Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
![]() ![]() ![]() |
Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
minny |
![]()
|
||
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Evident este un pas inainte, eu unul am o parere relativ buna din ce am citit si am vazut pe net( ca poze ma referer), numai ca la mine nu isi vede utilitatea inca un asemenea vehicul, poate ar fi trebuit sa renunte la "cotierele-maner" de pe fata usilor si sa incerce un pic de restilizare , chiar daca "design-to-cost"..In rest numai de bine !
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Corectie de pret Astra Caravan: 11.863 euro DDP (Erebus).
NU are: -radiocass(210E), RadioCD (295E) -geamuri electrice fata (201E), spate (201E) -AC (736E) -inchidere centralizata (152E) -kit scaun copil (78E) -portbagaj? (89E) -proiectoare (135E) -scut motor (34E) -jante aliaj 6Jx15 (324E) -volan reglabil (89E) pretul este pt motorul de 1.4 benzina 16v 90CP pt 1.6 16v pret:12.513E pt 1.7 CDTi 13.414E |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
[quote=ssilviu,29 Sep 2006, 13:38]
Pretul de fabricatie e pe undeva intre 7000 si 8000 de euro. Stroe afirma acum cateva saptamani ca la prima colectie castigul era cam de 300 de euro la fiecare masina care iese de pe banda si se vinde, nu cred ca exista asa crestere de profit (de 3000-4000 de euro) la masina fabricata... |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai fii surprins sa aflii cat e costul de producere al unei masini... Iti dau o pista, Stroe te-a dezinformat.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
Treaba asta cu profitul e un pic mai complicata.
Cred totusi ca profitul asta se face si in fuctie de cat crede ei ca vor vinde. Nu cred ca s-au asteptat la asemenea vanzari la logan=> au castigat mai mult.......si totusi l-au scumpit..............jidanisme Pe de alta parte francezii au avut curaj sa investeasca in Romania......nemtii nu. |
--------------------
logan
preference 1.6
- IF-o8-FAP
2006
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
nu iti trebuie curaj sa investesti in romanica pentru un castic sigur.
poate doar knowledge. in alta ordine de idei, roata de rezerva esta afara ca la slz inclusiv la versiunea asta pt persoane..right? ca nu prea se vede in nici o poza (presupun ca totusi are). This post has been edited by Stefan.A: 29 Sep 2006, 13:22 |
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vali22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
inca 2 filmulete pe youtube
Film 2 Logan MCV Fim 3 Logan MCV This post has been edited by vali22: 29 Sep 2006, 13:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 29 Sep 2006, 14:21) in alta ordine de idei, roata de rezerva esta afara ca la slz inclusiv la versiunea asta pt persoane..right? Este ascunsa bine . . ca si esapamentul.Si pentru filmulete: http://www.thenewsmarket.com/ This post has been edited by IRONICK: 29 Sep 2006, 13:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(radioman @ 29 Sep 2006, 15:50) Stroe afirma acum cateva saptamani ca la prima colectie castigul era cam de 300 de euro la fiecare masina care iese de pe banda si se vinde, nu cred ca exista asa crestere de profit (de 3000-4000 de euro) la masina fabricata... Eh, ce sa zica si Stroe ![]() Te-ai intrebat oare din ce bani isi fac unii dealeri sedii de milioane de euro? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE(rotuning) Corectie de pret Astra Caravan: 11.863 euro DDP (Erebus). NU are: -radiocass(210E), RadioCD (295E) -geamuri electrice fata (201E), spate (201E) -AC (736E) -inchidere centralizata (152E) -kit scaun copil (78E) -portbagaj? (89E) -proiectoare (135E) -scut motor (34E) -jante aliaj 6Jx15 (324E) -volan reglabil (89E) pretul este pt motorul de 1.4 benzina 16v 90CP pt 1.6 16v pret:12.513E pt 1.7 CDTi 13.414E Corectie: exista o promotie ce contine AC, geamuri el fata, volan reglabil, inchi centralizata + telecomanda, scaun reglabil pe inaltime sofer. Asta incluse in preturile anuntate mai sus. This post has been edited by litza: 29 Sep 2006, 13:47 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai asteptati sa vedeti exact ce inseamna intervalul de pret vehiculat pentru Loga MCV si pe urma incepeti cu speculatiile: "uita ca la a acelasi pret poti sa iei nu stiu ce avion".
Si pe langa pretul DDP al respectivului autovehicul trebuie luat in calcul si costurile post achizitie (casco, revizii) precum si reteaua de service-uri, pentru ca numanui nu-i place sa faca 300Km pentru o revizie sau nu stiu ce vizita tre sa faca el in service. PS: Romania nu se rezuma numai la Bucuresti. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Masina poate o fi OK, dar denumirea (Multi Convivial Vehicle) mi se pare stupida.
Nefiind familiarizat cu termenul "convivial" am cautat (in diverse dictionare ale limbii engleze) ce inseamna: con-viv-i-al (kuhn viv'ee uhl) adj. 1. friendly; agreeable: a convivial atmosphere. 2. fond of feasting, drinking, and merry company; jovial. 3. of or befitting a feast; festive. sau convivial = relating to, occupied with, or fond of feasting, drinking, and good company <a convivial host> <a convivial gathering> sau convivial, adjective: Relating to, occupied with, or fond of feasting, drinking, and good company; merry; festive. Am presupus ca este un cuvant din limba engleza, deoarece denumirea "break-ului" -MCV contine si cuvantul englezesc "vehicle". In franceza parca se scrie "vehicule". Dupa definitiile de mai sus, parerea mea este ca denumirea de "Multi Convivial Vehicle" nu prea are sens. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
MCV= Vehicul cu multe "amabilitati"( utilitati)
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
- BC XX XXX
2005
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
vad ca are bancheta spate fractionabila - oare o merge o grefa ptr berlina
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Plecand de la http://www.dic.ro , am cautat si am gasit traducerea in limba romana:
Cuvant cautat : convivial I. adjectiv 1. vesel 2. de sarbatoare 3. sociabil 4. jovial Expresii a ~ evening = chef |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Adică vehicul potrivit mai multor tipuri de evenimente..., care implică veselie... și socializare...
![]() Bună treabă MCV-ul ăsta... ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Socializare in grup sau pe perechi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
cu lansarea MCV-ului pana cand se mai produce vehicule utilitare (Double Cab, Pick Up, Drop Side)?
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Furgonul va fi lansat probabil în Ian-Feb 2007.
Logan pick-up probabil în Martie-Aprilie 2007. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vede cineva o diferenta intre ele in afara de culoare ? Sau am ramas eu in urma cu observatul ?
logan_mcv_01.jpg ( Size: 27.92k ) Number of downloads: 302 logan_mcv_16.jpg ( Size: 31.1k ) Number of downloads: 277 Poate asa se vede mai bine . .. Image1.jpg ( Size: 55.4k ) Number of downloads: 332 Geamul spate se poate deschide la versiunea cu 7 locuri. This post has been edited by IRONICK: 30 Sep 2006, 20:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Sună destul de bine:
-garda la sol mărită, de care e nevoie pentru păstrarea capacității de trecere peste gropi deoarece a crescut ampatamentul -scut motor (sper să fie unul sănătos) -sistem de fixare suplimentară a ușilor porbagajului pentru a face față drumurilor accidentate -banchetă fracționabilă -airbaguri laterale pentru locurile din față(în viitor) -temporizator ștergătoare parbriz -dispozitiv de etanșeitate la praf a cutiei de viteze și a transmisiilor ( cu toate că nu știu ce este...) -modificări ale sistemului de condiționare a aerului, care trebuie să muncească mult pentru a face față volumului de aer (creșterea debitelor de aer nu mi se pare o soluție fără introducerea aeratoarelor suplimentare în zona posterioară a habitaclului) -spații suplimentare de depozitare în habitaclu (nu se știe pentru ce versiune de dotare) -comanda cutiei de viteze prin cablu Nu se suflă nici un cuvînt despre: -protecția anticorozivă, care este problematică mai ales în zona pasajului roților -insonorizare, problemă la multe breakuri "clasice" -airbaguri laterale pentru locurile din spate -filtru de habitaclu, o mare dorință neîndeplinită -modificări aduse suspensiei spate pentru a prelua greutatea mărită -costuri de întreținere -priză 12V în portbagaj -accesorii specifice modelului. cum ar fi plase de ancorare și mochetă de cauciuc pentru portbagaj |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
IRONICK:
geamul din spate..? in prima poza nu se poate deschide?! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
mie imi place, mai ales spatele e chiar reusit!
ma intreb cum naiba se va urni din loc cu motorasul ala de 1.4....... ![]() in rest numai de bine. si astept primele opinii ale celor care-si cumpara lagan MCV azi ma uitam pe la adras dr. taberei sa vada si ochiul meu un MCV d'asta, stie careva cand incepe comercializarea? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
incepand cu luna octombrie
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
- x xx xxx
2006
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Am vazut masina si in realitate chiar arata bine, accesul la locurile din spate ( cele daua din portbagaj) este foarte usor, usile din spate se deschid la 90 si 180 grade, intradevar este mai inalt iar bara fate mi se pare super ok .Are mai multe locuri de depozitare pentru diferite obiecte si sticlute de suc sau apa..sau tuica....Dabia astept sa il aduca ca sa pot merge cu el si sa va impartasesc din concluzii.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
tzaje |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 October 06 ![]() |
vedeti ce spuneti, ca totul ar putea fi folosit impotriva (sau in avantajul) voastra (vostru).
Mi se pare o idee interesanta sa consulti si sa publici opiniile userilor, pentru ca pana la urma lor li se adreseaza modelul, nu cine stie carui "analist auto" ![]() Reactii dupa lansarea lui MCV This post has been edited by tzaje: 1 Oct 2006, 12:16 |
--------------------
Dacia
Logan
- B 78 UTR
1.5 dCi 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:57 |