorclub.com")
Accident Mortal la ieshirea din iasi, in fatza la Mocheta Basarabia.
Un motociclist si-a pierdut viatza intr-un accident stupid.
S-a dezekilibrat de pe motor din cauza unei masini care i-a franat in fatza, shi a ajuns pe contrasens sub rotzile unui opel.

motor4.jpg motor3.jpg
motor2.jpg motor1.jpg

Sursa: automotorclub.com

QUOTE("orestte de pe forumul motociclism.ro")
nu-mi place sa scriu aici.....
Barsu Daniel se indrepta spre loc LETCANI dinspre IASI cu o yamaha fzr 600 la un moment dat un taxi (spun martorii) incetineste brusc moment in care Daniel franeaza si pierde controlul motocicletei (probabil a prins ceva pietris de la nisipul care se da la dezapezire)si intra pe contrasens sub un automobil opel tarandu-l aprx 100m intre rotile stanga fata-spate
a decedat pe loc
tin sa precizez ca nu avea viteza max 70-80 .....era un baiat tacut foarte de treaba si isi vedea de treaba lui....
Dumnezeu Sa-l ierte

Sursa: motociclism.ro

QUOTE("vladutzz de pe forumul automotorclub.com")
Accident rutier soldat cu decesul victimei
Sursa: Serviciul Politie Rutiera
Data: 2006-03-21

In ziua de 21.03.2006, ora 09.30, in municipiul Iasi, B.Daniel (42 ani), din Iasi, posesor al permisului de conducere categoria A, B cu o vechime din anul 1985, in timp ce conducea motocicleta marca Yamaha, din cauza vitezei excesive, a derapat si a intrat pe contrasens in coliziune cu autoturismul marca Opel Astra condus de proprietar – S.Petru (32 ani), din orasul Podu Iloaiei, judetul Iasi, posesor al permisului de conducere categoria B cu o vechime din anul 1998.

In urma coliziunii a rezultat decesul conducatorului motocicletei – B.Daniel - avarierea motocicletei si autoturismului in proportie de 30% .

Cercetarile continua.

Sursa: Inspectoratul de Poliție Județean Iași

This post has been edited by tazzz: 22 Mar 2006, 02:13

--------------------
+
tazzz
post 23 Mar 2006, 01:38
Post #47

Membru autentic

Accident Iasi, 22 martie 2006 in cursul serii, aproximativ 18-18:30
Locatia: centrul orasului, intersectia din fata blocului Tarom...la intersectia liniilor de tramvai.

Sursa informatiilor: automotorclub.com

QUOTE("vladutzz de pe automotorclub.com")
Un tramvai cobora agale pe copou...buuun, pana aici totul ok. Alt tramvai pleca din statzie de la fundatzie catre tarom(era mai in fata si isi urma traseul). Primul tramvai de care discutam(cel care era mai la deal), a ramas fara frana imediat ce a trecut de semafor. S-a tot dus la vale, a prins viteza si l-a ajuns pe celalalt din spate. O facut POC. Amandoua au plecat vertiginos spre al 3`lea tramvai care cobora spre Arcu(intersectandu-le calea). Ma intreb ce se intampla daca nu era nici un tramvai acolo sa le opreasca pe astealalte.

Am uitat sa zic, ca tramvaiul fara frane, a agatzat in coborarea sa in ordine, dupa cum urmeaza :
-una bucata fiat ducato(spate lateral varza)
-una bucata golf4 variant(spate + roata stg spate varza)
-una bucata logan (is xx git)
-una bucata super nova de la primarie( is 24 pmi)
-una bucata fiat doblo (rashketat)
-shi inka una bucata nova taxi (luneta sparta)

Cele 3 tramvaie is varza. Remat scrie pe ele.
Inainte de impact(zic martorii), vatmanul din tramvaiul fara frane, a ieshit din cabina shi s`a dus in spate sa se tzina de`o bara(banuiesc ca o facut si o cruce mare inainte)
la 5 minute dupa, aparuser comentariile+bilete gratis la circ.

Victime umane(nu-s foarte sigur):
-2 oameni si-au spart capul...etc

La locul faptei s-au mai prezentat: 2 camioane de la RATEC, o macara UMT, 6 masini de politie, una de mascati, 2 ambulante, si o mashina de pompieri.cam atat. (cel putin pt moment),maine apar alte scenarii.

DSC00213.jpg DSC00214.jpg DSC00216.jpg
DSC00217.jpg DSC00219.jpg DSC00223.jpg

photo00521sw.jpg photo00532or.jpg photo00548gn.jpg

Imagini preluate din aceeasi sursa... automotorclub.com

This post has been edited by tazzz: 23 Mar 2006, 01:42

--------------------
+
marksman
post 25 Mar 2006, 16:58
Post #48

Post mortem nihil est

Nu credeam că o să postez aici vreodată, dar azi am pățit-o. Mergeam liniștit în coloană, trebuia să schimb banda, mă asigur, o schimb și coloana iși reia mersul. Ne oprim, apoi iar plecăm, iar ne oprim... BUM! Un Seat Leon se oprește fix în fundu mașinii mele. La volan, o tipă: "scuze, n-am văzut că ai frânat". După îndelungi parlamentări am mers la Poliție (avea permisul pierdut de un an), unde s-a făcut PV, ea vinovată, mi-a dat copie dupa RCA și dusă a fost. Am primit amendă și mi s-a reținut permisul pentru că nu mi-am schimbat permisul de conducere la schimbarea domiciliului (din motive obiective și independente de voința mea, dar care nu l-au interesat pe agentul constatator): 3.000.000 de lei vechi (amenda maximă pentru astfel de cazuri). Citez "mai aveți domne și tupeu să vă prezentați la poliție". Ea a primit amendă pentru "neatenție" 2.300.000 de lei vechi (din 3.400.000 de lei vechi amenda maximă).

Urmări: spoilerul julit, o ureche de prindere a acestuia ruptă, eșapamentul deplasat de pe traseul lui.
Ea: spoilerul julit, masca față ruptă.

Poze

This post has been edited by Illusi0n: 25 Mar 2006, 17:01

--------------------
Nick Ușor
+
argon
post 25 Mar 2006, 17:10
Post #49

Mesaj semiautomat

QUOTE(Illusi0n @ 25 Mar 2006, 16:58)
Nu credeam că o să postez aici vreodată, dar azi am pățit-o. Mergeam liniștit în coloană, trebuia să schimb banda, mă asigur, o schimb și coloana iși reia mersul. Ne oprim, apoi iar plecăm, iar ne oprim... BUM! Un Seat Leon se oprește fix în fundu mașinii mele. La volan, o tipă: "scuze, n-am văzut că ai frânat". După îndelungi parlamentări am mers la Poliție (avea permisul pierdut de un an), unde s-a făcut PV, ea vinovată, mi-a dat copie dupa RCA și dusă a fost. Am primit amendă și mi s-a reținut permisul pentru că nu mi-am schimbat permisul de conducere la schimbarea domiciliului (din motive obiective și independente de voința mea, dar care nu l-au interesat pe agentul constatator): 3.000.000 de lei vechi (amenda maximă pentru astfel de cazuri). Citez "mai aveți domne și tupeu să vă prezentați la poliție". Ea a primit amendă pentru "neatenție" 2.300.000 de lei vechi (din 3.400.000 de lei vechi amenda maximă).

Urmări: spoilerul julit, o ureche de prindere a acestuia ruptă, eșapamentul deplasat de pe traseul lui.
Ea: spoilerul julit, masca față ruptă.

Poze
*

Scuza-ma dar nu inteleg....
mai aveți domne și tupeu să vă prezentați la poliție
asta a zis din cauza permisului cu adresa veche pe el?
Eu pe permis am domiciliul vechi, nu s-a legat nimeni de asta pana acum..
3 milioane ti-a dat pentru asta?

M-a oprit politia de n ori....si nici unul nu a zis nimic..
Pe talon am adresa noua, pe permis cea veche.
cum si-a dat seama ca adresa din permis nu e buna in cazul tau?

This post has been edited by argon: 25 Mar 2006, 17:34

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
fun-e23
post 25 Mar 2006, 17:41
Post #50

Membru incepator

Probabil ca buletinul il are cu adresa noua si permisul cu cea veche si asa si-a dat seama militianu.
La talon e alt ceva nu tre sa fie acelasi nume si adresa ca in permis.

--------------------
Renault Megane 1.5 80cp 2003
SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
+
argon
post 25 Mar 2006, 17:43
Post #51

Mesaj semiautomat

QUOTE(fun-e23 @ 25 Mar 2006, 17:41)

La talon e alt ceva nu tre sa fie acelasi nume si adresa ca in permis.
*

daca e aceasi nume si difera adresa? nu e totuna ca la buletin?

--------------------
+
marksman
post 25 Mar 2006, 18:09
Post #52

Post mortem nihil est

S-o luam pe rând: mi-a expirat buletinul și mi-am făcut unul nou pe adresa la care urma să mai stau maxim câteva luni. Așa că am zis: "N-are rost să mai fac acum și schimbarea permisului, că oricum trebuie să-l schimb din nou peste câteva luni maxim, după ce mă mut la noua adresă." Și nu mi-am făcut, că nu m-am putut muta imediat la vechea adresă. Când am fost să-mi fac buletinul, am descoperit că nu pot face buletinul din motive obiective, nu spun încă de ce. Așa că am lăsat-o moartă și m-am apucat să-mi rezolv problema cu buletinul. Azi am avut ghinion, fiind lovit de tipa asta. Avea probabil și ceva pile la poliție, pentru că după ce am intrat "să dăm cu subsemnatul", a avut un dialog cam în felul următor cu unul dintre agenții de acolo: "salut!" "salut! ce faci? iar pe la noi?" "da. din păcate." "asta e. se rezolva." "da. salut" "salut"

LE: 1. mașina mea e "în leasing", pe talon e trecut ca proprietar societatea de leasing.
2. Adresa din buletin e prima mea adresă din Timișoara
3. Adresa de pe permis e adresa avută anterior expirării vechiului buletin
4. Nu pot încă să-mi fac un nou buletin.

This post has been edited by Illusi0n: 25 Mar 2006, 18:12

--------------------
Nick Ușor
+
fun-e23
post 25 Mar 2006, 18:10
Post #53

Membru incepator

Pt argon:

Pai masina poate fi a unuia care are acelasi nume ca tine dar adresa diferita.
La buletin nu merge

This post has been edited by fun-e23: 25 Mar 2006, 18:12

--------------------
Renault Megane 1.5 80cp 2003
SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
+
argon
post 25 Mar 2006, 18:14
Post #54

Mesaj semiautomat

Asadar si prin urmare, in talon si in buletin am adresa la care stau acum, in carnetul de conducere am vechea adresa. Deci pot lua amenda de max. 3 milioane pentru chestia asta? eu nu cred...probabil din cauza pilelor tipei ai avut ghinion, dar adresa din buletin e trecuta cu vederea tot timpul...sunt foarte multi care au alta adresa in carnetu de sofer decat cea din buletin, si nu au luat si putin probabil ca vor lua amenda pe chestia asta.

--------------------
+
marksman
post 25 Mar 2006, 18:17
Post #55

Post mortem nihil est

Lucrurile stau așa: adresa din buletin e în județul Timiș, adresa de pe permis e în județul Hunedoara, mașina e înmatriculată în București.

--------------------
Nick Ușor
+
argon
post 25 Mar 2006, 18:18
Post #56

Mesaj semiautomat

QUOTE(Illusi0n @ 25 Mar 2006, 18:17)
Lucrurile stau așa: adresa din buletin e în județul Timiș, adresa de pe permis e în județul Hunedoara, mașina e înmatriculată în București.
*

in cazul meu adresa din buletin si talon e in Hunedoara, adresa din permis e tot in judetul Hunedoara, chiar in acelasi oras, dar difera strada, si implicit blocul...am inteles ca tu ai judete diferite..dar eu pot lua amenta?

Multumesc

--------------------
+
kaspersky
post 25 Mar 2006, 18:38
Post #57

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Amenta nu stiu dar amenda poti lua!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Codrin
post 25 Mar 2006, 20:18
Post #58

Membru autentic

Acum 2 ani era s-o fur tot pentru adresa din buletin care nu corespundea cu cea din permis. Atunci era 1,5 milioane in 48 de ore.

--------------------
Mazda . .
+
marksman
post 25 Mar 2006, 20:41
Post #59

Post mortem nihil est

QUOTE(Codrin @ 25 Mar 2006, 21:18)
Acum 2 ani era s-o fur tot pentru adresa din buletin care nu corespundea cu cea din permis. Atunci era 1,5 milioane in 48 de ore.
*

La mine scrie așa pe PV: ...amenda 300 RON... ; ...jumătate din minimul amenzii adică 75 RON în 48 h...

This post has been edited by Illusi0n: 25 Mar 2006, 20:42

--------------------
Nick Ușor
+
Sony
post 26 Mar 2006, 14:20
Post #60

Membru autentic

From: Ban Land

Inseamna ca nu te-a amendat cu minim. Fugi si plateste repede cei 75 RON.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 11:19
Forum Renault