DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Educati smecherii de Bucuresti!, ...apel la solidaritate

lucian_v
post 27 Nov 2006, 17:35
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Ov @ 30 Mar 2006, 13:02)
dau si fug

depasesc in mod curent TOATA coloana care sta la stop, ma bag in fata si trec pe ROSU !
aveti ceva impotriva ?

astept momentul in care se vor pune camere in TOATE intersectiile si vor fi penalizati TOTI cei care incalca legea

pana atunci va pup pe portofelul vostru gros din care aveti bani sa bagati benzina ca sa stati ore in sir la cozi care se formeaza din cauza celor care se baga pe contra-sens si blocheaza TOT (de vreo 4 luni ma numar printre ei) ph34r.gif
*

E bine sa ai mintea odihnita nu ? smile.gif

--------------------
--- --- - --- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cornel001
post 27 Nov 2006, 17:42
Post #122

membru belit

cica, cu noul cod rutier, se ridica permisul pt depasit coloana la semaforul rosu. ramane de vazut daca isi vor face treaba politaii. daca o vor face... va fi masacru cati vor ramane temporar fara carnet.. 2-3 luni pana vor baga la cap se va mai relaxa traficul si se va aglomera ratb-ul tongue.gif

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
C@talin
post 27 Nov 2006, 21:37
Post #123

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

nustu daca e bine sa zic ,da era o vorba ,in trafic tu te feresti de ei nu ei de tine tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Ov
post 28 Nov 2006, 11:26
Post #124

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

QUOTE(lucian_vlaicu @ 27 Nov 2006, 17:35)
E bine sa ai mintea odihnita nu ? smile.gif
*

bine rau, si crede-ma ca face si bine la moral.

Din pacate acum sunt in perioada de tranzitie catre noul cod rutier. Fooooarte rar se mai intampla s-o tai pe contrasens sau sa trec pe rosu (adica max 1 data / saptamana fata de 4-5 ori pe zi 04.gif). Asta e, se schimba legea, ma schimb si eu biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
lucian_v
post 28 Nov 2006, 17:48
Post #125

Membru autentic

Ma bucur sa aud asta smile.gif Mai bine mai tarziu decat niciodata cheers.gif

--------------------
--- --- - --- ---
+
Ov
post 28 Nov 2006, 19:17
Post #126

am mai spus pe undeva: am recurs la aceasta metoda barbara de condus dupa o repriza in care mi-a fost umplut frigiderul de salamice si am ramas ca boul 20 de min intr-o intersectie (pe stefan cel mare) deoarece am avut TUPEUL sa opresc la stop (era verde pt mine) ca sa nu blochez intersectia pt ca era clar ca nu aveam cum sa trec in vecii vecilor !!! Crede-ma ca pana atunci am fost usa de biserica in ceea ce priveste condusul.

d'asta si urlu sa se conduca corect, dar sa conduca TOATA lumea corect, ca alfel nu facem nimic !

--------------------
Dacia 1300 1972
+
Giurisici Fabian
post 28 Nov 2006, 19:40
Post #127

Membru autentic

la noi problema este ca mori cu dreptatea in mana si eu conduc prudent dar sunt unii care intrec orice limita de exemplu:
unul m-a facut albie de porci ca am oprit la trecerea de pietoni sa dau prioritate la pieton angajat in traversare dupa aia vine pe linga mine ma injura bine dupa se baga in fata mea si pune frina doar doar sa intru in el si sa il lovesc (taximetrist)
un jmecher mi-a umplut frigiderul cu specialitati ca nu l-am lasat sa se bage inaintea mea la refugiul de tramvai ,depasise coloana si vroia sa se bage in fata ca sa nu treaca prin stanga refugiului
o femeie mi-a batut obrazul ca nu am lasat-o sa intre in fata mea(ce nu vezi ca sunt femeie ,am prioritate!!!!!!!! blink.gif )
4 tigani intr-un tomberon de dacie break mi-au taiat calea de 3 ori intr-un kilometru sau 2(de la republica pana la costin georgian) conduceau de pe o banda pe alta pe linia de tramvai pe contrasens nu tineau cont de nimic post-336-1110552439.gif
astea sunt doar o parte din alte multe patanii care nu mai stau acum sa le mai povestesc dar pe drumurile noastre publice sunt foarte multi care nu au ce cauta(teribilisti,inconstienti,frustrati cu masini mai slabe ca a ta si vor sa iti arate ca pot sa stea in fata, taximetristii soferii de dubite si papucuri care se grabesc serviciul domle etc)

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
bj
post 28 Nov 2006, 20:28
Post #128

membru de nevoie

Nu am stat sa citesc topicul dar am cateva nelamuriri: care este scopul acestui topic? ce se va obtine?

Din punctul meu de vedere si mai multi nervi si poate cateva vizite pe la "accidente usoare".

Pentru mine cat sunt in trafic scopul principal este sa ajung la destinatie. Ca mai imi taie unu fata, ca altu vrea sa depaseasca coloana, treaba lui, eu imi vad de drumul meu. Pe aia prea idioti ii ocolesc, pe unde am loc ma bag (daca se poate). Sincer nu mai am chef sa mai fac si algoritmi de cum sa ii blochez pe unii sau pe altii.

Ceea ce cereti voi aici nu trebuie rezolvat asa. Si ca sa va dau o tema pentru acasa va las sa va ganditi si cum ar trebui rezolvata.

Pentru cei care au probleme cu nesimtitii recomand cu caldura metodele "ciombe" (omule cred ca tre sa iti faci marca inregistrata radmasa.gif ). Macar el se distreaza cand face asta wink.gif

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Cornel001
post 28 Nov 2006, 22:59
Post #129

membru belit

Daca si-ar face si politia treaba , dar nu, ei stau si se uita ca cretini...

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
hash
post 29 Nov 2006, 00:18
Post #130

calculatorist

Prefer sa circul cat mai previzibil, cat mai constant si las altora 'sarcina' facutului schemelor. De obicei unde se intalnesc doi schemosi ies scantei. Cand aveam masina cealalta mancasem schemosan, 'optimizam' incontinuu, si dupa vreo 2-3 accidente soldate cu zgarieturi si indoiri de aripi m-am lecuit (am pierdut cate o zi intreaga la politie !!)

De schemosi se scapa in 2 feluri: ori o calci si te pierzi in zare (nu prea merge in oras), ori daca dobitocul insista, iei piciorul de pe acceleratie si masina incetineste ... pana aproape de oprire (metoda verificata pentru toti grabitii care ma 'imping de la spate' in oras). Trebuie aplicata partea legii care-ti permite sa le faci neplaceri, adica exact ce zicea colegul co-forumist mai sus smile.gif (daca esti claxonat la semafor inainte sa se faca verde, nu e vina ta ca tocmai ti s-a innecat motorul, nu ? te-ai grabit sa-i faci pe plac aluia, te-ai emotionat si .. nah .. biggrin.gif)

Nu stiu despre voi, dar mi se pare ca de la o vreme taximetristii sunt cei mai permisivi in trafic, tocmai fiindca sofeaza mult, stau mult in ambuteiaje si stiu ce inseamna.

Incercati sa mai lasati de la voi in trafic, in general lumea apreciaza asta, si, culmea, cred ca devine un comportament 'contagios'. Sa fie 'trendy', pt. ca asa se poarta in EU ? tongue.gif

Cat despre smecheri, BMW-uri busite vad cam in fiecare luna. Si-o incaseaza ei pana la urma. N-are rost sa ne facem nervi pentru niste prosti.

LE: ma ispiteste si pe mine un BMW. Mai ieftin ca mercedes tongue.gif. Am exemplificat numai ca proportia de gheseftsmani/talente/... e mai mare la marca asta. Asta nu inseamna ca nu sunt si exceptii.

This post has been edited by hash: 29 Nov 2006, 03:29

--------------------
- - -
+
AMW
post 29 Nov 2006, 00:52
Post #131

Membru autentic

de ce la noi in tara BMW="jmeker" plin de bani care alearga masina si nu il intereseaza de nici o regula de circulatie etc.???? Nu odata mi-sa intamplat sa nu primesc flash-uri de la un BMW ci sa ma atentioneze cu semnalul de stanga ca vrea sa ma depaseasca(eu fiind pe banda 2) sau sa vad un 760 mergand ca un om normal vreo 5-600 km...si astea nu sunt exceptiile care confirma regula. sincer....foarte multi dintre cei care poseda un bmw sunt cu capul pe umeri...nu smecheri sau io stiu ce.....aa ca ne sare noua mai repede in ochi un bmw care merge ca nebunu prin oras decat un logan care face aceiasi chestie e alta problema.....e mai frumos bmw-ul si iti atrage atentia mai repede... tongue.gif

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
volint
post 29 Nov 2006, 21:16
Post #132

membru miserupist

From: Bucuresti (44.45682;26.13879)

QUOTE(hash @ 29 Nov 2006, 01:18)
...
Nu stiu despre voi, dar mi se pare ca de la o vreme taximetristii sunt cei mai permisivi in trafic, tocmai fiindca sofeaza mult, stau mult in ambuteiaje si stiu ce inseamna.
...

Pai merg mai linistit fiindca masinile care le conduc sunt "la ramanere", adica in 1-2 ani intra in proprietatea respectivului. Asa ca...

Spor!!!

--------------------
Dacia / Mitzu Nova GTI / hautlandãr - B-22-YFL / 2000 / 2011
Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
+
Ant
post 30 Nov 2006, 09:56
Post #133

Utilizator resuscitat

Sunt curios daca noul regulament va face ceva in directia asta. Ca in cazul in care se vor respecta prevederile va fi foarte lejer in Bucuresti in 2 luni .

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Pedro
post 30 Nov 2006, 12:20
Post #134

Membru autentic

Fiindca: banda mea in bucuresti e linia de tramvai, depasesc din scurt si reintru la fel de in scurt de mine nu mai aveti parte prea des in trafic (hai s-aud bogdaproste). Ce sa mai mai tare ca mine mai rar, ora de varf - chitila - magazin titan 25 minute. Beat that if you can radmasa.gif deci de mine ati scapat , ma fac cuminte . Mersu pe jos face corpu frumos radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Ov
post 30 Nov 2006, 14:03
Post #135

daca tot e sa o dam pe offtopic: Dimineata plec la 8 si 10 de acasa (dr taberei/valea argesului) si ajung la 8:45 in piata de gaulle langa televiziune 04.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
+
DragosG
post 30 Nov 2006, 14:48
Post #136

Membru

Din punctul meu de vedere, toti trebuie sa fim egali si sa respectam regulile. Pentru ca traim, aici, unde regulile sunt facute sa nu fie respectate, am apleat la o altfel de atitudine si anume, am facut o plangere la siteul http://bpr.b.politiaromana.ro/, in care descriam situatia existenta pe sos. Petricani, unde seara de seara exista persoane care depasesc pe contrasens coloana de masini.
Am vrut de fapt sa vad care este pozitia politiei.
Surpriza a fost ca primit o scrisoare de la Ploitie in care se spunea:
"La sesizarea dumneavoastra trimisa pe adresa de e-mail a Brigazii de Politie Rutiera prin care reclamati faptul ca pe sos. Petricani, in apropierea intersectiei cu str. D-na Ghica, unii conducatori auto depasesc coloana de vehicule circuland pe contrasens, va comunicam ca in perioada 26.06 – 02.07.2006, agentii de circulatie au actionat in zona respectiva, ocazie cu care au sanctionat contraventional un numar de 21 conducatori auto care au incalcat prevederile art. 152 lit. “k” din Hotararea Guvernului Romaniei nr. 85/2003.
Aspectele semnalate de dumneavoastra raman in continuare in atentia agentilor de politie rutiera.
Cu stima,
SEFUL BRIGAZII DE POLITIE RUTIERA,
Comisar sef de politie
Motoc Marin"

Dupa inca o saptamana am fost sunat de cineva de la Politie, care mi-a spus ca au actionat in continuare si ca au mai dat 32 de amenzi si sa ma asigure ca zona va fi in continuare in atentia lor.
Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru si sa reclamati ceea ce vedeti, mai ales in conditiile noului Cod Rutier.
Succes!!!!

--------------------
Nissan Qashqai 2008, 1.6 Tekna
DragosG Logan Ambition Bucuresti
+
smar2
post 30 Nov 2006, 15:50
Post #137

Membru incepator

From: Germania

citeam prin primele posturi de pe topicul asta faze cu "jmekeri"...

Asa ca hai sa va zic si eu una interesanta, intamplata chiar mie.
Eram acum vreun an pe Mihalache (1 Mai), aproape de piata domenii, mergand spre piata victoriei. In fata mea un autobuz de-ala galben, model vechi care abia se taraia, in spatele meu, o dacie 1310, model anii '80 dupa masca.
Semnalizez sa depasesc autobuzul, ma angajez in depasire, dar cand am ajuns in lateralul lui am vazut in fata un refugiu de tramvai, si mi-a fost clar ca nu avem loc amandoi (eu eram cu partea stanga pe linia de tranvai). Asa ca dau semnal dreapta, franez usor, sa se prinda si individul din spate ca renunt la depasire (a intrat si el in depasire imediat dupa mine), si reintru in spatele autobuzului. Tipul din spate, extrem de iritat ca nu am mai depasit, claxoane si flashuri cat cuprinde.
Dupa refugiu era si un semafor. Autobuzul a apucat sa treaca, iar eu si individul am ramas la semafor. Eu in dreapta refugiului iar el pe linia de tramvai, dincolo de refugiu. Si cum eram noi opriti, il vad pe individ cum se da jos din masina cu ceva in mana (pasagera din dreapta mi-a confirmat asta), venind inspre mine. Eu nu ma uitam direct la el, ma uitam in fata, pt ca obisnuiesc sa ignor manifestarile de genul asta. Cand l-am vazut ca vine spre mine cu ceva in mana, am zis ca e mai sigur sa bag in marsarier si sa dau inapoi 3-4 metri. In momentul ala, vine un politist din spatele individului si il ia la intrebari
Era pe partea cealalta o duba a politiei si politistii au vazut toata faza. L-au luat pe ala in duba, si mai multe nu mai stiu, ca am plecat... nici politistii nu mi-au cerut detalii...

Asa ca uneori mai face si politia cate ceva...

--------------------
Dacia Logan MCV - HSK-..... Laureate 1.6MPI
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 15:55
Post #138

membru violet

Si cine a fost "smecherul de Bucuresti"? Ala nervos ca ai renuntat la depasire sau tu ca nu ai vazut refugiul desi autobuzul "abia se taraia"?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Lexy
post 30 Nov 2006, 15:59
Post #139

Just ME

Bai nici asta nu e solutie sa te dai jos sa-l iei p'ala la bataie. Personal cred ca astia sunt "the worse kind" si nu as regreta daca de fiecare data ar lua e cafteala.

Daca era o femeie in locul tau ce facea?...si mai rau.
Bine macar c-a fost politia.....

PS:D'aia mi-ar placea sa am in masina 2 rottweileri nene mari si rai ....

This post has been edited by Lexy: 30 Nov 2006, 16:09

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
smar2
post 30 Nov 2006, 16:00
Post #140

Membru incepator

domnule vijelie, ma tem ca rationamenul tau ma depaseste...

si vezi ca ai adaugat de la tine "de Bucuresti". nu am pomenit nimic de provenienta vreunui sofer...

toate cele bune si mai citeste o data postul meu anterior, poate te prinzi wink.gif

This post has been edited by smar2: 30 Nov 2006, 16:02

--------------------
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 16:08
Post #141

membru violet

M-am prins: nu ai putut depasi un autobuz lent si te-ai speriat cand ai vazut refugiul. Se mai intampla.
"de Bucuresti" e titlul topicului.

--------------------
+
smar2
post 30 Nov 2006, 16:14
Post #142

Membru incepator

e ca tine...
nu ma mai obosesc sa iti dau explicatii, ca vad ca oricum e in zadar

o seara faina si minte limpede wink.gif

--------------------
+
os
post 30 Nov 2006, 16:14
Post #143

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Hmm.. de Bucuresti sau de "provincie" (frumoasa expresie... auzi.. provincie!) - sper ca iritarea Dv. sa ramina nu produca scintei, flacari, fum.

Multumesc.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Lexy
post 30 Nov 2006, 16:24
Post #144

Just ME

Degeaba va luati de faza asta....

Sa inteleg ca vi se pare normala atitudinea aluia sa se dea jos la el?Da ce mama naibii i-a facut la urma urmei?L-a bagat in sant?I-a lovit masina?

Claxonezi, injuri , claxonezi iarasi injuri..daca vrei sa mai aduci ceva nou in viata lui bagi si niste flashuri...dar acuma pe bune sa te dai jos la el deja mi se pare mult prea extrem!

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
BlaueCorsa
post 30 Nov 2006, 16:26
Post #145

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

O fi fost Vijelie undercover in Dacia aia... (kidding). Daca ala a facut ca toti dracii pentru atata lucru, eu ar fi trebuit sa-i tai beregata tipei cu Punto care mi-a sarit in fata pe Podul Grant (nu ca nu mi-ar fi sarit si altii, dar acolo risca sa fie naspa daca nu aveam ABS)...

PS: imi modific semnatura. "Smecher de Bucuresti cu numere de Iasi"... Sunt un provincial de capitala... radmasa.gif

This post has been edited by BlaueCorsa: 30 Nov 2006, 16:28

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 16:33
Post #146

membru violet

Adevarul e ca mai multi pacienti la volan decat in Bucuresti rar mai vezi.
Arogantule, nu eram mai cu Dacia aia, eu nu ma dau jos decat cand ajung unde mi-am propus sau numai daca ma taie la burta...

--------------------
+
BlaueCorsa
post 30 Nov 2006, 16:35
Post #147

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Pai de taiat la burta era vorba... ala din Dacie voia sa-l taie la burta pe smar2...

Sper sa se reduca numarul de "meseriasi" dupa 1 decembrie... desi am mari dubii...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
vijelie
post 30 Nov 2006, 16:38
Post #148

membru violet

Asa se bate toba inainte de fiecare modificare a legislatiei. Ca o sa fie mai rau, ca politia va face si va drege etc.
Da' un control SERIOS la nenea psihiatru' nu se face, asa ca cine era dement pana azi va fi si de maine incolo.

--------------------
+
Radduu
post 2 Dec 2006, 16:04
Post #149

Membru autentic

Intai trebuie sa ne educam pe noi si pe urma pe ceilalti.

Azi la ora 13 la intersectia de la tricodava.

Attached thumbnail(s)
DSC00054.JPG ( Size: 154.14k ) Number of downloads: 117

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
hash
post 3 Dec 2006, 01:28
Post #150

calculatorist

Am fost in Sinaia. Se asfalteaza, ma rog. Semn bun. O gramada de masini de bucuresti (majoritatea). La un moment dat in intersectie s-a oprit unul ca sa faca loc altcuiva sa iasa de pe lateral. Din spate au venit inca vreo 3-4 pe langa el si au 'reusit' sa ocupe toata latimea soselei, incat s-au blocat toti (nici ala care voia sa iasa nu mai putea avansa). Claxoane, injuraturi .. in general la volan domni 'importanti' - grasi si nesimtiti, as zice eu. Cum, sa fie ei 'fraieri' sa stea la rand .. Daca aveau rabdare 1 minut, se rezolva totul rapid si curat. Asa, grabindu-se din nesimtire, s-au blocat toti. Pacat ca primul, cel care voia sa iasa, a gasit un slot si a 'eliberat ringul', ca ma distram si eu putin pe seama prostiei lor.

Alta: se da o bariera, cam 30 de masini. Un bucurestean din fata mea, cu un C4, ocheste el frumos un gap mai largut dupa primul care statea la bariera (adica un jeep) si 'scurcircuiteaza' toate celelalte 29 de masini - a se citi 'fraieri' - 'altoindu-se' frumos in second-pole-position. Faza interesanta e ca atunci cand s-a ridicat bariera (cate una pe sens), cea de pe sensul nostru nu s-a ridicat (!!) (ma rog l-am vazut pe unul din jeep care s-a dat jos si dadea spornic la manivela barierei) si de pe sens opus a venit un autocamion-vechitura roman-diesel. Care nu prea incapea in spatiul lasat liber de 'smecherul' cu C4. Cine a picat de prost la faza asta, ca-l claxonau toti ? Va las sa ghiciti. I-o fi lasat cel cu autocamionul o 'amintire' pe frumosul C4 ? N-am aflat smile.gif

Culmea e ca mai vad si cate unul cu jeep, sau mercedes, care conduce frumos, ala da domn/doamna, jos palaria !

--------------------
- - -
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:30
Forum Renault