DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> alt idiot....

Danielle
post 2 Mar 2006, 16:37
Post #91

Membru

Group: Banned
From: Pe alt forum.

Pentru ca in ultima vreme s-a intamplat destul de des sa aud vorbindu-se urat despre ziaristi...
QUOTE(andu911 @ 1 Mar 2006, 15:37)
Pai tu nu vezi ce fata are.... nu mai sta sa iti bati capu cu ce zic toti complexatii.
Omu e prost oricum...
*

.......vreau sa va dau asigurari ca nu aveti motive sa ne invidiati....
QUOTE(Charlton @ 1 Mar 2006, 15:41)
Dumnezeu sa-i dea minte   popa.gif, si... bani de operatie estetica faciala.
*

Expunerea publica continua si imensa responsabilitate implicata de aceasta (pe care, orice s-ar spune, ziaristii o constientizeaza) reprezinta o povara cotidiana extrem de mare, mai ales pentru cei cruzi.....
QUOTE(raduboy @ 1 Mar 2006, 22:42)
Io donez 1 litru de benzina pentru el.Cine se mai baga?
*

....din aceasta poveste se vede doar vedetismul. Insa la mijloc este, in primul rand, foarte, foarte mult stres......
QUOTE(Sony @ 1 Mar 2006, 22:43)
Eu vin cu bricheta.
*

......Iar stresul, incet, dar sigur, ruineaza......
QUOTE(Adrian13 @ 1 Mar 2006, 22:45)
Eu donez vreo 50 de ciomege pe spatele respectivului.Fara zgarcenie.
*

......Adrian Cioflanca.

This post has been edited by Danielle: 2 Mar 2006, 16:54

--------------------
Bad User Bad Example - Be Aware
Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 16:49
Post #92

Membru incepator

Group: Members

.
...Iar stresul ,incet dar sigur, ruineaza...

Se vede 100% de acord.Vorbeste din proprie "experenta"De ce nu spune si de ziaristii care haituiesc si ruineaza oameni?
SCUIPATI AICI!Adrian CIOFLANCA

This post has been edited by Adrian13: 2 Mar 2006, 16:54

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
Sony
post 2 Mar 2006, 16:54
Post #93

Membru autentic

From: Ban Land

Frate, ce o da asta in balarii! Cica sunt numai tineri pentru ca e consumul psihic si fizic mare. Adevarul este ca numai tinerii pot munci cu stomacul gol si buzunarele gaurite din dorinta de afirmare. Dupa ce dau in ulcer isi cauta o meserie unde sa scoata macar de o paine si un iaurt.

This post has been edited by Sony: 2 Mar 2006, 16:54

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 16:55
Post #94

Membru incepator

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Bravo Sony nota 10!!! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
driverx
post 2 Mar 2006, 17:02
Post #95

--- Membru cu ralanti ---

Adrian13

...se vede ca ai citit regulamentul... unsure.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Sony
post 2 Mar 2006, 17:03
Post #96

Membru autentic

From: Ban Land

driverx, vad ca ai un dinte impotriva fanilor mei! laugh.gif
Scuze de OT!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 17:04
Post #97

Membru incepator

Eu nu prea folosesc fatici des asa ca lasa-ma sa recuperez.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Danielle
post 2 Mar 2006, 17:17
Post #98

Membru

Sony pun pariu ca nu are de a face cu fanii tai ci cu.....

h) Forum-ul nu este chat. Drept urmare se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive.

Scuze de OT!

--------------------
+
eudin_umarian
post 2 Mar 2006, 17:21
Post #99

.........

From: constanta

QUOTE(Sony @ 2 Mar 2006, 17:03)
driverx, vad ca ai un dinte impotriva fanilor mei! laugh.gif
Scuze de OT!
*

na! acu' ai si fani! tongue.gif ce urmeaza?! icon_mrgreen.gif

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
nairam
post 2 Mar 2006, 17:26
Post #100

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

In virtutea "dreptului la replica" eu propun sa-i cautam adresa de e-mail a respectivului "jurnalist" si sa-i trimitem un mail cu un link catre prezentul topic .... dupa aia sa vezi ca o sa includa in categoria "calici" si pe toti cei ce stau pe internet si posteaza pe forumuri in special pe www.daciaclub.ro pentru ca vezi doamne a spus el ceva de dacii pe acolo si astia (adica noi) ne-am simtit lezati in .......... biggrin.gif
Parerea me ramane aceeasi
ptiu drace tampit om cretin articol .... sau ma rog parca era invers ... dar nu mai conteaza ...

This post has been edited by nairam: 2 Mar 2006, 17:30

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 17:34
Post #101

Membru incepator

Nu ca nu se coboara el la nivelul nostru.Dar chiar as fi interesat sa intre in discutie cu noi.Sa se inscrie si sa discute face-face nu sa dea si sa fuga.Care drept la replica.Noi avem acum drept la replica!

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
driverx
post 2 Mar 2006, 17:39
Post #102

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(nairam @ 2 Mar 2006, 17:26)
In virtutea "dreptului la replica" eu propun sa-i cautam adresa de e-mail a respectivului "jurnalist" si sa-i trimitem un mail cu un link catre prezentul topic .... dupa aia sa vezi ca o sa includa in categoria "calici" si pe toti cei ce stau pe internet si posteaza pe forumuri in special pe www.daciaclub.ro pentru ca vezi doamne a spus el ceva de dacii pe acolo si astia (adica noi) ne-am simtit lezati in  ..........  biggrin.gif 
Parerea me ramane aceeasi
ptiu drace tampit om cretin articol .... sau ma rog parca era invers ... dar nu mai conteaza ...
*

Neah....nu ne ajunte idiotul de la OTV cu pseudo-emisiunea lui auto in care are program de atacat logan, mai vrei sa vina si idiotul asta impotriva Loganului. Ii facem noi idioti, dar din pacate ei au condeiul in mana, chestie care are o putere relativ mare....mare....si buna de prostit prostimea...si mai mult.

Asa ca ai grija ce iti doresti. biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 17:42
Post #103

Membru incepator

Auzisem pe undeva o vorba:"Condeiul e mai ascutit decit sabia".Si de asemenea"Prosti da' multi"

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Marty
post 2 Mar 2006, 18:14
Post #104

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Danielle @ 2 Mar 2006, 16:37)
Pentru ca in ultima vreme s-a intamplat destul de des sa aud vorbindu-se urat despre ziaristi..........vreau sa va dau asigurari ca nu aveti motive sa ne invidiati....
Expunerea publica continua si imensa responsabilitate implicata de aceasta (pe care, orice s-ar spune, ziaristii o constientizeaza) reprezinta o povara cotidiana extrem de mare, mai ales pentru cei cruzi.........din aceasta poveste se vede doar vedetismul. Insa la mijloc este, in primul rand, foarte, foarte mult stres............Iar stresul, incet, dar sigur, ruineaza............Adrian Cioflanca.
*

Din ciclul "Ma copii, v-am fost ca o mama", va rugam sa cititi aici si aici.
Oare ce o fi vrut sa zica cu rindurile alea???? Dar cu rindurile de mai sus??? huh.gif

This post has been edited by Marty: 2 Mar 2006, 18:17

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bertro
post 2 Mar 2006, 18:25
Post #105

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

QUOTE(Danielle @ 2 Mar 2006, 16:37)
Pentru ca in ultima vreme s-a intamplat destul de des sa aud vorbindu-se urat despre ziaristi..........vreau sa va dau asigurari ca nu aveti motive sa ne invidiati....
*

da' chiar nu avem. pe bune. si nici nu e vb de frustrari sau altceva. eu de exemplu declar cu toata rusinea ca am lucrat ca ziarist (reporter de teren si redactor) pana mi s-a acrit si am renuntat. daca nu mi se deschideau ochii la timp, probabil tot ca d-l cioflender ajungeam sa scriu orice ineptii imi treceau prin creierasul frustrat de foame doar de dragul de a atinge Mecca celor xxxx linii de articol care mi-ar fi adus iaurtul si covrigul zilnic.

asa ca pax tibiscum si recomand a nu da cu ciomagu' (era sa zic iar "cioflenderu'") inainte sa stii ce despre ce e vb.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
Danielle
post 2 Mar 2006, 22:00
Post #106

Membru

Din ciclul filozof am fost dar acum intreb si eu...

QUOTE(Marty @ 2 Mar 2006, 18:14)
Oare ce o fi vrut sa zica cu rindurile alea???? Dar cu rindurile de mai sus???  huh.gif
*

Pai hai sa vedem....
In articoulul domnului ziarist mi-am recunoscut parintii pensionari.

Calicul de tranzitie se imbraca cu haine sintetice, cu haine vechi, rascarpite....
Perfect adevarat dar cand se gandesc ca au 70ani nu vad (ei) rostul investitiei in haine (hainele noi le pastreaza pentru altceva).

Pantofii vechi ii lipeste minutios, iarasi si iarasi, cu superglue (ce inventie extraordinara!)
Nimic mai neadevarat. Nu-i lipesc cu superglue ci ii duc la cizmarul din colt, oare mai stim cum arata o cizmarie?

Mananca parizer, salam de la butic, legume din piata sau de la tara (nu de la supermarket).
Parizer nu mananca datorita varstei (regim), legumele si fructele obligatoriu din piata de la taran (oare de ce nu din Carrefour?)

Bea Cola contrafacuta si sta la coada la sifon (cu sticle din anii ‘70, cu butelii metalice facute la serviciu etc.).
Iarasi nu e corect fata de ei. Daca nu beau Cola sunt "calici de tranzitie"? Abuzeaza in schimb de Zizin.

Isi face laborios tot felul de provizii pentru iarna si se uita cu dispret la cei care nu-si fac ("astia nu sunt oameni gospodari!”). Nu merge, Doamne, iarta-ma, la cofetarie („nevasta-mea face prajituri de zece ori mai bune acasa!?”).
Asa sunt ei, de moda veche (comunista, cand nu se gaseau de nici unele?). Nu-i condamn, ba chiar ma mai duc si eu pe la ei sa iau cate un borcan de castraveti si gogosari ca la "mama acasa".

Consider ca numai are rost sa continui cu articolul dar va asigur ca mai sunt inca cel putin zece ipostaze in care-i regasesc. Dar...

Carpanosenia calicului nu prea are de-a face cu economisirea weberiana in spirit capitalist. Calicul economiseste mereu si nu se ajunge niciodata.
Pai ei au reusit in spiritul comunist sa-si cumpere un apartament de 4camere, sa-l mobileze, un garaj, o masina, sa faca concedii la munte si la mare si sa traiasca decent. Si toate astea cu banii jos si fara ajutorul protestantului Max Weber.
Dar acum sunt la sfarsit de drum si vine un oarecare ziarist (oare dansul cat a strans pe la Meci?) sa-i catalogheze drept...Calici de tranzitie.

De ce? Pentru ca nu-s decat niste amarati de pensionari care traiesc (probabil ultimii ani) de la o pensie la alta si care vazuti din Moldova arata ca niste calici de tranzitie. Pentru ca daca nu ati inteles pana acum domnii mei (si filozofi) acest articol este cu adresa la amaratul ala din colivia lui de apartament, vazut de catre un moldovean de frunte.

Si acum sa terminam cu randurile "de mai sus" la care facea referire intrebarea din capul postului meu....

Stie totul despre Dacia sa. Este a doua nevasta, ii dedica o buna parte din viata, cocolosind-o, dragalind-o in fata blocului.

QUOTE(bertro @ 1 Mar 2006, 15:55)
sunt unii pe lumea asta care au luat bataie prea multa de la "baietii rai" in scoala si prin jurul blocului, si pentru ca nu au avut niciodata curajul sa spuna in fata ce au de reprosat, s-au apucat de mazgalit nevinovatele foi de hartie....
gogule, eu nu ma refeream la cei care chiar fac unele treburi din "calicism". eu de exemplu imi surubaiesc dacia din pasiune. daca dom' jurnalizd nu stie....
*

Eu v-am spus ce m-a deranjat in articolul domnului jurnalist dar pe voi, membrii forumului daciaclub.ro, oare ce v-a deranjat?
Sau pe clasicul (in viata) oare, l-o fi deranjat ceva?

--------------------
+
Danielle
post 2 Mar 2006, 22:28
Post #107

Membru

....EDITAT....

This post has been edited by Danielle: 3 Mar 2006, 14:53

--------------------
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 22:37
Post #108

Membru incepator

Si inca o data-l intreb ce-l aia grija pe el ce fac oamenii?Nu asa se vad din Moldova bietii pensionari ci asa se vad cu o minte egala cu -0

This post has been edited by Adrian13: 2 Mar 2006, 22:39

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
viulian
post 2 Mar 2006, 22:38
Post #109

Que ?

Stiu ca saracia nu este vina integrala a celor aratati cu degetul... dar totusi tiparul descris de articol exista si chiar destul de raspandit.

Recunosc acest tipar al calicului in foarte multi vecini de bloc care nu folosesc apa calda de la robinet caci au apometre [si ieftinesc si ei pe luna 200.000 lei] - si apa calda si-o obtin punand apa rece la incalzit pe aragaz [fiindca nu sunt inca contoare de gaz!]

Si eu trebuie sa stau sa astept de ma plictisesc pana urca apa calda sa pot sa-mi spal farfuria. Si evident, daca el e calic, eu tre sa fiu fraier...

Sau fiindca nu au bani - vorbesc toti cu administratorul blocului sa mai reduca noaptea caldura, sa fie asa mai cald doar dimineata si un dram seara. Daca vreau confort, eu trebuie in continuare sa fiu cel care consuma un bun care trebuia sa fie din plin.

Probabil in vreo 10-20 de ani clasa medie va migra catre casele lor la marginea Bucurestiului, terenurile se vand - iar in blocuri nu vor ramane decat saracii. Cum adica sa dai 1000 de euro pe pentru patrat de bloc, si sa stai intr-un mediu din asta aproape toxic, cu toate duhorile pe scara, toti care n-au bani sa isi repare bine o chestie si carpesc la ea de nu poti sa dormi linistit - cand poti cu jumatate de pret sa iti faci o casa frumoasa ?

Din pacate pentru foarte multi afectati de acel articol, eu sunt de acord cu autorul - stilul nu mi se pare deloc ironic, ci doar realist. Acel tipar descris exista..

This post has been edited by viulian: 2 Mar 2006, 22:39

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Adrian13
post 2 Mar 2006, 22:44
Post #110

Membru incepator

Dar nu trebuie sa veniti voi sa spuneti oamenilor cum sa-si traiasca viata.Asa cum mie mi s-a atras atentia sa nu-mi pese ce fac homosexualii ca e viata lor asa zic si eu ca e viata fiecaruia.Fiecare e liber sa faca sau cheltuie banii cum vrea atat timp cit il castiga el.Scurt.Nu trebuie sa vina un pseudo-ziarist sa arate cu degetul.Mai intai sa se uite "barbatul fatal chinuit la dunga patului"in oglinda.

This post has been edited by Adrian13: 2 Mar 2006, 22:49

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
viulian
post 2 Mar 2006, 22:58
Post #111

Que ?

Pai tocmai asta faci tu - imi spui cum sa imi traiesc viata si ce am voie sa zic si ce n-am smile.gif

E forum, fiecare sa isi spuna parerea - si fiecare se vaita de altceva.

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
puiu82
post 3 Mar 2006, 02:03
Post #112

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Din pacate pentru foarte multi afectati de acel articol, eu sunt de acord cu autorul - stilul nu mi se pare deloc ironic, ci doar realist. Acel tipar descris exista..
*

[/quote]

Mare dreptate aveti,o mitraliera si gata,aveti caldura si apa calda pe saturate,nu-i
asa?
V-ati gandit vreodata ca 99% din acei oameni chiar sunt saraci si de aceea vor sa
faca economie,credeti ca ei nu vor sa fie MEREU cald in casa ? blink.gif
Cei care traiesc de azi pe maine si au pensii sau salarii mici nu au dreptul sa traiasca la bloc,trebuie sa se mute la tara,ca sa aiba loc barosanii la oras?
N-ai bani,trebuie sa mori ca sa traiasca altii ,deci care aduce mitraliera?

SA TRAITI BINE!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Adrian13
post 3 Mar 2006, 03:38
Post #113

Membru incepator

Nu,nu se gandesc.Nu au intelegere.De asta pe copiii strazii toti ii sutuie iar pe Boschito il apara Bahmuteanca.Vai de noi.Daca am fi trait intr-o tara unde sa curga cola pe-un robinet si fanta pe altul mai ziceam...Ala care are bani putini e scursura a societatii chiar daca ii castiga cinstit.

This post has been edited by Adrian13: 3 Mar 2006, 03:39

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
hebron
post 3 Mar 2006, 08:58
Post #114

Membru autentic

[QUOTE]Daca am fi trait intr-o tara unde sa curga cola pe-un robinet si fanta pe altul mai ziceam...

Cu ce-am gresit sa curga toxicitatea aia la robinet???Trebuia sa zici si tu un suc natural radmasa.gif (sau macar pe unul bere tongue.gif )

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
viulian
post 3 Mar 2006, 09:56
Post #115

Que ?

QUOTE(puiu82 @ 3 Mar 2006, 02:03)
Mare dreptate aveti,o mitraliera si gata,aveti caldura si apa calda pe saturate,nu-i
asa?   
V-ati gandit vreodata ca 99% din acei oameni chiar sunt saraci si de aceea vor sa
faca economie,credeti ca ei nu vor sa fie MEREU cald in casa ?  blink.gif 
Cei care traiesc de azi pe maine si au pensii sau salarii mici nu au dreptul sa traiasca la bloc,trebuie sa se mute la tara,ca sa aiba loc barosanii la oras?
N-ai bani,trebuie sa mori ca sa traiasca altii ,deci care aduce mitraliera?

SA TRAITI BINE!

Nu reinterpreta ce am zis eu. Am zis undeva ca sa fie dati afara ? Asta e ceea ce ai face TU probabil, altfel nu vad de ce esti super convins ca fix aia am vrut eu sa zic.
Si nici tonul insinuos nu mi-a placut - ca si cum fix ceea ce ai zis tu este implicatia logica a ceea ce am zis eu, fiindca, citeste mai jos, interpretarea nu este corecta. Uite de ce:

Nu am zis nicaieri ca oamenii nu au voie sa ramana in bloc, dar am preconizat ca in 20 de ani cei cu bani (clasa medie) se vor muta la case, preturile la apartamente in cartierele dormitor vor scadea mult, si doar oameni saraci le vor mai locui... Si atunci n-au decat sa se taie toti de la apa calda, de la caldura, de la lumina, de la tot ce vor si sa economiseasca cum se pricep mai bine.

Nu am nici cea mai mica problema cum isi organizeaza omul viata, atata timp cat organizarea lui nu forteaza o "re"organizare alei mele in sensul ca nu pot sa-mi spal farfuriile fiindca nu e apa calda la robinet, si o sa vina abia dupa 20 de minute. Apa calda ar trebui sa curga continuu, precum si caldura sa am la maxim daca vreau eu, nu limitat de dorinta democratica a soborul de pensionari saraci dar proprietari.

Deci va rog ceva mai multa igiena la interpretarile fortate.

N-aveti decat sa faceti cheta si sa ii ajutati pe cei sarmani si saraci daca va sensibilizeaza atat de mult subiectul, si daca va ramane in plus, sa va preocupati si de soarta copiilor din Somalia, samd, da smile.gif ?

Later Edit: si in caz ca poate nu e clara alternativa mea la "sa fie dati afara ca sa traiasca barosanii" - repet pentru a indeparta orice urma de alta interpretare - eu ma voi muta la casa in maxim 2-3 ani. Pana atunci asta e, convietuiesc cu ei, dar nu sunt Iisus sa ii inteleg pe toti si sa imi fie mila de fiecare in parte. Am nevoile mele, si daca nu imi sunt satisfacute pe masura pretului dat pe loc (1000euro/mp) plec unde imi vor vi satisfacute. Spre deosebire de multi altii, cand mie nu imi convine o problema, mi-o rezolv singur - nu incerc sa schimb _exteriorul_ (batrani, saraci, cersetori) pentru ca sa scap de stress. Daca m-am saturat de fauna din tramvaie, mi-am luat o masina (ieftina, 1310) dar care mi-a rezolvat problema. Daca vreau sa scap de constrangerile la care sunt supus fara voia mea la bloc, ma voi muta la casa. Una ieftina, cat imi pot permite, dar.. rezolv problema.

SA TRAITI BINE!

This post has been edited by viulian: 3 Mar 2006, 10:09

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
teodor
post 3 Mar 2006, 14:15
Post #116

.

Ziarul ieseanul face parte din trustul MEDIAPRO
Deci nu ne mira ca au acesti destepti si inteligenti angajati care scriu si comenteaza ceea ce se simte si se vede in creierul lor de stresati.
Protv televiziunea unor frustrati si maniaci depresivi putin a desteptaciune, asta se vede in ultimul timp pe acest post......stirile din sport cel putin sunt numai si despre cine si cu ce se mai f***** un fotbalist........
popa.gif gun3.gif pe Media pro ul lor

Protv televiziunea unor frustrati si maniaci depresivi putind(mirosind) a desteptaciune, asta se vede in ultimul timp pe acest post......stirile din sport cel putin sunt numai si despre cine si cu ce se mai f***** un fotbalist........
bipbip pe Media pro ul lor

IESEANUL
Saptamanal fondat in anul 2002
Iasi, strada C.A.Rosetti, nr.52;
e-mail: redactia@ieseanul.ro
telefon:0232.278.150; 278.226; 278.236
fax: 0232.219.321

Moderator
Restul l-am sters, ce sens are? avem si noi internet, nu trebuie sa ne faci tu copy/paste pe 3 pagini

This post has been edited by Ake: 3 Mar 2006, 14:28

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
chichi
post 3 Mar 2006, 15:10
Post #117

Membru

From: Braila

Oricum tipul are o fata de handicapat...

De o ora nu ma pot opri din ras... radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
Adrian13
post 3 Mar 2006, 15:26
Post #118

Membru incepator

quote=hebron,3 Mar 2006, 08:58

Cu ce-am gresit sa curga toxicitatea aia la robinet???Trebuia sa zici si tu un suc natural

Ok!Prigat natural pe unul si Napoleon pe altul.Revenind la subiect respectivul .......... zice ca e ziarist.Pai rolul ziaristilor este cu tottul altul decat bascalia.Pentru asta avem Vacanta Mare.Pe care asta intre noi fie vorba i-ar lasa fara paine.Doar ar trebui sa i se arate poza o ora la TV si ar fi toata lumea pe jos de ras.Asta e.Astia sunt ziaristii in proportie de 80%din pacate.Pupincuristi scuze de expresie sau prosti facuti gramada.

This post has been edited by Adrian13: 3 Mar 2006, 15:27

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Danielle
post 3 Mar 2006, 16:00
Post #119

Membru

QUOTE(viulian @ 3 Mar 2006, 09:56)
Nu reinterpreta ce am zis eu.
Uite de ce:

Nu am nici cea mai mica problema cum isi organizeaza omul viata, atata timp cat organizarea lui nu forteaza o "re"organizare alei mele in sensul ca nu pot sa-mi spal farfuriile fiindca nu e apa calda la robinet, si o sa vina abia dupa 20 de minute. Apa calda ar trebui sa curga continuu, precum si caldura sa am la maxim daca vreau eu, nu limitat de dorinta democratica a soborul de pensionari saraci dar proprietari.
*

S-au inventat centralele termice de apartament, ce te impiedica sa-ti tragi gazu' pana la 10 si sa ai apa calda cand vrea muschiu' tau si caldura sa poti sta cu geamurile deschise? Saracii aia de care vorbesti tu si-au rupt de la gura sa-si monteze apometre si repartitoare....de ce crezi tu?
A - ca e la moda
B - ca aveau surplus de economii si trebuia investit
C - sa faca economii
Te las pe tine sa ghicesti varianta corecta.
QUOTE(viulian @ 3 Mar 2006, 09:56)
N-aveti decat sa faceti cheta si sa ii ajutati pe cei sarmani si saraci daca va sensibilizeaza atat de mult subiectul, si daca va ramane in plus, sa va preocupati si de soarta copiilor din Somalia, samd, da smile.gif ?

...si in caz ca poate nu e clara alternativa mea la "sa fie dati afara ca sa traiasca barosanii" - repet pentru a indeparta orice urma de alta interpretare - eu ma voi muta la casa in maxim 2-3 ani. Pana atunci asta e, convietuiesc cu ei, dar nu sunt Iisus sa ii inteleg pe toti si sa imi fie mila de fiecare in parte.Daca vreau sa scap de constrangerile la care sunt supus fara voia mea la bloc, ma voi muta la casa.  Una ieftina, cat imi pot permite, dar.. rezolv problema.

SA TRAITI BINE!
*

Pai de ce n-ai zis asa de la inceput domne' ?
Asta e cea mai buna alternativa si sa nu uiti si de piscina din fundu' gradinii...insa pana atunci ori iti tragi gazu' pan' la 10 ori ii suporti si pe "somalezii" aia de la tine din bloc.
L.E. - ca asa e viata la bloc.

This post has been edited by Danielle: 3 Mar 2006, 16:12

--------------------
+
amc
post 3 Mar 2006, 16:21
Post #120

2 trancane

Daca ai probleme cu PRO tv fa ti un topic, ca sari aiurea de la una la alta!

This post has been edited by amc: 3 Mar 2006, 16:22

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 15:24
Forum Renault