Educati smecherii de Bucuresti!, ...apel la solidaritate
![]() ![]() ![]() |
Educati smecherii de Bucuresti!, ...apel la solidaritate
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
- ---
---
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
cica, cu noul cod rutier, se ridica permisul pt depasit coloana la semaforul rosu. ramane de vazut daca isi vor face treaba politaii. daca o vor face... va fi masacru cati vor ramane temporar fara carnet.. 2-3 luni pana vor baga la cap se va mai relaxa traficul si se va aglomera ratb-ul
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nustu daca e bine sa zic ,da era o vorba ,in trafic tu te feresti de ei nu ei de tine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 27 Nov 2006, 17:35) bine rau, si crede-ma ca face si bine la moral. Din pacate acum sunt in perioada de tranzitie catre noul cod rutier. Fooooarte rar se mai intampla s-o tai pe contrasens sau sa trec pe rosu (adica max 1 data / saptamana fata de 4-5 ori pe zi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur sa aud asta
![]() ![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am mai spus pe undeva: am recurs la aceasta metoda barbara de condus dupa o repriza in care mi-a fost umplut frigiderul de salamice si am ramas ca boul 20 de min intr-o intersectie (pe stefan cel mare) deoarece am avut TUPEUL sa opresc la stop (era verde pt mine) ca sa nu blochez intersectia pt ca era clar ca nu aveam cum sa trec in vecii vecilor !!! Crede-ma ca pana atunci am fost usa de biserica in ceea ce priveste condusul.
d'asta si urlu sa se conduca corect, dar sa conduca TOATA lumea corect, ca alfel nu facem nimic ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
la noi problema este ca mori cu dreptatea in mana si eu conduc prudent dar sunt unii care intrec orice limita de exemplu:
unul m-a facut albie de porci ca am oprit la trecerea de pietoni sa dau prioritate la pieton angajat in traversare dupa aia vine pe linga mine ma injura bine dupa se baga in fata mea si pune frina doar doar sa intru in el si sa il lovesc (taximetrist) un jmecher mi-a umplut frigiderul cu specialitati ca nu l-am lasat sa se bage inaintea mea la refugiul de tramvai ,depasise coloana si vroia sa se bage in fata ca sa nu treaca prin stanga refugiului o femeie mi-a batut obrazul ca nu am lasat-o sa intre in fata mea(ce nu vezi ca sunt femeie ,am prioritate!!!!!!!! ![]() 4 tigani intr-un tomberon de dacie break mi-au taiat calea de 3 ori intr-un kilometru sau 2(de la republica pana la costin georgian) conduceau de pe o banda pe alta pe linia de tramvai pe contrasens nu tineau cont de nimic ![]() astea sunt doar o parte din alte multe patanii care nu mai stau acum sa le mai povestesc dar pe drumurile noastre publice sunt foarte multi care nu au ce cauta(teribilisti,inconstienti,frustrati cu masini mai slabe ca a ta si vor sa iti arate ca pot sa stea in fata, taximetristii soferii de dubite si papucuri care se grabesc serviciul domle etc) |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am stat sa citesc topicul dar am cateva nelamuriri: care este scopul acestui topic? ce se va obtine?
Din punctul meu de vedere si mai multi nervi si poate cateva vizite pe la "accidente usoare". Pentru mine cat sunt in trafic scopul principal este sa ajung la destinatie. Ca mai imi taie unu fata, ca altu vrea sa depaseasca coloana, treaba lui, eu imi vad de drumul meu. Pe aia prea idioti ii ocolesc, pe unde am loc ma bag (daca se poate). Sincer nu mai am chef sa mai fac si algoritmi de cum sa ii blochez pe unii sau pe altii. Ceea ce cereti voi aici nu trebuie rezolvat asa. Si ca sa va dau o tema pentru acasa va las sa va ganditi si cum ar trebui rezolvata. Pentru cei care au probleme cu nesimtitii recomand cu caldura metodele "ciombe" (omule cred ca tre sa iti faci marca inregistrata ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca si-ar face si politia treaba , dar nu, ei stau si se uita ca cretini...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Prefer sa circul cat mai previzibil, cat mai constant si las altora 'sarcina' facutului schemelor. De obicei unde se intalnesc doi schemosi ies scantei. Cand aveam masina cealalta mancasem schemosan, 'optimizam' incontinuu, si dupa vreo 2-3 accidente soldate cu zgarieturi si indoiri de aripi m-am lecuit (am pierdut cate o zi intreaga la politie !!)
De schemosi se scapa in 2 feluri: ori o calci si te pierzi in zare (nu prea merge in oras), ori daca dobitocul insista, iei piciorul de pe acceleratie si masina incetineste ... pana aproape de oprire (metoda verificata pentru toti grabitii care ma 'imping de la spate' in oras). Trebuie aplicata partea legii care-ti permite sa le faci neplaceri, adica exact ce zicea colegul co-forumist mai sus ![]() ![]() Nu stiu despre voi, dar mi se pare ca de la o vreme taximetristii sunt cei mai permisivi in trafic, tocmai fiindca sofeaza mult, stau mult in ambuteiaje si stiu ce inseamna. Incercati sa mai lasati de la voi in trafic, in general lumea apreciaza asta, si, culmea, cred ca devine un comportament 'contagios'. Sa fie 'trendy', pt. ca asa se poarta in EU ? ![]() Cat despre smecheri, BMW-uri busite vad cam in fiecare luna. Si-o incaseaza ei pana la urma. N-are rost sa ne facem nervi pentru niste prosti. LE: ma ispiteste si pe mine un BMW. Mai ieftin ca mercedes ![]() This post has been edited by hash: 29 Nov 2006, 03:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce la noi in tara BMW="jmeker" plin de bani care alearga masina si nu il intereseaza de nici o regula de circulatie etc.???? Nu odata mi-sa intamplat sa nu primesc flash-uri de la un BMW ci sa ma atentioneze cu semnalul de stanga ca vrea sa ma depaseasca(eu fiind pe banda 2) sau sa vad un 760 mergand ca un om normal vreo 5-600 km...si astea nu sunt exceptiile care confirma regula. sincer....foarte multi dintre cei care poseda un bmw sunt cu capul pe umeri...nu smecheri sau io stiu ce.....aa ca ne sare noua mai repede in ochi un bmw care merge ca nebunu prin oras decat un logan care face aceiasi chestie e alta problema.....e mai frumos bmw-ul si iti atrage atentia mai repede...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(hash @ 29 Nov 2006, 01:18) ... Nu stiu despre voi, dar mi se pare ca de la o vreme taximetristii sunt cei mai permisivi in trafic, tocmai fiindca sofeaza mult, stau mult in ambuteiaje si stiu ce inseamna. ... Pai merg mai linistit fiindca masinile care le conduc sunt "la ramanere", adica in 1-2 ani intra in proprietatea respectivului. Asa ca... Spor!!! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandãr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios daca noul regulament va face ceva in directia asta. Ca in cazul in care se vor respecta prevederile va fi foarte lejer in Bucuresti in 2 luni .
|
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Fiindca: banda mea in bucuresti e linia de tramvai, depasesc din scurt si reintru la fel de in scurt de mine nu mai aveti parte prea des in trafic (hai s-aud bogdaproste). Ce sa mai mai tare ca mine mai rar, ora de varf - chitila - magazin titan 25 minute. Beat that if you can
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Ov |
![]()
|
daca tot e sa o dam pe offtopic: Dimineata plec la 8 si 10 de acasa (dr taberei/valea argesului) si ajung la 8:45 in piata de gaulle langa televiziune
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Din punctul meu de vedere, toti trebuie sa fim egali si sa respectam regulile. Pentru ca traim, aici, unde regulile sunt facute sa nu fie respectate, am apleat la o altfel de atitudine si anume, am facut o plangere la siteul http://bpr.b.politiaromana.ro/, in care descriam situatia existenta pe sos. Petricani, unde seara de seara exista persoane care depasesc pe contrasens coloana de masini.
Am vrut de fapt sa vad care este pozitia politiei. Surpriza a fost ca primit o scrisoare de la Ploitie in care se spunea: "La sesizarea dumneavoastra trimisa pe adresa de e-mail a Brigazii de Politie Rutiera prin care reclamati faptul ca pe sos. Petricani, in apropierea intersectiei cu str. D-na Ghica, unii conducatori auto depasesc coloana de vehicule circuland pe contrasens, va comunicam ca in perioada 26.06 – 02.07.2006, agentii de circulatie au actionat in zona respectiva, ocazie cu care au sanctionat contraventional un numar de 21 conducatori auto care au incalcat prevederile art. 152 lit. “k” din Hotararea Guvernului Romaniei nr. 85/2003. Aspectele semnalate de dumneavoastra raman in continuare in atentia agentilor de politie rutiera. Cu stima, SEFUL BRIGAZII DE POLITIE RUTIERA, Comisar sef de politie Motoc Marin" Dupa inca o saptamana am fost sunat de cineva de la Politie, care mi-a spus ca au actionat in continuare si ca au mai dat 32 de amenzi si sa ma asigure ca zona va fi in continuare in atentia lor. Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru si sa reclamati ceea ce vedeti, mai ales in conditiile noului Cod Rutier. Succes!!!! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
citeam prin primele posturi de pe topicul asta faze cu "jmekeri"...
Asa ca hai sa va zic si eu una interesanta, intamplata chiar mie. Eram acum vreun an pe Mihalache (1 Mai), aproape de piata domenii, mergand spre piata victoriei. In fata mea un autobuz de-ala galben, model vechi care abia se taraia, in spatele meu, o dacie 1310, model anii '80 dupa masca. Semnalizez sa depasesc autobuzul, ma angajez in depasire, dar cand am ajuns in lateralul lui am vazut in fata un refugiu de tramvai, si mi-a fost clar ca nu avem loc amandoi (eu eram cu partea stanga pe linia de tranvai). Asa ca dau semnal dreapta, franez usor, sa se prinda si individul din spate ca renunt la depasire (a intrat si el in depasire imediat dupa mine), si reintru in spatele autobuzului. Tipul din spate, extrem de iritat ca nu am mai depasit, claxoane si flashuri cat cuprinde. Dupa refugiu era si un semafor. Autobuzul a apucat sa treaca, iar eu si individul am ramas la semafor. Eu in dreapta refugiului iar el pe linia de tramvai, dincolo de refugiu. Si cum eram noi opriti, il vad pe individ cum se da jos din masina cu ceva in mana (pasagera din dreapta mi-a confirmat asta), venind inspre mine. Eu nu ma uitam direct la el, ma uitam in fata, pt ca obisnuiesc sa ignor manifestarile de genul asta. Cand l-am vazut ca vine spre mine cu ceva in mana, am zis ca e mai sigur sa bag in marsarier si sa dau inapoi 3-4 metri. In momentul ala, vine un politist din spatele individului si il ia la intrebari Era pe partea cealalta o duba a politiei si politistii au vazut toata faza. L-au luat pe ala in duba, si mai multe nu mai stiu, ca am plecat... nici politistii nu mi-au cerut detalii... Asa ca uneori mai face si politia cate ceva... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
- HSK-.....
Laureate 1.6MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cine a fost "smecherul de Bucuresti"? Ala nervos ca ai renuntat la depasire sau tu ca nu ai vazut refugiul desi autobuzul "abia se taraia"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nici asta nu e solutie sa te dai jos sa-l iei p'ala la bataie. Personal cred ca astia sunt "the worse kind" si nu as regreta daca de fiecare data ar lua e cafteala.
Daca era o femeie in locul tau ce facea?...si mai rau. Bine macar c-a fost politia..... PS:D'aia mi-ar placea sa am in masina 2 rottweileri nene mari si rai .... This post has been edited by Lexy: 30 Nov 2006, 16:09 |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
domnule vijelie, ma tem ca rationamenul tau ma depaseste...
si vezi ca ai adaugat de la tine "de Bucuresti". nu am pomenit nimic de provenienta vreunui sofer... toate cele bune si mai citeste o data postul meu anterior, poate te prinzi ![]() This post has been edited by smar2: 30 Nov 2006, 16:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
- HSK-.....
Laureate 1.6MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am prins: nu ai putut depasi un autobuz lent si te-ai speriat cand ai vazut refugiul. Se mai intampla.
"de Bucuresti" e titlul topicului. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
smar2 |
![]()
|
e ca tine...
nu ma mai obosesc sa iti dau explicatii, ca vad ca oricum e in zadar o seara faina si minte limpede ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
- HSK-.....
Laureate 1.6MPI
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hmm.. de Bucuresti sau de "provincie" (frumoasa expresie... auzi.. provincie!) - sper ca iritarea Dv. sa ramina nu produca scintei, flacari, fum.
Multumesc. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba va luati de faza asta....
Sa inteleg ca vi se pare normala atitudinea aluia sa se dea jos la el?Da ce mama naibii i-a facut la urma urmei?L-a bagat in sant?I-a lovit masina? Claxonezi, injuri , claxonezi iarasi injuri..daca vrei sa mai aduci ceva nou in viata lui bagi si niste flashuri...dar acuma pe bune sa te dai jos la el deja mi se pare mult prea extrem! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
O fi fost Vijelie undercover in Dacia aia... (kidding). Daca ala a facut ca toti dracii pentru atata lucru, eu ar fi trebuit sa-i tai beregata tipei cu Punto care mi-a sarit in fata pe Podul Grant (nu ca nu mi-ar fi sarit si altii, dar acolo risca sa fie naspa daca nu aveam ABS)...
PS: imi modific semnatura. "Smecher de Bucuresti cu numere de Iasi"... Sunt un provincial de capitala... ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 30 Nov 2006, 16:28 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
Adevarul e ca mai multi pacienti la volan decat in Bucuresti rar mai vezi.
Arogantule, nu eram mai cu Dacia aia, eu nu ma dau jos decat cand ajung unde mi-am propus sau numai daca ma taie la burta... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pai de taiat la burta era vorba... ala din Dacie voia sa-l taie la burta pe smar2...
Sper sa se reduca numarul de "meseriasi" dupa 1 decembrie... desi am mari dubii... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
Asa se bate toba inainte de fiecare modificare a legislatiei. Ca o sa fie mai rau, ca politia va face si va drege etc.
Da' un control SERIOS la nenea psihiatru' nu se face, asa ca cine era dement pana azi va fi si de maine incolo. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Intai trebuie sa ne educam pe noi si pe urma pe ceilalti.
Azi la ora 13 la intersectia de la tricodava. Attached thumbnail(s) DSC00054.JPG ( Size: 154.14k ) Number of downloads: 117 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Am fost in Sinaia. Se asfalteaza, ma rog. Semn bun. O gramada de masini de bucuresti (majoritatea). La un moment dat in intersectie s-a oprit unul ca sa faca loc altcuiva sa iasa de pe lateral. Din spate au venit inca vreo 3-4 pe langa el si au 'reusit' sa ocupe toata latimea soselei, incat s-au blocat toti (nici ala care voia sa iasa nu mai putea avansa). Claxoane, injuraturi .. in general la volan domni 'importanti' - grasi si nesimtiti, as zice eu. Cum, sa fie ei 'fraieri' sa stea la rand .. Daca aveau rabdare 1 minut, se rezolva totul rapid si curat. Asa, grabindu-se din nesimtire, s-au blocat toti. Pacat ca primul, cel care voia sa iasa, a gasit un slot si a 'eliberat ringul', ca ma distram si eu putin pe seama prostiei lor.
Alta: se da o bariera, cam 30 de masini. Un bucurestean din fata mea, cu un C4, ocheste el frumos un gap mai largut dupa primul care statea la bariera (adica un jeep) si 'scurcircuiteaza' toate celelalte 29 de masini - a se citi 'fraieri' - 'altoindu-se' frumos in second-pole-position. Faza interesanta e ca atunci cand s-a ridicat bariera (cate una pe sens), cea de pe sensul nostru nu s-a ridicat (!!) (ma rog l-am vazut pe unul din jeep care s-a dat jos si dadea spornic la manivela barierei) si de pe sens opus a venit un autocamion-vechitura roman-diesel. Care nu prea incapea in spatiul lasat liber de 'smecherul' cu C4. Cine a picat de prost la faza asta, ca-l claxonau toti ? Va las sa ghiciti. I-o fi lasat cel cu autocamionul o 'amintire' pe frumosul C4 ? N-am aflat ![]() Culmea e ca mai vad si cate unul cu jeep, sau mercedes, care conduce frumos, ala da domn/doamna, jos palaria ! |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:30 |