alt idiot....
![]() ![]() ![]() |
alt idiot....
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hey guys: take it easy & cool down...
Adica pe romanste: stati usurel... nu cred ca intentia vreunuia din voi a fost sa jigneasca. Ma insel? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut o statistica cu ceva ani in urma ... ponderea pe natiuni a celor ce isi fac lucrarile de intretinere la masini in garajul si cu minuta proprii:
- peste 40% britanicii - peste 30% germanii - peste 25% francezii - peste 20% iitalienii - ultimii in clasament, grecii, sub 10% Paradoxal poate, cu cit mergi spre sud (in cadrul UE, desigur) procentul scade, probabil dintr-o aplecare generala a sudicilor spre loisir de alta natura decit cel tehnic, spre nord oamenii desi au salarii mai mari prefera sa mestereasca de capul lor, cu berica la indemina si manualul deschis la pagina "schimbul de ulei" - nimeni nu e de condamnat, io nu-mi imaginez sa beau cafeaua la fuzeta Matizului sau Fiatului, da' o bere parca ar merge, nu? Jurnalizdul lu' peste e un idiot. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
indiferent de cata dreptate are - pentru ca in romanica, in toate regiunile, exista o clasa de oameni relativ apropiata de ce descrie el acolo - gagiul se descalifica prin sistemul de valori pe care il postuleaza:
"nu ar da pe la mall sa il pici cu ceara" - citat aproximativ "se fereste de mancarea de fast-food" - alt citat aproximativ. asta il recomanda exact ca ceea ce e: un snob idiot, un parvenit imputit, intr-un cuvant, o vita incaltata sau o scroafa urcata in copac. asociaza, inept, civilizatia cu mallul si obrazul subtire cu McDo - atat il duce capul. si da, din pacate 98% din presa romana e cam ca domnul. pe ailalti 2% ii duce capul si deci sunt corupti pana in maduva oaselor. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Mar 2006, 16:12) Domnu' bucsa, nu interactionaram pina acum dar te anunt pe aceasta cale ca esti deosebit de mitocan daca te legi de parintii interlocutorului! nu de alta, da' nu printii domniei sale te-au provocat intelectual. dar, cam asta e cu aia care-s limitati intelectual, au nivelul de suportabilitate foarte scazut. Bine, nu ca asta ar fi o problema, dar in momentu' ala incep sa faca spume ca Arielu' pe teme conexe interlocutorului, cum ar fi familia. Daca ai inteles ceva din ce ti-am zis mai sus, ok ! daca nu, nu ma cauta, te caut eu din cind in cind! domnu' ,primul care a pomenit de parinti a fost kum,sa-mi fie cu iertare! bucsa in nestiinta lui a raspuns la provocare...nu sunt avocatul diavolului,dar nu mi-se pare corect... |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Pentru ca mi-am amintit acum... Am stat 7 luni de zile in Belgia (student fiind) si cu cine credeti ca ma intalneam in SPAR sau in ALDIS (magazine in care se gasea mancarea si produsele cele mai ieftine)? E adevarat, si cu alti studenti, dar stiti bine de ce - bursa minuscula, etc. Dar dadeam nas in nas cu profesori universitari care faceau cumparaturi in acelasi loc, cu BMW-ul sau Volvo ultimul tip, nu ca noi cu bicicleta... Si mai zice ziaristu' lu' peste ca romanul este calic si nu mai stiu ce...scriu si astia ce viseaza noaptea... ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hmm... ma insel oare? Sa vreti cu adevarat sa va jigniti? Nu.. nu pot sa cred asa ceva...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(eudin_umarian @ 1 Mar 2006, 17:36) domnu' ,primul care a pomenit de parinti a fost kum,sa-mi fie cu iertare! bucsa in nestiinta lui a raspuns la provocare...nu sunt avocatul diavolului,dar nu mi-se pare corect... Eu n-am nimic cu stimabilii parinti a lui bucsa . Nu faceam decat sa fac aluzie la o zicatoare , dar se pare ca nu este asa de cunoscuta (zicatoarea) pe cat credeam . Daca s-a inteles ca m-am legat de parintii lui imi cer scuze . Intentia a fost alta ! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(adso @ 1 Mar 2006, 18:38) Pe mine nu ma socheaza chestia asta, dar chestiile astea exista pe dincolo (asta era numai una din ele), si e vizibil faptul ca vesticii pun foarte mare accent pe economie, adica nu lasa maruntisul la casa, nu lasa bacsis la restaurant (pe faza asta unele localuri si chiar in taxi era afisat ca pretul include si bacsisul), casierita nu te lasa sa pleci fara rest din magazin. Numai ca la ei se vede faptul ca nu arunca cu banii aiurea (ei chiar economisesc), cum ne acuza "scribalaul" de serviciu pe noi romanii (ca atatea a scurs asta din el incat fiecare dintre noi cred ca se regaseste intr-una din descrieri, asa ca ne-a atacat pe toti incorect). La noi personajele care au calicia in sange o fac fara un tel precis, adica ei zic ca fac economie, dar economiile lor nu cresc neam. Vesticii au un caiet de cheltuieli, isi fac planuri cu banii si asta nu inseamna ca sunt calici, sunt doar atenti cu banul lor. Dar ziaristul aici nu vede partea asta, si ne acuza ca suntem calici cand el ar vrea ca toti romanii sa umple restaurantele, sa faca coada la fast food, sa duca masina la service sa-i completeze nivelul la spritiera de parbriz, ca uite-asa se invart rotitele economiei. Eu cred ca nu aici se poticneste economia, ci, ca pestele, se impute de la cap. Daca managerii ar avea cap, oamenii ar avea ce munci si ce produce, si asa s-ar trezi economia din somn. Dar asta e alta discutie...si ma grabesc... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Mar 2006, 16:12) Domnu' bucsa, nu interactionaram pina acum dar te anunt pe aceasta cale ca esti deosebit de mitocan daca te legi de parintii interlocutorului! nu de alta, da' nu printii domniei sale te-au provocat intelectual. dar, cam asta e cu aia care-s limitati intelectual, au nivelul de suportabilitate foarte scazut. Bine, nu ca asta ar fi o problema, dar in momentu' ala incep sa faca spume ca Arielu' pe teme conexe interlocutorului, cum ar fi familia. Daca ai inteles ceva din ce ti-am zis mai sus, ok ! daca nu, nu ma cauta, te caut eu din cind in cind! QUOTE(eudin_umarian @ 1 Mar 2006, 17:36) domnu' ,primul care a pomenit de parinti a fost kum,sa-mi fie cu iertare! bucsa in nestiinta lui a raspuns la provocare...nu sunt avocatul diavolului,dar nu mi-se pare corect... Bucsa, Imi cer mii de scuze pentru rindurile de mai sus, am inteles ca ti le-am adresat gratuit! Te rog frumos sa accepti scuzele unuia care da cu bita (ca prostu') inainte sa citeasca tot! ![]() Multumesc Gaby is Back! si eudin_umarian pentru ca mi-au atras atentia! P.S.: Rindurile scrise de mine sunt oricum valabile, doar ca destinatarul se schimba radical! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Marty, iar ai cazut in pcioare!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Mar 2006, 19:21) Daca nu era ultimul post (pe care presupun ca l-ai citit) intelegeam aceasta afirmatie si iti dadeam dreptate . Dar am postat o explicatie si poate vei avea curiozitatea sa te obosesti sa o intelegi . Dupa aia poti sa afirmi ce vrei . Oricum poti sa afirmi ce vrei ! REPET (poate asa se clarifica mai mult situatia) : in armata aveam niste capitani mai glumeti care aveau aceasta zicala : lasa-l ma ca nu e el de vina ci parintii ca l-au facut . Am presupus ca se stie aceasta zicala si de aceea am parafrazat-o . Am constatat ca o stiu doar eu , motiv pentru care mi-am cerut scuze . Si imi mai cer o data scuze : domnule bucsa , imi cer scuze ca m-am exprimat de asa natura ca s-a inteles ca am ceva cu parintii tai . NU ASTA A FOST INTENTIA ! Acum e bine domnu' Marty? QUOTE(Marty @ 1 Mar 2006, 19:21) Toata treaba e sa citesti tot , apoi sa intelegi ce ai citit This post has been edited by kum: 1 Mar 2006, 20:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(kum @ 1 Mar 2006, 20:58) Daca nu era ultimul post (pe care presupun ca l-ai citit) intelegeam aceasta afirmatie si iti dadeam dreptate . Dar am postat o explicatie si poate vei avea curiozitatea sa te obosesti sa o intelegi . Dupa aia poti sa afirmi ce vrei . Oricum poti sa afirmi ce vrei ! REPET (poate asa se clarifica mai mult situatia) : in armata aveam niste capitani mai glumeti care aveau aceasta zicala : lasa-l ma ca nu e el de vina ci parintii ca l-au facut . Am presupus ca se stie aceasta zicala si de aceea am parafrazat-o . Am constatat ca o stiu doar eu , motiv pentru care mi-am cerut scuze . Si imi mai cer o data scuze : domnule bucsa , imi cer scuze ca m-am exprimat de asa natura ca s-a inteles ca am ceva cu parintii tai . NU ASTA A FOST INTENTIA ! Acum e bine domnu' Marty? Toata treaba e sa citesti tot , apoi sa intelegi ce ai citit frate kum, nu te mai nelinisti! trebuie sa intelegi si tu printre randuri... ![]() marty(daca-mi permite) cred ca-si facea autocritica! nu se referea de tine! nu te mai aprinde asa repede... ![]() ps.stiu zicala! ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 1 Mar 2006, 21:13 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 1 Mar 2006, 21:12) Pai sa vedem : sunt trei persoane "implicate" : 1. nea bucsa cu a lui simpatie pt. moldoveni 2. io cu a mea excitare (cand aud idiotenii de genu' : moldoveni prosti/....) 3. nea Marty care a citit gresit , a criticat , i s-a atras atentia si a schimbat destinatarul randurilor . Poate sunt eu mai prost (tot ce e posibil ![]() "P.S.: Rindurile scrise de mine sunt oricum valabile, doar ca destinatarul se schimba radical!" cum ca eu as fi cel in cauza . Se poate sa fiu eu prea obosit la ora asta , caz in care il rugam pe dl. Marty sa clarifice !Si daca am inteles gresit , dati-mi cate un cap in gura ca sunt prost ! Si btw nu ma aprind asa usor . Cine ma cunoaste stie ca eu port aceste discutii la o bere si pe un ton de misto . Deci nu sunt suparat pe nimeni si nici n-as vrea sa supar pe nimeni . Eu doar raspund ![]() This post has been edited by kum: 1 Mar 2006, 21:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(kum @ 1 Mar 2006, 21:22) "P.S.: Rindurile scrise de mine sunt oricum valabile, doar ca destinatarul se schimba radical!" cum ca eu as fi cel in cauza . Se poate sa fiu eu prea obosit la ora asta , caz in care il rugam pe dl. Marty sa clarifice !Si daca am inteles gresit , dati-mi cate un cap in gura ca sunt prost ! Si btw nu ma aprind asa usor . Cine ma cunoaste stie ca eu port aceste discutii la o bere si pe un ton de misto . Deci nu sunt suparat pe nimeni si nici n-as vrea sa supar pe nimeni . Eu doar raspund ![]() cuvintele limbii romane au 1000 de sensuri...acum,ce sa zic,depinde si ce vrei sa intelegi...ai si u dreptate...problema e destinatarul... eu unul nu ma mai bag,pentru ca m-am bagat destul...mai bine bem o bere! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama !!!.....cred ca am pulsul cat al uni alergator de 100 metrii garduri ....daca l-as vedea pe "jurnalistul" ala cred ca l-as alerga pana i-ar iesi toata mancarea de la McDonalds prin pori ....nu pe alte cai ...ca ar dura prea putin .
Chiar m-a enervat ![]() Bovina asta incearca sa aduca in evidenta latura calica a romanului , dar nu isi pune intrebarea : " Ba, ce il face pe romanul asta asa econom ? " si normal ca fara sa isi puna intrebarea nu va afla nicioadata ca romanul e prea sarac si de aceea are nevoie sa apeleze la anumite metode pentru a-si putea acoperii cheltuielile . Nu m-ar mira ca asta sa fie un parvenit care a uzitat toate metodele descrise in "articolul" sau ca prea le stie pe toate ![]() Personal nu m-am simtit atacat in nici un fel dar modul de gandire si mai ales modul de exprimare m-au scos din sarite . Cred ca si pisica mea gandeste mai profund. Cat despre expresia de pe fata "omului" .......prima data am crezut ca incearca sa copieze prostia . Apoi uitandu-ma mai atent am ajuns la concluzia ca unul din colegii lui a deformat poza si apoi a pus-o pe site ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu stiu, mie personal mi-a mers la suflet articolul, poate inteleg eu altfel lucrurile...
Discutia de aici e ceva la genul in care unul zice ca uite ce am citit: "cine fuge dupa doi iepuri nu prinde niciunul", punct din care pleaca o interminabila discutie despre cat de neproductiv e sa fugi dupa iepuri, darmite dupa doi, mai usor il impusti, ca mai bine fugi dupa elefant, ca-l prinzi mai usor si are si mai multa carne, pierzand din vedere ce vrea sa zica proverbul respectiv... Eu spun ca a folosit mall-ul si McD.-ul ca simboluri, nu la propriu. Cunosc suficiente specimene pentru care un magazin cat de cat mai rasarit e aprioric scump, ca a fost facut ca sa insele oamenii muncii, ca el mai bine se duce pana in capatul alalalt de oras sa ia cu 1000 de lei mai ieftin din nu's ce piata infecta (cheltuind 10.000 pe tramvai si acolo e furat la cantar...). Si stie cu certitudine ca produsele de fast-food (intr-adevar niste mizerii) sunt vandute cu unicul scop de a ne spala creierele si de a ne invada patria mult-iubita bla-bla, uitand de celebrele bucate romanesti pline de prajeli, rantasuri si slanini de porc, sanatate curata, nu alta. Urasc si eu specimenele tip "pupaza de mall" cu nasul pe sus, care daca nu-si ia chiloti de minim 1 milion tuseste si i se deranjeaza parul pubian sau pe cei ce mananca la McD cu aerul ca mananca salata de crizanteme la Chez Pierre. Si eu caut produse mai ieftine pt. ca am un venit nu tocmai mare, chiar modest (si nu dau vina pt asta pe guvern, conspiratii globale etc ci pe propria mea incapacitate si incompetenta), dar nu plec de la ideea preconceputa ca un magazin mai mare e templul raului absolut, niste borfasi don'le... Cat despre practici gen tras apa odata pe zi sau furatul apei cu picatura, no comment ![]() Nu sunt pt. risipa, doamne-fereste, sunt pentru utilizarea judicioasa a resurselor (nu stau ca boul pe intuneric sa fac economie, imi cumpar becuri economice; nu trag apa odata pe zi, imi iau rezervor de buda de ala cu 2 butoane: pp, kk ![]() Nu stiu, eu zic ca societatea spre care tindem se bazeaza pe principiul "o mana spala pe alta". Prin natura meseriei mele eu ajut pe cineva si altcineva, prin natura muncii sale ma ajuta pe mine... Asta-i lantul serviciilor. E normal sa gatesc, sa fac curat in casa, sa fac mici reparatii, ok. Dar pana la a dezvolta o intreaga industrie de apartament e cale lunga... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pacatili meli, oamini buni, da arunc-un neni chiatra-n baltî șî sî chinui tăt forumistu s-o scoatî? D'apoi Cioflîncî ista îi șerșetătoriu la "Xenopol" în târgu' Ieșilor șî nu cred cî ari nimic cu moldovenii, cari-s oamini domoli, da' șî cînd s-or mânié... Nenea ista înșearcî (da' nu pré reușești) șî facî portretul țăranului strămutat di comuniști la oraș, care ș-o pierdut orși urmî di bun simț țărănesc șî-s șeea și tata numești "prima generații încălțatî"... Ăla pi care avem cu tăți nenorocul de-al avé veșin, care-ți tragi dungi pi mașinî cînd parchezi "pi locul lui", care nu duși gunoiul la pubelî, care ocupî tătă gradina din fața blocului ca sî țînî acolo gainili or mașîna etc. Articolul nu-i tari reușit, da socotesc cî niși n-ar trebui să iști așa polemicî...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(vyrus @ 1 Mar 2006, 22:15) Pacatili meli, oamini buni, da arunc-un neni chiatra-n baltî șî sî chinui tăt forumistu s-o scoatî? D'apoi Cioflîncî ista îi șerșetătoriu la "Xenopol" în târgu' Ieșilor șî nu cred cî ari nimic cu moldovenii, cari-s oamini domoli, da' șî cînd s-or mânié... Nenea ista înșearcî (da' nu pré reușești) șî facî portretul țăranului strămutat di comuniști la oraș, care ș-o pierdut orși urmî di bun simț țărănesc șî-s șeea și tata numești "prima generații încălțatî"... Ăla pi care avem cu tăți nenorocul de-al avé veșin, care-ți tragi dungi pi mașinî cînd parchezi "pi locul lui", care nu duși gunoiul la pubelî, care ocupî tătă gradina din fața blocului ca sî țînî acolo gainili or mașîna etc. Articolul nu-i tari reușit, da socotesc cî niși n-ar trebui să iști așa polemicî... ceeeeee maaaaaaaaa???????? ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi apreciez munca ta ( cred ca ti-a luat ceva timp sa scrii ) era de ajuns sa spui ca esti din Iasi .
Sincer ma cam dor ochii ![]() p.s : ce ai vrut sa spui prin cersetor la Xenopol ? This post has been edited by bogdan3l: 1 Mar 2006, 22:21 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
1. scrie in profil de unde sunt
![]() 2. intr-o traducere foarte prescurtata: "mult zgomot pentr-un articol prost". LATER EDIT: cercetator am spus (șerșetătoriu), nu cersetor... desi in societatea noastra se pare ca sensurile tind sa se apropie... ![]() This post has been edited by vyrus: 1 Mar 2006, 22:24 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Asta a scapat de pe Gigel.org .Ce sa-i faci neica asta e unii nu au banii tai castigati stricand cerneala de pomana sau facand avioane de hartie.Unii chiar muncesc pentru bani de asta tin de ei.Maseaua asta gaunoasa isi bate joc de oameni (specie din care nu face parte din fericire)cu o usurinta care arata adevarata lui fata.Ma surprinde ca EVZ se coboara sa publice asemenea excremente ale acestui individ.De ce nu isi varsa icrele pe toti borfasii,violatorii,onanistii,in loc sa porcaie oamenii.Noroc cu el.Am aflat ca sunt un ratat fara recuperare.O sa aprind o lumanare in cinstea lui(la morti)pentru ca mi-a luminat mintea.In opinia *******asta sa umpli un sifon,sa pui o priza,sa faci o prajitura e o chestie ras pina la lesin.In mintea??? lui un barbat adevarat sta pe intuneric pina vine electricianul.Sau sta cu balta in casa pana vine instalatorul.Pacat.Baiat tanar.Doamne fereste!
This post has been edited by Adrian13: 1 Mar 2006, 22:28 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
bogdan3l |
![]()
|
Scuze...nu am fost atent .
Dar Xenopol ce e ? Sa nu imi spui ca Cioflîncî ista este sociolog ca ma iau cu mainile de cap si mi-l arunc de pe bloc . |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu, e institut de cercetare pe domeniul istoriei.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca ati epuizat subiectul jiji si ati luat in colimator alta nulitate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
QUOTE quote=vyrus,1 Mar 2006, 22:22 LATER EDIT: cercetator am spus (șerșetătoriu), nu cersetor... desi in societatea noastra se pare ca sensurile tind sa se apropie Off-topic.Din pacate asa e.Si mama e cercetator(chimist)asa ca stiu. |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
... pass the popcorn
![]() Referitor la articol, cred ca asta e marea diferenta intre un jurnalist si un om obisnuit: e foarte greu ca ceea ce ai tu in cap sa pui pe hartie astfel incat sa inteleaga o mare de oameni. Cu toata bunavointa nu ii putem da "ziaristului" (fituicarului) nota de trecere. Ideea e buna dar cum a "prins-o de coada si trantit-o pe hartie" e undeva prin Groenlanda. Nu cred ca este nevoie sa repet ca miezul articolului este asa cum a spus un antevorbitor "prima generatie de incaltati", carora obisnuita le foloseste ca niste ochelari de cal care ii impiedica sa vada ca societatea evolueaza si ca acum au mai multe alternative. Pe de alta parte nici nu pot sa ii condam. Daca eu imi pot face un calcul de rentabilitate si sa vad ca reparatia masinii mele (Dacia) e mai ieftina (si nu doar ca bani) pentru mine in service, acesti oameni sub puterea obisnuintei o repara in fata blocului. Poate exemplul nu este bun, dar atatia ani de privatiuni plus acesti ani de degringolada se pare ca au acest efect asupra oamenilor cu orizonturi inguste. Si ca sa va dati seama de ceea ce vreau sa spun inchei cu un citat din Pasarea Colibri (aproximativ): "La o stana, intr-o noapte Un lup a mancat o oaie. Ciobanul si-a luat pusca s-a dus in padure Si spre seara s-a intors cu lupul mort. A doua noapte Un alt lup a mancat o oaie. Ciobanul si-a luat pusca s-a dus in padure Si spre seara s-a intors cu lupul mort. A treia noapte Un alt lup a mancat o oaie. Ciobanul si-a luat pusca s-a dus in padure Si spre seara s-a intors cu lupul mort. A doua noapte O oaie a mancat o oaie. Ciobanul si-a luat pusca s-a dus in padure Si spre seara s-a intors cu lupul mort." ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io donez 1 litru de benzina pentru el.Cine se mai baga?
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:27 |